Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Pas mus ir palyjo, bet siaip orus savaitgaliui  super zada- lietaus nesimato, bet jei ten kiek biskeli ir palynos, tai dzin. tai kad su chebryte sutarem varyt penktadieni is vakaro i poilsiaviete , kad jau sestadieni nereiktu anksti keltis, ten vietoje busim, susitvarkysim ir isplauksim. tai va ryt reikia kazka apie maista pasigalvoti, kazkiek ten gausim, ne tiek daug reikia ir sukt galvos, bet kazko idomesnio norim, aisku kaip visada suriu parukyti, sparneliu, visokiu juk dabar kepamu suriu yra, zuvies, nu sugalvosim, pas mus kolektyvas  desromis nesimaitina,   :P​ 

Atsakyti

Labas rytelis

Va iseigine , va ir issimiegojau  vadinasi . prabudau kaip i darba, dar pagulejau valanda, nu mintys ka cia skanaus savaitgalio isvykai pasidaryti, nesimiega ir tiek, tai jau atsikeliau ir prie kompo atvariau, vis tiek  jau neuzmigsiu  :D​ 

Atsakyti
Labukas

Su zoline 4u.gif Siandien ir dukros gimke mirksiukas.gif

As irgi pabudau anksciau,tai neskubedama susiruosiau.. Va jau tuoj varysiu i darba..
Atsakyti

man tai taip nei šiaip nei anaip..nes penktadienį dirbsi. bet vistiem geriau tokia viena laisva diena savaitės viduryje negu kai būdavo atidirbimai savaitgaliais. Nesąmonė būdavo...

o šiaip tai žiaurus rudenėlis sakyčiau, vos saulė dingsta ir šiluma dingsta. taip greitai sakyčiau viskas..

mano rate irgi viena šeima grįžta. Šiandien darbe dar nukalbėjom- ta pirmoji emigrantų karta faktiškai jau užsidirbę grįžinėt pradeda....

Aha, atidirbinėjimų kažkokių ir aš nesuprantu. Jeigu yra nedarbo diena, tai ji ir yra tokia - nereik būt darbdaviams grobuonims kažkokiems, pailsėt darbuotojai irgi turi. Man todėl patinka čia sistema šituo klausimu. Nedarbo diena ir viskas, nereik galvos sukt. Jeigu tenk ateit padirbėt - viršvalandžiai apmokami ir viskas. O ne "Oj, čia todėl, kad trečiadienis prieš pusmetį išeiginė buvo". Aišku, kas Airijoj man nepatinka su viršvalandžiais - apmokestinami jie belekaip daug (kone 50% nuskaičiuoja), tai tiek ir tos naudos belieka  :D 

Aš irgi paskutines kelias dienas pastebėjau, kad ir vėsiau jau darosi, ir su saule kas dieną vis keičiasi reikalai (dėl saulėtekio ir saulėlydžio). Pas mus jau ir lapų nukritusių yra  :D  :D 

Žinok dėl tų grįžimų čia labai toks slidus reikalas. Bent jau pvz. iš Dublino gana nemažai išvažiuojančių atgal į gimtinę (Lietuvą, Lenkiją), nes nebesugeba nuomotis būstų. Nemažai kas taip ir dirba ten, kur pradėjo tik atvažiavę, nuomos kyla stipriai, mokesčiai kyla, tai žmonėms tiesiog lyginant geriau gyvent gimtinėj gaunasi. Taip ir išlekia.

Aišku, nemažai yra tokių, kurie NT užsipirkę, apsistatę viską nusprendžia grįžti.

Aš tai džiaugiuosi už visus  :D Nes visi priima sau geriausius sprendimus. Tiek likti, tiek grįžti  :) 

Manes visiskai netraukia grizt i Lietuva.. Aisku nesakau -niekada,nes kazkada sakiau-niekada uzsieny negyvensiu. Bet jei reiktu issikraustyt is UK,tai i kokia Ispanija kraustyciaus..

