Jetau, aš vos kirpykloj išbūnu 2h, tai 4h sunkiai sektųsi bet aišku ko dėl grožio nepadarysi, ypač, jei pasiteisina
Giega, ką valgyt gaminsi?
nebeturiu nei minčių nei idėjų.....
Pas mane tai jau kugelis su blauzdelemis kepa ir atskirai dar vistienos ketvirciai su obuoliais. Ir kadangi parsiveziau ryziu is kaimo,liko nuo saslyko, tai biskeli plovo padarysiu. MB penktadieni darbe nugara pasitempe, tai siandien ji isleido is darbo, sako ka tu cia kankinsies prie stakliu, tai dar ir ryt laisva dave.aisku jam gal nelabai pasiseke, susileido vaistu, gal greiciau praeis skausmas o va man pasiseke- bulves nuskuto
tai greit grizus kugelioka sumakalavau. prigaminsiu siandien kalna maisto, gales MB ryt namie maitintis. dar persiku tokiu skaniu nusipirkau

ryt eisim kūdikio lankyt kolegės/draugės vakare su vyru. Kaip faina, taip senai mažą lelių niurkiau

lietus nulynojo gal visą dieną, fainai...
einu sriubyyytės įipilt

Labas rytelis
LAbukas
Vakar netiketai sveciu atvare..JAu kaip ir visai nenorejau,norejau ramiai namie pasikuist..O tie sveciai iki 22h ir prasedejo..MB jau ir miegot nuejo ,nes jam tai keltis anksti...
O siandien atsikeliu,jau rengtis ruosiuos,gaunu SMS,kad mazai darbo..Tai ant kito sono,bet jau nebeuzmigau..TAi va,bus proga siandien namus susitvarkyt

Labas rytas jis ir vėl lietingas, niūrus, vėsokas, bet turėtų savaitgalį atšilti, tai bus liuks, nes žmonių prigužės nemažai spėju
Vakar taip greit vakaras pralekė, valgyt pagaminau, po to dar buvom išlėkę truputį su reikalais pas keletą žmonių ir grįžę tiesiai į patalus, man dar visą dieną taip galvą skaudėjo, kad nebenorėjau nieko

Dar iki pasto nueit reikia..Pirkau intiku apatiniu,kazkaip neparasyta buvo,kad push-up,o man tokio pushapo jau nebereikia

Ir pas mus lyja be perstojo, toks snaudulys ima, nieko nesinori išgėriau antrą kavos, suvalgiau obuolį, vėliau eisiu valgyti
tokia įprasta diena, kad neturiu kažko įdomaus pasakoti, viskas įprastai ir kasdieniškai

PAskutiniu metu labai labai labai retai kepu kugeli,nes paprasciausiai bulviu mes nebeperkam

Papildyta:

V-rine,va tau ideja

Ir kaip, damos vakaroja?
Aš ramiai, einu skaityti, gal kokios arbatos atsigersiu, nes turim šviežių melisų, tai kvapas fantastiškas
Vakarienei labai mandrai valgiau nu jau mandriau nebuna: agurkas/pomidoras/iceberg/avokadas
čia kai nenori kažko stipraus, bet nori avokado