Viskas gerai dėl algos dar negaliu nieko pasakyti, nes dar negavau
bet čia daug kas priklauso nuo darbo rezultatu. Kalbėjau su kolegom tai tikrai ymanoma isivaziavus uždirbti tiek kiek UK ir daugiau
ši mėnesį tikiuosi apie 800 gauti
Oi ne, kaip tik džiaugiuosi kad darau tai ką moku ir dar su galimybem tobulėti geriau nei kokioj pardej dirbt
Po darbu,nu jau tikrai per karsta.. Darbe net ledu dalino uz dyla.. mb irgi nedirbo.. o kadangi ju objektas netoli jutos,tai visi susoko issimaudyt ir vaziavo namo

As saltoj vonioj pamirskiu,saltibarsciu padarysiu ir i baseina kojas imerksiu

Vrine - aš nemoku siut su siuvimo mašina. O rankom - nelabai jaučiu malonumą
as irgi tokia pati
Viskas gerai
dėl algos dar negaliu nieko pasakyti, nes dar negavau
bet čia daug kas priklauso nuo darbo rezultatu. Kalbėjau su kolegom tai tikrai ymanoma isivaziavus uždirbti tiek kiek UK ir daugiau
ši mėnesį tikiuosi apie 800 gauti
o tai visai sauniai
reiks ir man eit pas tave vieteles tada jau ieskotis
Bigbang reikia nuomonės - man teikia telefo. Žiūrinėjau iš samsungų, bet mane suniekino- sako jie labai lūžta ypač iš tų paskutinių. sako geriau huawejai. Ką tu fali pasakyt ta tema ☺ žiūriu už kainą 300-400. UŽ DAUgiAU NEMATAU TIKSLO ką patartum - ar tikrai tie samsungai lūžta ☺
Labas rytelis
Mickute o tu supranti irgi kažką apie telefonus?
Bigbang reikia nuomonės - man teikia telefo. Žiūrinėjau iš samsungų, bet mane suniekino- sako jie labai lūžta ypač iš tų paskutinių. sako geriau huawejai. Ką tu fali pasakyt ta tema ☺ žiūriu už kainą 300-400. UŽ DAUgiAU NEMATAU TIKSLO ką patartum - ar tikrai tie samsungai lūžta ☺
nieko nesuprantu bet i sita darba irgi atejau visai zalia
nieks negime mokedamas
LAbukas
Tik iphonas KArta pagailejau pinigu ir pasiemiau Sony.Nu fainas toks telefoniukas rankoj,bet android sistema mane uzmuse..Istempiau kiek galedama,kol MB pasikeite telefa ir pasiemiau jo sena iphona.DAugiau neberizikuoju
MB irgi taip prisizaide
Irgi pagailejo pinigu naujausiam iphonui ir pasiemme tuo metu tik ka isejusi samsunga,visu isgirta,perpus pigesni..Metus atsikankino
Pardave,gavo gana neblogus pinigus,dasimete ir vel pirko Iphona
Vnz-mes iphonu fanai
Nedirbu siandien..Ir gerai..LAbai galva skauda,nes praktiskai nemiegojau nakti..Nepadejo nei skersvejai,niekas..2h paziurejau,rode +27 DAbar ryte vesiau...Visi langai durys atidarinetos,kad nors kiek oro ieitu..O lauke jokio vejelio...
Eisiu nagus persilakuot,namus susitvarkyt,iki banko reikia nulekt..Cia kada buvom draugo gimkej su palapinem,jis sake-jokiu dovanu,tik susimokekit ir vieta ir maisto sau atsivezkit..TAi mes ir susimokejom,o pasirodo ir jis sumokejo,nes reikejo vietas uzsakyt..Aisku grynais pinigais nebegrazino,atsiunte ceki,tai va reikia idet i saskaita..
