Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Almost, oho, na ir turiningas savaitgalis :bigsmile: atrodo, kad kokią savaitę būtum aprašius, o ne ilgąjį savaitgalį :bigsmile:  :D 

Dėl tų atostogų, tai tiesiog tam mėnėsiui nerašo jokių vizitų, jokių procedūrų ir va ilsisi sau visi :) man kažkaip keista, bet va kitur taip yra ir viskas :rolleyes: 

Atsakyti

Almost, oho, na ir turiningas savaitgalis :bigsmile: atrodo, kad kokią savaitę būtum aprašius, o ne ilgąjį savaitgalį :bigsmile:  :D

Dėl tų atostogų, tai tiesiog tam mėnėsiui nerašo jokių vizitų, jokių procedūrų ir va ilsisi sau visi :) man kažkaip keista, bet va kitur taip yra ir viskas :rolleyes:

Bet žinok taip ir jaučiuos, kaip savaitę išgyvenus. Todėl ir džiaugiuosi, kad jau reik į darbą ir nebereik tvarkytis  :D  :D  :D Galės vyras šiandien ir skalbt dėt, ir valgyt gamint, kol aš sportuosiu  :D  :D 

Bet tikrai įdomiai kažkaip. Nu kaip Jagelavičiūtė ir rašė kažkada, kad, toks jausmas, niekas nedirba nuo gegužės ir niekas nedirba nuo spalio. Vasarą ilsisi, o žiemą ruošiasi Kalėdoms :D  :D 

Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2019 08 06, 11:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="V-Rinė" data-cid="72479410" data-time="1565078145"><div><p>ai, užsienyje nera tvarkos, kad viena dalis atostogų privalo būti ne mažesnė nei 2 savaitės?</p></div></blockquote><p></p><p>Bent pas mane ir vyrą kompanijose nėra tokios tvarkos / taisyklės, yra tik rekomendacija  smile.gif​ </p>

tai konkrečiu atveju čia LT darbo kodeksas tai nurodo. Užsieny gal nėr tokių dalykų. kodeksas tai nebe tas smile.gif
Atsakyti

Is vienos puses tai gerai, kai visa i mone uzsidaro- rami galva- nepaskambins, netrukdys su kokiais klausimais, neiskvies i  darba. pas mus vis zadedavo taip padaryti, bet nesigauna matyt. tai mes savam cehe tarpusavyje taremes katros kada eisim atostogauti, susiderinam, jau tada tik valdzia    palaimina. va siemet viena nuo birzelio vidurio dar ant biuletenio. ir dar pora savaiciu bus, tai tik viena ir atostogauja, o dviese dirbam,  ir tai jau darbu atsiranda,  vel turim ka veikti 

Atsakyti
NA ka,jau po darbu mirksiukas.gif Gerai,kad sriubos namie buvo,tai nieko gamint nereikia biggrin.gif Nors veliau kokio varskes apkepo iskepsiu,o tai varskes galiojimas i pabaiga eina..
Atsakyti

As tik nesenai grizau, tai dar saltibarsciu  susimakalavau  :P  ir dar rytdienai sau pietums cukiniju pasikepiau  :P  :P 

Atsakyti
Aš sakiau šaltivarščių šiemet nebegaminsiu, nes pagaminu ir trečią dieną pilu laukan. Kiek viena suvalgau tiek. nu tai jei nenori vadinasi ir nereik....
Lababakt ☺
Atsakyti

Labas rytelis

O pas mus siemet kaip tik gerai eina saltibarsciai, seniau MB taip ju nekabindavo, o va siandien ir i darba  pietums isidejo.

NU ka, treciadienio sulaukem. palyjo neblogai. kazin kaip su tais grybais  :hmm:  taip noreciau po miska , bet grazu, o ne po kemsynus pasivaiksioti

Atsakyti
Labukas

Man saltibarsciai tik karsta diena valgos mirksiukas.gif Kai vesu,nebelenda jie..
istraukiau vistos krutinele,ka cia reiks gamint is jos.. Viskas atsibode biggrin.gif

Varau darban..
Atsakyti

tai konkrečiu atveju čia LT darbo kodeksas tai nurodo. Užsieny gal nėr tokių dalykų. kodeksas tai nebe tas

Aš šiaip čia iš viso nežinau darbo kodekso apskritai, nors yra jis tikrai. Bet dažniausiai viskas priklauso nuo pasirašytų sutarčių. Ir šiaip darbuotojui čia labai daug galios duodama - nei iš darbo išmes lengvai, nei darbdavys užsisėst ant sprando gali. Karingi darbuotojai čia būna, kas netingi bovytis  :D 

NA ka,jau po darbu. Gerai,kad sriubos namie buvo,tai nieko gamint nereikia. Nors veliau kokio varskes apkepo iskepsiu,o tai varskes galiojimas i pabaiga eina..

