Sveikos
Visų pirma - giega, milijon milijon milijon roz Tau šiandien, pašėlusių burbuliukų, gardaus torto ir visų svajonių išsipildymo
Visų antra - eina švilpt, kas per diena vakar buvo
Ryte pjausčiau pusryčiams avokadą ir ranką įsipjoviau. Pikčiausia buvo, kad avokadas dar neprinokęs pilnai buvo - teko dėt atgal
Vakare važiavau į treniruotę ir užklupo toks lietus, kad net per žinias šiandien meteorologas pasakojo, jog buvo netikėtas, nenumatytas ir užtvindė kelius, muziejaus kelias patalpas. Nu žodžiu. O aš kaip tik buvau tik išvažiavus iš ofiso, tai neperdedu - permirkau per pusę minutės kiaurai, iš batų vandenį semt buvo galima, visa iki apatinių tiesiog galėjau gręžt save. Akimirką buvo mintis apėmus, kad važiuoju namo - jokios naudos jau iš viso šito reikalo. Bet paskui pagalvojau, kad nu jau vis tiek permirkau, jau niekas nepasikeis. Tai kol nuvažiavau į salę, spėjo ir lyt nustot, ir prapūst šiek tiek viršutinius važiavimo rūbus. Gerai, kad juodai buvau apsirengus į sportą, tai bent nesimatė žiauriai tas permirkimas
Pasportavau nuo širdies. Kojai dar kažką pasidariau prie salės motorolerį berakindama, tai teko keist pusę programos ir sėdžiu darbe dabar su ledinio vandens pūsle
Žodžiu puikumėlis kaip sakant dienelė
Nu bet jau baigėsi, jau viskas tvarkoj
BigBang - aha, man irgi smalsu, ar eisit su mažike gyvent į tą butą kol kas, kad išsikraustė nuomininkai?
Voque - man atrodo rudenį ir žiemą sulauksit tų aplinkinių turistų, iš Klaipėdos, Kretingos & Co.. Kur myli Palangą, bet nenori vasarinių spūsčių
mickute - pas mus irgi po vakarykščio lietaus oras gaivesnis pasidarė, tai išmiegot bent įmanoma buvo
Šį rytą pradėjau nuo šaltos kavos su toniku, prisispaudžiau greipfrutų, apelsinų ir mėtų sulčių - skanausiu kiek vėliau Darbuosiuos ir tiek žinių.
Po darbo grįžus vakarienę pagaminsiu (darysiu žuvį, užkeptą morkom ir svogūnais) ir skaitysiu gal knygą arba pasivaikščiot eisim, matysim kaip oras bus
Lekiu kavos, dirbt ir visoms geros dienos linkiu