Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytelis

Valio penktadienis !!!!!!!!!!!!!!!

Atsakyti
Labukas

Siandien atejau anksciau i darba,nes nuo siandien su naujais skaneriais jau dirbam.. Tai va,jau ir susiziurejau viska,o siuntiniai dar tik vaziuoja.. tai pasismaukymams turiu gera valanda biggrin.gif
Ryt ateisiu iprastu laiku biggrin.gif
Atsakyti

Mesa dazniausiai perkam naktiniam turguj..KAi isbaigiam ja ir nera laiko nuvaziuot vel uzpirkt didesnio kiekio,tai tada perku tokioj Costco-cia kaip uzmine parduotuve,daug ka reikia pirkt dideliais kiekiais..Mesa ten irgi buna supakuota po 2-3kg..Vnz ten nenusipirksi kokio puskilogramio...Bet mesos kokybe tikrai labai gera.

Esu pirkus ir Lidle mesa,na staigiai reikejo,o nebuvo laiko i tos Costco vaziuot(tolokai ji nuo manes)tai irgi nieko blogo negaliu pasakyt,viskas gerai buvo..

O siaip as irgi turiu atsirinkus kelias prekes ir retai apziurineju kitas :B Na praeinu pro daiktus-gal ko prireiks,bet daznai nieko neperku :rolleyes: Siandien po darbo i tokia Aldi uzvaziavus buvau-panasi kaip LIDLas,nes ji is vis man prie darbo..Mes dabar labai pamegom tortilos blynus :D MB juos vietoj duonos valgo,pvz prie sriubos,as tai dar isivynioju i vidu kazka :D

Mes kadangi nebeperkam dideliais kiekiais, tai va tenka atsirinkt. Šiaip mėsinėj pirkčiau gal geriausiai, bet irgi negali žinot, kokią mėsą gausi, o sumokėsi brangiau, nei tose parduotuvėse  :unsure: 

Pas mus kelis Aldi labai atnaujino, tai sužavėjo tam tikros prekės. Gerai, kad esam susiradę dabar kur prekintis patogiai, nes Tesco, Lidl, Aldi ir Polonez visos šalia parduotuvės  :) Tai per visas pravažiuojam  :D 

Valio penktadienis !!!!!!!!!!!!!!!

A visai pablūdai?  :blink:  :D  :D 

Siandien atejau anksciau i darba,nes nuo siandien su naujais skaneriais jau dirbam.. Tai va,jau ir susiziurejau viska,o siuntiniai dar tik vaziuoja.. tai pasismaukymams turiu gera valanda 

Oj nu žiūrėk nespėjai nei mirktelt, o jau ir naujus skanerius gavot  :D Su tuo ir sveikinu  :4u: 

Labas rytas.

Pasiėmiau kavos, ananasų - gyvensiu.

Vakar gerą labai treniruotę apturėjau, nauji batai super liuks tinka (aš turiu problemų su kulkšnim, tai tokio tipo batai labai gerai, kad pakelia koją šiek tiek). Grįžau namo, pavalgiau ir ilsėjomės tiesiog.

Šiandien jokių planų po darbo neturiu, gaminsiu valgyt grįžus, skaitysiu ir viskas  :D 

Nežinau daugiau ką papasakot, tai visoms puikaus trečiadienio linkiu  :4u:​ 

Atsakyti
LT gi ryt nedarbo diena,o dar kiti atidirbo uz penktad,tai kaip ir ilgasis savaitgalis biggrin.gif Siandien paskutine savaites diena-penktadienis biggrin.gif

Aga,galvojau kad tik kita sav gausim.. Siaip esme panasi,tik biski ratais grizt reikua.. na bet pora dienu ir iprasim..
Skanuoja greiciau. nebereiks laukt kol persimes is vieno i kita..
Atsakyti

LT gi ryt nedarbo diena,o dar kiti atidirbo uz penktad,tai kaip ir ilgasis savaitgalis. Siandien paskutine savaites diena-penktadienis

Aga,galvojau kad tik kita sav gausim.. Siaip esme panasi,tik biski ratais grizt reikua.. na bet pora dienu ir iprasim..
Skanuoja greiciau. nebereiks laukt kol persimes is vieno i kita..