Oj, aš varškės namie turiu - vakarienė aiški  :wub: Noriu kažko su varške  :D 

Aš sakiau šaltivarščių šiemet nebegaminsiu, nes pagaminu ir trečią dieną pilu laukan. Kiek viena suvalgau tiek. nu tai jei nenori vadinasi ir nereik....

O sau vienai porcijos tam kartui nepasidarai?

Aš labai mėgstu šaltibarščius ir užsimanau kartais, tai jeigu nenusiperku (pas mus lietuvių krautuvėj vienoj parduoda porcijom tokius indelius sriubinius) - pasidarau tiesiog porciją tam kartui ir suvalgau pati  :) Mano vyras nėra didelis mėgėjas šaltibarščių, tai aš tuo klausimu nesitaikstau prie nieko ir valgau pati sau  :D 

NU ka, treciadienio sulaukem. palyjo neblogai. kazin kaip su tais grybais  :hmm:  taip noreciau po miska , bet grazu, o ne po kemsynus pasivaiksioti

Kaip norėčiau šviežių voveraičių pasirinkt ar nusipirkt, uch  :wub: Aš šiaip visiškai nemėgstu grybaut, nervina mane  :D  :D 

istraukiau vistos krutinele,ka cia reiks gamint is jos.. Viskas atsibode

Va va, mudu jau irgi nebesugalvojam, ką čia valgyt - viskas nusibodo, eit kažkur pavalgyt mieste irgi nežinom kur, nes jau nusibodo ir įprastos kavinės  :D  :D Ponai pižonai žodžiu pasidarę esam. Nu nieko, ant varškės, trapučių pagyvensim ir grįš pomėgis viskam  :D  :D 

Labas iš ryto  :4u: 

Vakar po darbo nulėkiau sportuot, stiprią gerą treniruotę apturėjau, kojos linko einant iš salės  :D Aš visad po tokių treniruočių džiaugiuosi, kad nereik namo pėsčiom eit arba viešuoju važiuot - sėdu sau ant motorolerio ir nubyrbinu namolio  :D  :D 

Vyras valgyt buvo padaręs, tai pakapojom, pailsėjau šiek tiek, išsimaudžiau ir ėjau miegot. Kažkaip nedamiegu paskutiniu metu  :unsure: 

Šiandien anksčiau į darbą atvažiavau, nes vyras anksti kilo, tai pabudau ir aš. Va papusryčiavau, išgersiu kavos ir darbuosiuos. Ramu šiaip pas mus visą rugpjūtį (visados taip būna dėl teismų), tai stumiu laiką ir tiek  :D  :D 

Gražios dienos visoms ir skanios kavos  :4u:​ 

Atsakyti
Labos,
aš tik sau šaltibarščių nesigaminu smile.gif je noriu- prisipjaustau agurko, svogūno laiškų ir užsipilu kefyro- tokie palengvinti šaltibarščiai smile.gif va tokius tai dažnai gamiuosi vasarą smile.gif

šiandien reiks kažkokią sriubą virtis, nežinau tik kokią, nieko nenoriu smile.gif
Atsakyti

Labos,
aš tik sau šaltibarščių nesigaminu. je noriu- prisipjaustau agurko, svogūno laiškų ir užsipilu kefyro- tokie palengvinti šaltibarščiai va tokius tai dažnai gamiuosi vasarą

šiandien reiks kažkokią sriubą virtis, nežinau tik kokią, nieko nenoriu

O kodėl nesigamini tik sau, jei mėgsti?  :hmm: 

Tai nevirk, načiort nereik iš viso tada tos sriubos  :D 

Va kaip tik į šitą temą - dažnai sriubas valgot visos?

Mes tai ne  :D Sakyčiau net labai retai. Kartais suvalgau šaltibarščių (vyras dar rečiau). Kartais žuvienės išsiverdam (dažniausiai iš visų sriubų, jeigu jau valgom). Kai prastai jaučiamės, tai sultinio su makaronais ir morkom pasidarom. Daugiau šiaip praktiškai ir nevalgom namie sriubų sakyčiau. Nu kelis kartus kopūstienę, burokienę esu virus, bet nelabai mes sriubiniai. Darbe nusiperku pietums, jei nieko daugiau nenoriu, bet irgi labai išrankiai  :D​ 

Atsakyti