labos, nenormaliai kažkaip susicitavo, tai atostogos man liepą visą

ir poto rugpjūčio paskutinę savaitę

geriau nebūna

ir oras šiandien toks kad gyventi jau norisi...

ir dar penktadienis...

na irgi geriau nebenorėt

Super! kartais tokios atostogos pačios pačiausios
![]()
na tai pora dienu galeciau tokiomis atostogomis megautis, toliau man reiktu veiksmo , zmoniu, judesio
geras penktadienis, ryte gamybos vadovas pasake, kad valanda trumpiau dirbsim
valio, nuo pat ryto nuotaika pakele, diena lengva, darbai neskubus, muzona vasaros hitu pasileidusios ir dirbom
dar darbo pabaigoje braskiu gavom is darzo
tai kad 15 val jau baigem darba, grizus biskeli po pardes pasivaiksciojau, kita savaitgali turim gimtadieni, tai dovanu ieskojau, o radau braskiu po 1 EUR
tai dar 3 kilus pasiemiau, nors atsivalgysim lyg soties
V-rine As po darbo pavargus tikrai kartais neturiu net jegu susitikti su draugemis, tai per atostogas speju visas aplekti ir i miesta islekiam kavos atsigerti ir pas kita saslo issikepti, ir kartu su draugemis kitas drauges aplankyti. Kadangi neturiu kur guleti, namie dusniakas, aisku galiu kokia diena ir viena su knyga prie Kauno mariu nuvaziuoti, o toliau randu ka veikti. Vasara sia man irgi kartu neiseis su MB paatostogauti, teks savaitgalius isnaudoti. reikia ir giminaicius aplankyti, su nakvyne butinai, kaimas, lyg draugelis minejo kad prie ezeru noretu, na gal dar kur sugalvosim, va kelione yra , plaukimas plaustu, dar keli gimtadieniai, oi rasiu ka veikti. Siaip ir taip visokie vekavimai, o spintu tvarkymai tai man neieina i atostagas jau geriau prie kokio karjero paguleti