Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sveika sugrizus Mickute,jau vis ne viena snekesiu biggrin.gif

Jau palaikysiu kompanija  :P  biskeli  numigau, bet kazkaip is lovos nesinori keltis, tai pasidariau kavos ir serialus ziurejau. dar pagulejau, nuejau   biskeli valgyt pagaminau, kaip  tik ir MB atsikele, uzkandom ir toliau  tinginiaujam. O Pukis tai neatsitraukia, paskui mane tai visiskai, o jau meilumas,  ir ant manes uzsilipes tik mynko, masazuoja, savo snukuti prie mano veido trina i visas puses, ant rankos susirango, prabudau- ziuriu svelniai taip naguciais i mano rankoves isikabines ir guli salia, nepaleidzia :D va dar kol sedziu cia  prie kompo, tai jis pas MB po pazastim susirange, bet 100 %- as atsistosiu eit i kita kambari ir jis jau pirmas strakses pas mane i lova  :wub: 

Atsakyti

Labas rytelis

Atrodo jau issimiegojom su MB  :P  vakar dar ilgai su teliku vakarojau. O Pukis kaip ir sakiau- taip ir neatsitrauke nuo manes. Ir ar vis trinasi, ir ant manes susirango, tiesiog ant  krutines gulasi visu ugiu, tai savo snukuti prie mano veido priglaudzia ir taip guli  :wub: ryskiai pasiilges  :D  dabar jau kavyte geriam, reikia greit Avono uzsakyma padaryt,  paskui veliau leksim iki daugu, padruske zadejo cepelinais pavaisinti  :D​ 

Atsakyti
Labukas

o as dirbu biggrin.gif Kai pamaciau kiek-zaktelejau-virs 200 blink.gif iki nakties dirbt tektu,bet nueme puse biggrin.gif Ryt irgi panasiai bus.. O siandien i drauges gimke,tai net vyno normaliai isgert negalesiu..
Atsakyti

Labukas

o as dirbu biggrin.gifKai pamaciau kiek-zaktelejau-virs 200 blink.gifiki nakties dirbt tektu,bet nueme puse biggrin.gifRyt irgi panasiai bus.. O siandien i drauges gimke,tai net vyno normaliai isgert negalesiu..

o tai normaliai darbuko nusimato visam savaitgaliui. 

Pas mus masinos baltos  :B​ 

Atsakyti
Labukas

Pabudome ir kelkimes mirksiukas.gif As tai dirbu biggrin.gif Siandien maziau nei vakar,bet vaziuosiu ne per savo raj..
Atsakyti

Labukas

As biskeli diena su naktim sumaisiau  :P​  vakar anksti nuvirtau miegoti, tai prabudau 3 na ir ziurejau filmus kazkur iki 9 ryto, paskui dar spejau  nusnausti pora valandu   :D 

Atsakyti

Labas rytelis

Sniguriuoja uz lango.  mes kavyte geriam, aisku   prizadino pilkasis zadintuvas, tai ir neuzmigau,  tai skalbenke idarbinau, kazka virtuveje pasitvarkiau, tai vel koki filma  paziuriu. vakar  jau nuo ryto jauciau kad gerkle skauda, nu tai zinoma, gi angina turiu, tai po pietu ir saltis pradejo  purtyti, isirangiau i lovyte, dar viena  deki issitraukiau.  nu taip , veliau pasimatuoju- yra- 38. pora paracetamolio  ikaliau, arbatu kelis  puous susiverciau su citrina, prakaitas tik ismuse. bet siandien atroo viskas gerai, nera tempos, biskeli dar traukia prie lovos, tai vadinasi taip ir kuitinesiuos po namus, niekur kojos nekelsiu

Atsakyti

Sveikos, parsirandu po savaitgalio :)  vakar grįžom jau vakare, tai greit valgyt pasidarėm ir kritom ilsėtis. Viskas liuks, laiką praleidom šauniai, vakar paminėjom gimtadienį, nes gyvenimą reikia švęsti :rolleyes: buvau užsakius staliuką, tai turėjom vėlyvus pusryčius su užkandžiais, mimozom, austrėm ir po to dar karštuosius rinkomės, labai skanu buvo :rolleyes:

O šiaip nieko daugiau kažko ypatingo neveikėm, truputį pasišipinom, truputį pasivaikščiojom ir tiek. Graži sostinės eglutė labai, man labai patiko :bigsmile:

Mickute, vaje, nekas... Sveik greičiau :huh2:

Atsakyti

BigBang, nuoširdžiai sveikinu! viso ko geriausio linkiu! :4u: 

Atsakyti

Kokios tylios :) kaip diena? kaip vakarojat?

Aš arbatinuosi ir ilsiuosi, nes šiandien kažkokia be jėgų esu, tai ramus vakaras :rolleyes: diena įprasta, greit prabėgo, nieko įdomaus :) 

Atsakyti
Labukas

Bigbang su gimtadieniu 4u.gif

Kazkaip uzsilaksciau biggrin.gif Darba gana anksti,tada greit supakavau siuntinyka i LT,nuveziau drsugams kurie uzsiima pervezimais,tai ten dar pasikavinau mirksiukas.gif O grizt per visis kamscius teko.. Grizus greit varsketuku sulipdziau,nes varskes pakelis praimtas,suges.. Tai va pavalgem su mazaja ir galiu ilsetis biggrin.gif

Jau turbut skaitet,kad Cololo mire unsure.gif uzuojauta seimai..
Atsakyti

As siandien visa diena namie kazka pasitvarkydama, valgyt pasidarydama, niekur neskubedama, MB dar buvo islekes, dabar filma abu ziurejom irgi su arbata , MB jau ryt i darba, siaip turejo dar  tik treciadieni, labai jau sefas prase. nu jei reikia  tai reikia. 

jau matem del  Cololo  :( 

Atsakyti