Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Po darbo      nulekem pas mano broli, tas  zoliu is siltnamio parove- ir salotu, ridikeliu, krapu, svogunu, rabarbaru didziausiu maisa parsiveziau, ten ilgai neuzutrukom, kol grizus salotu kalnus prisigaminau  :P kol susikauiciau su tomis darzovemis. ale nors prisivalgem sociai :D  :D vien salotu kiek prikisau, o dar  kaimisko rugpienio murketelau, tai jau paskui ziuredama seriala net pusvalandi uzmigau  :D  :D  :D ale prabudundu - kad lyja graziai uz lango, bet taip gerai lyjai  :bigsmile:  sniokscia viskas, nes ryte iki pietu  lynojo, paskui buvo labai tvanku, net karsta, na toks dusniakas kaip pries lietu. tai va dabar tai tikrai gerai nulyjo 

:wub: 

Mickute kaip tą kūgelį kepi su blauzdelėm- paprastą kūgelį ir pridedi žalių blauzdelių? nors įtariu mano knysliukai nevalgytų....

butent taip 

Giega, skani tokia vistyte  :bigsmile:  :ax:  esu darius :ax:​ 

Atsakyti

Labas  rytelis

Gerai palyjo vakar vakare, net ir pazaibavo  :P​ 

Atsakyti

Labas rytas :) 

Neuzsukau kelias dienas. Vis reikaliukai kokie išlenda :) 

Tai sekmadienį anyta buvo užsukus, visi pasisedejom, pasiplepejom. Nieko per daug ir neveikėm. 

Pirmadienį į darželį ėjau patvirtinti kad lankys mažoji nuo rugsėjo. Dabar bus dar susirinkimas birželio 4 dieną. Dar važiavau i optika, uzsisakiau akinius. Mažoji pas anyta pabuvo per tą laiką :) vakaras namie praėjo :) 

Vakar daiktų mamos spintoje apmazinau, tiek pas ją rūbų ir taip jai gaila jų atsisakyti, nors nuo tikrai nenešioja :D šiaip ne taip maišą atrinkom. Po to važiavau nagučių susitvarkyti :) gryzus pakviečiau dukros krikšto mama į svečius. Tai labai greit prisileido ją. Ėjo po to abi pasivaikščioti, tai ir nuotrauka viena kitą padarė man. Vakare oras gražus buvo. Aš tik kažkokia pavargus jaučiuosi, bet atsigausi, reik įsivaizduoti. Dar va banko kortele uzsisakiau internetu, kad nereikėtų ten banke stovet eilėje :) 

Dabar ieskausi mašinos, šeštadienį gal kažką vaziuosiu apžiūrėti su tėčiu. Dar va sesės gimtadienį paminėsim šeštadienį, gal jau ir šašlyko issikepsim :) 

Šiandien kažkokių planų nėra, namie yra ką apsideliot dar, nes ne viskas savose vietose. Gal į kokį žaidimų kambarį nueisim pažaisti, nes oras šiandien ne kažką :)

Almost klausei dėl planų. Tai yra šiokių tokių, matysim :) 

Atsakyti

Labas rytas :) vakar ir pas mus vakare žaibavo, smarkiai lijo, ošįryt pokolkas saulėta, bet nėra šilta plius vėjuota. Aš dar su megztiniais draugauju ir nevaidinu gražuolės vasaros :D 

Lėksiu neužilgo pas stomatologą, truputį nuskilo priekinis dantis, reikia patvarkyti :ax: 

BigBang, įsivaizduoju, kad reikės laiko kol apsiprasi, kol įsivažiuosi, bet artimieji šalia, tai viskas bus gerai :mirksiukas: 

Atsakyti
Sveikos gyvos,
pas mus irgi gal lijo-šlapia žemė, bet šiąnakt jau be jokių atvirų langų tai nesušalau ir nieko negirdėjau.
Tik kad vėsoooka. Ryte pro langą pažiūrėjau- kaimynė trumpom rankovėm darban eina, ai sakau užsimesiu aš kardiganą.... tai blin faktiškai striukės reikia, koks dar kardiganas unsure.gif
vakar visą vakarą pas draugus kūdikį lankėm ... taip be sąžinės turėjimo-nuo 17,30 (tas laikas buvo pasakytas) iki 22 beveik su pykčiais kad ko taip anksti einat...nes siaubingas rėksniukas šiaip visą tą laiką pramiegojo- sakė nėra taip buvę dar jo 5 mėn gyvenime smile.gif sakė mums neleis į namus eit net, kad tik tas vaikas miegotų -kad jau aurą tokią atsinešėm smile.gif bet manau smagu jiems buvo poto- visą vakarą išmiegojęs kur ten naktį bemiegos... sakiau kad žadintų- tai bijo-sako lb piktas būna jei pažadini biggrin.gif . Blin sakau rėžimo patys neįveda daug maž kažkokio- tai ko norėt ka ir nemiega naktim... na vž jų vaikas jų bėdos, bet aš ne taip daryčiau smile.gif
tada grįžau- blin vaiko pamokos ten reikėjo skaidrėms padėt, indus susiploviau, katę pavedžiojau biggrin.gif smile.gif biggrin.gif prietemoje jau geroje smile.gif tai visai naktinėjau...šiandien miego noriu.
Atsakyti

