Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sveikos pirmadienį  :wub: Puiki diena, nauja savaitė - nauji iššūkiai.

Savaitgalis buvo labai smagus mūsų, tik laiko pailsėt nebuvo  :D  :D 

Penktadienį vakare ėjom į įmonės vasaros šventę. Labai patiko tiek vieta parinkta (regbio klubas), tiek tematika (cirkas buvo, tai viskas padaryta į tą temą), tiek maistas (turėjom vagonėlius, kur vienam kepė picą, kitam buvo mėsainiai ir bulvytės, trečiam dešrainiai ir bulvytės), tiek šou. Pabuvau, pasimėgavau, ir gana anksti grįžau namo. 

Šeštadienį anksti ryte ėjau sportuot, tuo metu vyras padėjo draugams įkraustyt naują bendranuomininką. Paskui pasiėmė mane, grįžom namo, susiruošėm ir išvažiavom vėlyvų pusryčių į vieną mėgstamiausių kavinių. Taip skaniai prikapojau, valgiau turkiškus kiaušinius - jėzau iki šiol prisimenu skonį  :wub:  :D Paskui nuvažiavom maisto apsipirkt, dar apžiūrėjom mini šaldytuvą - norėjau nusipirkt į darbą, nes jau nusibodo, kad vagia pietus man  :D  :D  :D Bet visi per maži buvo, tai ieškosiu gal kokio šaltkrepšio su šaldymo tabletėm, bus matyt.

Grįžom namo, pailsėjom ir ėjom savo 7km garbės ratą parke. Paskui papiknikavom lengvai, tada grįžom namo ir jau ilsėjomės nuo širdies.

Sekmadienį ryte ėjom pėsčiom į miestą, prasukom pro kelias parduotuves, nusipirkau naujas ausines. Bare po kokteilį išgėrėm, paskui papietavom ir ėjom į filmą - žiūrėjom "The Current War" (nerandu Lietuvos kino teatruose šito filmo). Po filmo ėjom į jūros gėrybių kavinę - neseniai atradom labai patinkančią, kur nemažas austrių pasirinkimas ir kasdien 16 - 17val laiminga valanda vyksta, kuomet visos austrės €1 pigiau  :) Tai paskanavom austrių su vynu ir parėjom namo pėstute. Jau tiek prisivaikščiojom per visą savaitgalį, kad eina sau - tik drybsot tenorėjom  :D  :D 

Nuo šiandien pradėjau dirbt kitu laiku darbe - dabar būsiu čia 8:30 - 17val kasdien. Labai džiaugiuosi, kad bosas sutiko su šituo mano prašymu ir jau šiandien iš pat ryto pamačiau, kad labai pasiteisino komandai  :) Po darbo planuoju grįžus namie vakarienę pagamint ir manau, kad eisim vėl savo garbės ratą parke, nes oras super  :wub: 

Giega - va žuvies turgaus tai pavydžiu tikrai  :wub: Norėčiau prasisukt aš ten  :D 

mickute - tai kaip Tavo savaitgalis praėjo? Kaip vyrui darbas tas naujas?  :) 

BigBang - kaip šiaip jums viskas einasi, kaip sekasi? Jau įsivažiavot su visa dienotvarke, buitim?  :) 

Voque - man liepa labai greit kažkaip prabėgo. Bet nenuostabu, nes labai daug veiklos buvo ir visi savaitgaliai pilnai užimti  :) Puikus mėnuo tikrai  :wub: 

Daugiau kaip ir neturiu ką papasakot. Papietavau sushi, paklausiau audio knygos vaikščiodama, pažiūrėjau My Kitchen Rules seriją, reik eit kavos ir toliau darbuotis manyčiau  :D 

Atsakyti

Almost, kaip visuomet daug visko veikiat savaitgaliais, daug visur lakiojat, liuks :) 

Kaip vakarojat po darbų? :mirksiukas: 

Aš pavakarieniavau, lauksiu SB ir ramiai vakarosim, kažką pažiūrėsim :ax: diena greita, įprasta, nieko įdomaus visiškai :) 

Atsakyti

As irgi jau po darbu..Bet mazoji tuoj prisistato,ner kaip prie kompo prisest..Dabar dar sirguliuoja truputi,tai net ir telefa ilgiau pazaist duodam...

Kad jus zinotumet kokiu zuvu tam turguj gaut galima :D Ir rykliu,ir visokiu akvariuminiu zuvyciu,pvz papugos-valgomos jos pasirodo :B Gyvu krabu,veziu,unguriu :B Saldytu ir svieziu zuvu,kreveciu..

