Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

bet jau dvi kavas nuo ryto išgėriau, tai reik stabdyt arklius bent iki pietų  :D  :D

Ką pati planuoji?  :4u:

Eisiu ir aš dar kavos, kažko labai norisi šiandien, taip ryte skaniai atsigėriau, bet noriu dar :rolleyes: 

Rytoj spėju, kad nieko, o šeštadienį darau staigmeną SB ir lekiu pasitikti į Rygą :angel_not: išvirs iš klumpių :D  :D  :wub:​ 

Atsakyti
Sveikos,

Vogue svarbu neapsilenkit toj Rygoj su vyru smile.gif
tai dar ir po Latviją paekskursuosit? smile.gif viena važiuoji?

Aš šiandien virsiu sriubą, tik neįsivazduoju kokią...nu visiškai neįsivaizduju smile.gif
Atsakyti

Vogue svarbu neapsilenkit toj Rygoj su vyru smile.gif

tai dar ir po Latviją paekskursuosit? smile.gifviena važiuoji?

Ot būtų liuks :D  :D bet nea, neturėtumėm, aš anksčiau atvažiuosiu :) 

Jei ne viena lėkčiau, tai tikrai norėčiau, bet, kadangi būsiu viena, tai tiesiai į oro uostą :rolleyes:​ 

Atsakyti

Mes savaitgali i kaima leksim, MB mamos gimtadienis, tai ir daugiau savu suvaziuos, vis smagiau kai daugiau chebros  :P   tiek kad MB sestadieni dirbs, atidirbines uz sekanti penktadieni, tai kad ir jam bus kitas ilgas savaitgalis, tai teks jau veliau i kaima isvaziuoti, bet tai niekis, galesiu ramiai sau namie ryte pasitvarkyti, kazka  maisto pasiruosiu,   sakiau  gal zuvies  vyniotini pasidarysiu, tai reiks jau ryt pradet gaminti  :hmm:  vis tiek daugiau zmoniu,  dar proga yra, aisku saslykai bus, anyta simtalapi uzsake,  tai norisi kazko skaniau  pasmaguriauti 

Atsakyti

Mickute, kaip visada visokių skanumynų/gardumynų, liuks :)​ 

Atsakyti

Mickute, kaip visada visokių skanumynų/gardumynų, liuks :)​ 

Atsakyti
Ai,tik pabedavojau del to Ted Bakerio ir gaunu siuntini biggrin.gif Tainet suknele spejau apsirengt ir i shopingus nulekt mirksiukas.gif Paskui grizom su drauge pas mus,vyniuko atsigerem mirksiukas.gif Gerai,kad nieko gamint nereikejo biggrin.gif biggrin.gif Va jau ir MB grizo mirksiukas.gif
Atsakyti

Ir mes buvom su tėvais pasikavinti, tai taip raudono sauso vyno užsimaniau, atsigėrėm po taurę besišnekučiuodami :)​ 

Atsakyti

o as nieko blatno nenuveikiau  :P​ 

Atsakyti

Labas rytelis

Pagaliau ir penktadienis !!!! o kita savaite dar ir trumpesne nusimato- Zolines ir dar  pas mane   penktadienis laisvas ir dar kitas pirmadienis  :P  tai kad  tikrai ilgasis savaitgalis  :clap:  :clap:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 09 rugpjūčio 2019 - 05:18
Labukas

Oho,Mickute,kiek laisvu dienu bigsmile.gif

Pas mus zoliniu nieks nesvencia,bet ta diena dukros gimke mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos,
Giega parodyk suknelę (arba nuorodą smile.gif ).

Aš vakar nusipirkau raudonų pupelių ir išviriau sriubą. Skonis puikus, vaizdas neklauskit smile.gif nemaniau kad tiek nudažys smile.gif smile.gif bet beveik suvalgėm, nes buvom visi pasiilgę sriubos smile.gif

aga žolinė pas mus išeiginė, bet tai penktadienį į darbą, sunku susiruošt taip smile.gif
Atsakyti