Mes kuo toliau, tuo labiau svarstom bent kokiam dešimtmečiui čia likti. Su visais Anglijos reikalais Dublinui dabar visai neblogai šviečiasi būtent kas su mūsų karjerom susiję. Savo darbo sričiai Lietuvoj kažin ar aš ką gaučiau, vyras tai aišku ir Kenijoj darbą gautų  :D  :D Tai kažkaip vis dėliojam, galvojam ir jaučiu kuriam laikui čia nusėsim. Bet viskas bus matyt - per tiek metų aš jau turbūt pagaliau išmokau nebeplanuot taip strogiai nieko, nes seniau man viskas turėdavo būt suplanuota, sudėliota. O kai pagalvoji - mes čia tik mėnesiui gi atvažiavom ir va prašom. Ilgiausias mėnuo gyvenime  :rolleyes:  :D  :D 

Kalbant apie mėsos produktus, tai perkam tik vištieną, bet net nepamenu kada iš parduotuvių pirkom, mes naminę dažniausiai, nėra ko lyginti ir neteko nusivilti niekados :) aš labai retai valgau, tai MB kiek tereikia, bet va penktadienį reikės daryti tokį didesnį apsipirkimą kalakuto, vištos, gal triušienos :)

Jetus, prisiminiau kaip skaniai Belgijoj kažkada valgėm triušienos troškinį. Visai norėčiau dar. Nors pirkti ir gaminti pati nenorėčiau  :D 

Man kiauliena jau nebeskani.. Namo is vis nebeperkam,bet jei kur vaisina,tai neissikalineju ir valgau. Jautiena visai pamegau,usskyrus steikus..Pilnai iskeptas neskanus,su krauju -bjaurus

Mes iš kiaulienos produktų valgom tik šoninę ir tą stipriai stipriai suskrudintą. Irgi jokios kiaulienos šiaip daugiau niekur nevalgom, aš paskutiniu metu nei kumpelių, nei dešros praktiškai nebevalgau irgi. Retu kartu aišku dar pasiimu, bet šiaip geriau kažką kitą renkuosi  :) Įdomu vienok - seniau didžiausias delikatesas buvo kiaulienos karbonadas su grybų padažu ir bulvių koše, o dabar steikas koks ir apie karbonadą nei pagalvot nebesinori  :wub:  :D 

Jautieną valgo, kiaulienos jau senokai ne, bet svečiuose tikrai neatsisako ir skanauja :) tėvukai dažnai kepa šašlykus ar kepsnius, tai tikrai paragauja, bet pats sako, kad atpratęs yra ir kažkaip nesivalgo labai skaniai :D dar veršienos nusiperkam kartais, tik, kad labai jau brangoka, bet mes ant maisto tikrai negailim, aš geriau nusipirksiu brangiau, bet neisiu į kavines/barus :)

Va mes irgi negailim, bet mieliau renkamės gerus, kokybiškus restoranus, o ne namie gamintis  :D  :D  Kadangi mes abu visiškai nemėgstam gaminti, tai darom tik iš reikalo (labai jau retu kartu koks įkvėpimas pagauna), tai automatiškai toks pasirinkimas ir gaunasi  :) 

As visai megstu nueit kazkur pavalgyt :)  Nes pati gamint labai tingiu..Deje darbo dienom retai kada iseina..O savaitgaliais  :D TAi balius,tai vakarelis :D NA bet vis tiek-svarbu ne as gaminu  :B

Va va, aš irgi taip jaučiuosi  :D  :D Svarbiausia ne man gamint  :D  :D 

Va iseigine , va ir issimiegojau  vadinasi . prabudau kaip i darba, dar pagulejau valanda, nu mintys ka cia skanaus savaitgalio isvykai pasidaryti, nesimiega ir tiek, tai jau atsikeliau ir prie kompo atvariau, vis tiek  jau neuzmigsiu  :D​ 

Aš galvoju man reik gal pas Tave užsisakyt kokį banketą, furšetą - tiek visko prigamintum, pirštus apsilaižyčiau berydama  :wub:  :D 

