Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sveikos.
Mickute čua ta ekskursija iš darbo kokia ar šiaip išsipirkot? Prie jūros bebenulėkėt- gi ten nuo Rygos nebetoli ☺
Mano va atostogos perlipo į antrą pusę. Atsijungiau nuo darbų ☺ taip gera atrodo kai to tempo tokio nebėr. O pagalvojus apie darbą nerimas tik apima ☺ tai va taip ☺
Atsakyti

Cia is darbo. o jau koks yra marsrutas, toks yra

Atsakyti

Labas rytelis 

Atsakyti
Labukas

Pabudome ir kelkimes biggrin.gif As jau darbe,ziuresim koks siandien bardakas bus biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas, sveikinu dirbančius su pirmadieniu,nedirbančius su eiliniu šeštadieniu smile.gif


planai namus asitvarkyt, iki darbo nueit- medaus kolegėms nunešt, pas mamą nuvažiuot ir kapus susitvarkyt smile.gif du paskutiniai punktai- jei gausiu mašiną. Pasirodo mūsų šeima su dviem mašinom mašina jau nei kaip per vasarą nebeišsisuka...ir aišku ta nukentėjusi visada būnu aš smile.gif
Atsakyti

Labas iš ryto  :) 

Atėjo pagaliau vėl vasara pas mus, jau antrą kartą šįmet  :D  :D Šiandien iki +26 praneša, tai saulėj dar šilčiau bus. Iš pat ryto jau +20, smagu važiuot buvo. Tik aš vairuodama motorolerį niekaip nesuvokiu, kaip tie, kurie irgi vairuoja juos, važiuoja su šortais, be jokių apsaugų (ar striukės, ar pirštinių). Matomai niekad avarijos neturėję ir nesuvokia pasėkmių to  :unsure: 

Savaitgalį labai smagiai praleidom. 

Penktadienį po darbo susitikau su drauge, pasivaikščiojom šiek tiek ir nuėjom į bariuką. Pas mus čia mieste Guinness alaus darykla didelė yra ir jie turi atskirą atvirų durų daryklėlę. Tai ten pasisėdėjom vyro gimtadienio proga, paragavom įdomaus skirtingų rūšių alaus, pavalgėm. Paskui pas mus nuėjom, pasisėdėjom lengvai, suvalgėm torto ir išsiskirstėm gana anksti. Vyras patenkintas buvo viskuo - buvau užsakius jam į darbą pristatyt tris dėžes (36vnt.) spurgų visokių įdomių su įdarais ir paprastų, tai jau apsisaldino širdį iki soties  :D 

Šeštadienį anksti ryte važiavau sportuot. Treniruotė tai Dievaži sunkumo buvo, pabaigoj net supykino  :blink:  :D  :D Tada nuėjau pas draugę pusryčių, dušo ir ėjom pėstute iki centro. Nusipirkom šiek tiek užkandžių, susitikom su vyru mano ir ėjom žiūrėt "The Lion King". Labai gražus filmas, noriu dar kartą eit pažiūrėt  :wub: 

Po filmo užsukom į kelias parduotuves dar paslampinėt šiek tiek, bet nieko nenusipirkau. Tada parvažiavom namo ir ėjom pasnaust pietų, nes anksti kilom, tai buvom išvargę po dienos veiklų ir įspūdžių  :) Vakare nieko daugiau ir nenuveikėm.

Sekmadienį anksti ryte važiavom draugus susirinkt ir nuvažiavom į išparduotuves. Tai visiems sėkminga diena buvo - radom viską, ko norėjom ir nebūtinai  :D  :D Aš visokių dalykų gerų dykai gavau už taškus (mūsų išparduotuvių miestelis turi lojalumo programą ir perkant kažką reikia skenuot savo individualų kodą, o paskui už tuos taškus gauni visokių gėrybių - jau buvau gavus kavos, spurgų, vakar gavau žvakę, dušo gelį, rankų kremų rinkinį), nusipirkau marškinius dar vienus, kur buvau pirkus aną savaitę, nes labai patiko kokybė ir liuks nešiojasi, juodas balerinas ir pėdkelnių prisipirkau. Draugai visko prisipirko irgi, vyras mano irgi rado ko ieškojęs - nieko  :D  :D  :D Paskui nuvažiavom nusipirkt pietų į lietuvių parduotuvę (cepelinų ir šaltibarščių, savaime aišku  :rolleyes:  :D ) ir pas draugus pietaut nulėkėm. Tada vyras dar nuvežė mane į kitą prekybcentrį, nes reikėjo nusipirkt šiek tiek produktų namams ir man sportinės aprangos reikėjo. O paskui jau grįžom namo ir abu išleipę buvom po dienos  :D Tai pailsėjom, paskaitėm knygas abu, susitvarkiau nagus, pasidarėm valgyt, pažiūrėjom laidą savo ir ėjom miegot.

