Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

QUOTE(mickute7 @ 2019 06 13, 18:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="V-Rinė" data-cid="72451943" data-time="1560421125"><div><p>jetau kaip laukiu atvėsimo.... dar labiau nei atostogų... vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>ir kada tos atostogos ?</p>

labos, nenormaliai kažkaip susicitavo, tai atostogos man liepą visą smile.gif
ir poto rugpjūčio paskutinę savaitę smile.gif
geriau nebūna smile.gif
ir oras šiandien toks kad gyventi jau norisi... smile.gif
ir dar penktadienis...smile.gif
na irgi geriau nebenorėt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 14 birželio 2019 - 13:21

Oho, V-rine, kaip faina! planų kažkokių turit per atostogas? :mirksiukas:​ 

Atsakyti
Be LT ir LV pajūrio (tai ne planai, tai kasmetiniai išvažiavimai) daugiau nieko rimto. Nes MV neatostogaus. Na ir neskaitant ten pravažiavimų viosokių po Lietuvą, bokštai apžvalgos ir t.t.- čia sugalvojam ir lekiam-plamnuot nereikia.
O į Paryžių nevežiuosim smile.gif ar dar kur toliau smile.gif
geriausios atostogos man - dekiukas, knyga, sodelyje...ir telefonas "pamirštas" namuose smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 14 birželio 2019 - 13:48

geriausios atostogos man - dekiukas, knyga, sodelyje...ir telefonas "pamirštas" namuose smile.gif

Super! kartais tokios atostogos pačios pačiausios :)  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Super! kartais tokios atostogos pačios pačiausios :)  :rolleyes:​ 

na tai pora dienu galeciau  tokiomis atostogomis megautis, toliau man reiktu veiksmo , zmoniu,  judesio

geras penktadienis, ryte gamybos  vadovas pasake, kad valanda trumpiau dirbsim  :yahoo:  :clap:  valio, nuo pat ryto nuotaika pakele, diena lengva, darbai neskubus,  muzona vasaros hitu pasileidusios ir dirbom  :P dar darbo pabaigoje braskiu gavom is darzo  :wub:  tai kad 15 val jau baigem  darba, grizus biskeli po pardes pasivaiksciojau,  kita savaitgali turim gimtadieni, tai dovanu ieskojau, o radau  braskiu po 1 EUR :bigsmile: tai dar 3 kilus pasiemiau, nors atsivalgysim lyg soties  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti
Noriu braskiu.. Pardese brangokos,o iki turgelio nenulekiu niekaip.. na ryt laisva,tai prisipirksiu ir as braskiu mirksiukas.gif
Susivelinom grizt siandien.. as darbo daug turejau,mb i kamsti 4h sedo blink.gif Uzdare toki tilta ir vsio,nei is vietos..
Dabar jau persirenge,pasipuosd varom i draugelio gimke.. Atvaro musu pasiimt,tik irgi turbut kamsty sedi,nes labai jau ilgai vaziuoja biggrin.gif Nuvys mano geles-priskyniau savu roziu,o jos tokios gan greit byrancios..
Atsakyti
Mickute o tai kur tu per atostogas taip labai keliauji ? Kur tas veiksmas pas tave taip vyksta intensyviai ? Aš būna tingiu net į turgų specialiai išsiruošt su reikalu pvz agurkų 😅😅, o be reikalo - na eit kad eit tai aplamai....man gera būna pailsėti nuo žmonių. Aišku neišvažiuoju į negyvenamą salą ☺ ir diena juk ilga - galima spėti ir 2 val ant dekiuko ir dar poto visus reikalus kitus tvarkyt - kaip sakoma ir vokzal ir bazar ☺

Buvau sode. Tingėjau išsiskint braškes 😅 pavalgiau oati kiek ir grįžau. Visi buvo pasipiktinę - juk jie irgi gal nori... 😅koode nepervežiau.... nori valgyt - tik skinti norinčių nėr....na ryt išskinsiu..kur dėsiuos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 14 birželio 2019 - 21:49

V-rine As  po darbo   pavargus  tikrai kartais neturiu  net jegu susitikti su draugemis, tai per atostogas speju visas aplekti ir i miesta islekiam kavos atsigerti ir pas kita saslo issikepti,  ir  kartu su draugemis kitas drauges aplankyti. Kadangi neturiu kur  guleti, namie dusniakas, aisku galiu kokia diena ir viena  su knyga prie Kauno mariu nuvaziuoti, o toliau randu ka veikti.  Vasara sia man irgi kartu neiseis su MB  paatostogauti, teks savaitgalius isnaudoti.  reikia  ir giminaicius aplankyti, su nakvyne butinai, kaimas, lyg draugelis minejo kad prie ezeru noretu,  na gal dar kur sugalvosim, va kelione yra , plaukimas plaustu, dar keli gimtadieniai, oi rasiu ka veikti. Siaip  ir taip visokie vekavimai, o spintu tvarkymai tai man neieina i atostagas  :D jau geriau prie  kokio  karjero paguleti   :D  :P 

Atsakyti
Tai po darbo ir aš ne kur nulekiu - vaikų reikalai, puodai bliūdai...o iri mes irgi nesėdim ir pro langą nežiūrim. Ir draugai ir kaimai ir mama ir tt. Irvažuojam ir aplankom ir su draugais bendraujam.☺ Tik rašiau kad vienas uš geriausių man variantų - sode ramybė ir su knyga....beje sode pas mus ir upė yra su gera maudykla.. tai maudynės dar vietoj...☺☺
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 14 birželio 2019 - 21:52

upe  tai gerai, man butu salia, tai kaifuociau :P​ 

Atsakyti

Labas rytelis

ir vel kepina nuo pat ryto  :wub:​ 

Atsakyti
Labukas

Na lygtai ir pas mus po truputi syla biggrin.gif

Lt vasarom mes sode gyvendavom mirksiukas.gif Ten keli prudai,iki Kauno mariu ne taip toli paeit..
Dabar,jei geri orai,nuvarom kur prie juros-juk saloj gyvenu,vanduo is visu pusiu biggrin.gif
nepamenu net kada vasaros metu turejau atostogas.. kazkaip vasara man uztenka savaitgaliu pasivoliot Anglijoj.. O va anksti pavasari,rudeni ,ziema labai noris i siltus krastus.. tada ir isnaudoju savo atostogas mirksiukas.gif
Atsakyti