Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytelis 

Atsakyti

Big Bang kur tu ??? papasakok kaip tavo mergvakaris savaitgali ? pagal  fotkes  FB tai maciau, kad neblogai smaginotes :P 

Atsakyti

Labas rytas :) jau po sporto, tai nafik kaip sunku buvo :D bet, kai kojas treniruoju, tai po to labai savimi didžiuojuos, nes tikrai yra ką veikti :rolleyes: 

Planai antradieniški, tik vakare einam mamuko gimtadienio į restoraniuką paminėti, tai pavakarieniausim/pasisedėsim ir tiek :ax: 

Mickute, faini tokie pasisedėjimai, pasibuvimai, liuks :) 

Atsakyti
Labukas

Na ka,antradienis,eiline darbo diena.. Vieno menedzerio komanda jau su naujais skaneriais vaziuoja,o kiti dar su senais vargsta.. va jau 15 min niekaip neuzkraunam..na bet gal kita sav ir mes jau su naujais busim biggrin.gif
Atsakyti

Didelis,labai didelis ta sturgus :) Nebepamenu jau Gariunu dydzio,bet ko gero panasaus dydzio butu..O gal net ir didesnis :B

Bet jus neisivaizduojat kokius sudniekius zmones parduoda,o ir perka  :D Linoliaumo gabalas 1x1m...Tusti kvepalu buteliukai...Priesais mus pardavinejo toki triratuka,nu as jau toki buciau ismetus...Nu ir nupirko kazkas :D

Man irgi per daug istemptas pasirode...Ypac atsibodo dvieju pagrindiniu veikeju tarpusavio pasibadymai..Nu pora kartu parodei ir uztenka,o ten visa filma..Ir kai uzsikabina,tai kelias min...

NA bet cia MB norejo,tai ir ejom  :D

Mes kartą buvom labai lietuvių tarpe giriamam tokiam va sendaikčių turguj. Ten ir sendaikčiai, ir yra vagonėliai, kur kumpiais, rūkyta žuvim prekiauja. Žinok aš pasibaisėjau, mes su vyru ten apibėgom ir nešėm mieles lauk. Siaubas, kokius daiktus pardavinėja - tikrai atrodo kas juos perka  :blink:  :blink:  :D Dar juokėmės, kad nu kai kas atrodo elementariai vogta (visokios magnetolos laidais nukarpytais ir pan.), kai kas atrodo surinkta iš tų konteinerių atliekų, kur žmonės valydamiesi ar kraustydamiesi išmeta ir palieka tuos konteinerius lauke. Nu žodžiu buvo žiauru, nei vieno iš viso gero daikto nemačiau  :D Žiūrėjom žuvies, bet vyras priėjęs prie tų vagonėlių sakė nepirksim mes čia, nes jau iš kvapo nieko ten gero. Žodžiu  :D 

Va tokiais atvejais aš džiaugiuosi, kad turim tą narystę ir nereik papildomai mokėt už tokius filmus, kur vyras labai nori nueit, o aš pamiegot porą kartų spėju  :D  :D  :D 

Mes ramiai namuose, žiūrim krepšinį, dar vėliau iki Lidl noriu nulėkt ir viskas, pirmadienis į pabaigą :)

Kažką specialiai pirkai iš tų savaitinių pasiūlymų ar tiesiog maisto?

Pas mus nuo rytojaus lyg labai gražių visokių namams reikalų atsiras (fotelių, staliukų, stalinių lempų). Taip norėčiau kelis daiktus nusipirkt, bet esam taupymo rėžimą įjungę dabar  :unsure: 

cia dukterecia nusipirko auksini retriverei, nu tokia fainulka, dar maziuke, tik uz poros dienu bus jai 3 menesiai

grisdami prasukom pro Prienu sila, nu negaliu as juk nepatikrinti ka ten grybai veikia,  :ax:  tikejausi  eglyne nors kokiu voverusku rasti. suds ne grybai- kelias umedytes,  voveruskos 3 ir tos mazytes, nieko gero dar ten nera- nei zyduko, nei vokietuko  :lol:  tai ilgai ten ir neslapmpinejau ir ramiai pasukom link namu, tai kad 4 valanda jau namie, biskeli pailsejau, tada abrikosus susivekavau, grybus apsiviriau - sakau tiek daug radau, kad net nezinau ka is ju daryti  :lol:  :lol:  na sriubai tai uzteks. arba kokiam padaziukui  ant karbonado  :ax: tai va tiek ir to savaitgalio. 

