Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Laba diena  :) 

Grįžau į sportą, dvi dienas iš eilės variau nuo širdies, tai šiandien viską skauda. Bet labai smagu, buvau jau tikrai pasiilgus ritmo  :wub: Galvoju ieškosiu gal kokių teniso treniruočių, nežinau net. Norisi išbandyt kažką naujo man, išlįst iš darbo sporto salės. Šiandien vėl eisiu pajudėt, bokso treniruotė bus. Šimtą metų jau nebuvau, net įdomu, kaip seksis  :) Šiam dešimties savaičių kursui jau nesirašiau, nes pradžioj atostogavau, paskui nebuvau užtikrinta dėl kelio, kaip po traumos seksis. Tai matysiu, kaip čia kas.

Daugiau nieko neturiu ką ir papasakot. Sugalvojau atsinaujint garderobą, mesiu lauk pusę spintos ir eisiu pirkt naujų daiktų. Iš tiesų tai reikia darbui rūbų (marškinių, kelnių) - apsipirkau jau lengvai pirmadienį, vakar gavau viską. Šiandien sėdžiu visa graži, oficiali, su marškiniais darbe (aš šiaip nelabai nešioju marškinius, bet va užsimaniau sau ir tiek). Reikia dar tų vadinamų basic staples (visokių ten paprastų maikučių kūno spalvos, apatinių) apsipirkt. Tai šeštadienį eisiu prekintis. 

Tiek naujienų iš mano fronto. Noriu kavos. Gražios jums visoms dienos  :4u: 

Atsakyti

NA ka,as ir i parde nuvariau,ir grizus pamiegot spejau mirksiukas.gif DAr siuntini pas kaimynus radau-MB man tokius dzinsus uzsakes biggrin.gif JAu buvau atsisiuntus juos,bet tada dydzio nepataikiau.Dabar dydis tinka,bet buvau sakius,kad baltu noriu,o tie labai persimato biggrin.gif biggrin.gif

Jau kelinta karta dziaustau rubus ir nesuprantu,ko jie man taip smirda..Jau ir Sb aprekiau,kad skalbia visokius savo tepaluotus rubus,galvojau,gal nuo ju..Ir siandien apsiziurejau,kad skalbimo tabletes nupirkau su levandom..O as ju taip nepernesu..Tai gerai,kad lauke dziudami issivedina tas kvapas..O dar 3 dezes nupirkus...

Netycia issiaiskinom,kodel jokios programos per musu atostogas tam viesbuty..Gi ramadanas prasides 5(mes 9 vaziuojam) blink.gif Nu ir sekas mums...Turbut del to ir tie bilietai buvo pigesni,nes siaip ten labai brangus viesbutis..
Atsakyti

Jau po darbu, diena grazi, silta, riekia batu kitu ieskoti, nes ryte  kaip ir normaliai, bet  po pietu jau  per silta  su sitais. darbo netruko,  pavargau, jau nelikau po darbo, kazkaip ir namo norisi  laiku gristi 

LAbukas

O as siandien pikta..JAu ir taip pabudau nepailsejus,tai dar darbe dienas sukeite blink.gifMAno menedzeris i atostogas isejo,o keiciantis nezinojo...Tai kai durnele atvarai i darba ir apsisuki..O ryt ir marti dirba,man penktad visada laisvi budavo,tai turejau mazaja ziuret...

Vnz eisiu kieme kedes lakuot rolleyes.gif

Nu jo, cia tia durniausi variantai, kai atvarai ir sako- laisva, ciuozk  namo   :oh: 

Atsakyti

NA ka,as ir i parde nuvariau,ir grizus pamiegot spejau mirksiukas.gifDAr siuntini pas kaimynus radau-MB man tokius dzinsus uzsakes biggrin.gifJAu buvau atsisiuntus juos,bet tada dydzio nepataikiau.Dabar dydis tinka,bet buvau sakius,kad baltu noriu,o tie labai persimato biggrin.gifbiggrin.gif

Jau kelinta karta dziaustau rubus ir nesuprantu,ko jie man taip smirda..Jau ir Sb aprekiau,kad skalbia visokius savo tepaluotus rubus,galvojau,gal nuo ju..Ir siandien apsiziurejau,kad skalbimo tabletes nupirkau su levandom..O as ju taip nepernesu..Tai gerai,kad lauke dziudami issivedina tas kvapas..O dar 3 dezes nupirkus...

Netycia issiaiskinom,kodel jokios programos per musu atostogas tam viesbuty..Gi ramadanas prasides 5(mes 9 vaziuojam) blink.gifNu ir sekas mums...Turbut del to ir tie bilietai buvo pigesni,nes siaip ten labai brangus viesbutis..

