Labas iš ryto su arbata
Šiaip arbatos nemėgstu, bet jau dvi kavas nuo ryto išgėriau, tai reik stabdyt arklius bent iki pietų
Vakar grįžau namo po darbo, išėjom pasivaikščiot parke, paskui nuėjom į kavinę pavakarieniaut (abu su vyru tingėjom gamint). Jis sparnelių pasiėmė, aš krevečių, bulvyčių, prikapojom ir grįžom namo ilsėtis.
Šiandien po darbo lekiu sportuot, vakare nuo 19val pas mus praneša liūtį, tai žodžiu manau vėl užklups mane pakeliui namo
Kaip tik vakar kelnes neperšlampamas užsisakiau, bet atveš pirmadienį, tai pati ta karma. Dar va šiandien kuprinę neperšlampamą pasiėmiau, nes pusė besivežiojamo gyvenimo nebetelpa man normaliai į motorolerio dėžę
O kadangi artėja lietingas metų laikas čia, tai reik apsirūpint amunicija.
Kalbant apie maistą, jau esu n-kartų minėjus, kad mes tikrai esam labai išrankūs ir abu nelabai mėgstam valgyti šildytą maistą. Antros dienos dar normalu, vis tiek dažniausiai taip ir gaminam - vakarienei ir papildomas porcijas pietums. Tai antrą dieną šildomės darbuose. Bet pvz. trečią dieną jau mums neskanu. Kadangi esam tokie pižonai, tai išmokom tiesiog preliminariai pirkti ir gaminti tiek, kad keturioms porcijoms būtų. Maisto švaistyti labai nemėgstam, tai šaldom tiesiog. Šiaip mėsos tokios stengiamės nešaldyti, nes paskui užsilieka, sukorėja ir tenka vis tiek išmesti po metų ar ilgiau. Tai nusiperkam savaitei, jei nespėjam sunaudot (kaip pvz. vakar reikėjo vištieną sunaudot, bet abu pavargę buvom, nenorėjom gaminti, valgėm kavinėj), tada įmetam į kamerą ir stengiamės jau per kitą savaitę sunaudot tokią mėsą
Jeigu jau tenka kažką išmesti, ko nei šaldyti, nei vyras suvalgyt negali / nenori (pvz. jogurtai mano visokie ar pan.) ar elementariai aš tiesiog nebenoriu, tai nu pasimokau ir kitą kartą nebeperku tiesiog. O jeigu perku, tai turiu suvalgyt iškart grįžus namo. Kitaip nenoriu vadinasi
Šiaip jau kurį laiką vis galvoju pabandyt čia vietoj kažką tokio, kaip Lietuvoj yra maisto tiekimo įmonės (ten tie HealthState, 7 Pack ir pan.). Bet čia ir kainos jau kitos, ir nėra įmonės, kuri kasdien maistą atveža, o man norisi kasdien. Sakau gal čia verslo idėja va
Apskritai jei galėtume, tai abu su vyru niekad nieko negamintume (bent jau kurį laiką) ir valgytume tik ne namie. Bet kadangi sau to leist negalim, tai tenka gaminti
mickute - aš jaučiu iš viso mėsinės sriubos virus nesu arba nežinau, kokia čia skaitosi
Kažkada viriau su mėsos kukuliais (frikadelėm) pupelių sriubą. Buvo labai skanu, bet buvo seniai. Gal visai reikėtų išsivirti va, štai ir idėja
Nuo pieniškos ir saldžios sriubų man vaikystės trauma, šlykštūs prisiminimai, kai versdavo darželiuose valgyt. Vyras mano pienišką vien užuodęs subloguotų (jis netoleruoja laktozės didesniais kiekiais). Tai tokių ir neverdam praktiškai.
Voque - man ketvirtadieniais irgi jau tokia savaitgalinė nuotaika būna, jau planus dėliojuos
Šeštadienį iš pat ryto į treniruotę lėksiu, o daugiau jokių planų kaip ir neturim. Noriu nuvežti krūvą daiktų į labdaros parduotuvę, nes maišas jau nežinau kiek laiko guli miegamajam. Dar reikėtų spintą apsitvarkyt, turim dar kelis kampus susitvarkymui. Bet gal ilsėsim, gal kur į gamtą lėksim. Konkrečių jokių planų nėra ir ačiū Die
Ką pati planuoji?
giega - gal išparduotos prekės
Parašyčiau pasiteiraut, man kažkaip visad viskas labai greitai su jais vyksta
Kalbant apie užsakymus internetu - nusipirkau aną savaitę keptuves ir nagų lakus iš vienos parduotuvės (net nežinau, kokia čia lietuviška alternatyva būtų jai, Debenhams čia pas mus vadinasi - tiesiog didelis prekybos centras, kuriame yra visko, išskyrus maisto
). Keptuves gavau, viskas liuks, o lakus atskirai siuntė. Gavau užvakar aš juos, atidarau dėžę, o ten visos tos mano užsakytos spalvos, bet visi paprasti lakai - aš gelinius pirkau. Nu tai aišku susierzinau, parašiau iškart dėl grąžinimo, gausiu vežt atgal
Vat ir bus man pirkt internetu
Viskas, lekiu darbuotis, gražaus ketvirtadienio visoms