Kažkaip prastai miegojau, bet pilna energijos esu. Vakare eisiu į bokso treniruotę, tai išliesiu visas negandas ten  :D 

O dabar ruošiuos kibt į darbus ir kaupiuos antram puodeliui kavos. Gražaus visoms pirmadienio  :4u:​ 

Atsakyti

Sveikos :) grįžtu po savaitgalio, kuris prlekė greit, bet visai šaunus buvo :) šeštadienį pas MB tėvus pavakarojom, smagiai labai pasibuvom, priskanavom visko, aišku kaip visada per daug, esam atpratę nuo tokio kiekio maisto, tai vakar visą dieną tokie apsunkę ir pasyvus buvom :rolleyes: bet išlindom popiet į miestą, daug vaikščiojom, žmonių pilna visur nors ir nulijo taip gerai pora kartų, bet oras liuks :) va šiandien pas mus labai vėjuota, apsiniaukę, tai taip traukia prie žemės, taip tingiu kažką daryti :) 

Mickute, smagu tos kelionės, išvykos, kad ir vienos dienos, bet tikrai super išlėkti, pamatyti, o dar su šaunia kompanija, tai visai liuks :) 

Almost, Jūs kaip visada veikiat visko daug, viską spėjat, kaip priklauso išnaudojat savaitgalį :ax: 

V-rine, primink kada į darbą? mėgaukis ir dar negalvok :4u: 

Giega, vis noriu paklausti, tiesiog smalsu, nes ilgą laiką savo verslą turėjai, tai kaip vis dėl to pačiai geriau? savo ar va dabar, kai esi samdoma darbuotoja? :mirksiukas: 

Atsakyti
Vogue man į darbą 08.05. Tai dar turiu dvi savaites. Bijau jų pabaigos 😅 išmokau ponamus, ramiai.be lėkimo....☺ net į parduituvę tingiu eit dažniausiai ☺
Atsakyti
Vogue-ir ten ir ten reik dirbt,tai skirtumo kaip ir nelabai jauciu biggrin.gif
Atsakyti

Vogue man į darbą 08.05. Tai dar turiu dvi savaites. Bijau jų pabaigos 😅 išmokau ponamus, ramiai.be lėkimo....☺ net į parduituvę tingiu eit dažniausiai ☺

Oi tikiu, kad prie gero priprantama greit, bet laiko dar pakankamai, mėgaukis ir negalvok :) 

Vogue-ir ten ir ten reik dirbt,tai skirtumo kaip ir nelabai jauciu biggrin.gif

Tas tai suprantama, nediirbsi - neturėsi, bet, jei vertintum kitus niuansus? laisvo laiko, tai tikrai daugiau? streso mažiau? :mirksiukas: tikrai įdomu :ax: 

Kas kavos su manimi? tokią turbinę geriu, uch :D​ 

Atsakyti

Jau ir as namie. Pirmadienis lengvas darbe, visi dar kupini sestadienio ispudziais, pasikrizenom prisimine kelione  

V-Rine gerai  kai tokios ilgos atostogos, tai tikrai pailset jau galima. kazkokiu daugiua planu atostogoms neturi ?

Atsakyti
Vogue,labai daug visokiu niuansu.. pvz kai parde turejau,man pinigai visada kapsejo-dirbu as ar pardaveja dirba,vidurys savaites ar savairgalis...Dabar-nedirbu,nueks nemoka.. Is kitos puses dabar jau 16-17 h namie bunu,o ten vien iki 21h dirbdavau..
Dal kokiu atostogu,papuldomu laisvadieniu,tai savam bizny,kaip sakiau,vistiek ejo pinigai,bet rast gera pardaveja,kuria pasitiket galetum yra labai sunku.. Dabar ateinu,pasakau kad man tokia ir tokia diena reik laisvu ir vaio..
Nervu daugiau pardej buvo.. Ka pirks,kiek,datos.. Ziurek pardaveja i darba neatejo,ieskot kitos reikia.. Cia nervuojies irgi.. Vis del to uz vairo visa diena,ziurek kad kokios avarijos nepadaryt,tuo paciu ziuret namo nr bevaziuojant.. Pasistatai neleistinoj vietoj masina,begi,kad baudos negautum.. Vienas raj bjaurus labai,ten labai daug nervu palieku biggrin.gif Bet darba pabaigei,namo parvaziavai ir vsio mirksiukas.gif Savam bizny diena nakti galvoji..

Ar vel uzsiimciau savu bizniu-o kedel ne mirksiukas.gif Tik nesugalvoju kokiu bigsmile.gif Kad nebutu kas antra-parduotuve kirpykla,stomotologinis biggrin.gif Cia lietuviu bizniai biggrin.gif Noreciau kokios kavinukes,bet neturiu tiek pinigu.. imt paskola-bijau.. cia irgi labai rizikingas biznis..
Atsakyti