Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sveikos :) oi tik dabar kažkaip prisėdau pasilabinti, toks greitas rytas :rolleyes: 

Ach tai sakot jau trečiadienis, ale rimtai, greit visai sakyčiau :D va taip ir lekia dienos, nespėju susivokt tikrai. 

Dėl sriubų, tai verdu tikrai dažnai ir visokias visokiausias :) MB liuks pavakariams į darbą įsidėti, tai tikrai dažnas svečias pas mus namuose :) 

Šaltibarščius visai mėgstu, bet gaminu retai, nes ribojam pieno produktus. Va su geriamu graikišku jogurtu man labai patinka, tai visai norėčiau gal pasigamint, nes jau kurį laiką galvoju :) 

Vakar kažkaip darbe užsibuvau, tai grįžusi iškart ilsėtis ėjau, nuobodus vakaras :rolleyes: taip prieš einant miegoti kažko užsimaniau, na kokio šokolado ar pyrago, tai gerai, kad tokio kažko neturėjau, nes būčiau be saiko spėju suritinus :D 

Atsakyti
Bent karta i sav stiuba tikrai buna mirksiukas.gif Isverdu nemaza puoda,2-3d uztenka mirksiukas.gif
Va siandien man liko bliudelis uzvakarykstes burokeliu sriubos.. O kol mb gris,as isvirsiu naujos-vistienos su makaronais mirksiukas.gif
Atsakyti

Ir aš sriubą verdu mažiausiai 3 dienoms, kitaip tikrai nevirčiau ir nemoku mažai :) nesam ponai, kad po kelių dienų piltumėm lauk, nesamonė :)​ 

Atsakyti

Jeigu taip netikėtai nutinka, kad sriubos trims valgymams išeina (tai vakarienė, pietūs ir dar lieka) - likutį vyras suvalgo dažniausiai pusryčiams sekančią dieną arba vakarienei prie kažko kito. Bet jau esam išmokę savo tam puode kiekius, kaip virt, kad būtų dviems valgymams (keturioms porcijoms), tai retai kada atlieka  :) Man iš viso labai gerai tas, kad nesvarbu, kokie abu esam išrankūs su MB, jis kaip šiukšlinė - suės savo didelę porciją ir dar mano damuš. O jeigu vis tiek lieka puode kažko- tai ir likutį suvalgys  :D  :D  :D  :D​ 

Atsakyti
As tai is tu,kurios is vis nemegsta gamint valgyt,tai jei darau,darau minimum dviem dienom biggrin.gif
Ir maisto stengiames mest kuo maziau..Uz tai nera pas mane 5 rusiu suriu ar desru..Viena suvalgom,tada perkam kita mirksiukas.gif
Atsakyti

Aš taip pat prieš maisto metimą lauk, nors aišku būna kartais visko. Bet šiaip stengiuosi net ir likučius sunaudoti. Tarkim lieka pora šaukštų kokių grikių, koks vištos gabalėlis, tai tikrai nemesiu lauk, sumakaluosiu kokį troškinį ir bus naujas patiekalas :) kartais tokie ir gaunasi skaniausiai, nereikia jokių imantrybių :rolleyes: 

Aš va vakarienei gaminausi įdarytas cukinijas,  o įdaras grynai iš likučių, bet buvo nerealiai gardu :) 

Atsakyti

Vel lyja  :P 

Ir aš sriubą verdu mažiausiai 3 dienoms, kitaip tikrai nevirčiau ir nemoku mažai :) nesam ponai, kad po kelių dienų piltumėm lauk, nesamonė :)​ 

pas mane ir gi tiap pat. be to MB gali viena bliudeli suvalgyti ir kitas dienas neparagaus, o gal jam patiks ir vel nores pakartoti, tai kaip ALmost ten tu 4 porciju ir net netaikyciau isvirti.  siandien dar su cukinija draugauju, ryt jau su sparaginemis pupelemis pradesiu draugauti  :P  dar pora porciju ir i kamera nukeliavo  :)​ 

Atsakyti

Va kaip tik į šitą temą - dažnai sriubas valgot visos?

