Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Namuose pas mus irgi Macbook,jokiu sunkumu buitiskai naudotis :) 

NAmus nagus ryte susitvarkiau.DAbar maistines aplekiau,eisiu pasnaust..Nes nakti tikrai prastai miegojau..

Bet jau oras oras..Vakar 40,nakti 27,o dabar vos 20 :unsure: O kur dar lietus...Bet kambariuose ne ka gaiviau...Nors ir visur langai atidarineti,bet nera visiskai jokio vejo ir nelabai vedinasi tie namai..

Atsakyti

Namuose pas mus irgi Macbook,jokiu sunkumu buitiskai naudotis :)

Aš apie sunkumus nieko ir nerašiau  :rolleyes: Tiesiog funkcionaliai jie idealūs darbui, fotografijai ir pan. O buitiniam naudojimui panaršyt po internetą ir nuotraukas į folderius susidėliot, filmą pažiūrėt nu tikrai per brangus reikalas - visą tai ir dar greičiau gali ir pigesni kompiuteriai duot  :)​ 

Atsakyti
Aaaiikit man nereikia lb mandro ir prabangaus. Man telefas tik tiesioginei paskirčiai, nuotraukoms ir internete pažiopsot. tikrai nereikia kažkokių ...na jau kaaažkokių ☺ tam nežadu net pinigų skirt....

Vogue o tėvams patiko humoro šou? Man tokie šou aplamai erzina..man juokas niekada neima ir tie juokeliai net biesina. Ypač jei zavaliauskas ar zakarauskas...nors ir kiti man neįtinka...

Bigbang ačiū už patarimus. Man brolis irgi siūlė tą xiaomi tai gal tikrai verta pagalvot. O tavo kuris modelis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 26 liepos 2019 - 18:42

Aaaiikit man nereikia lb mandro ir prabangaus. Man telefas tik tiesioginei paskirčiai, nuotraukoms ir internete pažiopsot. tikrai nereikia kažkokių ...na jau kaaažkokių ☺ tam nežadu net pinigų skirt....

Vogue o tėvams patiko humoro šou? Man tokie šou aplamai erzina..man juokas niekada neima ir tie juokeliai net biesina. Ypač jei zavaliauskas ar zakarauskas...nors ir kiti man neįtinka...

Bigbang ačiū už patarimus. Man brolis irgi siūlė tą xiaomi tai gal tikrai verta pagalvot. O tavo kuris modelis?

Aš turiu Pocofone F1 modelį :) yra jų visokių :) mes su vyru vienodus turim dabar :) tik jo juodas mano mėlynas :) batarkes labai gerai laiko :) dabar jau turbūt ir naujesnių atsiradę :) 

Atsakyti

Labas rytelis 

Atsakyti
Labukas

Kadangi anksti pabundam,tai jelemes ir nuvarem i zuvues turgu mirksiukas.gif Pirkau xxxl kreveciu 3kg yz 20£ mirksiukas.gif Lasisa didele ciela,juros eseriu deze,lygtai 12 ten ju.. Dar muleta ir samuka ir mb saldytu kalmaru.. Buvo ir svieziu,bet as tikrai ju nevalysiu,mb irgi patingejo.. Vnz viso 90£ palikau mirksiukas.gif Kazka siandien pietum pasiliksim,kitka i kamera-bys gimkei. Labai noriu rukyto samuko ir muleto mirksiukas.gif

Lyja.. Ka cia idomaus nuveikus..
Atsakyti

Labas rytelis

ny tu cia  normaliai zuvies  uzsipirkai..... vakar pas mus irgi nemazai lyjo, taiponesmarkiai, palengva, toks grybu lietus   :D vakar pas draugus buvom nuleke, saslykiukus kepem, pasisedejom, agurku  prisipirkau po 0.40 , tai siandien usimarinuosiu. kai uz tokia kaina, galima kazka ir daryti

Atsakyti

Vakar buvau kriskto dukrytės gimtadieny, per lietų šokom :D bet aš neatsipalaidavau, paskui vaiką laksčiau.  

Šiandien buvom parduotuvėje tai tokį trirati stumiama nupirkau. Pamiegos pietų ir eisim į įarka, ten susitiksim su tokia mergyte kur ligoninėj kartu gulejom. Tai iš jos Oriflame uzsisakiau, tai pasiimsiu :) karsta lauke :) 

Atsakyti

Labuks :) pralekė savaitgalis, bet super praleidom laiką, visko po truputį nuveikėm :rolleyes: vakar su MB mieste gastroliavom, pasimatymą turėjom, tai buvom pasivyninti, paužkandžiauti, vakare midijas pagamino, pavakarojom namuose :rolleyes: šiandien Jūros šventę aplankėm, labai karšta, bet pasivaikščiojom, nieko daug nepirkom, tik aliejukų pora aromaterapijai, alyvuogių labai skanių, pirkinių krepšį, prieskonių :) dabar galvoju kaip seksis užmigti, nes jokio vėjo, namie dušna. Bet tik pora dienų ir vėl savaitgalį tik vos 20 laipsnių žada.

V-rine, klausei ar patiko tėvams tas humoro šou, tai neypatingai. Aišku galbūt labiau nei mums, bet nebuvo ir jie sužavėti :ax: 

Giega, eina sau, paskaičiau apie tas žuvis, jūros gėrybes, tai nerealiai :bigsmile: man nieko nereikia, jokių mėsų, tik duok žuvies ar jūros gėrybių :bigsmile: 

Atsakyti

Labas rytelis 

Atsakyti
Labukas

Na ka,pirmadienis,nauja darbo savaite biggrin.gif Tingiu nuo pat ryto.. Atejau su blogu nusiteikimu,galvojau,kad vaziuosiu bjauriuoju raj,bet ziuriu kuta marsruta man krauna bigsmile.gif na kol dar neuzkrove,100% negara tuoju,bet nuotaika geresne biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas :) tai ką, pradedam paskutinę liepos savaitę, va ir rugpjūtis ant nosies, net neberašysiu, kad greit, viskas tikrai per greit :hmm: 

Planai visiškai įprasti, pirmadieniški ir neįdomūs, nebent kažkas pasikeis :rolleyes: 

Karšta ir šiandien diena nusimato, rytoj jau vėsti turėtų, tai visai liuks, kad pora dienų vienokių, pora kitokių :ax:​ 

Atsakyti