Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labukas

Penktadienis biggrin.gif Jauciu kaip visada daugiausiai darbo biggrin.gif
Atsakyti

Labas, mergučios!  :4u: Penktadienis  :yahoo: Jau savaitgalis tikrai, nors mano intensyvus labai nusimato.

Šiandien vakare teks padirbėt viršvalandžius, keičiam telefonų sistemą. Man tai liuks, labai reikia valandų - laisvadienis suplanuotas jau, o atostogų nebeturiu šiems metams likusių  :rolleyes:  :D  :D 

Rytoj ryte lekiu sportuot, paskui blakstienų tvarkytis. Tada reikės šiek tiek apsipirkti sekmadieniui ir gal į filmą kokį nulėksim  :) 

Sekmadienį planuoju su sporto klubo komanda lėkt aktyviai praleist laisvalaikį. Turim čia tokią trasą netoli miesto, Hell and back vadinasi (į pragarą ir atgal). https://www.facebook...ALLENGE/photos/ čia nuotraukų yra. Tai žodžiu esu užsisakius viską jau, bet dar tokia ant klaustuko - labai prasti orai pas mus paskutiniu metu, šalta, lyja. Aš vis dar ant ribos su ligom savo, tai nežinau. Šiaip esu nusiteikus lėkt, bet jei sekmadienį atsibudus sugalvosiu, kad nebenoriu, tai sakiau nafik tie eurai - sveikata ir moralinė būsena svarbiau  :rolleyes:  :D 

Šiaip nieko įdomaus, nieko ypatingo mano fronte. Darbuojuos, veiklos nemažai - ruduo su veiklom visad ateina. Užsirezervavom jau Kalėdų vakarienę su darbo komanda, turiu ko laukt - smagu pasibūt su bernais mūsų visiems kartu  :) Daugiau kaip ir nieko naujo visiškai  :) Laukiu pietų stipriai - užsisakiau šiandien maisto atvežimą iš restoranėlio vieno, galvoju pasilepinsiu po sunkokos savaitės ir prieš viršvalandžius. Turi kažkur už valandos atvežt, tai jau laukiu nesulaukiu  :D 

Ta gaida puikaus visoms penktadienio, gero savaitgalio ir skanios kavos  :4u: 

Atsakyti

Sveikos :) aš tik pasirodau, pasisveikinu ir su savo negatyviom mintim neužsibūsiu šiandien, nes nei ūpo, nei nuotaikos. Rytas praleistas ligoninėje, po to visur paskubomis, kažkoks lėkimas :rolleyes: 

Vakare einam draugutės sveikinti, pasibūsim ir toks tas penktadienis :) šiaip graži ir saulėta šiandien diena, apsukau tokį gerą ratą, pravėdinau galvą ir darbuojuos toliau :B​ 

Atsakyti

Voque, kaip senelis ?

As siandien anksciau  kap visada baigiau, nes is vieno darbo, tiesiai i kita vaziuoju. dabar biskeli kojas istiesiau,  tuoj vel puolam ruostis- puostis ir varom  su kaimyneliais i Senus vartus pavakaroti,  ten   kaip visada gyva muzika, stalelis jau pries savaite uzsakytas

Atsakyti

Labukas

oi vakar su kaimyneliais bare pasiautem  :P  vyrus jau namo parvezem :D  gerai kai salia gyvenam. tai mudvi su kaimynka suseom paplepeti . praktiskai  ikalbejau  kartu i Egipta skristi  :D  :D  :D  :D   

Atsakyti

tai kad ir ikalbejau, viskas\s, kaimynams uzsakiau jau kelione,  niekur is viso nera buve abudu, vienu zodziu istempiau ir kaimynelius, tiek kad reikes kitos kaimynkos prasyt  katina paserti  :D​ 

Atsakyti

Sveikos :) oho, kokia tyluma, galvojau bus ką paskaityti prie kavos, bet net Mickutė šįkart tyli :D tai kada planuojat kelionę? :bigsmile: 

Greit pralekia tas savaitgalis, šįryt vėlyvus pusryčius turėjom, po to tvarkymasis, valgio gaminimas ir dabar galvojam eiti kažkur prasieiti, nes oras lyg neblogas :ax: 

Vakar ryte važiavom į turgelį apsipirkti, po to Klaipėdoje tokia mini rudens mugė buvo, bet nieko gero kažkaip, tai tiesiog greit apsukom ratą ir tiek. Namuose po to vakarojom, filmą žiūrėjom :) 

Seneliui nėra gerai ir faktas, kad nebus, tiesiog su baime kasdien gyvenam ir tiek. Atostogos už savaitės ir va neaišku kaip kas. 

