Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Jetau, aš vos kirpykloj išbūnu 2h, tai 4h sunkiai sektųsi :D bet aišku ko dėl grožio nepadarysi, ypač, jei pasiteisina :rolleyes:​ 

Atsakyti

Giega, ką valgyt gaminsi?
nebeturiu nei minčių nei idėjų.....

Pas mane tai jau kugelis su blauzdelemis kepa ir atskirai dar vistienos ketvirciai su obuoliais. Ir kadangi parsiveziau ryziu is kaimo,liko nuo saslyko,  tai  biskeli  plovo padarysiu. MB penktadieni  darbe nugara pasitempe, tai siandien ji isleido is darbo, sako ka tu cia kankinsies prie stakliu, tai dar ir ryt laisva dave.aisku jam gal nelabai pasiseke, susileido vaistu, gal greiciau praeis skausmas  :B o va man pasiseke- bulves nuskuto  :D   tai greit grizus kugelioka sumakalavau.  prigaminsiu siandien kalna maisto, gales MB  ryt namie maitintis. dar persiku tokiu skaniu nusipirkau  :wub: 

Atsakyti
aš išviriau sriubos su kruopom smile.gif- mėsos vyrui nuo sriubos yr. ir vaikui makaronų su sūriu pagaminau. dar yra šašlykų nuo vakar ir šiaip visokių atliekų smile.gif
ryt eisim kūdikio lankyt kolegės/draugės vakare su vyru. Kaip faina, taip senai mažą lelių niurkiau smile.gif
lietus nulynojo gal visą dieną, fainai...

einu sriubyyytės įipilt smile.gif
Atsakyti

Labas rytelis  :4u:​ 

Atsakyti

LAbukas

Vakar netiketai sveciu atvare..JAu kaip ir visai nenorejau,norejau ramiai namie pasikuist..O tie sveciai iki 22h ir prasedejo..MB jau ir miegot nuejo ,nes jam tai keltis anksti...
O siandien atsikeliu,jau rengtis ruosiuos,gaunu SMS,kad mazai darbo..Tai ant kito sono,bet jau nebeuzmigau..TAi va,bus proga siandien namus susitvarkyt biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas :) jis ir vėl lietingas, niūrus, vėsokas, bet turėtų savaitgalį atšilti, tai bus liuks, nes žmonių prigužės nemažai spėju :rolleyes: 

Vakar taip greit vakaras pralekė, valgyt pagaminau, po to dar buvom išlėkę truputį su reikalais pas keletą žmonių ir grįžę tiesiai į patalus, man dar visą dieną taip galvą skaudėjo, kad nebenorėjau nieko :) 

Atsakyti
As planavau masina nusiplaut,bet irgi ziuriu debesiuks ateina..NA gal labai neisilis ir veliau nusiplausiu mirksiukas.gif Nes visa kita sav rodo grazia,o masina jau labai dulkina..

Dar iki pasto nueit reikia..Pirkau intiku apatiniu,kazkaip neparasyta buvo,kad push-up,o man tokio pushapo jau nebereikia biggrin.gif biggrin.gif TAi reikia issiust atgal..
Atsakyti
Sveikos, pas mus lyja visą dieną.... na dabar truputį apstojo tik smile.gif gerai, reikia lietaus labai, bet tai aišku geriau naktį lytų dieną saulutė šviestų (iki +23 smile.gif ).

Mickute kaip tą kūgelį kepi su blauzdelėm- paprastą kūgelį ir pridedi žalių blauzdelių? nors įtariu mano knysliukai nevalgytų....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 28 gegužės 2019 - 15:09

Ir pas mus lyja be perstojo, toks snaudulys ima, nieko nesinori :) išgėriau antrą kavos, suvalgiau obuolį, vėliau eisiu valgyti :rolleyes: tokia įprasta diena, kad neturiu kažko įdomaus pasakoti, viskas įprastai ir kasdieniškai :ax:​ 

Atsakyti
PAs mus niaukstes niaukstes,bet keli lasai nukrito ir tiek..MAsinos nuplautos,reikia geles paliet,nes ziuriu to lietaus taip ir nebus biggrin.gif

PAskutiniu metu labai labai labai retai kepu kugeli,nes paprasciausiai bulviu mes nebeperkam biggrin.gif Bet jei kepdavau su vistos kulselem,tai taip-dedi jas zalias ir jos iskepa mirksiukas.gif Dar esu kepus su kiaules kojytem,bet kai as kremzliu nevalgau,tai man per daug darbo raklinet ten buvo biggrin.gif
Papildyta:
vartotojo įkelta nuotrauka

V-rine,va tau ideja mirksiukas.gif Vadinas tinginio vistiena mirksiukas.gif Uzsiplikai ryziu,pasimarinuoji vistos kulseles.I kepimo inda beri saldytu darzoviu,sudedi ryzius,sudedi vista,uzpili verdanciu vandeniu kad ryzius dar per koki 1cm apsemtu.UZdengi folija ir kepti gera valanda orkaitej mirksiukas.gif Labai skanu mirksiukas.gif
Atsakyti

Ir kaip, damos vakaroja? :) 

Aš ramiai, einu skaityti, gal kokios arbatos atsigersiu, nes turim šviežių melisų, tai kvapas fantastiškas :rolleyes: 

Vakarienei labai mandrai valgiau :D nu jau mandriau nebuna: agurkas/pomidoras/iceberg/avokadas :) čia kai nenori kažko stipraus, bet nori avokado :D 

Atsakyti
As irgi avokado norejau biggrin.gif Sutryniau avokada,smulkiai svoguniuko,smulkiai pomidoru,druskos pipiru,viska sumaisai wub.gif
Atsakyti