Ramybe

As biski anksciau i darba variau,tai ryte jau nieko nerasinejau.. Grizus po darbo,variau i tokia Costco,ten mesa gera. Nupirkau ispjovu,marinuosiu,vytinsiu,bus dovanu kaledom

Sveikos, ši savaitė kaip dešimtmetis slenka. Iš mano pusės nieko naujo, ryt projekto pristatymas, bėgdama nuo jo pailsėti užsukau ir pas jus. Šiandien buvom su grupiokėm proteste, labai daug žmonių buvo. Viliuosi, kad tai atves link kokių nors pokyčių..
Ai ir toks žiauresnis dalykas, kad po vieną per vieną dieną ligos pakirto 4 iš 6 mūsų projekto žmonių, o 5ta vakare parašė, kad su temperatūra šiokia tokia, tai likau vienintelė visiškai sveika. Tai du žmonės atkrito pas mus taip, kad ryt net nepasirodys, perėmėm jų dalis, tai dvigubai nervų, nes jų dalies gi neperskaitysi, reik suvokt ir perpasakoti, nu vienžo, o laiko nedaug. Kosmosas.
Sveikos geriu kavą, greit papusryčiaujam ir lekiam į Vilnių praleisti savaitgalio ir gimtadienio
Vakar vakare turėjau svečių, ruošiuosi gerą pusdienį, visokių gardumų prigaminau, tai vakare paminėjom artėjantį su šeima ir geriausiais draugais kažkaip ir nebeprisijungiau, bet va Giega bent palaikė temoje gyvybę
Trumpai- tai viskas super - duper. viskas puiku, be jokiu nezaveskiu. su musu kolektyvu liudna nebuvo. tai kad atostogos liuks. Veliau placiau. kol kas tingiu, einu kazka is kameros issitraukti - kiaulienos pasiilgom
, lagaminus issikraustyti reikia , i skalbenke daug kas keliaus, pasikuitineti, o paskui susirangysiu paguleti, seriala paziureti, o tai ankstyvas reisas- 5 kilom, tai jau 1.30 paeme is viesbucio, tai vakare nepilnai pora valandu spejom pasnausti, lektuve dar 2.5, nes kazko koja skaudejo, tai vis muisciausi, reikejo padeti kaitaliot, tai toks ir miegas. tai kad siandien toliau poilsiaujam su Pukiu
Oi vienas is mylymiausiu vaikystes patiekalu
Aisku tada maciute pati darydavo,o dabar tinka ir pirktiniai
Pvz Kogus firmos visai neblogi
oi koks geris sitie virtinukai
Labas, buvau siandien pas ginekologe, turejau ta tyrima kaklelio pasidaryt, eina sau kaip skaudejo
![]()
Dar vis persalimas visu pajegumu pas mane reiskiasi, ypac vakarejant paumeja. O daugiau tai net nezinau ka papasakoti, mergyte dar irgi sirguliuoja, su mociute namie
Kurioje poliklinikoje abar prisiregistravusi? kaip tavo sveikatele? kaip mazoji princese?
Labas
Giega monologus žiūriu tik rašo Vakar niekaip neatradau laisvos minutėlės čia užsukti. Naujienų irgi jokių neturiu.
Savaitgaliui planų neturiu, gimtadienio švęsti neplanuoju Jau savijauta šiek tiek geresnė
Mano dukrytė irgi piešti mėgsta, tai turim ir akvarelę ir guašo vaikiško ir pieštukų, bei nuplaunamų flomasterių. Bėda, kad su pastaraisiais būna išteptos ir kėdės ir stalas ir drabužiai. Išsivalo, bet vistiek erzina kai ne ant lapo piešia Dabar tai labai knygos pradėjo patikt, bet čia irgi neapseinam be vaikiško mastymo - plėšymo
tikiiuosi, greit supras tai ką aiškinam, kad negalima skriaust knygų
Trumpai- tai viskas super - duper. viskas puiku, be jokiu nezaveskiu. su musu kolektyvu liudna nebuvo. tai kad atostogos liuks. Veliau placiau. kol kas tingiu, einu kazka is kameros issitraukti - kiaulienos pasiilgom
![]()
, lagaminus issikraustyti reikia , i skalbenke daug kas keliaus, pasikuitineti, o paskui susirangysiu paguleti, seriala paziureti, o tai ankstyvas reisas- 5 kilom, tai jau 1.30 paeme is viesbucio, tai vakare nepilnai pora valandu spejom pasnausti, lektuve dar 2.5, nes kazko koja skaudejo, tai vis muisciausi, reikejo padeti kaitaliot, tai toks ir miegas. tai kad siandien toliau poilsiaujam su Pukiu
oi koks geris sitie virtinukai
Kurioje poliklinikoje abar prisiregistravusi? kaip tavo sveikatele? kaip mazoji princese?
Smagu dėl atostogų, lauksim smulkiau ir vaizdų žinoma, bet pradžiai atsigauk po atostogų
Mes Saulės šeimos med centre prisiregistravom (visi trys). Mažiukė jau galima sakyt laisva, tai greičiausiai į darželį leisim jau pirmadienį, o man jau irgi geriau, ačiū, kad teiraujiesi