Jergus, tokiu atveju man nei šašlykai, nei giminės nerūpėtų - duokit man tą šunį ir pamirškit apie mane iki rytojaus  :D  :D  :wub: 

Jau kaip prajuokinai  :D Ir kartu pagalvojau, kad labai norėčiau tokio tikro lietuviško karbonado su grybų padažu  :wub:  :wub: 

Labas rytas :) jau po sporto, tai nafik kaip sunku buvo :D bet, kai kojas treniruoju, tai po to labai savimi didžiuojuos, nes tikrai yra ką veikti :rolleyes:

Planai antradieniški, tik vakare einam mamuko gimtadienio į restoraniuką paminėti, tai pavakarieniausim/pasisedėsim ir tiek :ax:

Man šiandien irgi kojų diena (pritūpimai), tai ir laukiu, ir bijau. Vėl turbūt neišeisiu normaliai iš salės po sporto  :D Ai, nusipirkau prieš kelias savaites tokius batus (su jais pritūpimus su svoriais labai gerai daryt, o man kadangi turi kulnai būt pakelti dėl kulkšnių, tai iš viso liuks) už cielus €12,50 (pilna kaina €125  :blink:  :D ), tai šiandien pagaliau išbandysiu  :D 

Adidas-Powerlift-3-Womens-Weightlifting-

Smagaus jums vakaro  :wub: 

Na ka,antradienis,eiline darbo diena.. Vieno menedzerio komanda jau su naujais skaneriais vaziuoja,o kiti dar su senais vargsta.. va jau 15 min niekaip neuzkraunam..na bet gal kita sav ir mes jau su naujais busim

Tikėkis tikėkis, gal ir pasiseks  :D  :4u: 

Labas iš ryto.

Nelabai turiu ką ir pasakot  :D Nuotykius vakarykščius jau matėt, tai džiaugiuosi, kad esu gyva sveika su nesulaužytais kaulais  :D  :D 

Vakarienei bliūdą šaltibarščių sukapojau grįžus, tai iš to strioko net nepajaučiau, kad privalgiau. Vienas juokas nu  :D Pabimbinėjau vakare ir tiek. 

Šiandien važiuoju į treniruotę, labai jau laukiu  :wub: Ai dar vakar pašnekėjau su buvusiu treneriu, papasakojau viską, kaip ir kas (aš vis dar esu susimokėjus už bokso treniruotes, bet dėl pasikeitusio darbo grafiko ir dėl šito sporto dienų nusprendžiau nebeit į boksą darbe, o ir šiaip keli kabliukai erzinantys atsirado). Tai smagiai paplepėjom, nebereikės man jo gėdingai vengti  :D  :D 

Tokios tokelės iš mano fronto. Puikaus visoms antradienio ir gardžios kavos  :4u:​ 

Atsakyti
Netoli manes ketvirtadieniais buna toks turgus,kaip kad Almost aprase biggrin.gif Viskas baisu,viskas suluze,murzina.. Bet vistiek atsiranda pirkeju biggrin.gif
Sitas kur mes buvom,tai tvarkingas.. Jame neleidzia pardavinet vogtu-o kaip sakai tokios magnetolis ar darbiniai irankiai,jei ju turi daug,is karr matos kad vogtos.. Aisku ir visokio slamsto parduoda,bet esmej jau padoresnis turgus biggrin.gif

Kinas prie manes po 4£ zmogui biggrin.gif Uz kukuruzus ir koka brangiau sumoki biggrin.gif Tai irgi galima eit ir i nuobodzius filmus.. nors tas fast furiis man visai nieko buvo,tik kelios vietos pertemptos..
Atsakyti

Almost, perskaičiau vakarykščius “nuotykius”, tai eina sau, gerai, kad viskas gerai :unsure: 

Dėl Lidl, tai pirkom žuvies Dorados, drėgnų servetėlių valymui, augalą kažkokį į darbą ir tiek. Nuo vakar elologiškų produktų dienos prasidėjo, bet nieko kažkaip gero neradau :rolleyes: 

Atsakyti

Netoli manes ketvirtadieniais buna toks turgus,kaip kad Almost aprase. Viskas baisu,viskas suluze,murzina.. Bet vistiek atsiranda pirkeju
Sitas kur mes buvom,tai tvarkingas.. Jame neleidzia pardavinet vogtu-o kaip sakai tokios magnetolis ar darbiniai irankiai,jei ju turi daug,is karr matos kad vogtos.. Aisku ir visokio slamsto parduoda,bet esmej jau padoresnis turgus

Kinas prie manes po 4£ zmogui. Uz kukuruzus ir koka brangiau sumoki. Tai irgi galima eit ir i nuobodzius filmus.. nors tas fast furiis man visai nieko buvo,tik kelios vietos pertemptos..

