tai konkrečiu atveju čia LT darbo kodeksas tai nurodo. Užsieny gal nėr tokių dalykų. kodeksas tai nebe tas
Aš šiaip čia iš viso nežinau darbo kodekso apskritai, nors yra jis tikrai. Bet dažniausiai viskas priklauso nuo pasirašytų sutarčių. Ir šiaip darbuotojui čia labai daug galios duodama - nei iš darbo išmes lengvai, nei darbdavys užsisėst ant sprando gali. Karingi darbuotojai čia būna, kas netingi bovytis
NA ka,jau po darbu. Gerai,kad sriubos namie buvo,tai nieko gamint nereikia. Nors veliau kokio varskes apkepo iskepsiu,o tai varskes galiojimas i pabaiga eina..
Oj, aš varškės namie turiu - vakarienė aiški
Noriu kažko su varške
Aš sakiau šaltivarščių šiemet nebegaminsiu, nes pagaminu ir trečią dieną pilu laukan. Kiek viena suvalgau tiek. nu tai jei nenori vadinasi ir nereik....
O sau vienai porcijos tam kartui nepasidarai?
Aš labai mėgstu šaltibarščius ir užsimanau kartais, tai jeigu nenusiperku (pas mus lietuvių krautuvėj vienoj parduoda porcijom tokius indelius sriubinius) - pasidarau tiesiog porciją tam kartui ir suvalgau pati
Mano vyras nėra didelis mėgėjas šaltibarščių, tai aš tuo klausimu nesitaikstau prie nieko ir valgau pati sau
NU ka, treciadienio sulaukem. palyjo neblogai. kazin kaip su tais grybais
taip noreciau po miska , bet grazu, o ne po kemsynus pasivaiksioti
Kaip norėčiau šviežių voveraičių pasirinkt ar nusipirkt, uch
Aš šiaip visiškai nemėgstu grybaut, nervina mane
istraukiau vistos krutinele,ka cia reiks gamint is jos.. Viskas atsibode
Va va, mudu jau irgi nebesugalvojam, ką čia valgyt - viskas nusibodo, eit kažkur pavalgyt mieste irgi nežinom kur, nes jau nusibodo ir įprastos kavinės
Ponai pižonai žodžiu pasidarę esam. Nu nieko, ant varškės, trapučių pagyvensim ir grįš pomėgis viskam
Labas iš ryto
Vakar po darbo nulėkiau sportuot, stiprią gerą treniruotę apturėjau, kojos linko einant iš salės
Aš visad po tokių treniruočių džiaugiuosi, kad nereik namo pėsčiom eit arba viešuoju važiuot - sėdu sau ant motorolerio ir nubyrbinu namolio
Vyras valgyt buvo padaręs, tai pakapojom, pailsėjau šiek tiek, išsimaudžiau ir ėjau miegot. Kažkaip nedamiegu paskutiniu metu
Šiandien anksčiau į darbą atvažiavau, nes vyras anksti kilo, tai pabudau ir aš. Va papusryčiavau, išgersiu kavos ir darbuosiuos. Ramu šiaip pas mus visą rugpjūtį (visados taip būna dėl teismų), tai stumiu laiką ir tiek
Gražios dienos visoms ir skanios kavos