Labas rytelis
Valio penktadienis !!!!!!!!!!!!!!!
Mesa dazniausiai perkam naktiniam turguj..KAi isbaigiam ja ir nera laiko nuvaziuot vel uzpirkt didesnio kiekio,tai tada perku tokioj Costco-cia kaip uzmine parduotuve,daug ka reikia pirkt dideliais kiekiais..Mesa ten irgi buna supakuota po 2-3kg..Vnz ten nenusipirksi kokio puskilogramio...Bet mesos kokybe tikrai labai gera.
Esu pirkus ir Lidle mesa,na staigiai reikejo,o nebuvo laiko i tos Costco vaziuot(tolokai ji nuo manes)tai irgi nieko blogo negaliu pasakyt,viskas gerai buvo..
O siaip as irgi turiu atsirinkus kelias prekes ir retai apziurineju kitas
Na praeinu pro daiktus-gal ko prireiks,bet daznai nieko neperku
Siandien po darbo i tokia Aldi uzvaziavus buvau-panasi kaip LIDLas,nes ji is vis man prie darbo..Mes dabar labai pamegom tortilos blynus
MB juos vietoj duonos valgo,pvz prie sriubos,as tai dar isivynioju i vidu kazka
Mes kadangi nebeperkam dideliais kiekiais, tai va tenka atsirinkt. Šiaip mėsinėj pirkčiau gal geriausiai, bet irgi negali žinot, kokią mėsą gausi, o sumokėsi brangiau, nei tose parduotuvėse
Pas mus kelis Aldi labai atnaujino, tai sužavėjo tam tikros prekės. Gerai, kad esam susiradę dabar kur prekintis patogiai, nes Tesco, Lidl, Aldi ir Polonez visos šalia parduotuvės Tai per visas pravažiuojam
Valio penktadienis !!!!!!!!!!!!!!!
A visai pablūdai?
Siandien atejau anksciau i darba,nes nuo siandien su naujais skaneriais jau dirbam.. Tai va,jau ir susiziurejau viska,o siuntiniai dar tik vaziuoja.. tai pasismaukymams turiu gera valanda
Oj nu žiūrėk nespėjai nei mirktelt, o jau ir naujus skanerius gavot Su tuo ir sveikinu
Labas rytas.
Pasiėmiau kavos, ananasų - gyvensiu.
Vakar gerą labai treniruotę apturėjau, nauji batai super liuks tinka (aš turiu problemų su kulkšnim, tai tokio tipo batai labai gerai, kad pakelia koją šiek tiek). Grįžau namo, pavalgiau ir ilsėjomės tiesiog.
Šiandien jokių planų po darbo neturiu, gaminsiu valgyt grįžus, skaitysiu ir viskas
Nežinau daugiau ką papasakot, tai visoms puikaus trečiadienio linkiu
LT gi ryt nedarbo diena,o dar kiti atidirbo uz penktad,tai kaip ir ilgasis savaitgalis. Siandien paskutine savaites diena-penktadienis
Aga,galvojau kad tik kita sav gausim.. Siaip esme panasi,tik biski ratais grizt reikua.. na bet pora dienu ir iprasim..
Skanuoja greiciau. nebereiks laukt kol persimes is vieno i kita..
Žinau žinau - ne tik Lietuvoj Bet vis tiek šiandien nėra penktadienis
Gali sukt kaip nori
Nu svarbu darbas greičiau vyksta
Sveikos man joks penktadienis, nes rytoj darbuosiuos, galbūt net ir pavakarosim, tai kažkaip ir nesijaučia, na nebent sugalvosim kažką nuveikti, tai tuomet gal vėliau lėksim
Kalbant apie mėsos produktus, tai perkam tik vištieną, bet net nepamenu kada iš parduotuvių pirkom, mes naminę dažniausiai, nėra ko lyginti ir neteko nusivilti niekados aš labai retai valgau, tai MB kiek tereikia, bet va penktadienį reikės daryti tokį didesnį apsipirkimą kalakuto, vištos, gal triušienos
Vogue,o ir tb nevalgo kiaulienos,jautienos?
Jautieną valgo, kiaulienos jau senokai ne, bet svečiuose tikrai neatsisako ir skanauja tėvukai dažnai kepa šašlykus ar kepsnius, tai tikrai paragauja, bet pats sako, kad atpratęs yra ir kažkaip nesivalgo labai skaniai
dar veršienos nusiperkam kartais, tik, kad labai jau brangoka, bet mes ant maisto tikrai negailim, aš geriau nusipirksiu brangiau, bet neisiu į kavines/barus
As jau irgi namie..SIandien labai bjaurus oras..Tai stipriau tai silpiau,bet pralijo visa diena...Viskas slapia...O ir salta..Tikrai siandien labai rudeniskas oras...Nors ryt jau vel saule ir +23 zada
As visai megstu nueit kazkur pavalgyt Nes pati gamint labai tingiu..Deje darbo dienom retai kada iseina..O savaitgaliais
TAi balius,tai vakarelis
NA bet vis tiek-svarbu ne as gaminu
Einu nagus nusilakuosiu...