Dar Lietuvos talentus ziuriu, bet jau griusiu i lovyte, visur gerai, bet savo lovyteje geriausiai
Labas rytelis
Nu ka- turim nauja prezidenta
Almost, dėl suknelės, tai turiu daugmaž viziją, telieka susirasti. Žinau, kad noriu minimalistinės, pastelinės, iki kelių ir, kad būtų bent su mini rankovėm
Dėl visų sveikatų, tai ačiū, laikosi po truputį visi, bet išties dabar nekoks laikotarpis pas mus. Stengiuosi kaip įmanoma išlikti pozityvi, bet labai sunku ir nevaidinsiu čia emociškai stiprios
O bandei kokiuose botique'uose žiūrėt? Mačiau visokių ten Klaipėdoj / Palangoj šiuo metu įsikūrę, tai gal kažką gražaus labai surastum
Įsivaizduoju tikrai. Svarbiausia laikykis ir galvok apie geriausią. Ne visuomet išeina, bet tik taip galėsi varyt pirmyn, kaip sakoma O kad emocijos visokios prasiveržia, tai natūralu tikrai. Ir išsiverkt kartais reikia, ir papykt ant visų ir ant nieko
Manio dukrai bus vestuvės draugų tai irgi nori ale švarko tipo suknelės. Bent internetu tai lt puslapiuos nelabai ką mato, nors ne ką.mes tų puslapių ir žinom aišk ☺ dar mat jai ūgis - nenori kad tikbšikną dengtų tai sunku..
Aš bandau rast sijoną šviesų oficinį tokį labiau , ne laisvalaikio, bet irg nematau nieko. Vž kaip tarybų laikais - nėr nieko gero...pinigų yra prekių nėra 😠
O kodėl būtinai nori lietuviškuose interneto puslapiuose pirkti? Gi tiek daug tarptautinių, kur siunčia prekes į Lietuvą Nekalbu apie visokius alibaba. Asos, Boohoo, Ted Baker tas pats - rinktis tikrai yra iš ko, tik kartais reikia praplėst tą rinką, iš kurios renkamės
Jis iki kitos savaitės galo dar čia bus, aptvarkys dar šiek tiek, kad daugiau ar net visą depozita atgauti
Man visada kaip keista būna, kad žmonės nesitiki atgauti depozito. Nežinau, kaip ten UK yra, bet Airijoj tikrai jau nebent susiduri su labai prasta agentūra / būsto savininkais, bet ir tai specialios organizacijos yra, į kurias galima kreiptis, jei negrąžina depozito. Nes negražinti gali tik tuo atveju, jeigu tikrai kažkas labai sugadinta ar pan
Bet kuriuo atveju tikiuosi, kad viskas bus liuks
Tiesa, norėjau paklaust, kokie Tavo pačios su mažike planai dabar grįžus? Ta prasme ką galvoji kaip daryt ir pan. Darželis, darbas ir t.t.
Tiesiog smalsu
Nu va - vistik politikai nemelavo - emigrantai grįžta ☺☺☺☺
Grįžta grįžta tikrai. Labai nemažai girdžiu ir iš čia aplinkos savos (ne mano pažįstami, bet pažįstamų draugai ir pan.) grįžta Tiesa, daugiau grįžtančių - verslių žmonių. Kurie savo verslus sukuria ar atveža sukurtas idėjas iš užsienio. Samdomą darbą dirbančių grįžta mažiau, bet vis tiek grįžtančių tikrai daug
Mano vyro brolis su šeima pernai ar užpernai grįžo iš Norvegijos, ten gal 4m pragyveno Puikiai sau kuriasi dabar kaimaly, verslauja ir bėdų nemato
Labutukas
Man kaip smagu visad skaityt Tavo pasakojimus apie visokius ten susitikimus, šventes ir pan. Visad emocijos liejasi laisvai
Nu ka- turim nauja prezidenta
Su kuo ir sveikinu mūsų šalį Aš balsavau ne už jį, bet nugalėjo stipriausias - buvo puikūs rinkimai
Įdomu, ką jo šalies reprezentavimas atneš mums, lietuviams
Labas rytas.
Štai ir pirmadienis, štai ir nauji planai, darbai, idėjos.
Savaitgalis greit prabėgo, bet šis savaitgalis pas mus bus ilgasis - pirmadienį laisvadienis, tai jau labai laukiu
Penktadienį ėjom su vyru į piceriją po darbo, pavakarieniavom. Paskui sugalvojom į filmą nueit - žiūrėjom "Rocketman" apie Elton John. Smagus filmas, labai gerai pastatytas - matosi biudžetas įdėtas tikrai
Šeštadienį ryte ėjom papusryčiaut į vietinį barą, skaniai priputom. Paskui važiavom maisto apsipirkti ir grįžę namo tinginiavom tiesiog.
Vakar ryte važiavom su draugais ir jų svečiais pasivaikščiot po klifus. Gerai prasiėjom grynam ore, nudegėm veidus visi - mano nosis raudona kaip burokas
Papietavom skaniai bare, dar prasiėjom paskui. Grįžę namo jau nieko nebenorėjom, tik ilsėtis.
Šiandien turiu mokymus pravest naujokams, o po darbo planuoju į bokso treniruotę eit, jeigu labai neaptingsiu ir bus vietos laisvos Šiek tiek susigalvojau sporto tvarkaraštį persidėliot, tai matysiu, kaip seksis
Tokios va naujienos iš mano fronto. Gražaus, darbingo visoms pirmadienio ir skanios kavos
Siandien pas mus laisvadienis,bet MB isvare pusdieni padirbt