Su zoline. Siandien ir dukros gimke

Sveikinimai dukrai ir Tau  :4u:  :) 

Šiandien anytos gimtadienis, vyro brolio vestuvių metinės ir dar vyro krikšto dukros krikštadienis  :D  :D  :D Lengva, kai viskas vieną dieną - niekad nieko nepamirši  :D  :D  :D 

Labas rytas  :) 

Vėsoka šįryt buvo, bet dieną turėtų prišilt iki +19  :wub: Ale kas iš to, kad dirbt reik  :D  :D 

Vakar bosas pasakė, kad turbūt kraustysimės į kitą pastatą greitu metu (atgal į ten, kur pradėjau dirbt). Tai užknisa šiek tiek - nelabai mums ten patogu bus, bet ai nu. Aišku galvos skausmas kur ir kaip visus susodint, bet jau lyg ir turiu planą pasidarius. Žinau, kad bus daug nepatenkintų  :rolleyes:  :unsure: 

Po darbo važiuoju sportuot. Turbūt pati nemėgstamiausia treniruotė laukia (rankų). Silpnokos jos pas mane, tai todėl ir nemėgstu  :D  :D Bet šiaip labai patinka man sportuot, tai todėl džiaugiuos. Kaip tik nusipirksiu abonementą kitoms 6sav - algą gavau, tai reik praleist  :D  :D  :D 

Daugiau neturiu ką papasakot, tai linkiu visoms puikios dienos ir skanios kavos  :4u:​ 

Atsakyti

Sveikos :) tai su švente visas ir su kitomis progomis sveikinu :4u: Giega, kiek metų dukružei? :mirksiukas: 

Mano rytas įprastas, diena taip pat įprasta nusimato, tik va ilgiau truputį pamiegojom, tai visai liuks :) popiet gal ta proga kažkur kavos išlįsim, oras geras, saulėtas. Palijo ir pas mus naktį, dar rytas toks apsiniaukęs buvo, bet va diena graži nusimato :) 

Almost, o man viršutines kūno dalis labiausiai patinka treniruoti, nes apatines, tai eina namas :D 

O dėl kokių priežasčių nusimato kraustymasis? :B 

Mickute, tai jau girkis girkis kokius gardumus gaminsi - smalsu :bigsmile: 

O kitos ponios/panelės, tai prašom dažniau pasireikšti, jei skaitot :ax: 

Atsakyti

Almost, o man viršutines kūno dalis labiausiai patinka treniruoti, nes apatines, tai eina namas :D

O dėl kokių priežasčių nusimato kraustymasis? :B

Man labai patinka apatinę dalį treniruot, nes ir kojos stipresnės mano, ir svoriai didesni. Rankos nėra iš stipriųjų, tai žodžiu  :D 

Ai nežinau, čia jie turi tokią politiką, kad karts nuo karto perkraustyt reik žmonės. Musical chairs vadinasi (ale muzikinės kėdės), kad neužsisėdėt vienoj vietoj ir vis su kitais pabendraut, pakeist aplinką  :D Kadangi mūsų ofisas beveik visas yra atviras (ne atskiri kabinetai), tai dar ką nors va susigalvoja  :D Tokiu atskirus kaip kambarius tai turim tik mes IT, archyvai, biblioteka (jie kartu su knowledge komanda sujungta, neįsivaizduoju lietuviškos alternatyvos), HR komanda ir infrastruktūros priežiūros komanda (facilities). Mes šiaip turim tris pastatus - vieną pagrindinį 8 aukštų (2 iš jų klientų susitikimams), vieną šalia trijų aukštų ir vieną kiek toliau (paliktas projektams dirbti). Tai taip ir keitalioja karts nuo karto  :D  :D​ 

