Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytelis

Giega,, aisku patinka, juk ir nueinu,  bet kartais man per gaila pinigeliu, juk paskui vis tiek per telika parodo, o ypac kai paziuri lietuviskus filmus tai apsiverkti norisi, tik pinigai i bala ismesti butu.  jau geriau i teatra  :P 

Atsakyti
Labukas

Buna buna,kad gaila pinigu uz kina biggrin.gif Karta net tu 4£ uz du bilietus man gaila buvo.. beveik Iki galo sedejom,nes vis tikejomes kad prasides koks veiksnas biggrin.gif Karta isejom is puses.. Bet yra nemazai filmu,kuriuos tik kine reikia ziuret mirksiukas.gif pvz Avatara mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas :) oi kokios fainos emocijos ir nuotaikos iš po vakar, viskas liuks praėjo, jaukiai ir smagiai pasibuvom, staigmena pavyko :) Buvau suruošusi mini vaišes pušyne, po to dar lėkėm vakarienės, pasivaikščiojom, kažkaip nesitiki, kad jau sezonas pas mus, galvojau iš kur tiek žmonių :rolleyes: 

Šiandienos planai įprasti, nieko neplanuojam kažkaip, vakarop galbūt kažkur išlysim, bet spėju tik galbūt :B 

Atsakyti

Sveikutes :) pagaliau galėsiu atsipūsti. Pagrindiniai reikalai sutvarkyti :) bent kol kas :)

Su tuo ir sveikinu  :) 

Almost, man dar reiktu pagalvot, kada paskutini kart  kine buvau  :P  o kad kasdien per visa savaitgali  :bigsmile:  tai turbut net mokyklos laikais  nebuvau  :P

Aš irgi  :D  :D Šiaip aš apskritai nelabai mėgstu eit į kino teatrą. Bet kadangi turim abonementus abu, tai einam ir džiaugiamės  :D 

Giega,, aisku patinka, juk ir nueinu,  bet kartais man per gaila pinigeliu, juk paskui vis tiek per telika parodo, o ypac kai paziuri lietuviskus filmus tai apsiverkti norisi, tik pinigai i bala ismesti butu.  jau geriau i teatra  :P

Taip taip, jeigu kiekvieną kartą pirkti bilietus, tai tikrai nepigi pramoga gaunasi. Pas mus pigiausi bilietai apie €10/vnt, o kur dar spragėsių, limonado vis tiek norisi nuėjus  :) Tai sumoj vienas nuėjimas apie €30+ gaunasi. Mokam už abonementus po €22,40/mėn, gaunam dabar 25% nuolaidą kino teatre skanėstams visiems, tai visai liuks  :) Nueinam į tris filmus ir atsiperka mėnuo  :D 

Labas rytas :) oi kokios fainos emocijos ir nuotaikos iš po vakar, viskas liuks praėjo, jaukiai ir smagiai pasibuvom, staigmena pavyko :) Buvau suruošusi mini vaišes pušyne, po to dar lėkėm vakarienės, pasivaikščiojom, kažkaip nesitiki, kad jau sezonas pas mus, galvojau iš kur tiek žmonių :rolleyes:

Kaip faina  :wub: Daug jūsų buvo?  :) 

Labas rytas.

Darbas, darbas, darbas. Prasttai labai miegojau, jaučiuos, kad apskritai nemiegojau šiąnakt iš tiesų. Bet jau kelias naktis taip, tai nežinau net, kas čia darosi..

Šiandien daug visokios veiklos darbe turiu, tai eisiu pasiimt kavos ir darbuosiuos  :) Gražios dienos visoms  :4u:​ 

Atsakyti

As jau ir po darbu.  koleges vel  salotu, krapu, grazgarsciu, petrazoliu atitempe, visos dabar jau tustina siltnamius, nori sodinti pomidorus, tai va ir  rauna salotas  :P o man visks tinka, tai visa kalna prisitaisiau  dabar salotu  :bigsmile: Karsta pas  mus masinoje tai virs +30 rodo, gerai, kad darbe dar ner labai karsta, nespejo pastato sienos ikaisti, ir ventiliatoriu prisistatem, tai  gyvent galima  :ax:

Taip taip, jeigu kiekvieną kartą pirkti bilietus, tai tikrai nepigi pramoga gaunasi. Pas mus pigiausi bilietai apie €10/vnt, o kur dar spragėsių, limonado vis tiek norisi nuėjus  :) Tai sumoj vienas nuėjimas apie €30+ gaunasi. Mokam už abonementus po €22,40/mėn, gaunam dabar 25% nuolaidą kino teatre skanėstams visiems, tai visai liuks  :) Nueinam į tris filmus ir atsiperka mėnuo  :D

Pas mus  dviem internetu perkant 13 eur, na aisku  plius spragesiai gardesiai. :P

Atsakyti

Oi karštumėlis ir pas mus, tikra vasara vasarėlė :) geriu atvėsintą vandenį, nes nieko daugiau nesinori kažkaip.

