Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytelis

Mes su grybais užsiemę :) nusipirkom 4kg baravykų, tai galveles užšaldžiau, kotelius nuvirsim, irgi bus sriuboms/troškiniams :rolleyes: o jau kvapas namuose :wub:

A ko patys negrybaujat ?  :P  kiek maciau apie Zemaitija  grybai pasipyle kaip is gausybes rago  :bigsmile: 

Atsakyti
Labukas

Noreciau pagrybaut ax.gif Bet uk ir nelegalu .. aisku gali pasiimt rasta gryba,bet jei grybausi su kade ir peiliu,tai gausi bauda.. bet ir nelabai yra kur..Miskai cia kaip parkai biggrin.gif

Ryte tik 7... diena tik 14, bet nors nebelyja biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas :) gurkšnoju vandenį, eisiu tuoj kavos, labai noriu :rolleyes: 

Dėl grybų, tai labai mėgstam grybauti ir anksčiau dažnai važiuodavom, bet vakar užmatėm, kad prekiauja, gražūs baravykai, tai nusipirkom :rolleyes: reikėtų suplanuoti nulėkti, gal net savaitgalį, nes tikrai norėčiau :rolleyes: bet mes išpindėję, mums reikia tik baravykų :D 

MB laimėjo bilietus į filmą, tai taip netikėtai trečiadienio vakaras kaip ir suplanuotas :) visai liuks, truputį gal išeis atsiriboti nuo visko, bent valandėlei. 

Atsakyti
Sveikos,
kaip faina grybai, taip norėč dabar grybienės smile.gif verdat jūs grybų sriubas kas? smile.gif man kaip skanu...mano šeimai visai skanu...
Vyras ryt lyg žadėjo varyt į mišką, gal nebus persigalvojęs smile.gif tai išvirsiu jei kokį ras smile.gif

Vogue, o ne kirmelėti buvo?
Atsakyti

Voque i koki  filma eisit ?

V-RIne- aisku, kad verdu, labai megstam.  o be to daznai ir  i barscius, kopustienes tai pat idedu grybuku, tikrai nemaiso  :P 

Vel lyja , fui, siandien pagaliau issitraukiau jau normalius  rudeninius batus, o tai su medziaginiais kazkaip bateliais man tai nesalta, bet ne per balas lakstyti  :D  :D  :D 

Atsakyti

Na ka,as jau po darbu mirksiukas.gif Buvo viena rugstus obuolys,tai greit obuoliu pyraga uzmakalavau.. Mb vakarienei kreveciu uzsiprase,tai atleidineju mirksiukas.gif O vakar jam dariau astunkiju ir kalmariuku troskini biggrin.gif Kiek receptu perziurejau,isrinkau toki,kur troskinos pomidoruose ir vyne,sake skanu biggrin.gif as nevalgau kremzliu biggrin.gif

Grybu sriubos neverdu.. Mb nelabai trintu megsta,o del saves vienos.. Ir siaip grybu-tikru,ne sampinjonu biggrin.gif nelabai kur dedu,nes papraaciausiai neturiu ju biggrin.gif
Atsakyti

Labas  rytelis

Atsakyti

Labas rytas :) va ir ketvirtadienis, galima ir apie savaitgalį jau pradėti galvoti :rolleyes: nors mūsų kaip ir suplanuotas, rytoj einam sveikinti mano geriausios draugės su gimtadieniu, tai vakaro planas aiškus :) 

Vakar filmas WOW, buvom “Džokeris” ir nors prieš filmą skaičiau labai gerų atsiliepimų, bet nesitikėjau kažko labai įspūdingo. Klydau. Pagrindinio aktoriaus vaidyba kažkas nerealaus, tikrai kažkas wow, tai drąsiai nuo savęs dedam oskarą :D 

Grybų sriubą verdam/mėgstam, o ir šiaip baravykai puikiai tinka ir su kitom sriubom :) kaip ir Mickute rašė, kad ir į burokėlių sriubą. 

Planai šiandien kasdieniški, niekur nelėksim, nieko ypatingo neveiksim, darbas ir tiek :ax: 

Atsakyti
Labukas
As siandien laisva mirksiukas.gif Veliau varysiu iki vietinio centriuko.. Savaitgaliui lygtai draugai i svecius uzkviete,bet nezinau ar tikrai vaziuosim..Gal i padoresni shopinga visai noreciau,jei siandien nerasiu jikiu batu i darba..

O as buvau nusiteikus pries ta Dzokeri biggrin.gif Jau mb sakiau,kad as tikrai neisiu,nes siaip visu tu supermenu,betmenu-o juk dzokeris is betmeno,labai nemegstu biggrin.gif Bet jei sakai jad geras,gal ir nueisim biggrin.gif
Atsakyti

Giega, aš irgi nemėgstu visokių betmenų, supermenų ir t.t, todėl kažin ar patys būtumėm pirkę bilietus ir ėję :)​ nesitikėjau nieko, bet MB laimėjo bilietus, tai džiaugiuosi labai, kad pamatėm :) 

Atsakyti

Giega, aš irgi nemėgstu visokių betmenų, supermenų ir t.t, todėl kažin ar patys būtumėm pirkę bilietus ir ėję :)​ nesitikėjau nieko, bet MB laimėjo bilietus, tai džiaugiuosi labai, kad pamatėm :)

as ir prie tu nemegstanciu  :P​ 

Atsakyti

Labas rytelis  :4u:​ 

Atsakyti