labas rytelis
as teises irgi velai issilaikiau

keiciam rubus ir lekiam i Birstona

Labukas
as teises irgi velai issilaikiau36m
o dabar vairuotoja dirbu
keiciam rubus ir lekiam i Birstona
tai kaip vakar baliuks ?
Labas rytelis
Nors pasisveikinti reikia, o tai kitaip temute savaitgaliais visai uzmigs
Giega, dar tu ir dirbi vairuotoja, o dar ir UK, tai vel reikejo keisti vaziavimo igudzius. O LT kazin kaip butu vairuot ? va Big Bang reiktu paklausti, nes dabar jau LT keliais vazineja siaip ji turi geru naujienu, bet tegul kada pati pasirodo ir pasipasakoja, negaliu visko uz ja ispliurpti
Sveikos, damos sekmadienio rytas prasidėjo nuo valgio gaminimo ir namų tvarkymosi, dabar va prisėdau atsipūsti - pavargau ir sukaitau
galvojam ką nuveikti, tai lėksim pasivaikščioti į pušyną, gal dar kažkur, bus matyt.
Vakar tai tokia greita diena, bet visai daug nuveikėm, ryte tradiciškai kava mieste su šeima, dar su mamuku po to pasivaikščiojom, oras fainas - nekaršta, liuks o vakare važiavom pas MB mamą, skynėm vyšnias, avietes, padirbėjom, dar pavakarojom truputį ir grįžom po vidurnakčio tik. Jau ir cukinijų mažučių parsivežiau, tai laimės pilnos kelnės
DG, kaip fainai pakeliavot, o ir dviese pabuvot, smagu
Mickut, laikai frontą, šaunuolė! pralėkė atostogai netikėtai, ane?
JAu namie

Balius liuks

Puske labai graziai atrode-sukneles virsus toks is sidabriniu siulu nertas,ir ilgas baltas sijonas-nu tikra jaunoji

Tai kad as teises Anglijoj laikiausi,tai man ta kita puse normali skaitos

LAbukas
JAu namieBjaurus tas ankstyvas skrydis...
Balius liuksNe visi tokias vestuves iskelia,kaip cia vestuviu metines buvo
Zmoniu kazkur 30 buvo.Vedejas,didzejus,2 barmenai kokteilius dare
Buvo ir vienuolis/kunigas,kuris is naujo pasventino..Sampano fontanas su azotu 12h,fejerverkai,gintaro dulkes i lauza-jos labai graziai sudega
.
oho kaip prabangiai nu jo, isivaizduoju kaip jums sunku keltis po baliuku, o tai dar is VIlniaus skridote ? bent pailsesit pries rytdienos darbus
Mes ramiai namie tupim, valgyt dabar tik gaminuosiu- verdu, troskinu, kepu karsta virtuveje, tai vis vandeniu apsipilu, ir ramiai filmus draugiskai ziurim.
Giega, oho, neblogas baliukas, smagu! tas gintaro dulkes ir mes per draugės vestuves metėm į laužą sakydami linkėjimus
Mickute, ką gamini skanaus?
Aš tai šviežių burokėlių sriubos priviriau, SB kalakutienos prikepiau orkaitėje su bulvėm/morkom, o vakarienei lašišą valgysim
Buvom pušyne pasivaikščioti, 5km nuėjom, mažai, bet taip tingėjosi šiandien, kad užteks ir tiek.
Mickut, laikai frontą, šaunuolė!
pralėkė atostogai netikėtai, ane?
tai cia ta savaitele tai sprogo. bet ir pailsejau ir su draugemis buvau susitikus ir gimtadieni gi sventem ir tikrai daug namie pasitvarkiau, daug nereikalingu daiktu atsikraciau ir vysniu prisivekavau. o siaip jau noriu i darba. vat jei buciau ne viena namie, kazkur galetume su MB varyti, keliauti, nors ir vietoj kazkur, o dabar lieki namie, nu negulesi juk, tai tvarkaisi, kazka vis randi veikti. gerai aisku, bet cia kaip ir neatostogos. tai kad savaites per akis. visus savo serialus spejau perziureti , aisku ir Cernobili praziurejau, ziauriai patiko, kazkaip giliai uzkabino, dar kelias dienas po to vis masciau apie ta filma, daug informacijos internete perziurejau , nu rekomenduoju kas nemate. aisku skonio reikalas
O cukiniju ir as laaaabai noreciau. buvau nusipirkos prekybos centruose, bet va tos is darzo dar neragavau siemet. jau maciau ir sparaginiu pupeliu turguje yra. ir situ reiks butinai kada nusipirkti, kol kas kamera tustinu, tiek ten visko prikrauta, stengiuosi nepirkti, net i parde praktiskai visai savaite nejau tik viena kart penktadieni buvau
Giega, oho, neblogas baliukas, smagu!
tas gintaro dulkes ir mes per draugės vestuves metėm į laužą sakydami linkėjimus
Mickute, ką gamini skanaus?
Aš tai šviežių burokėlių sriubos priviriau, SB kalakutienos prikepiau orkaitėje su bulvėm/morkom, o vakarienei lašišą valgysim
Buvom pušyne pasivaikščioti, 5km nuėjom, mažai, bet taip tingėjosi šiandien, kad užteks ir tiek.
net nesu macius tu gintaro dulkiu
o dariau kiaulienos troskini su paskutiniais dz.grybais, makaronai, orkaiteje sparnelius kepiau. pekino salotos ir dar koldunu virtu yra, ai dar kompoto puoda prisiviriau, o tai kameroje turejau pernyksciu j.serbentu , o burokeliu sriubos neatsisakyciau, penktadieni norejau jau nusipirkti svieziu burokeliu na tu su lapais, bet tokie negrazus turguje buvo, pavyte tie lapai kabejo ir nesusigundziau
idarbinau skalbenke, MB sotus nuluzo su katinu pamiegoti, o as atsisukau paziureti Penkiasdesimt pilku atspalviu. Nu paziuresim kas cia per filmas, nes net pirmos knygos nepajegiau perskaityti
Labas rytelis
o mano mini atostogos jau baiges,dirbam

Ateinanti savaitgali draugelio gimke,planuojam su palainem