Tai va aš prieš kokius 6 - 7m. visai netikėtai esu užklydus į labai gerą tokį po stogu bagažinių turgų. Ten tikrai prisimenu prisivaikščiojom, prisigrožėjom, kažką lyg ir nupirkom (broliui Simpsonų paveikslą, iki šiol turi  :D ). Po to bandėm ieškot vėl to turgaus, niekaip neberadom. Ir va pakankamai neseniai nuvažiavom į tą šabakštyną. Nu siaubas buvo, geriau tuos €2 už įvažiavimą sumokėtus saldainiams būčiau išleidus  :D  :D 

Mes už abonementą vienam dabar mėnesiui mokam lyg €23. Ten kino teatras vienas brangesnių (pačiam miesto centre ir didelis labai), tai realiai vienas nuėjimas dviems su popkornais ir gėrimu išeitų apie €30. Jau nuėjus į kelis filmus atsiperka ta narystė. Turim juodas korteles, kurios viskam 25% nuolaidą suteikia, tai pigiau sumokam už skanėstus  :D Šiaip kinomanams tikrai apsimoka tokios narystės, tik kad paskutiniu metu nieko įdomaus neišleidžia. Tikiuos rudenį sukurs naujų įdomių filmų  :D 

Almost, perskaičiau vakarykščius “nuotykius”, tai eina sau, gerai, kad viskas gerai :unsure:

Dėl Lidl, tai pirkom žuvies Dorados, drėgnų servetėlių valymui, augalą kažkokį į darbą ir tiek. Nuo vakar elologiškų produktų dienos prasidėjo, bet nieko kažkaip gero neradau :rolleyes:

Aha, aš juokiuos ryte į darbą atėjus - sakau esu geros nuotaikos, nes sveika ir gyva  :D  :D Kartais šiaip kai pagalvoji, tai tiek ir tereikia. Sekundės neapsižiūrėjimo, o bėdų ir problemų visam gyvenimui prisidaryt gali.. Labai atidumo žmonėms trūksta, visi kažkur skuba, lekia, neapsidairo, neapgalvoja. Ne tik dėl vakarykščio, bet apskritai čia tik lašas jūroj. Aš tokių situacijų prisižiūriu ir į tokias pataikau, kad o vaikyti. Tiek iš mašinų, tiek iš kitų motociklų / motorolerių, tiek iš dviratininkų ar pėsčiųjų pusės. Sočiai visko matau tokio dydžio ir intensyvumo mieste kasdien vairuojant  :rolleyes: 

Mes prieš kelias savaites Lidl buvom savaitinį maisto apsipirkimą padarę. Taip nusivylėm, kad eina sau. Aišku faktas, kad visur skirtingai būna, bet nusipirkom du pakius žuvies mikso sriubai, vištienos pakuotę ir jautienos faršo pakuotę. Viskas galiojo savaitę į priekį. Viską, ką atidarėm galiojimui nesibaigus (tai savaitės eigoj) teko išmesti, nes dvokas nesuvokiamas buvo visos mėsos, žuvies. O nei pakuotės išsipūtusios, nei laikėm blogai (grįžę iškart į šaldytuvą). Nu žodžiu nusivylėm eilinį kartą ir viskas sakėm - mėsos pirkimas Lidl mums baigėsi, nes nors ir pigiau, bet pinigai tiesiogine prasme buvo išmesti tiesiog..

Atsakyti

Kartais šiaip kai pagalvoji, tai tiek ir tereikia. Sekundės neapsižiūrėjimo, o bėdų ir problemų visam gyvenimui prisidaryt gali..

Mes prieš kelias savaites Lidl buvom savaitinį maisto apsipirkimą padarę. Taip nusivylėm, kad eina sau. 

Tikra tiesa, todėl reikia džiaugtis akimirkom/smulkmenom, nes tikrai viskas per sekundę gali pasikeisti :huh2: 

Mes ten perkam tik keletą produktų, esam atsirinkę, tai kažkaip nebuvo niekada problemų, dažniausiai riešutus, lašiša man ten labai patinka, kartais daržovės/vaisiai :) o taip pat drėgnas šluostes, maišelius šaldymui ir nebent kažką įdomesnio iš savaitinių pasiūlymų, bet šiaip kokybė tarkim maisto tai nėra superinė, kalbu apie sudėtis ir panašiai :rolleyes: aišku yra visko, reikia tik ieškot ir atsirinkti pagal savo poreikius :)​ bet dėl sugedusio maisto, tai nesamonė, negalvojot nešt atgal?

