Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas visoms  :) 

Pasirodau, nors net nežinau, ką ir pasakot. Paskutiniu metu visa kažkokia pasimetus gyvenime jaučiuos. Nežinau, ko noriu. Tiksliau, žinau ir labai puikiai, bet nėra tam galimybės šiuo metu bent jau  :) Tai vegetuoju kaip sakoma..

Savaitgalį ramiai praleidom labai.

Penktadienį ėjom į komikų šou. Pradžioj pavakarieniavom rusų restorane, prikapojau virtinių su bulvėm. Nostalgija apėmė prisimus, kaip močiutė gamindavo man juos nuolat  :wub: Paskui ėjom į tą šou, ten vyno, picos. Smagiai laiką praleidom tikrai, geri pasirodymai buvo  :) 

Šeštadienį ryte važiavom į parduotuves šiek tiek, maisto apsipirkom. Nusipirkau darbui kelis rūbus, šiaip tų vadinamų basics rūbų dar (maikučių paprastų, apatinių ir pan.). Grįžę namo žiūrėjom serialą ir tiek žinių  :) 

Sekmadienį ryte į išparduotuvių miestelį nuvažiavom, bet nusipirkau tik desertą  :D Nieko įdomaus, patinkančio neradau. Laukt turbūt reikės jau kito sezono prekių, nes šitam nieko gražaus nėra mano skoniui  :rolleyes: Paskui nuvažiavom į buities prekių parduotuvę (ale Senukai) - noriu tualeto dangtį jau pasikeist, šepetį naują nusipirkt, kabliukus durims. Tai radom tik kabliukus  :D Nu nieko, šepetį internetu užsisakiau, gal ateis per pusmetį  :D  :D  :D Dangčio paieškosim šį savaitgalį gal  :) Tada grįžę namo pavalgėm ir ėjom pasivaikščiot. Smagiai pasiganėm.

Vakar dirbau, mokymus vedžiau. Po darbo grįžus namo vėl ėjom pasivaikščiot. Sakėm gal kada pabandysim kartu su vyru pabėgiot parke - prie mūsų didelis gražus parkas yra  :wub: 

Šiandien nusimato rami diena. Per pietus turim susitikimą vieną, su kolega eisim pas "kaimynus", kitą įmonę tos pačios srities  :) Vakare treniruotė bus. Tiek ir tų žinių.

Nieko įdomaus žodžiu, nieko ypatingo.

Sveikatos visoms ir visų  :4u: Skanios kavos ir puikaus antradienio  :) 

Atsakyti

Almost, oi suprantu Tave, tikrai būna tokių momentų, ypač po kažkokių išgyvenimų ir pan. Laikykis, viskas atsistos į savo vėžias, reikia laiko, kad ir kaip banaliai skambėtų :4u: 

Na, o mano diena tokia tingi, nuobodi ir visokia kitokia, nesidirba visiškai :) noriu dar kavos, tai reikės pasidaryt :rolleyes:​ 

Atsakyti

Diena rami, atidirbom, darbo daug, i pabaiga atrodo net laikas sustojo. bet viskas gerai, namie apsiprekinau, biskeli  po virtuve pasikuiciau, skalbenke idarbinsiu,  senus rubus atrinkineju, padruskei  atiduosiu

Atsakyti
Almost kaip visada-neturiu ka pasakot,o postas ilgiausias biggrin.gif
As irgi isparduotuvese nueko gero neradsu,pardese irgi.. labai skudurine mada.. Vidn kvarbatkekes visokios,o jos man labai netinka..
Po darbu.. mb negris siandien,tai sau virtinuku su bulvem ussiviriau biggrin.gif Man irgi mociute virdavo.. Pati jei dar su mesa koldunus esu darius,tai su bulvem ar varske,nors ir labai megstu,bet neuzsiimu biggrin.gif Tinka ir pirktiniai mirksiukas.gif
Atsakyti

Aš ramiai vakaroju, eisim manau kokį serialą pažiūrėti, o gal paskaitysiu, nes pykstu ant savęs, kad kažkaip apsileidau su šiuo reikalu :rolleyes: 

Diena greita, įprasta ir tingi, visiškai nesinorėjo šiandien nieko daryti, tai nelabai ir plėšiausi, kartais galima ir taip :D 