Žinau žinau - ne tik Lietuvoj  :) Bet vis tiek šiandien nėra penktadienis  :rolleyes:  :D  :D Gali sukt kaip nori  :B  :D 

Nu svarbu darbas greičiau vyksta  :)​ 

Atsakyti
Labos,
koks penktadienis biggrin.gif
man tai taip nei šiaip nei anaip..nes penktadienį dirbsi. bet vistiem geriau tokia viena laisva diena savaitės viduryje negu kai būdavo atidirbimai savaitgaliais. Nesąmonė būdavo...
o šiaip tai žiaurus rudenėlis sakyčiau, vos saulė dingsta ir šiluma dingsta. taip greitai sakyčiau viskas..

Big kaip faina kad emigrantai grįžta smile.gif ir faina kad kartu būsit.... nes būt atskirai, oi negerai, oi negerai...ir dažnai taip ir išsivaikšto keliai...

mano rate irgi viena šeima grįžta. Šiandien darbe dar nukalbėjom- ta pirmoji emigrantų karta faktiškai jau užsidirbę grįžinėt pradeda....

O savaitgaliui didelių planų nėr- ryt varysim į šventę Vairo pasiklausyt smile.gif ir po namus.
Atsakyti
Manes visiskai netraukia grizt i Lietuva.. Aisku nesakau -niekada biggrin.gif ,nes kazkada sakiau-niekada uzsieny negyvensiu biggrin.gif Bet jei reiktu issikraustyt is UK,tai i kokia Ispanija kraustyciaus..
Atsakyti

Sveikos :) man joks penktadienis, nes rytoj darbuosiuos, galbūt net ir pavakarosim, tai kažkaip ir nesijaučia, na nebent sugalvosim kažką nuveikti, tai tuomet gal vėliau lėksim :rolleyes: 

Kalbant apie mėsos produktus, tai perkam tik vištieną, bet net nepamenu kada iš parduotuvių pirkom, mes naminę dažniausiai, nėra ko lyginti ir neteko nusivilti niekados :) aš labai retai valgau, tai MB kiek tereikia, bet va penktadienį reikės daryti tokį didesnį apsipirkimą kalakuto, vištos, gal triušienos :) 

Atsakyti
Vogue,o ir tb nevalgo kiaulienos,jautienos?
Man kiauliena jau nebeskani.. Namo is vis nebeperkam,bet jei kur vaisina,tai neissikalineju ir valgau biggrin.gif Jautiena visai pamegau,usskyrus steikus..Pilnai iskeptas neskanus,su krauju -bjaurus biggrin.gif

Su tuo nauju skaneriu dar nelabai gerai marsruta sudejau,tai va sedziu 10 min.. Na as tik 10.. Vakar vienas sake taip valanda sedejo biggrin.gif
Atsakyti

Vogue,o ir tb nevalgo kiaulienos,jautienos?

Jautieną valgo, kiaulienos jau senokai ne, bet svečiuose tikrai neatsisako ir skanauja :) tėvukai dažnai kepa šašlykus ar kepsnius, tai tikrai paragauja, bet pats sako, kad atpratęs yra ir kažkaip nesivalgo labai skaniai :D dar veršienos nusiperkam kartais, tik, kad labai jau brangoka, bet mes ant maisto tikrai negailim, aš geriau nusipirksiu brangiau, bet neisiu į kavines/barus :) 

Atsakyti

A visai pablūdai?  :blink:  :D  :D

Man taip - nes jau  prasidejo  ilgasis savaitgalis  :P  :ax:  :clap:  :clap:  :clap:  

Atsakyti

As jau irgi namie..SIandien labai bjaurus oras..Tai stipriau tai silpiau,bet pralijo visa diena...Viskas slapia...O ir salta..Tikrai siandien labai rudeniskas oras...Nors ryt jau vel saule ir +23 zada :)

As visai megstu nueit kazkur pavalgyt :)  Nes pati gamint labai tingiu..Deje darbo dienom retai kada iseina..O savaitgaliais  :D TAi balius,tai vakarelis :D NA bet vis tiek-svarbu ne as gaminu  :B 

Einu nagus nusilakuosiu...

Atsakyti