Nu tau ir sekasi- ir dzinsai permatomi ir levandos ir galiausiai dar  - RAMADANAS  :oh:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Sveikutes :) Panašu, kad niekas nesergat :) Mano dukrytei jau irgi geriau :)

Šiandien pabaigiau antra tase kraut, dar bent dvi plius vaiko lovyte :) bet turesiu dvi savaites tam reikalui. Reikia dar šį bei tą parduoti. Yrea reikalų, bet dar man palyginus nieko, neįsivaizduoju jei baldu daugiau turėčiau kiek vargo būtų :D 

Skalbenkę įdarbinau. Vakar serialą pradėjau žiūrėti. Bendradarbė rekomendavo, tai šiandien antrą seriją pažiūrėjau, nenoriu įklimpti, tai stengiuosi po vieną į dieną. Pasiilgau ir turkiškų serialų, ale nėra kada žiūrėti. 

Pietums išviriau bulvių, tušonkės pakepinau, noriu viską išvalgyt kas į pabaigą galiojimo, arba pvz pradaryta (makaronai ir pan) nes vyrui tiek nereikes o ismest gaila :) tai vat ir tvarkinėjuosi kasdien po truputį :) 

Atsakyti

Nu tau ir sekasi- ir dzinsai permatomi ir levandos ir galiausiai dar  - RAMADANAS  :oh:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:​ 

viskas negerai :D dar ir darbo dienas sukeite :D nu nesiseka giegai juodai :D

Atsakyti

Aš pagaliau ilsiuos, diena greita, veiklos daug šiandien, tai greit ir pralekė :) oras fantastiškas, šilta, toks gaivus vėjelis, galėtų visa vasara tokia būti, man užtektų :D 

Giega, nu, bet tikrai visokių nesamonių pas Tave, ypač su levandom man patiko :D ir aš nesu didelė megėja jų kvapo, nors

jei toks subtilus, neriečiantis nosies, tai dar visai nieko :) 

Almost, tai sakai atsinaujinti norisi :) reikia reikia prieš vasarą :rolleyes: 

Atsakyti
NA buna blogu dienu biggrin.gif biggrin.gif Tiek,kad kai cia taip viska sureiksminot,tai ir man pasirode baisu,o is tikro as tik darbe pikta buvau,kad gaeljau miegot,o va keliaus ir vaziavau..
Levandu kvapo skalbiklis jau senai nupirktas,bet va tik siandien daejo,kad nuo jo cia taip smirda biggrin.gif Dzinsus irgi issiusiu,neproblema mirksiukas.gif Va ramadano tai galejo nebut...Na bet uz tai gera kaina atostogas nusipirkom biggrin.gif biggrin.gif Ten minimum nuo 1000£ zmogui prasideda,o mes po 800 pirkom mirksiukas.gif Programa tai vistiek kazkokia bus,tik va tuo metu jokiu rusu atlikeju neatvaziuoja..O dabar ir Serebro ir Vremia i steklo ir dar kazkokia grupe..

Uztai nulakavau kieme kedes mirksiukas.gif Graziau atrodo mirksiukas.gif Beliko nagus susitvarkyt,bet paauksiu,kol mazaja uzmigdys..O tai sukis kaip nori,jai vistiek viskas idomu biggrin.gif
Atsakyti

Big Bang o koki seriala ziuri? jau turkiskus metei?

Atsakyti

O man levandos patinka  :ax:​ 

Atsakyti

Big Bang o koki seriala ziuri? jau turkiskus metei?

tarnaites istorija dabar pradejau. dabar jau kuri laika isvis nieko neziurejau :)

Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2019 04 25, 19:16)
<p>O man levandos patinka  ax.gif </p>

DAug kam partinka...O as nepernesu ju kvapo..KAzkada masina nuplove ir pas mus visada pakabina kvepaliuka ant veidrodelio..VAziuoju ir niekaip nesuprantu,ko taip smirda..Tik paziuriu-levandos siubuoja..Ismeciau per langa,nors siaip tikrai nesiukslinu..Nu bet negalejau pakest to kvapo..Uz tai dabar visada ziuriu koki kvapuka ima biggrin.gif Ir jei ima levandas iskart rekiu-ne ne ne biggrin.gif
Beje,pati gele taip neerzina,kaip tas kvapas skalbiklyje ar va tuose kvepaliukuose..

Prisidejau maudimkiu,sukneliu,ziuresiu ka gausiu biggrin.gif
Atsakyti