Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

QUOTE(mickute7 @ 2019 06 12, 20:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="giega" data-cid="72451557" data-time="1560363933"><div><p>Tai va,kad toks karstis gerai tik per atostogas vartotojo įkelta nuotraukaDirbt ir man idealu,kai buna kokie 16-18 ir be saules..
As kita antrad varau i Paryziu,ten tom dienom rodo +28 vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Apsipirkt vaziuoji ar  daugiau kokiu planu turi Paryziuje?</p>

I koncerta varom mirksiukas.gif Aisku ir apsipirksim vynu,nes ir mb gimke arteja,o ir mano neuzkalnu mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytelis

as jau svaigstu kur vel savaitgali vaziuot issimaudyti :P​ 

Atsakyti
labos, aš kas vakarą vežu sūnų maudyti, pačiai dar noras nebuvo kilęs įlysti smile.gif
Atsakyti
Labukas

Va norejau Mickutes klaust,o ko siokia diena nevaziuoja maudytis mirksiukas.gif Sese vakar Kulautuvoj maudytis po darbu buvo mirksiukas.gif

Mes Anglijoj dar neatidarem maudyniu sezono..
Atsakyti

Laba diena  :) 

Mes Airijoj turbūt taip ir neatidarysim maudynių sezono šįmet. Kaip ir pernai ar užpernai  :D  :D  :D Per šalta man čia ta jūra  :rolleyes:  :unsure: Kitą savaitgalį baseine pamirksiu ir užteks :D​ 

Atsakyti

Sveikos :) laike laike Tu sustok :D bet nu rimtai, atrodo tik neseniai atsikėliau, o jau tuoj 12. Bet daug jau pasidariau, tai tas guodžia :D 

Vėjas kyla, spėju kažkas bus vakarop, galėtų palyti, tikrai reikia, viskas išdžiuvęNenustebčiau, kad ir kokio škvalo sulauktumėm. 

MickuteGiega, kaip faina dėl kelionių! super :bigsmile:  :mirksiukas: 

Atsakyti
jetau kaip laukiu atvėsimo.... dar labiau nei atostogų... verysad.gif
Atsakyti

Labukas

Va norejau Mickutes klaust,o ko siokia diena nevaziuoja maudytis mirksiukas.gifSese vakar Kulautuvoj maudytis po darbu buvo mirksiukas.gif

Mes Anglijoj dar neatidarem maudyniu sezono..

tai kad MB  kol ta nugara skaudejo, tai jis nenori listi i vandeni, prie Kauno mariu ar Lampedziu  zmoniu  daug, va ten Uzusaliuose tai bent vanduo svarus. tai kad   matet- vekavau, braskes tvarkiau, o po darbo vienai ten vaziuoti kazkaip neidomu, net raktu nuo masinos neturiu  kur palikti

Atsakyti

jetau kaip laukiu atvėsimo.... dar labiau nei atostogų... verysad.gif

ir kada tos atostogos ?

Atsakyti

Kaip ramu čia :) 

Man nesimiega, tai galvoju užsuksiu paskaityti plepalų, o jų beveik nėra :hmm: 

Pas mus vakare dangus su žeme maišėsi, stiprus vėjas sukilo, žaibavo ir lijo gan ilgokai, tai po visko toks fainas ir gaivus vakaras paliko, kad sugalvojom ir nulekėm prie jūros pasivaikščioti :) sugalvojom dar iki parduotuvės, bet įėjom ir išėjom, nes eina peklon kiek žmonių :D nebereikia net savaitgalių, nes jų jau visada yra, tik man vis dar keista susivokti, kad tikrai jau vasara :D 

Atsakyti

Labas rytelis

Pas mus ir niaukstesi,  vejas  kiek stipresnis pakilo,  biskeli palyjo, rasa padare, nes po medziais asfaltas sausas liko, tiek kad atveso, tai nors  miegoti buvo jau  geriau

Atsakyti

Labas rytas :) greit pasisveikinu, daug visokių reikalų ir darbų, tai vėliau su kava prisijungsiu :rolleyes: ryt didi diena, dar trūksta kelių smulkmenų, reikia tai šen, tai ten, iki soliariumo noriu nulėkti, dar delninukė gauta nepatinka, tai noriu kitą nusipirkti, dar sveikinimą noriu parašyti ir t.t :rolleyes: 

Gaivus labai oras šiandien, jokio karščio, taip fainai prasiėjau ryte, dar taip tuščia visur, kaifas :B​ 

Atsakyti