Sveikos pirmadienį Puiki diena, nauja savaitė - nauji iššūkiai.
Savaitgalis buvo labai smagus mūsų, tik laiko pailsėt nebuvo
Penktadienį vakare ėjom į įmonės vasaros šventę. Labai patiko tiek vieta parinkta (regbio klubas), tiek tematika (cirkas buvo, tai viskas padaryta į tą temą), tiek maistas (turėjom vagonėlius, kur vienam kepė picą, kitam buvo mėsainiai ir bulvytės, trečiam dešrainiai ir bulvytės), tiek šou. Pabuvau, pasimėgavau, ir gana anksti grįžau namo.
Šeštadienį anksti ryte ėjau sportuot, tuo metu vyras padėjo draugams įkraustyt naują bendranuomininką. Paskui pasiėmė mane, grįžom namo, susiruošėm ir išvažiavom vėlyvų pusryčių į vieną mėgstamiausių kavinių. Taip skaniai prikapojau, valgiau turkiškus kiaušinius - jėzau iki šiol prisimenu skonį
Paskui nuvažiavom maisto apsipirkt, dar apžiūrėjom mini šaldytuvą - norėjau nusipirkt į darbą, nes jau nusibodo, kad vagia pietus man
Bet visi per maži buvo, tai ieškosiu gal kokio šaltkrepšio su šaldymo tabletėm, bus matyt.
Grįžom namo, pailsėjom ir ėjom savo 7km garbės ratą parke. Paskui papiknikavom lengvai, tada grįžom namo ir jau ilsėjomės nuo širdies.
Sekmadienį ryte ėjom pėsčiom į miestą, prasukom pro kelias parduotuves, nusipirkau naujas ausines. Bare po kokteilį išgėrėm, paskui papietavom ir ėjom į filmą - žiūrėjom "The Current War" (nerandu Lietuvos kino teatruose šito filmo). Po filmo ėjom į jūros gėrybių kavinę - neseniai atradom labai patinkančią, kur nemažas austrių pasirinkimas ir kasdien 16 - 17val laiminga valanda vyksta, kuomet visos austrės €1 pigiau Tai paskanavom austrių su vynu ir parėjom namo pėstute. Jau tiek prisivaikščiojom per visą savaitgalį, kad eina sau - tik drybsot tenorėjom
Nuo šiandien pradėjau dirbt kitu laiku darbe - dabar būsiu čia 8:30 - 17val kasdien. Labai džiaugiuosi, kad bosas sutiko su šituo mano prašymu ir jau šiandien iš pat ryto pamačiau, kad labai pasiteisino komandai Po darbo planuoju grįžus namie vakarienę pagamint ir manau, kad eisim vėl savo garbės ratą parke, nes oras super
Giega - va žuvies turgaus tai pavydžiu tikrai Norėčiau prasisukt aš ten
mickute - tai kaip Tavo savaitgalis praėjo? Kaip vyrui darbas tas naujas?
BigBang - kaip šiaip jums viskas einasi, kaip sekasi? Jau įsivažiavot su visa dienotvarke, buitim?
Voque - man liepa labai greit kažkaip prabėgo. Bet nenuostabu, nes labai daug veiklos buvo ir visi savaitgaliai pilnai užimti Puikus mėnuo tikrai
Daugiau kaip ir neturiu ką papasakot. Papietavau sushi, paklausiau audio knygos vaikščiodama, pažiūrėjau My Kitchen Rules seriją, reik eit kavos ir toliau darbuotis manyčiau