Atsakyti

Labas vakaras :) 

100 metų čia nebuvau 🙈 nebeturiu visai laiko kažkaip tam rašymui, apie skaitymą irgi net nekalbu. Čia buvau turbūt rugpjūtį paskutinį kart, tai tikrai atsilikusi esu nuo jūsų pokalbių. Vis apie jus pagalvoju, jau atrodo va va reikės prisijungti paplepėti ir vis kažkas sutrukdo 🙈

Mes gyvenam tokiam ritme kad vos spėju ziuret kad va vasarą tik baiges o jau spalio vidurys galima sakyt :) darbas, darželis, namai. Truputį remontuojames butą savaitgaliais, nes norim atskirai nuo tėvų gyvent (na kaip ir kiekviena šeima manau) :) o siaip ir mamu forumus (fb grupės) apleidau. Turbūt tikrai pirmą kartą gyvenime tikrai nespėju :) tai vat, visoms linkėjimai! 

Atsakyti

Labas rytas :) pirmadienis niūrus, lietingas, vėjuotas, nekoks oras tikrai :rolleyes: vakar dar taip liuks pasivaikščiojom, tokia graži diena buvo, o šiandien ruduo visu gražumu. 

Nieko įdomaus nenusimato, įprasta diena, įprasti darbai ir tiek. Dar be kavos, tai eisiu didelį puodą pasitaisyti :rolleyes: 

Atsakyti
Labas rytas,
BigBang tikrai 100 metų... o tai jau ir vyras suvisam grįžo? na atsakymo nesitikiu, bet vis tiek smile.gif

Savaitgalis gerai, ir svečių turėjom ir patys svečiuose buvom ir labai daug padariau,,,net obuolius pridaviau iš sodo...nu pardaviau ten į tuos punktus. už 3 maišiokus gavau 5 eu 30 ct smile.gif smile.gif
dirbau gal 30 min smile.gif
tai dabar nežinau kur juos leisti.... smile.gif bet kainos juokingos kai eurais...bet nepaliksi ant medžių juk- man kai sodas žiemą su obuoliais (ir be lapų) - atrodo tokie tinginiai šeimininkai... O valgymui šitie netinkami- t.y. likutis po gerųjų išskynimo.

Mickute su kompanija visada fainiau smile.gif o dar bilietų , t.y. vietų ten yra- jūs juk per agentūrą kažkokią važiuojat ar savistoviai? je ne paslaptis kokia kaina 1 bilietui?

darbe šalta, nešildo, gerai kad pašildytuvai, bet į koridorių eiti nesinori.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 07 spalio 2019 - 09:54
Labukas

O kyr Mickutes rytinis pasisveikinimas bigsmile.gif

Is ibuoliu sultis lt spausdavom.. irgi is tokiu krituoliu ir neskaniu obuoliu..

Savaitgali ir sveciuise,ir shopinge,ir kine buvom biggrin.gif Dabar dirbu,biski per anksti atvaziavau..
Atsakyti
i neskanių obuolių neskanios ir sultys gaunasi smile.gif Mes tik iš skanių spaudžiam... nzn ne iš savo, vyras čia rūpinasi- gal iš kaimo kokios obels, net nežinau, bet šiemet irgi turim išsispaudę
čia buvo likę ant medžio tokio kirmelėti, susisukę, maži ir t.t. Gražiuosius buvo vaikai buvo apskynę.
Bet atrodo dirbau pusvalandį gerą, ir gavau tiki 5 eu....nu tiek mažai smile.gif smile.gif
Atsakyti