Sveikos 
Parsirandu. Nieko naujo, nieko įdomaus.
Labai kažkokia ilga ir varginanti savaitė. Šįryt taip norėjau jau ir penktadienio, ir šeštadienio. Bet dar tik ketvirtadienis su daug darbų, susitikimų. Nu gyvensiu, o kas belieka 
Mes nieko nemarinuojam, nerauginam, uogienių neverdam, žiemai nesiruošiam. Ko reik - nusiperkam, bet nelabai tokių dalykų valgom šiaip 
V-Rine - su biuleteniais čia situacija apskritai kitokia šiek tiek, nei Lietuvoj. Pas mus tarkim pirmos savaitės apskritai niekas neapmoka, tai už dyką namie sėdi ir sergi. Jeigu jau ilgiau sėdi ant biuletenio, tai zuikio ašaros irgi. Žmonės tikrai neskuba imt biuletenių. Mano darbe tarkim liuks viskas - nėra limituotų ligos dienų, nebent jau ilgą laiką sergi (mėnesiais, kaip pvz.). Pas vyrą darbe gali lyg iki 6 ligos dienų per metus turėt apmokamų, paskui jau niekas nebemoka. Dar pas mane darbe sergi pvz. dvi dienas, tai tiesiog praneši komandos vadovui, HR skyriui ir viskas liuks. Jei sergi 3+ dienas, turi tiesiog pateikti daktaro išrašą. Biuletenius ima tie, kurie tikrai labai jau rimtai serga ir neturi problemų dėl mažo apmokėjimo, arba tie, kurie turi kažkokių kitų kėslų, nebūtinai su sveikata susijusių 
Kas liečia visokius tyrimus, pvz. pas mus jeigu eiti per viešas gydyklas, tai tyrimų gali laukt ir tol, kol numirsi (ir čia - ne juokas, o rimtos situacijos, tikri įvykiai). Eilės gali būt metų metais tam pačiam MRT. Jeigu privačiai, tai viskas gana greitai, bet ir moki gerokai daugiau (pvz. MRT, priklausomai nuo srities, kaina prasideda nuo €150, privačioj klinikoj vizitas pas daktarą apžiūrai - €140 ir t.t.) 
Skubės tikrint medikai tik tada, jeigu tikrai atidžiai dirba savo darbą ir mato, kad nu skundai rimti ir yra reikalas tikrint. Kitu atveju siūlys tai tą, tai aną, žmogus kankinsis, kol nuspręs pats eit kitur kur nors ir tikrintis rimtai
Yra gerų medikų čia tikrai, bet yra ir tokių, kad nu graužk pušį pats ant kurios sėdi.. Dar priklauso aišku ir nuo to, kokie skundai ir pan. Žodžiu sveikatos apsaugos sistema Lietuvoj tai man tikrai nepalyginamai geresnė, nei Airijoj. Bet čia tik iš savo patirties sakau, su kuo man asmeniškai teko susidurt tiek Lietuvoj, tiek Airijoj
Nežinau, ką čia dar papasakojus. Vakare eisiu į bokso treniruotę, paskui namie buitis ir psio.
Rytoj vėl darbas, sportas, namai.
Šis savaitgalis bus ilgasis pas mus, tai labai laukiu. Eisim į kiną, tvarkysimės namus, ilsėsimės ir tiek žinių
Ai, vakar mašinai TA praėjom, tai jau pradėjom žvalgytis naujos - smagūs, bet kartu ir sunkūs, rūpestėliai tokie
Gražios visoms dienos ir skanios kavos