I savaite karta tai tikrai, paskui per daznai buna, kad uzsilieka, ypac MB nekabina, tai   nebent vienai srebti. O verdu visokias mesines, darzovienes/ Pieniskos net neatsimenu kada viriau,  zuvienes  nea. 

Atsakyti

Labas rytas :) ir pas mus jis lietingas, apniukęs, bet gan šilta, net toks dušnumas jauciasi :rolleyes: 

Ketvirtadienis, ajajaj, padejuosiu kaip greit bėga laikas :D bet Jūs pačios tai žinot, tai padejuokim kartu :D o, jei rimtai, tai mažasis savaitgalis ir tikrai jau galima klausti ar planuojat kažką? :mirksiukas: 

Atsakyti
LAbukas

O pas mus silta,grazu mirksiukas.gif Siandien nedirbau,bet kadangi anksti atsikeliau,tai nuvariau i sendaikciu turgu..Bet sitas ketvirtadieninis labai prastas buna..Daiktai arba nauji,na tokie kuriu ir siaip paprastam turguj gali nusipirkt,arba jau tokios atliekos..Nupirkau tik paspirtuka uz 1sv biggrin.gif MAzoji turi ir dviratuka su papildomais ratukais,ir toki balansini dvirati-ant to i svis neseda..Dar toki motocikla,kur irgi kojom spirtis reikia,nei vieno nemegsta..Uz tai tik pamato pas ka paspirtuka,iskart prisistato biggrin.gif Nu ziuresim,kai savo tures,ar vaziuos biggrin.gif
Savaitgaliui planu kol kas jokiu..Sestad biski reikalu turiu,pusdienis uzimtas bus..Sekmad labai noreciau pati i toki sendaikciu turgu nuvaziuot prekiaut mirksiukas.gif Nes jau nebetelpa i palepe biggrin.gif
O dabar varau iki vietinio centriuko,reikia iki banko,reikia siokiu tokiu smulkmenu..Dar drauge i kompanija pasigriebsiu mirksiukas.gif

Sekmad uzsisakiau is Ted Bakerio suknele ir bliuska..bet iki siol negavau nei jokio patvirtinimo g.gif Pinigai matau,kad kabo,bet irgi nenuskaiciuoti..KAme cia problema g.gif pirma karta man taip...
Atsakyti

Labas iš ryto su arbata  :) Šiaip arbatos nemėgstu, bet jau dvi kavas nuo ryto išgėriau, tai reik stabdyt arklius bent iki pietų  :D  :D 

Vakar grįžau namo po darbo, išėjom pasivaikščiot parke, paskui nuėjom į kavinę pavakarieniaut (abu su vyru tingėjom gamint). Jis sparnelių pasiėmė, aš krevečių, bulvyčių, prikapojom ir grįžom namo ilsėtis.

Šiandien po darbo lekiu sportuot, vakare nuo 19val pas mus praneša liūtį, tai žodžiu manau vėl užklups mane pakeliui namo  :D  :D Kaip tik vakar kelnes neperšlampamas užsisakiau, bet atveš pirmadienį, tai pati ta karma. Dar va šiandien kuprinę neperšlampamą pasiėmiau, nes pusė besivežiojamo gyvenimo nebetelpa man normaliai į motorolerio dėžę  :D  :D O kadangi artėja lietingas metų laikas čia, tai reik apsirūpint amunicija.

