Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

tai vat ir as mastau, kad gal jau kai MB isleis atostogu, tai kad ir rudeni tada kazkur palekti toliau :P  

o siandien  pasidariau pusrycius, nes drauge  dave  gatavu tartaleciu, tai reikejo isbandyti, tai ka turejau po ranka- kiausinius isplakiau, biskeli miltu,  pievagrybiu,, surio ir i orkaite. baigineju kavyte, dar braskes  turiu pabaigti perrinkti, MB isvare i kirpykla, o paskui varysim iki draugu,  sparnelius kepsim, baseiniuke pasitiuskensim  :P​ 

Atsakyti

Viskas, susitvarkiau, dar po dusu palindau, tai jau dabar atsigaivinus baigiau  kavyte gerti ir leksim pro duris 

Atsakyti
Sveikos. Tylit? Tai gerai - vadinasi veikt turit ką ☺☺☺ aš irgi buvau sode, kaime. Net maudžiausi upėj žinokit ☺☺☺maudžiausi ir apie mickutę galvohaun😅😅o dabar klausimas. Rimtas ☺ kitą savaitgalį mb brolio "vestuvės" t.y. susirašymas ir vakarienė kavinėj saviems 20 žmonių- aišk be muzikantų ir kitų vestuvinių pribumbasų. Manau nebus ilga vakarienė - ne ta chebra 😅😅 eisim mes tryse mes ir sūnus 11 m - dukra atsisako kategoriškai...tai kiek dėti į voką? Kiek jūs dėtunėt ? ai reiks neštis bonką - kvietime buvo kad gėlių nenešt atsinėšt gėrimą - na tai nesineši boscos šampės giii☺☺☺☺
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 15 birželio 2019 - 19:13

va matai kaip buna  :P 

kokia 200 deciau, juk  brolis, o del butelio tai  jau  tiesiai pasiklausciau, juk tai brolis  :D 

ui  pasitaskem, sparniuku prisikepem, siaip skanestu  prikapojom, tai gera lauke pabuti,  ir nusvilau neblogai  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Aš irgi įdegiau. Žandai kaista kojos peršti...užtai sodas mano blizga šiai minutei nuo tvarkos ir švaros 😅😅😅
Va aš irgi sakau tiek reiktų. Mb sakė išvis 100 dės nes "kokios te vestuvės...su babom kotletą suvalgysim ir namo" 😅😅😅 na manau iki 150 prikalbinsiu 😅😅
Bonką tai kaip minėjau nešim. Nes kvietime parašyta kad atsinešt mūsų mėgstamą taurųjį gėrimą- kaip mb sako dar patiems ir bonką liepia atsinešt 😅😅 dukra irgi kategoriškai atsisakė dalyvaut , nes yra turėjusi nemalonų su jais konfliktą ir sakė vat nenori ir neveidmainiaus. Na nenori ir nereik. Didelė jau...

O dėl to kad brolis...bai čia tas variantas kad svetimų yra 100 kart artimesnių nei šis brolis ☺ deja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 15 birželio 2019 - 21:58

Saunuole, kad per toki karsti dar tiek ir padirbejai. Na tai dekit 150 , butelis ir uzteks.  :mirksiukas:​ 

Atsakyti
Labas ryras. Su vėsa ☺ pas kai ką ekaičiau su lietum...pas mus niaukstosi niaukstosi...gal ir mums dar po Kauno kas bus likę ☺
Atsakyti

labas rytelis

Oi koks gaivus oras-  6 ryto taip neblogai  lietus sniokstelejo su visais dunduliais, tai net namie smagiau.  sekmadienis, kazko neveiksim, einu prasivaiskcioti, toliau maisto gaminimas,pailseti pries dabo savaite

Atsakyti

Na kas dar lietaus sulauke? pas mus jau paskui tik keli lasai nukrito, as tuo metu po turgeli vaiksciojau, bet tai  net smagiau, ne taip karsta, tai turguje sau tik juodas kelnes  tokias placias prigriebiau, dar po   SAVA pasivaiksciojau, sio bei to aisku parsinesiau, valgyt prisigmainau- ir zuvies kepsneliu kepiau su troskintomis  morkomis ir pievagrybiais, ir kukuliu is farso prigaminau puoda su grietineles ir pievagrybiu padazu, na aisku tai geriausiai braskes i trasa eina- Mb siaip kabina su cukrumi  uzpiltas, o as tai jau su pienu valgau, ne taip saldu  :P 

Atsakyti

Sveikos, parkeliauju su labai puikiom emocijom, su puikia nuotaika, nes mano geriausia draugė sukūrė šeimą :wub: šventė buvo nuostabi, jauki, na tikrai viskas buvo nerealiai gerai :) šventė vyko sodyboje, buvo renginių vedėjas, tai vakarą pravedė kaip priklauso su užduotimis, su visokiom pramogom, super :rolleyes: na ir aišku šokiai pokiai iki paryčių, kaip kitaip :D šįryt taip gerai visiems sultinys, raugintų kopūstų sriuba valgėsi, nes po baliukų norisi tokio kažko lengvesnio :) 

Grįžom popiet, apsitvarkėm truputį ir ilsėjomės, nėra jėgų kažką veikti daugiau :) 

Lijo pas mus nuo vakar ir šiandien apsiniaukę visą dieną, toks gaivus oras, liuks :B 

Atsakyti

Sveikos, parkeliauju su labai puikiom emocijom, su puikia nuotaika, nes mano geriausia draugė sukūrė šeimą :wub: šventė buvo nuostabi, jauki, na tikrai viskas buvo nerealiai gerai :) 

:wub:  :wub: 

pas mus  lyg debesys  renkasi, gal vel lietucio sulauksim :)​ 

Atsakyti
Pas mus nelyjo. Nei lašo. Vat

Vogue tai rimtos vestuvės jau buvo jei su vedėju. Kiek žmonių? Jei ne paslaptis kiek ar už kiek dovanas dovanojot ?
Atsakyti