Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Giega, ačiū, kad pasidalinai savo įžvalgom, aš grynai iš smalsumo, įdomi diskusija :) 

man pvz labai sunku atsiriboti ir namie laiko neskirti darbui, na niekaip neišeina, nes aš žinau, kad nuo pastangų priklauso mano pajamos. MB taip pat darboholikas, daug įsipareigojimų, tai matyt net nepamenu kada darbą būtų baigęs 17val. Iš kitos pusės nesiskundžiam, daug pliusų, laisvą laiką derintis lengviau ir pan :) čia matyt visur savi minusai ir savi pliusai, tiek dirbant sau, tiek kažkam kitam :rolleyes: 

Atsakyti

Tai va.. Isskirt kur geriau-sava bizni turet ar but samdomu darbuotoju ,labai sunku.. Siuo metu tikrai nesigailiu,kad esu samdoma darbuotoja :rolleyes: 

Pamirkom baseine:) Kaimynai tai is vis ta toki pati didziausia,kur su filtrais eina,nusipirke :D Ten suaugusiam iki krutinas drasiai butu :D Vaiku kruva turskias :D Ten juoduluai gyvena,bet vaiku ir baltu matau,tsi gal soninius kaimynus pasikviete:) Musu kiemai galine siena ribojas,kad pas kuos nueit,turetume visa gatve apeit :D 

Mums uztenka ir to maziuko :D As ir visa ilipus buvau,o paskui taip gaiviai kojas mirkiau :B Dabar dar kieme sedziu,nemie dusniakas...Sianakt 24 pranesa...

Atsakyti
Mickute su tais planais žinai. Į kažkokius pasivažinėjimus po vietą sunku susirinkti visai šeimai - o be vaikų kažkaip ir nemokam ir nenorim. dukra dirba daug dienų ir nedaug išeginių, sūnui dabar muzikalkės stovykla. O kita savaitė ir jau paskutinė man . Pajūry buvau - galbūt ir dar nulėksim, sostinėj buvau, balių prbaliavojom, agurkų privakavau ☺☺☺ turėsim atostogų pratęsimą rugsėjo mėn tai tada turėsim 3 d kellionę užu Lietuvos. Bet apie tai nenorių dar kalbėt nieko. Ir kur te toli benubėgsi. Kai mb pavyzdžiui labai didelė užsakymų eilė laukia - faktiškai darbų eilė beveik metams į priekį, tai labai daug lakstymams irgi laiko neturi.
Nors norėčiau dar čia vietoj kur palėkt - ar iki Biržų pilių visų tų ar iki Anykščių, va kažkur...na dar vasara nesibaigia ☺
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 22 liepos 2019 - 21:32

Labas rytas 

Atsakyti

V-RIne- svarbiausiai agurkai uzvekuoti  :clap:  kaip nekeista, as siemet dar nei vieno agurko neuzvekavau  :hmm: O tokius Birzus ar kita miesta juk galima ir savaitgaliais aplankyti  :D  o dar va turit ir rugsejui planu, tai jau gerai  :mirksiukas:​ 

Atsakyti
Labas rytas su kava. Nors nemiegu nuo 6 30 val.
Mickute Biržai man kaiminystėj už 25 gal km kokių ☺ tai ir pavakary gali susiplanuot ir nulėkt. Pas mus iš Biržų kasdien 4 darbuotojos važinėja ☺ svarbu susiplanuot tik....ir svarbiausia jau išmokt be dukros jau pvz keliaut... nes vaikai po truputį atitrūksta ir reik išmokt be jų ☺☺
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 23 liepos 2019 - 07:47
Labukas

Karsta nuo pat ryto wub.gif Va tik ir dirbt per toki karsti nesinori biggrin.gif

V-rine,o dukra vis dar nori su jumis vaziuot?Maniskoai kazkur nuo 15-16m jau nebevaziuodavo su mumis,jau su draugais idomiau jiems buvo rolleyes.gif
Atsakyti
Giega dukra dar važiuotų visur ir su mumis jei spėtų. Bet jai reikia juk dar ir su kompanija-bernu lakstyt tai dažnai nebespėja visur. Ypač šią vasarą kai dirba ir išeiginių mažai. Vž dar važiuotų jei spėtų.
O va į parduotuves tai ji laaaaabai mėgsta važiuot bet tik su manimi 😅😅😅😅 geriau tada tėvas kad nevažiuotų 😅😅
Atsakyti
O kur isidarbino??
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2019 07 23, 09:30)
O kur isidarbino??

Tokioje greito maisto sakyčiau kavinukėje lauko. Nauja pas mus atsidarė. Ten pačios gamina pačios aptarnauja. Na tas maistas virtiniai- koldūnai, dešra tešloje,falafelės, šaltibarščiai, fry bulvės, blynaii kelių rūšių ir tt. Tik grafikas durnas. 4 dirba ir 2 išeiginės pavargsta ir kaip sako vasaros nemato visai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 23 liepos 2019 - 10:14

Sveikos :) rytas ir pas mus saulėtas, gražus, visa savaitė tokia nusimato, liuks :rolleyes: diena nieko įdomaus, vakarop tik su tėvais lekiu pasikavinti ar pasivyninti, kokioj lauko kavinukėj pasedėsim prieš koncertą, nes išlekia šiandien pasikultūrinti :) 

V-rine, super, kad susirado dukra darbą ir dvi išeiginės dar visai liuks man atrodo. Aišku vasarą daugiau norėtųsi, bet manau viską suderinti galima :rolleyes: 

Atsakyti
2 išeiginės gerai tik darbas nuo 8 iki 20. Taip ilgokai sakyčiau.. aplamau bus matyt kaip te bus nes sutartį kai rašė sakė bus 3 darbo ir 3 išeiginės. Poto padarė va taip. Valandas perdirba 1/3 neii sutarta. Kaži kaip bus su atsiskaitymu....
Atsakyti