Atsakyti

As  ka tik parlekiau namo, vistyte i  orkaite pasoviau  :ax: 

ALmost, Bet taip idomiai- butu ar tik mesa ar zuvis sugedus, o dabar viskas  :hmm:  as ir kartais palekiu i LIDL apsiprekinti, man taip  labai patinka, kai po darbo viena, tai neskubedama pazioplineju, aisku einu su sarasu, kazka dar zinoma pasiemu, niekad neimu to didziausio  vezimo, kad per daug neprisikraut  :lol:  :lol:  :lol: 

Atsakyti

Tikra tiesa, todėl reikia džiaugtis akimirkom/smulkmenom, nes tikrai viskas per sekundę gali pasikeisti :huh2:

Mes ten perkam tik keletą produktų, esam atsirinkę, tai kažkaip nebuvo niekada problemų, dažniausiai riešutus, lašiša man ten labai patinka, kartais daržovės/vaisiai :) o taip pat drėgnas šluostes, maišelius šaldymui ir nebent kažką įdomesnio iš savaitinių pasiūlymų, bet šiaip kokybė tarkim maisto tai nėra superinė, kalbu apie sudėtis ir panašiai :rolleyes: aišku yra visko, reikia tik ieškot ir atsirinkti pagal savo poreikius :)​ bet dėl sugedusio maisto, tai nesamonė, negalvojot nešt atgal?

Būtent. Ir tas perdėtas atidumas smulkmenoms nėra toks jau ir mažas dalykas, kai pagalvoji. Geriau jau būti atidesniu ir džiaugtis net ir mažais dalykais, nei numot ranka į viską ir tipo ai dzin. Ai čia per plauką - dzin, nebuvo. Ai čia neapsižiūrėjau - dzin, kam nebūna. :unsure: 

Aha, mes irgi esam atsirinkę tam tikrus dalykus būtent ten pirkti. Ne, nenešėm. Išmetėm tiesiog ir viskas, bet atitinkamai pasidarėm savo išvadas ir klaidų nebekartosim tokių. Svarbiausia, kad jau tikrai ne pirmą kartą taip  :rolleyes: 

ALmost, Bet taip idomiai- butu ar tik mesa ar zuvis sugedus, o dabar viskas  :hmm:  as ir kartais palekiu i LIDL apsiprekinti, man taip  labai patinka, kai po darbo viena, tai neskubedama pazioplineju, aisku einu su sarasu, kazka dar zinoma pasiemu, niekad neimu to didziausio  vezimo, kad per daug neprisikraut  :lol:  :lol:  :lol:

Tai va va, tas labiausiai ir suerzino.

Aišku, mes kai dirbę parduotuvėj, tai matėm, kaip kai kurie žmonės su tom prekėm elgiasi. Visos problemos prasideda nebūtinai nuo supakuotos mėsos ar žuvies kokybės, o kaip buvo laikoma. Jeigu atveža pvz. pieno produktų (pieną, grietinę) paletes ir jos stovi ne šaldytuvuose visą pusdienį, tai ko norėt, kad nesugestų anksčiau laiko? Taip gi ir su mėsa daro, matėm savom akim. Kol sukrauna viską, kol ką, taip ir pradeda problemos darytis. Gerai, jeigu tik pusdienį, o kur nespėja, tai nuo ryto iki vakaro stovi tos paletės su gendančiais produktais. Sakau, nevežėm nieko atgal, bet kadangi buvo ne pirmas kartas, tai nusprendėm daugiau nebepirkti ir tiek. Tai Lidl dabar perkam vos gal kokius penkis maisto produktus specifinius ir viskas.

Atsakyti

Mesa dazniausiai perkam naktiniam turguj..KAi isbaigiam ja ir nera laiko nuvaziuot vel uzpirkt didesnio kiekio,tai tada perku tokioj Costco-cia kaip uzmine parduotuve,daug ka reikia pirkt dideliais kiekiais..Mesa ten irgi buna supakuota po 2-3kg..Vnz ten nenusipirksi kokio puskilogramio...Bet mesos kokybe tikrai labai gera.

Esu pirkus ir Lidle mesa,na staigiai reikejo,o nebuvo laiko i tos Costco vaziuot(tolokai ji nuo manes)tai irgi nieko blogo negaliu pasakyt,viskas gerai buvo..

O siaip as irgi turiu atsirinkus kelias prekes ir retai apziurineju kitas :B Na praeinu pro daiktus-gal ko prireiks,bet daznai nieko neperku :rolleyes: Siandien po darbo i tokia Aldi uzvaziavus buvau-panasi kaip LIDLas,nes ji is vis man prie darbo..Mes dabar labai pamegom tortilos blynus :D MB juos vietoj duonos valgo,pvz prie sriubos,as tai dar isivynioju i vidu kazka :D 

Atsakyti