11h eisiu blakstienu pasipildyt.Tikiuosi si karta greicau sudes..Toliau valgio darymas,rubu rusiavimas..
Sveikos sveikinuosi iš lietingo ir šalto kurorto, atrodo, kad spalio mėnuo šiandien
Dėl prezidento, tai aš patenkinta ir viskas tuo pasakyta dar vakar žiūrėjom vakare rinkimus, tai tikrai nesitikėjau, kad bus tokia persvara, nes mano nuomone labai tolygūs varžovai buvo
Almost, va šiandien kaip tik keliauju į vieną botique apsidairyti, gal kažkas kris į akį, nes tikrai nesu išranki, nereikia man ten kažko wow, tiesiog noriu, kad pasimatuočiau ir nekiltų jokių abejonių radau vakar internete savo skonio visiškai, bet balta, tai va iškart atkrenta
Fainas Jūsų savaitgalis, visko truputį, su skaniu maistu, puikia kompanija, liuks
Giega, oi tas kubilas susiskaitė super gerai, aš taip ir įsivaizduoju, kokteiliukas rankoj, mirksti sau patenkinta, relaksuoji
11h eisiu blakstienu pasipildyt.Tikiuosi si karta greicau sudes..
Aš kitą šeštadienį eisiu dėtis vėl iš naujo. Kalbėjau su drauge savo, pas kurią salone dėjausi (meistrė nuomavosi kabinetą). Tai pasakojo, kad su meistre kalbėjo ir pati meistrė tą patį siūlo kitiems - ne pildyt, o nusiimt likutį blakstienų, pailsint kurį laiką akis (savaitę - dvi) ir dėtis naują rinkinį. Išeina gal kiek brangiau, nei nuolat pildyt, bet sako ir vaizdas kitoks būna, nes pildant dalis naujų, dalis senų, neatrodo jau taip šviežiai. Paskui senos iškrenta, vėl reik eit pildyt ir t.t. Pasaka be galo Tai aš pasisėmiau patirties iš meistrės, nusiėmiau likutį seną, pabuvau su savom porą savaičių ir eisiu dėtis iš naujo, nes žiauriai man patiko ir puikiai sudėjo
Dėl prezidento, tai aš patenkinta ir viskas tuo pasakyta
dar vakar žiūrėjom vakare rinkimus, tai tikrai nesitikėjau, kad bus tokia persvara, nes mano nuomone labai tolygūs varžovai buvo
Almost, va šiandien kaip tik keliauju į vieną botique apsidairyti, gal kažkas kris į akį, nes tikrai nesu išranki, nereikia man ten kažko wow, tiesiog noriu, kad pasimatuočiau ir nekiltų jokių abejonių
radau vakar internete savo skonio visiškai, bet balta, tai va iškart atkrenta
Labai tikrai abu stiprūs, tolygūs varžovai buvo. Juokiuos su drauge, kad abu vienodai neaiškūs ir abu vienodai puikūs
Parodyk, kokią nužiūrėjus esi, kad ir balta Smalsu labai!

Vogue aha parodyk sukelę

beje šiemet baltos abiturientėms labai ant bangos- paskutinio skambučio šventėj gal kas antra buvo su vbalta, nes nustebau - seniau aplamai nesu tokių mačiusi

dėl prezidento- nežinau nei ten džiaugiuos ne ką, tik nustebino didelis skirtumas balsavusių. maniau tolygiau bus (jei ką- aš balsavau už nugalėtoją

Giega, ką valgyt gaminsi?
nebeturiu nei minčių nei idėjų.....
thumbnail.jpg 45,13KB
0 Parsiųsta kartų va tokia suknelė
As dabar pasipildau ir dar karteli ir viskas,nenesidesiu.. labai grazu,labai patinka,net man gaila laiko tiek gulet.. Ypac,kai turi is labai anksti uzsirasyt kitam kartui.. Va ir dabar,del tu blaksciu kitu ,idomesniu planu atsisakiau..
Aš pasijungiu va audioknygą ar podcast ir smagiai paguliu Mano meistrei naują setą užtrunka apie 3val priauginti. Nu ilgai, bet norint grožio ir kokybės, tenka gulėt tiek laiko
va tokia suknelė
Graži labai Bet neįsivaizduoju jos kitos spalvos, nebent juodą ar kokią sodriai smaragdinę žalią
Kada šventė? Nenori pažiūrėt iš Ted Baker kažko? Man ten grynai tokios lengvos, vestuvėms, krikštynoms tinkančios suknelės Jeigu randi su nuolaida didele, tai ir kaina super - kaip Lietuvoj boutique'uose
Graži labai
Bet neįsivaizduoju jos kitos spalvos, nebent juodą ar kokią sodriai smaragdinę žalią
Kada šventė? Nenori pažiūrėt iš Ted Baker kažko? Man ten grynai tokios lengvos, vestuvėms, krikštynoms tinkančios suknelės
Jeigu randi su nuolaida didele, tai ir kaina super - kaip Lietuvoj boutique'uose
Aš noriu nude spalvos arba kreminės kokios, dar rausva visai patiktų man arba tamsiai mėlyna
Aš tikiu, kad rasiu čia kažkur, kažkaip nepanikuoju, nes ir taip galva viskuo užkišta

V-rine,isviriau burokeliu sriubos,dabar einu fajitas padarysiu-jos bus i darba nestis. o apie 16h atvarys sveciu,sake viska atsives