Kalbant apie maistą, jau esu n-kartų minėjus, kad mes tikrai esam labai išrankūs ir abu nelabai mėgstam valgyti šildytą maistą. Antros dienos dar normalu, vis tiek dažniausiai taip ir gaminam - vakarienei ir papildomas porcijas pietums. Tai antrą dieną šildomės darbuose. Bet pvz. trečią dieną jau mums neskanu. Kadangi esam tokie pižonai, tai išmokom tiesiog preliminariai pirkti ir gaminti tiek, kad keturioms porcijoms būtų. Maisto švaistyti labai nemėgstam, tai šaldom tiesiog. Šiaip mėsos tokios stengiamės nešaldyti, nes paskui užsilieka, sukorėja ir tenka vis tiek išmesti po metų ar ilgiau. Tai nusiperkam savaitei, jei nespėjam sunaudot (kaip pvz. vakar reikėjo vištieną sunaudot, bet abu pavargę buvom, nenorėjom gaminti, valgėm kavinėj), tada įmetam į kamerą ir stengiamės jau per kitą savaitę sunaudot tokią mėsą  :) Jeigu jau tenka kažką išmesti, ko nei šaldyti, nei vyras suvalgyt negali / nenori (pvz. jogurtai mano visokie ar pan.) ar elementariai aš tiesiog nebenoriu, tai nu pasimokau ir kitą kartą nebeperku tiesiog. O jeigu perku, tai turiu suvalgyt iškart grįžus namo. Kitaip nenoriu vadinasi  :D  :D 

Šiaip jau kurį laiką vis galvoju pabandyt čia vietoj kažką tokio, kaip Lietuvoj yra maisto tiekimo įmonės (ten tie HealthState7 Pack ir pan.). Bet čia ir kainos jau kitos, ir nėra įmonės, kuri kasdien maistą atveža, o man norisi kasdien. Sakau gal čia verslo idėja va  :D  :D 

Apskritai jei galėtume, tai abu su vyru niekad nieko negamintume (bent jau kurį laiką) ir valgytume tik ne namie. Bet kadangi sau to leist negalim, tai tenka gaminti  :D  :D 

mickute - aš jaučiu iš viso mėsinės sriubos virus nesu arba nežinau, kokia čia skaitosi  :hmm: Kažkada viriau su mėsos kukuliais (frikadelėm) pupelių sriubą. Buvo labai skanu, bet buvo seniai. Gal visai reikėtų išsivirti va, štai ir idėja  :) Nuo pieniškos ir saldžios sriubų man vaikystės trauma, šlykštūs prisiminimai, kai versdavo darželiuose valgyt. Vyras mano pienišką vien užuodęs subloguotų (jis netoleruoja laktozės didesniais kiekiais). Tai tokių ir neverdam praktiškai.

Voque - man ketvirtadieniais irgi jau tokia savaitgalinė nuotaika būna, jau planus dėliojuos  :D Šeštadienį iš pat ryto į treniruotę lėksiu, o daugiau jokių planų kaip ir neturim. Noriu nuvežti krūvą daiktų į labdaros parduotuvę, nes maišas jau nežinau kiek laiko guli miegamajam. Dar reikėtų spintą apsitvarkyt, turim dar kelis kampus susitvarkymui. Bet gal ilsėsim, gal kur į gamtą lėksim. Konkrečių jokių planų nėra ir ačiū Die  :D 

Ką pati planuoji?  :4u: 

giega - gal išparduotos prekės  :hmm: Parašyčiau pasiteiraut, man kažkaip visad viskas labai greitai su jais vyksta  :rolleyes: 

Kalbant apie užsakymus internetu - nusipirkau aną savaitę keptuves ir nagų lakus iš vienos parduotuvės (net nežinau, kokia čia lietuviška alternatyva būtų jai, Debenhams čia pas mus vadinasi - tiesiog didelis prekybos centras, kuriame yra visko, išskyrus maisto  :D ). Keptuves gavau, viskas liuks, o lakus atskirai siuntė. Gavau užvakar aš juos, atidarau dėžę, o ten visos tos mano užsakytos spalvos, bet visi paprasti lakai - aš gelinius pirkau. Nu tai aišku susierzinau, parašiau iškart dėl grąžinimo, gausiu vežt atgal  :unsure: Vat ir bus man pirkt internetu  :D  :D 

Viskas, lekiu darbuotis, gražaus ketvirtadienio visoms  :4u:​ 

Atsakyti

Giega, ale koks brangus pirkinys :D  :bigsmile: norėčiau ir aš labai į kokius sendaikčius, patinka man namams visokie rakandai, indai, smulkmenos. Yra pas mus Kretingoje tokia parduotuvė, tai ten visko galima rasti, aišku laimės dalykas, bet esu papirkusi neblogų daiktų :ax: 

Atsakyti