Atsakyti

As irgi kaip Giega- labai megstu tokius virtinukus, bet tinka ir pirktiniai. va ir siandien issiviriau pirktiniu virtu bulviu cepelinu, MB tai net neparagavo, tai man vienai uztenka ir  pirktiniu  :P as nebent pasigaminu silkiniu kukuliu su varske, tai situ buna kad pasidarau ir i kamera dar kitam kartui isidedu  :ax:  dabar ramiai  vakaroju su serialu, ryt  juk  galima bus ilgiau pamiegoti. bet galim lazintis kiek ilgai pavyks  pamiegoti  :lol: 

Atsakyti

Labas rytelis

Aisku buvau po 5 prabudus, bet  pavyko dar ant kito sono ir valandele numigti, o tia ir vakar ilgai dar vakarojau prie teliko. bet jau atsikeliau,  kava, pusryciai paruosti, pusryciaujam, MB tuoj isvarys i darba, o as  eisiu i balkona tvarka darytis, paskui veliau keliausiu pas drauge padeti jai gelyna paraveti 

Atsakyti

na kiek spejau apsitvarkiau, siuksliu maisa didziausia istempsiu- tai  geliu prameciau, tai dar  obuoliu pernyksciu radau balkone,  jau  kazkiek geliu i balkona iskeldinau, pasitvarkiau, vsio, begu  ii padruskes,  ilgai  gi neuzsibusiu, reiia spet ir vakariene  MB po darbo pagaminti ir visgi ryt vel  i darba. oras geras, tai nors lauke pasibusiu 

Atsakyti

Labukas
Su geguzes 1-darbo zmoniu svente biggrin.gif As kaip LT irgi i darba neinu biggrin.gif VArau iki pasto-vis siunciaus visokiu rubu,bet taip nelabai kas ir itiko..Tai vis po porcija atgal issiust reikia biggrin.gif Ai,vis del to geriausia gyvai apsipirkt-is kart pasimatavai,matai tinka netinka mirksiukas.gif
Siandien ryte biski persimatavau savo vasariniu rubu,manau prasisuksiu su turimais per atostogas biggrin.gif Nes jau taip nerandu nieko grazaus pirkt..KAzkokia labai skarmaline mada-viskas su kvarbatkelem,pusta papusta,o tokie man labai netinka biggrin.gif

Nupirkom mazajai ta smelio deze,dabar gailiuosi jau biggrin.gif Smelio visur biggrin.gif JAu nesakau,kad pieva smeliu nubarstyta,bet ir namai pilni biggrin.gif

As po atostogu pinigu medi i lauka isnesiu..DAbar dar naktys vesokos buna,o geguzes viduty bus pats tas mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas, su švente :rolleyes:  :lietuva: 

Mes darbuojamės truputį, vis dėl to darbo diena, tai bent iki pietų padirbėsim :D o rytas ankstyvas kaip visada, oras fainas, tai apsukom ratą aplink miestą su dviračiais, mieste ramu, žmonių nedaug, faina :) popiet laukia laikas su mama, tokia ankstyva MAMOS diena, tai eisim pasivaikščioti, po to pavakarieniausim ir vakarą pas mus pratęsim su vynu :ax: toks tas trečiadienis nusimato, visai smagus turėtų būti :ax:​ 

Atsakyti

Labas :) 

Man jau nugara kaip ir gerai. Vakar jau dirbau. Bet vaiką stengiuosi kuo mažiau kilnoti. 

Šiandien man ne išeiginė, pirmadienis bus :) dar truputį susidejau į dėžes daiktų, reikia dar dukros nepriaugtus rubelius sudet į maisa :) 

Mickute - kas ten per pernykščių obuolių tarybos? Džiovintų? Nes jei ne taigi puslvesio kvapą turejai jaust  :blink:​ 

Atsakyti
Mes va nesenai nupirkom sita svarkeli mirksiukas.gif
https://www.debenham...232030460345_-1

Ir sita kostiumeli mirksiukas.gif
https://www.debenham...225020461294_-1

Ziuiu prie svarkelio ri sijonukas yra,gal ir ta pimt reikia g.gif nors tokie dzinsiniai nelabai patogus buna...
Atsakyti