Laba diena
Grįžau į sportą, dvi dienas iš eilės variau nuo širdies, tai šiandien viską skauda. Bet labai smagu, buvau jau tikrai pasiilgus ritmo Galvoju ieškosiu gal kokių teniso treniruočių, nežinau net. Norisi išbandyt kažką naujo man, išlįst iš darbo sporto salės. Šiandien vėl eisiu pajudėt, bokso treniruotė bus. Šimtą metų jau nebuvau, net įdomu, kaip seksis
Šiam dešimties savaičių kursui jau nesirašiau, nes pradžioj atostogavau, paskui nebuvau užtikrinta dėl kelio, kaip po traumos seksis. Tai matysiu, kaip čia kas.
Daugiau nieko neturiu ką ir papasakot. Sugalvojau atsinaujint garderobą, mesiu lauk pusę spintos ir eisiu pirkt naujų daiktų. Iš tiesų tai reikia darbui rūbų (marškinių, kelnių) - apsipirkau jau lengvai pirmadienį, vakar gavau viską. Šiandien sėdžiu visa graži, oficiali, su marškiniais darbe (aš šiaip nelabai nešioju marškinius, bet va užsimaniau sau ir tiek). Reikia dar tų vadinamų basic staples (visokių ten paprastų maikučių kūno spalvos, apatinių) apsipirkt. Tai šeštadienį eisiu prekintis.
Tiek naujienų iš mano fronto. Noriu kavos. Gražios jums visoms dienos