Diena greita, truputį teko su reikalais pasivažinėti, pasidarbavau ir jau namuose ilsiuosi :rolleyes: truputį atvės ir eisiu apsitvarkyti, kad kitą dieną nereikėtų, nes dviese gyvenam, bet aš nežinau kas sujaukia tuos namus :D 

Atsakyti

Almost, nedaug buvo mūsų :) 

Atsakyti

Labas rytelis

Karsta nuo pat ryto :P

Atsakyti
labos,
nu karšta, nu nieks neprašė smile.gif tiek...

dėl kinų- tai kai mums je reikai eiti 4-iese tai aplamai jau gaunasi visa krūva pinigų....nes dar colo/popcornai.... tai labai fainai kai pas mus mėgsta dovanori kuponus ten okiomis progomis -ypač vaikams. Tai va faktiškai tiek ir einam, taip už savus tai kelis kartus tik buvom nuėję. Na mums dar ir į kitą miestą reik važiuot ...tai aplamai jau reikia planuoti kaip rimtą įvykį...o aš nemėgstu kinofilmų taip žiūrėt, kaip sakau eikit be manęs, nepyksiu nei kiek smile.gif bet kartais ten ka aukotis smile.gif
Atsakyti
Labukas

Vis tam zmogui negerai biggrin.gif salta-blogai,karsta -blogai biggrin.gif biggrin.gif KArsti as megstu tik savaitgaliais ir per atostogas mirksiukas.gif DArbo dienom as uz +18 ir nesauleta diena-akiu nezlibina biggrin.gif

Jooo,i kina su vaikais nueit tikrai pobrangis malonumas..As vaikams tokius abonimentus -vaiku klubas turejau,ten nieko moket nereikejo,tik uzsiregistruot ir tada filmai po 1£ budavo mirksiukas.gif Deje filmukai irgi tik vaikiski ir tik pirmo seanso,na 9 ryto..NA bet juk del vaiku eidavom,o vaikai atsikeldavo kaip i mokykla biggrin.gif
Dabar netoli manes yra kino teatras,kur bilietas po 4£.Nesvarbu-vaikiskas filmas,suaugusiems,3D,tada tik akiniu reikia uz papildoma 1£ reikia,bet jei turi is seniau pirktus,tai tinka mirksiukas.gif
Lietuvisku filmu laiks nuo laiko vis atveza i UK mirksiukas.gif Ne visus,bet i daugeli nueinam mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikos :) 

Aha, tikrai tam žmogui niekada nebus gerai, juk dar skundemės neseniai, kad šalta, kur ta vasara :D didelių karščių ir aš pernešu, aš visada sakau, kad man pats tas iki 25, daugiau nereikia ir galėtų visa tokia vasara būti :rolleyes: 

Dėl filmų, tai anksčiau eidavom labai dažnai, dabar tikrai rečiau, kažkaip renkamės namuose žiūrėti pastaruoju metu, o ir į kino teatrus labiau traukia šaltuoju sezonu kažkaip :) 

Ketvirtaaaadienis! na liuks, visai liuks :rolleyes: noriu šiandien daug pasidaryti, nes rytoj tokia lėkimo diena, lauks kirpykla, o vakarop pas MB tėvus pavakaroti lėksim, tokie va planai :rolleyes: 

Jūs jau turit planų?  :mirksiukas: 

Atsakyti

Sveikos  :) 

Šįryt darban važiavau pusę kelio autobusu, kitą pusę pėstute ėjau. Iš tiesų tai ėjau todėl, kad norėjau bijūnų nusipirkt pas gatvės prekeivius, bet visiems dar buvo per anksti  :rolleyes:  :D  :D Tai tiesiog prasivaikščiojau pusiau grynam ore ir tiek žinių  :) 

Šituo metu bent paskutinius keturis metus, Lietuvoj (pajūry, jei konkrečiau) visad puikus oras būna  :wub: Šiek tiek pavydžiu jums tų karščių, bet ir pati nesiskundžiu - gerai ir čia kol kas  :D 

Vakar po darbo pasigaminom vakarienę ir lėkėm prasieit parke. Tai beveik 7km nuvarėm  :D Abu raudoni kaip burokai buvom, sukaitę, juokėmės, kad išėjom pasivaikščiot, o gavosi beveik pabėgiojimas  :D  :D Nu bet liuks, šiandien jaučiu kojų raumenukus tikrai.

Vakare po darbo eisim į pasimatymą restorane su vyru, jau kaip laukiu  :wub: Skanaus maisto, puikaus laiko. Smagu, kad ketvirtadienis, kad tuoj vėl savaitgalis.

Planų kol kas tik tiek, kad rytoj po darbo sportuoju. Šeštadienį ryte eisim filmo žiūrėt (šita tema dabar čia topas bus, nes aš nuolat eisiu savaitgaliais filmo žiūrėt  :D  :D  :D ), po pietų eisiu blakstienų prisiaugint. Sekmadienį jaučiu ramiai buity suksimės, eisim gal į parką, jei oras leis  :) 

Gražios visoms dienos ir skanios kavos  :4u:​ 

Atsakyti