Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sveikos  :) 

Visų pirma - giega, milijon milijon milijon roz Tau šiandien, pašėlusių burbuliukų, gardaus torto ir visų svajonių išsipildymo  :4u: 

Visų antra - eina švilpt, kas per diena vakar buvo  :blink:  :D  :D 

Ryte pjausčiau pusryčiams avokadą ir ranką įsipjoviau. Pikčiausia buvo, kad avokadas dar neprinokęs pilnai buvo - teko dėt atgal  :D  :D 

Vakare važiavau į treniruotę ir užklupo toks lietus, kad net per žinias šiandien meteorologas pasakojo, jog buvo netikėtas, nenumatytas ir užtvindė kelius, muziejaus kelias patalpas. Nu žodžiu. O aš kaip tik buvau tik išvažiavus iš ofiso, tai neperdedu - permirkau per pusę minutės kiaurai, iš batų vandenį semt buvo galima, visa iki apatinių tiesiog galėjau gręžt save. Akimirką buvo mintis apėmus, kad važiuoju namo - jokios naudos jau iš viso šito reikalo. Bet paskui pagalvojau, kad nu jau vis tiek permirkau, jau niekas nepasikeis. Tai kol nuvažiavau į salę, spėjo ir lyt nustot, ir prapūst šiek tiek viršutinius važiavimo rūbus. Gerai, kad juodai buvau apsirengus į sportą, tai bent nesimatė žiauriai tas permirkimas  :D  :D  :D Pasportavau nuo širdies. Kojai dar kažką pasidariau prie salės motorolerį berakindama, tai teko keist pusę programos ir sėdžiu darbe dabar su ledinio vandens pūsle  :D Žodžiu puikumėlis kaip sakant dienelė  :wub: Nu bet jau baigėsi, jau viskas tvarkoj  :D 

BigBang - aha, man irgi smalsu, ar eisit su mažike gyvent į tą butą kol kas, kad išsikraustė nuomininkai? 

Voque - man atrodo rudenį ir žiemą sulauksit tų aplinkinių turistų, iš Klaipėdos, Kretingos & Co.. Kur myli Palangą, bet nenori vasarinių spūsčių  :D  :D 

mickute - pas mus irgi po vakarykščio lietaus oras gaivesnis pasidarė, tai išmiegot bent įmanoma buvo  :) 

Šį rytą pradėjau nuo šaltos kavos su toniku, prisispaudžiau greipfrutų, apelsinų ir mėtų sulčių - skanausiu kiek vėliau  :wub: Darbuosiuos ir tiek žinių.

Po darbo grįžus vakarienę pagaminsiu (darysiu žuvį, užkeptą morkom ir svogūnais) ir skaitysiu gal knygą arba pasivaikščiot eisim, matysim kaip oras bus  :) 

Lekiu kavos, dirbt ir visoms geros dienos linkiu  :4u:​ 

Atsakyti

Sveikos, damos :4u: 

Giega, nuoširdūs sveikinimai! tegul Tavo gyvenime būna žymiai daugiau šviesesnių dienų negu tamsių, tegul Tave supa besišypsantis žmonės ir tegul išsipildo slaptos svajonės :4u: būk laiminga! 

Almost, va tikrai būna tokių dienų lyg tyčia, kai atrodo galbūt smulkmenos, bet kai jų ne viena, tai kur čia nesinervuosi. Bet va praėjo, ši bus geresnė :mirksiukas: 

Na, o aš vėl naktinėjau, vėl man kažkokia nemiga, tai šįryt jau tikrai be jėgų esu. Eisiu kavos, eisiu pusryčių ir lauksiu vakaro. Su pusseseriuku vakarosim šiandien, kažkur eisim pasisedėti mergaitiškai ir pasibūti :) 

Oras liuks, saulėtas, tik vėjas pas mus šiaurinis ir toks nemenkas :ax: 

Atsakyti
Sveikos.
Dar kartą Giega su gimtadieniu. Būk laiminga ir graži ☺

Buvau sode. Dirbau. Žolė želia kaip pasiutus. Žinokit kaip rudeniu visur jau kvepia....net nejauku. ...man paskutinis atostogų trečiadienis. Jau galvoje darbu gyvenu...ir kas baisiausia kompo slaptiko nepamenu. O jei užsiblokuosiu pas mus atblokuoja automatiškai tik po 2 val. Jei nori anksčiau reikia į centrą skambint....labai tikiuosi kad būsiu kur užsirašius ant kalendoriaus ar kur...Žodžius pamenu skaičiaus nepamenu... 😅😅
O šiaip jaučiuosi nažai nuveikus per atostogas. Tokios po namus šįkart. Nors gal pati ir kalta....
Atsakyti
Aciu visoms uz sveikinimus 4u.gif
Siandien niekur neisim,nes ir MB velai gris,o ir ryt visiems i darbus..Sestad atsvesim mirksiukas.gif Zuvies daug gi nupirkau,tai kepsim,rukinsim mirksiukas.gif

LAikas siaubingai greit eina..JAu 2 men vasaros prabego blink.gif O as prie juros dar tik pora kartu ir tebuvau...
Atsakyti
Bet kaip šiandien šalta. Siaubiakas. Striukės faktiškai reik. Na dar tikiuosi sušils. Šiaip kažkas kažkur rašė kad rugpjūtis bus pats karščiausias mėnuo. Paažiūūūrėsim ar nemelavo.☺
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 31 liepos 2019 - 18:59

Kai kas is viso siemet juros dar nemate   :P​ 

Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2019 07 31, 21:20)
<p>Kai kas is viso siemet juros dar nemate   tongue.gif​ </p>

Tai vasaros dar liko 1/3 😅 daauuug dar...☺ o planuojat kur ? Į lt ar lv pajūrį?
Atsakyti
Likt tai liko,bet kur tie du men dejos,net nepastebejau biggrin.gif
Sekmad,jei sveikatos po baliuko leis,gal nuvarysiu prie juros..
Planuose rudeni i Ispanija mirksiukas.gif
Atsakyti

Tai vasaros dar liko 1/3 😅 daauuug dar...☺ o planuojat kur ? Į lt ar lv pajūrį?

kad neplanuojam. nebent  oras  puikus butu ir sumastytumeme  kaip pernai ekspromtu kokiai vienai dienai nuvaryti 

Atsakyti

Labas rytelis  :4u:​ 

Atsakyti
Labukas

Musu beveik visos keliones iki juros buna 1d biggrin.gif Na nebent vaziuot reikia 5-6h i viena puse,tada jau nakvyne imam.. O siaip arciausia Temzes ziotys i jura -45min vaziavimo mirksiukas.gif Kitos grazios vietos apie 1,5h mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas :) sunkus šis rytas, miego norisi, jėgų nerasta, vakar truputį mergaitiškai mieste vakarojom, tai po vidurnakčio jau tik grįžau :rolleyes: pasikokteilinom, užkandom, prisivaikščiojom, bet vakaras tikrai buvo vėsokas, 14 laipsnių tik, tai gerai, kad apsirengėm normaliai :) 

Šiandien darbai, įprastai viskas, o vakare eisim į Katlerio ir Stonkaus pasirodymą Mantai Kieme, buvau SB dovanojus birželio mėn. ir va jau rugpjūtis :) čia rimtai??? nes man kosmosas kažkoks :D tikrai nesitiki ir aš bijau, kad tas laikas taip greit lekia. Bet tikrai :unsure: 

Atsakyti