jau vasara, nuo rytdienos is viso karscius zada, jei jau naktimis +16 i net iki 18, tai kepsim Pirmadienis ramus darbe, nes nepastebejom kaip prabego, sau ramiai namie vakaryksti vistienos suktinuka su dz.grybais pasisildziau, mastau ka cia gero nuveikus
Mes su drauge po parduotuves prisivaikščiojom, rado batelius, tai liuks, vienu galvos skausmu mažiau
Grįžusi iškart puoliau į virtuvę, jau tokia išalkus buvau, gerai, kad pagamintos žuvies turėjau, oi skanu buvo dabar manau nieko nebeveiksiu, ramiai vakarosim ir tiek.
Vasara šiandien ir pas mus, vėjelis yra, tai nesijaučia didelis karštis, man pats tas, bet aš matyt nenormali, nes draugei sakė, kad labai karšta

vakaroju kieme

Labas rytelis
Antradienis

Sveikos
Šiandien man kaip pirmadienis, nes vakar išeiginė buvo čia. Oras puikumėlis tiesiog - lyja belekaip
Darbe prasidėjo sveikatingumo mėnuo, turim varžybas tarpusavy komandom visą birželio mėnesį. Tai ta proga, nors oras ir ne koks, bet nuo miesto ėjau pėstute darban 2km, kad taškų daugiau surinkčiau
Dabar reiks sportuot, judėt daug, kad laimėtų komanda mūsų. Nors labai daug sveikuolių sportiškų susirinkę į varžybas, tai kažin, kaip čia bus
Aišku svarbiausia dalyvaut ir smagų laiką turėt.
Savaitgalis smagiai labai praėjo.
Penktadienį sportavau, grįžus namo pavalgėm ir nieko neveikėm.
Šeštadienį ryte ėjom į filmą, žiūrėjom šitą filmą http://www.forumcine...t/Event/306720/ . Prisijuokėm, smagiai laiką praleidom Paskui išėjus iš kino lijo šiek tiek, tai grįžom autobusu namo ir važiavom mašinų apžiūrėt į aikštelę. Tada dar į prekybos centrą užsukom ir paskui jau grįžę nieko neveikėm. Netoli mūsų namų festivalis vyko visą savaitgalį, tai muzika grajino kaip priklauso, žmonių milijonas buvo
Sekmadienį ryte ėjom papusryčiaut į kavinę netoli namų. Paskui pėstute iki miesto nuėjom, pažiūrėjom filmą šitą https://www.imdb.com/title/tt1489887/ - nežinau, ar Lietuvoj jau rodo. Tai jergutėliau Nu tipiškas amerikietiškas lėkštas filmas. Bet pažiūrėjom, pliusą užsidėjom ir viskas
Tada užsukom į spritzeria - italų tokį kaip barą, kur ir skanėstų visokių duoda, ir aperol spritz daro. Tai išgėrėm po kokteilį ir sugalvojom, kad norim pietų kažkur skaniai. Niekaip negalėjom apsispręst, kur einam, tai išėjom paplavinėt po miestą ir pamatėm jūros gėrybių kavinę. Sukapojom austrių ten, atsigėrėm kas prosecco, kas vyno ir tada išėjo kebabų pavalgyt
Tai priputę jau paskui parėjom namo ir ilsėjomės tik, nieko nebesinorėjo veikt. Buvo dar buto savininkas atvažiavęs, paplepėjom, padavėm nuomos pinigus, apsitarėm dėl sutarties pratęsimo ir viso gero iki rugsėjo
Vakar ryte vėl ėjom į kiną, žiūrėjom šitą http://www.forumcine...t/Event/306726/ . Jėzus marija tikrai jau kad
Užmigau du kartus, buvo labai, LABAI garsu, iš viso nesuprantu aš, kaip ėjau į tą filmą. Nebuvo labai blogas, bet daugiau nebenorėčiau filmų apie Godzilą matyt
Po filmo užsukom į kelias parduotuves, tada grįžom namo ir žiūrėjau laidas, vyras skaitė. Paskui sugalvojau iki jūros nuvažiuot prasieit šiek tiek, tai pasibuvom smagiai grynam ore.
Šiandien per pietus turiu eit iki daktaro patikrinimui, paskui turėsiu mokymus labai didelei grupei - 22 nauji žmonės. Kolega daro atskirus mokymus kitiems septyniems Po darbo eisiu sportuot ir tiek žinių.
Neturiu daugiau ko paklaust, ką papasakot, tai lekiu toliau liurlint vandenį ir darbuotis, nes šiandien daug labai visko nuveikt reik. Visiems patinka trumpos savaitės, bet kai vis tiek reik penkių dienų darbą sukišt į keturias dienas, tai visi pamiršta
Gražios visoms dienos ir skanios kavos
Sveikos aš lakstau visur nuo ryto, daug reikalų, nes vakare draugei organizuoju mergaitišką pasisedėjimą prie jūros, tai noriu, kad viskas būtų tobula
pripirkau skanėstų, balionų, gėlių, turiu keletą užduočių, tai pasisedėsim jaukiai paskutinį kartą kol mano brangioji dar yra -ytė
MB atveš ją užrištomis akimis, tai turėtų pavykti staigmena
O šiaip iki to laiko įprasta diena, veiklos yra, tai neprailgs tikrai laikas
Almost, oho kiek filmų per savaitgalį, tikri kinomanai klausyk
Pas daktarą dėl ko keliauji? viskas ok?
Sveikos
aš lakstau visur nuo ryto, daug reikalų, nes vakare draugei organizuoju mergaitišką pasisedėjimą prie jūros, tai noriu, kad viskas būtų tobula
pripirkau skanėstų, balionų, gėlių, turiu keletą užduočių, tai pasisedėsim jaukiai paskutinį kartą kol mano brangioji dar yra -ytė
MB atveš ją užrištomis akimis, tai turėtų pavykti staigmena
Almost, oho kiek filmų per savaitgalį, tikri kinomanai klausyk
Pas daktarą dėl ko keliauji? viskas ok?
Oj kaip faina
Ko prigalvojus esi, kokių užduočių? Aš negaliu patikėt, kad prieš 4m pati turėjau su draugais tokį vakarą
Kaip bėga laikas.. Kada jų šventė?
Aha, reikia naudot abonementą, kad jau mokam nemažai
Sakėm taip ir eisim dabar kiekvieną savaitgalį
Aha, viskas tvarkoj, ačiū Keliauju susidaryt sveikatingumo programos, čia per savo sveikatos draudimą galima nemokamai pasidaryt viską, tai galvoju o ko ne
Oj kaip faina
![]()
Ko prigalvojus esi, kokių užduočių? Aš negaliu patikėt, kad prieš 4m pati turėjau su draugais tokį vakarą
Kaip bėga laikas.. Kada jų šventė?
Birželio 15, jau kitą savaitgalį o dėl užduočių, tai būsimas vyras atsakė į klausimus, pažiūrėsim ar gerai jį pažįsta, taip pat rašysim linkėjimus ir leisim į orą, na ir dar keletas
Sveikutes pagaliau galėsiu atsipūsti. Pagrindiniai reikalai sutvarkyti
bent kol kas
Almost, man dar reiktu pagalvot, kada paskutini kart kine buvau o kad kasdien per visa savaitgali
tai turbut net mokyklos laikais nebuvau
Big Bang jau isikuret? diedukai tai turbut dabar laimingi

Mickute,o tau nepatinka kinas?