Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sveikos, pasirodau ir aš :) nelabai turiu laiko, tai greit pasivaidenu ir tiek :rolleyes: 

Savaitgalis visai liuks, šeštadienį pas MB tėvus vakarojom, prisiragavom prancūziškų skanumynų, pasidalino įspūdžiais, prisiplepėjom į valias :) dar aišku iš daržo/sodo visko prisidėjom į namus, tai gėrybių pilnas šaldytuvas - skanaujam :rolleyes: ir slyvų, ir kriaušių, aišku daržovių, dar uogų ir t.t :) 

Vakar turėjom vėlyvus pusryčius, po to su dviračiais išvažiavom, virš 20km numynėm, tai grįžę tinginiavom, filmą žiūrėjom ir tiek. Va toks ir savaitgalis :rolleyes: 

Atsakyti
Sveikos gyvos,
kažkaip šiandien pas mane tikras pirmadienis verysad.gif sakau nu kokia neteisybė kai reikia tokiom gražiom dieno į saulę tik pro langą kabineto žiūrėt.... ar ne?
Atsakyti

O pas mus nėra labai saulėta diena ir net nėra labai šilta, nes vėjuota :) buvau iki parduotuvės išlėkus, tai su trumpomis rankovėmis man per šalta :D o ir šiaip reikia butinai nusipirkti kažkokių plonesnių megztukų, nes nelabai turiu, bet taip tingiu po parduotuves, kad vaje vaje :D 

Mickutės išvyka liuks, perskaičiau ir jaučiasi, kad buvo puikus laikas, gera nuotaika, šauni kompanija, super :angel_not:​ 

Atsakyti

O pas mus nėra labai saulėta diena ir net nėra labai šilta, nes vėjuota :) buvau iki parduotuvės išlėkus, tai su trumpomis rankovėmis man per šalta :D o ir šiaip reikia butinai nusipirkti kažkokių plonesnių megztukų, nes nelabai turiu, bet taip tingiu po parduotuves, kad vaje vaje :D

Mickutės išvyka liuks, perskaičiau ir jaučiasi, kad buvo puikus laikas, gera nuotaika, šauni kompanija, super :angel_not:​ 

Nu dar sutina pas mus, bet vakarui zada lietu. ir gan smarku. ai gali lyti- man ryt i darba jau, tai dzin.

tikrai sauni kompanija, tai viskas ir puiku- tikrai  ir vyrukai saunus- ir lauzus ir zidinius kureno, visi draugiskai, nu kazkaip .  as jau galvojau kai siemet ten  kurie 3 karta  atvare, jau nenores, na zmones nori nauju vietu, dar kazko, o cia visiems limpa- svarbiausiai netoli Kauno, nereikia kazkur toli trenktis, ka zinau. jei visiems smagu, tai ir puiku. ir dar pakartosim   :mirksiukas:

Prisigaminau valgyt, dar ryziu kalnas buvo likes nuo saslyku, tai va sumarmulinau viska, bus  kelioms dienoms ka valgyti  :ax:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 19 rugpjūčio 2019 - 16:13

OI dar pasigirsiu- drauge juk ir dovanu priveze- maisa skalbikliu, indu plovikliu, jos vyras kazkokiam chemijos farbik dirba, tai sake uz ta   visa maisa simboliskai ten darbuotojams tik 75 fiskes  :P  o as kazin ar per metus sunaudosiu viska. aisku ir saldumynu gavau, kavos, paklodziu, naktiniu man atveze. ale sakau ir pritempei, as jai irgi zinoma suruosiau laukneseli,  bet man svarbiausiai girdeti, kad labai patiko jos seimynai ir plaukimas ir musu kompanija, nes tikrai visus  mate pirma karta, sake noretu ir kitais metais pakartoti 

Atsakyti

Special for Almost :B 

Toks puspaltis

Ted-Baker-Pink-Womens-Coats-Rytaa-Short-

KAkla dar taip galima nesiot...Spalva ta pirma

5343639--4a1de136-.jpeg

Guess va toki megztuka,tik raudona(nerandu intike) ir panasia balta maike ilgom rankovem..Irgi nerandu..

Guess-Logo-Sweater-With-Sequins-Blue-Wom

Almost perka perka perka,paskui ismeta/atiduoda :D  :D PAti speji panesiot  :B 

Mickute,smagi kelione :4u: 

Vogue,ka tu tiek uzsiemus?

V-rine,o ko pirmadienis toks pirmadieniskas?KAd oras geras,o dirbt reikia?

MAno irgi toks prie pirmadienisko pirmadienio buvo :D VAziavau tuo bjauriuoju raj..Grizinejat kitoj gatves pusej buvo labai didele avarija..Ji visiskai mums netrukdo,bet visi vaziuoja suletintai ir tooooooks kamstis..

Atsakyti

Mickute, va kaip liuks, kiek lauktuvių ir dovanų :bigsmile: 

Giega, fainas puspaltis, spalva liuks :) 

O aš įprastais darbais užsiemus, būna rytų, kai pora kartų į paštą turiu lėkti, o prieš tai suruošti prekes reikia siuntimui, tai va ir užtrunka, bet ne visada taip, būna ir ramiau :rolleyes: dabar jau namuose, pavalgiau, netgi persivalgiau ir galvoju skaityti ar pažiūrėti kažką iš serialų :) 

Atsakyti

Mickute,smagi kelione :4u:

:lol:  :lol:  :lol:  geras pastebejimas ALmost. o siaip tie puspaltukai man grazus 

Smagi smagi. ka cia vel reikes sekancio suorganizuoti  :hmm:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 19 rugpjūčio 2019 - 19:38
Zakon podlasti-kai tik suplanuoju kokia kelione,tai ir pas mus atsyla biggrin.gif kas svarbiausia,kai ziurejau,tai rode lietu,dabar hau karscius zada.. ex.. tures uztekt vieno sekmadienio..

Ta puspalti visai netiketai issirinkau biggrin.gif Norejau ilgo,iki keliu.. Matavaus toki bordini,bet jau taip spalva netiko.. Juodo nenorejau.. Tamsiai melynas grazus buvo.. bet dydzio nebuvo.. ir ta puspalti grynai del spalvos uzsidejau if taip patiko,kad ji ir nusipirkau mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas  :4u:​ 

Atsakyti
Labukas

Oras grazus,bet rytai jau vesus...Dirbu,nedaug siuntiniu betruksta..
Atsakyti

Toks puspaltis

KAkla dar taip galima nesiot...Spalva ta pirma

Ne. Aš tiesiog perku vardan pirkimo ir značkų pasipasakojimo internetuose  :nail:  :nail: 

Įsivaizduok - ne tik panešiot spėju, bet ir turiu rūbų, kuriuos labai mielai nešioju (kai kuriuos nuolat, kai kuriuos progom) jau kokius 5 - 7m  :wub: Net pati nebežinau, kada paskutinį kartą kažką nusipirkau kasdienio ir atidaviau net nepanešiotus  :rolleyes: O šiaip aš labai prisirišu prie savo daiktų (tiek rūbų, tiek rankinių ir pan.), tai jau jeigu išsivalau ir kažkam atiduodu ar išmetu, vadinasi arba labai senas, arba labai impulsyvus pirkinys buvo. Arba, elementariai, po tiek sporto nebetinka nei modelis, nei dydis  :) Man atrodo Tu į palėpę daugiau prikrauni bagažinių turgui, nei aš atiduodu  :D  :D  :D 

Labas rytas  :) 

Atsakyti