Sveikos atsibudau su skaudančia galva, tai nei nuotaikos, nei jėgų, spaudimas spėju, eisiu kavos
Vakar renginys toks ne mūsų skonio, neypatingai patiko, bet visur juk reikia įžvelgti kąžką gero, tai pasibuvom, buvo keli bajeriukai iš kurių pasijuokėm, tai viskas kaip ir gerai. Šiaip ilgai vyko, 2.5 valandos, tai grįžom jau vėlokai
Dėl siuvimo, nemoku, nemėgstu ir apskritai nelabai turiu tam gabumų spėju
BigBang, liuks, kad viskas puikiai klostosi, tikrai labai liuks
Labas rytas. Penktadienis - smagiadienis Šiandien pas mus įmonėj kupina džiugesių diena. Nemokami pusryčiai (būna kiekvieną paskuinį mėnesio penktadienį), per pietus bus tarptautinė diena - žmonės, kurie atvykę iš kitų šalių, gamina tradicinius savo šalies patiekalus / užkandžius (mes dvi lietuvės esam įmonėj, bet ji laukiasi, aš šiaip negaminu, tai nusprendėm neruošt jokio stalo su lietuviškais patiekalais - užtenka pavaišint savo komandas lauktuvėm lietuviškom), o vakare bus vidurvasario griliaus fiesta
Tai smagi diena nusimato.
V-Rine - aš siūt nemoku, bet norėčiau mokėt. Labai būtų smagu tikrai susigalvot ir pasisiūt sau kažką Bet iš kitos pusės susigalvoji čia ir nusiperki kažką - kaip mano vyras sako nu siuvantis tikrai permokėčiau
BigBang - labai pritariu dėl to, kad gali sunkiai dirbdamas tiek Lietuvoj, tiek užsieny uždirbt panašiai ar net tiek pat. Va gal ir daugiau. Aišku, priklauso nuo darbo srities, priklauso ir nuo paties žmogaus, bet tikrai įmanoma visur ne vien išgyvent, bet ir gyvent gerai - reik tik stengtis vienodai O klausyk tai jeigu viskas taip gerai šviečiasi ir dėl darbo, ir dėl pajamų, pragyvenimo, tai gal vyras anksčiau, nei planuota, grįš?
mickute - teisingai sakai, kad niekas negimė mokėdamas ir mokytis niekad nebus per vėlu. Jeigu domina kažką kitą išbandyt - tik pirmyn, o kodėl ne?
Apskritai aš kai pagalvoju apie darbą - tai, ką dabar darau ir kokių turiu planų ateičiai, tai aš nei moku / mokėjau, nei mokiausi, nei apskritai kažkada galvojau, kad darysiu. O ką mokiausi, to nedarau. Nu ir va, turim ką turim ir labai tuo džiaugiamės
giega - iš vienos pusės pritariu, kad iPhone yra liuks telefonai ir apskritai jų technika super. BET tik tiems, kuriems patinka ir valdymas, ir principas. Mano vyras, tarkim, nu nemėgsta iOS, nes jis mėgsta kontroliuoti techniką, o nei kai technika jį kontroliuoja. Tai va iPhone yra puikūs daiktai for dummies - viskas ten paprasta, nieko nereik daug galvot, pasiimi daiktą (tiek telefoną, tiek laikrodį, tiek kompiuterį) ir naudoji. Su Android jau turi šiek tiek pagalvot, susirast, bet gali perprogramuot, pakeist ir pan. Vyras prieš tai naudojo Android telefonus, užsiimdavo jis ten su jais. Dabar naudoja iPhone, bet tik todėl, kad aš parnešiau iš darbo
Šiaip sakė nei pirktų už tokius pinigus, nei jaučia kažkokią didelę meilę tiems Apple produktams. Darbe irgi buvo priverstas priprast prie iOS, nes programuotojai dirba su Macbook kompiuterais toj įmonėj. Tai irgi sakė jeigu darbui, tai kompiuteris super. Bet asmeniniam naudojimui smulkiam tai nemato reikalo
Voque - kad greičiau praeitų galvos skausmas
Nežinau daugiau ką ir papasakot, tai skanios kavos ir lekiam dirbt
Vrine - aš sakyčiau imti Xiaomi kaina gera, kamera gera, veikia puikiai
nematau reikalo mėtyti pinigų telefonams. Kas liečia Samsung - tai nei jie labiau genda už kitus nei mažiau
kartais tiesiog būna užlinksta ir nesuprasi dėl ko. Pati esu nusivilus nuo samsungo ir neperku daugiau
turėjau ir iPhone, bet tikrai neverti jei tokių pinigu. Dabar turiu Xiaomi ir esu labai patenkinta. Vyras jau keli metai su šitą kompanija ir labai patenkintas, kiek draugų prikalbino tai visi jam dėkoja. Dabar jie jau ateina į rinką tai ir kaina pradeda kilti šiek tiek
Apie Huawei išvis nieko negaliu pasakyti apart to kad kamera gera