Atsakyti
Aciu uz sveikinimus 4u.gif Dukrai 24 mirksiukas.gif
Atsakyti

Aš galvoju man reik gal pas Tave užsisakyt kokį banketą, furšetą - tiek visko prigamintum, pirštus apsilaižyčiau berydama  :wub:  :D

tada jau kelias naktis nemiegociau  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Aciu uz sveikinimus 4u.gifDukrai 24 mirksiukas.gif

Ir as prisijungiu prie sveikinimu

Mes vakar su kolektyvu sumastem sau  svente pasidaryti  :wub:   prikalbinom viena kolege, kada atsinestu savo kavos aparata, kavytes skanios uzsimanem, tai mes visokiu skanestu prisitempem- as krabu lazdeles kelpiau tesloje, kita cukiniju torta atitempe, kita pirktini Napaleona, kas visokiu siaip rukytu mesyciu, desryciu, sumustiniu,  tai kaip sedom 6 per pietus  :P tai manem apsivalgysim,  neiveikem visko, dar po poros valandos vel kavyte pakartojom, kad damusti Napaleona, o sumustiaku net namo parsinesiau 

Atsakyti

DIenele ramiai  prabego,  apsukau turgeli, po SAva pasivaiksciojau neblogai,  grizus sparnus uzsimarinavau, MB svogunus supjauste, jau siandien pasikepinau, kazka  pasitvarkem, patinginiavom. ryt  is ryto dar reikes pralekt pro pardes, nes juk ir duonos sviezesnes norisi, paskui reikes is karto masinoje  ciuzinius,   dekius susikloti, kai dviese varom, tai ant virsaus viska susidesim, susiruosim guoli is karto nes mes tai jau masinoje miegosim  :D​ 

Mickute, tai jau girkis girkis kokius gardumus gaminsi - smalsu :bigsmile:

Po biskeli  jau ruosiuosi- 3 kg sparnu uzmarinuota, jie  penktadieni vakare jau bus isrukyti, silkes pasidarysiu su keptais svogunais ir pievagrybiais, nes vis tiek kepsimes bulviu lauze,  tai po visu saslu jau  ir kazko ne mesisko norisi, dar ryt  vel pasikepsiu vistienos cukiniju blyneliu, kur praeita savaitgali i kaima veziausi, nesitikejau, bet chebrytei labai lipo,  greit susivalge,  tai tokiu nediduku prisikepsiu, kad patogu i plausta isideti pauzkandziauti, na aisku sumustinuku su lasisa pasidarysiu, suriu keliu rusiu pasiimsiu.  gal krabu lazdeliu  pirktineje tesloje issikepsiu. tai kad mes ten gausim pavalgyti- sestadieni ryte  pusryciams mums brolis isvirs sriubos kazkokios ant lauzo, kad jegu turetume plaukimui, parplaukus visada lauke kazkokia kose- ale makaronai su tusonke ar kazkas panasaus, bet  tai buna skaniausias patiekalas  :D  :D  vakare vel saslu gausim.  kita ryta tai reikes vel is visokiu likuciu sriubos katila prasivirti. o tikrai  kepsim bulves, pernai net kazkatra ir kastinio buvo padarius, surius rukysim, kepsim, sake skanu ir rukyta zuvi ant lauzo pakepti, net nezinau dar tiksliai kas ten ka  pasiims.

Atsakyti
Mickut,kepkit kada plova ant lauzo mirksiukas.gif patikek,nerealiai gaunas mirksiukas.gif O katila,kaip suprantu turit,nes sriubas kazkur tai verdat mirksiukas.gif
Labai noreciau kada su plausrais praplaukt..

Mes su dukra nulekem i shopinga,isgerem kavos,suvalgem torciuko.. Dovanu nupirkau marskinukus ir kelnes-ka pati issirinko biggrin.gif Dar bateliu matavos,bet nieks netiko..Ji su draugais svest isleke,o mes su mb vyno ta proga atsidarem..

Atsakyti

Turim katila, reikes butinai  kada plova isbandyti, reiks brolienei papasakot, gal kazka jau panasaus ir bande gaminti jie, tik man neteko ragauti  :hmm:​ 

Atsakyti