Jau po darbu,  tiesiai siandien namo parmyniau, MB namie, nes vis dar skauda nugara, tai nuo siandien ir biuleteni   daktare dave, tai  nors  bulves nuskustos , grybai ismirkyti  :D  jau  grizus tik svogunus, spirgucius   pakepinau,  grybukus i keptuve, grietines, krapu. apsivalgymas su  bulvemis ir kaimisku rugpieniu   :wub: 

Na Big Bang  as dar palauksiu kokia savaitele kita, o jau tada lauksiu kada ir man surasi laisva valandele  :P 

Atsakyti
Mickute,bet kaip lengvai pas jus tuos biuleteniys dalina..
As siandiennirgi kazkaip kryptelejau,nugara suskaudo.. Dabar turi pataikyt graziai pasilenkt biggrin.gif

Kviecia sese ir drauge i lt baliu-ju abieju gimkes.. bet bilietai nuo 180£ zmogui.. o dar dovanos.. vnz abejoju ar varysim..
Atsakyti

nezinau ar jau taip lengvai, bet jai skausmas nepraeina nuo penktadienio, nors  pradzioj tik geliais  tepiau, , paskui ir leidom jau i subine, o kaip dirbti, jei nei pakelt ka gali, nei pasilenkt ? :hmm: as tarkim  jei  prie kokio lengvesnio projekto, tai sededama  galeciau  kenteti, bet tarkim duotu ten toki , kur  dideles "duras-banduras" vartyti ar nuo zemes atkelti  reikia, tai ka daryti ? 

Trumpam nuejau i virtuve vadinasi- tai 3 stiklainiukai jau konservuotu rugstyniu  :P   dar kolege dave 3 zemaugius pomidoriukus, tai  persisodinau visus,  gales augti  balkone. ten jau auga vienas  pomidoras, betkad jau   isaugo  :bigsmile:​    kai ant spinteles stovi, tai iki  lubu, bet jau ir pomidoriukas kabo, greit savo turesiu  :lol:  :lol:  :lol: 

Atsakyti

Mickutė kaip visada šeimininkauja, visokių skanumynų/gardumynų :)  :bigsmile: 

Mano tai ramus vakaras, skaičiau knygą, dar padirbėjau truputį, valgyt gaminti nereikėjo, susiradom kas ką norėjo, tai visai liuks :ax: 

Atsakyti

Labas rytas

Jo, Voque, ir as pagalvojau, kad jau mano konservavimai prasidejo  :D  jau praeita savaite buvo mintis braskiu nusipirkti  pora kg ir issivirti ziemai :P​ 

Atsakyti
Labukas

As tai pirkcisu is kart daug ir viska vienu metu uzvakuociau biggrin.gif Tingeciau taip po truputi vakuot..
Bet mes nebevalgom jokiu tokiu konservuotu maistu,nei uogieniu,tsi nieko ir nebedarau biggrin.gif

Atsakyti

Labas rytas :) 

Mes tai dažniausiai uogas šaldom, taip mums labiausiai patinka, o uogienes labai skanias be pridėtinio cukraus esam atradę, tai kitokių net nebeperkam, skanesnių pokolkas nesu ragavusi :rolleyes: norisi kartais prie blynų ar su jogurtu, bet tikros uogos vienareikšmiškai skaniau. O marinuotų tai nevalgom išvis, aš dievinu raugintas daržoves, va jų tai namuose turi būti visada, ypač agurkų :D 

Man šiandien grynai penktadienis, net kalbu telefonu ir buvau įsitikinus, kad penktadienis ir viskas :) bet va dar iki to penktadienio yra laiko, ketvirtadienis šiandien, kas nėra blogai. Oras liuks, pagaliau saulė, ryte jau ratą apsukau, daržovių/vaisių prisipirkau ir laukia įprasta diena. Geros dienos visoms :4u:​ 

Atsakyti