Tik zuvies kaina ir UK gana nemaza...Mesa gerokai pigiau...

Atsakyti

Labas rytelis 

As irgi jau po darbu..Bet mazoji tuoj prisistato,ner kaip prie kompo prisest..Dabar dar sirguliuoja truputi,tai net ir telefa ilgiau pazaist duodam...

Kad jus zinotumet kokiu zuvu tam turguj gaut galima :D Ir rykliu,ir visokiu akvariuminiu zuvyciu,pvz papugos-valgomos jos pasirodo :B Gyvu krabu,veziu,unguriu :B Saldytu ir svieziu zuvu,kreveciu..

Tik zuvies kaina ir UK gana nemaza...Mesa gerokai pigiau...

papugos ? cia zuvytes tokios yra ?

Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2019 07 30, 04:11)
<p>Labas rytelis </p><p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="giega" data-cid="72475765" data-time="1564421676"><div><p>As irgi jau po darbu..Bet mazoji tuoj prisistato,ner kaip prie kompo prisest..Dabar dar sirguliuoja truputi,tai net ir telefa ilgiau pazaist duodam...</p><p></p><p>Kad jus zinotumet kokiu zuvu tam turguj gaut galima biggrin.gif Ir rykliu,ir visokiu akvariuminiu zuvyciu,pvz papugos-valgomos jos pasirodo cool.gif Gyvu krabu,veziu,unguriu cool.gif Saldytu ir svieziu zuvu,kreveciu..</p><p>Tik zuvies kaina ir UK gana nemaza...Mesa gerokai pigiau...</p></div></blockquote><p>papugos ? cia zuvytes tokios yra ?</p>

Taip,papugos tokios nemazos spalvotos zuvys.. As ju ir laisvej plaukiojanciu maciau siltuose krastuose,bet pas mus jos auginamos akvuose mirksiukas.gif
Atsakyti

Labukas :) kaip pailsėjot? kaip rytas?

Aš vakar labai vėlai užmigau, tiek varčiausi, kažkaip karšta buvo, tai 1val dar nemiegojau :rolleyes: šįryt galvojau jokio sporto, nebus jėgų, bet super jaučiuos, nes ir pasportavau, ir šiaip jau daug nuveikiau, visai liuks :) 

Atsakyti

As jau ir namie, imeciau  lazanija i orkaite kepti, paskui biskeli leksiu su reikalais dar pasivazineti. nu jo, man irgi  nakti per  silt abuvo, bet kazkaip normaliai issimiegojau, nors vakar ilgai  filmus uzsiziurejau, kazkoki rusu seriala

pradejau ziureti  :P  :P 

Atsakyti
Po darbu ir as..Nemazai siandien darbo buvo..O dar anksciau ejau,nes kursai buvo..Tuoj atnaujins musu skanerius,keicia ten programa,tai mokinomes,kaip reiks elgtis..Kol kas makalyne,bet kai isivaziuosi,tai gal bus lengviau..Nu ziuresim..

NAmie mazoji vis ko nori,tai ner laiko prie kompo prisest..
DAbar pavakarieniavom,sangrijos vietoj kompoto isgerem,visai jau miegot eiciau biggrin.gif
Atsakyti

Kaip kardinaliai oras pasikeitė :) buvom vakare pasivaikščioti, tai einant jau link namų vėjas šiaurinis sukilo, temperatūra nukrito, nesuprasi net kaip rengtis, nes dieną dar gan karšta buvo :rolleyes: 

Žmonių dar labai daug mieste, spėju iki Žolinių dar bus, po to jau mažėti turėtų. Na nebent gražus ruduo bus, tai tuomet dar sulauksim :ax: 

Atsakyti

Labas :) 

Pas mane kasdien tiek reikalų, kad nespeju :D 

Šiandien buvo vyro pusbrolis su drauge užsukęs, jie mūsų butą nuomavo.. Jiems leidom iki Kalėdų gyvent, bet jie anksčiau rado tai atvežė raktus ir nuoma. 

Almost - toks ir isivaziavimas, per greit viskas, daug veiklos. Yra dar nemazai reikalų, bet po biški susitvarkysim. būtų lengviau jei vyras kartu būtų :) 

Atsakyti

Labas rytelis

jau vesesnis rytas. bent jau  miegot buvo gerai  :P​ 

Atsakyti
Labukas

Rytai ir pas mus jau vesesni,bet tamsos dar nematau biggrin.gif

Bigbang,tai eisi i savo buta gyvent,jei pusbrolus issikrausto?
Atsakyti