Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Bet kaip bsisu-per atostogas.. Nei lur lekt,bei ja daryt.. Namo parvezt reikua.. Kiek visokiu papildomu problemu..
Atsakyti

Ne duok Dieve.......

Atsakyti

Sveikos,

Voque, BigBang, sveikinu abi! Įsimintinų metų Jums :wub: 

Aš prisiduodu, kad esu, skaitinėju, tik vis neturiu ką parašyti. :rolleyes: Projektą pristatėm, kas sveiki, kas nelabai sveiki, atėjom 4 iš 6, tai viskas dar padoriai baigėsi. Pagyrė projektą. Šiandien turėjau kolį, bet nebuvo sunku, tai rami dėl to. Šią sav. lyg ir nk rimto daugiau nenusimato tik ruošimasis ateities užduotims ir atsiskaitymams, jau bene visų egzaminų ir kolių datas gavom, prasidės džiaugsmai nuo gruodžio 18, o pasibaigs sausio 17 d. :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labas rytelis

Isleidineju MB i darba, o as dar toliau atostogausiu :P 

Mouette  tiek  i mokslus ikritus  :P kam sventinis laikotarpis, o jai visi atsiskaitymai  :B  Sakyciau laikas pradet apie dovanas jau galvot  :hmm:  pas mus darbe tai viskas aisku- gruodzio 27 d vakarelis Boulinge, jau dydzius susirase, tai komandas atskirs kazkokiais marskineliais , tai kad laukiam  :wub:​ 

Atsakyti
Labukas

Kazkaip anksti pabudau,labai i tulika norejau,o paskui signalizacija pypset pradejo..Baiginejas vienam davikli baterija,tai pranesa..Dabar kol jos nepakeisi,tol pypses biggrin.gif Tai viskas ir susidejo, ir anksti atsikeliau biggrin.gif

Mickute,o kiek dar atostogausi ar jau ryt i darba?

Mouette,bet tikrai-sventiniu laikotarpiu visi atsiskaitymai..As kazkaip nebepamenu,kaip mes atsiskaitydavom g.gif GAl irgi tokiu laiku,tik nesureiksmindavau,o dabar keistai atrodo biggrin.gif
Mano viena LT drauge yra mokslu daktare,ji univere Kaune dirba,bet irgi kazkaip niekad nesuskunde,kad daug darbo per sventes turi biggrin.gif

Planuoju siandien nulekt iki shopingo,jei anksciau darba baigsiu..Planuoju dovanom nupirkt trim mergaitem + ketvirtai manajai vienodas pizamas.Intike maciau tokias su raide.Tai noreciau paciupinet kokybe..Buvau SB nusiuntus,bet jis nerado ju biggrin.gif Nors MB megsta shopintis,nera pasimetes parduotuvese biggrin.gif Tai jei ir as nerasiu,teks intiku uzsakinet...GAlima grazint,jei nepatiks,bet jau biski laikas spaudzia(norim pasiust tasei lenkija su dovanom,kad nereiktu veztis lagaminuose)
Atsakyti

As ketvirtadieni i darba keliausiu :D  2 dienas padirbsiu- ir vel jau savaitgalis :) dar 2 savaites ir Kaledines atostogos  :wub: gerai ne?as jau rengiuosi, einu iki parduotuviu pasivaikscioti,, pekytes atveze i terminala, tai irgi prigriebsiu ta proga, gal paskui dar pas katra drauge uzleksiu atiduoti prekes

Atsakyti

Sveikos :) ankstyvas rytas, bet laikas lekia greit, kažkaip pastaruoju metu toks laikotarpis, kad viskas per greit vyksta :rolleyes: 

Dėl Cololo, tai mane pribloškė ši žinia, kažkaip atrodo nepažįsti žmogaus asmeniškai, bet va sukretė kažkaip. Išvažiuoji atostogauti, džiaugies gyvenimu ir va kaip atsitinka. Bsisu. 

Atsakyti
Sveikos,
pas mus užu lango toookia graži žiema... balta balta, saulėta saulėta....tokia kaip iš paveiksliuko smile.gif
Dėl cololo jooo... skaičiau kad ten kremuos. Bet tai tėvai artimieji atsisveikint tada turi skristi į ten? šiaip tik pagalvojau tai ir parašiau ...kažkaip tie jumoristai krenta...nors turėtų kaip ir ilgai gyvent ..na tipo kas juokias tas ilgiau gyvena- pagal tą taisyklę.

Mums šiemet su dovanomis tai jeeeees smile.gif nusprendė pas uošvius kad dovanos tik vaikams. O vaikai giminėj tpj tai mano du (įskaitant ir 20-metę vaiką smile.gif), ir MB brolio kuriam bus 5mėn tik per kalėdas... tai jam da lėktuvų tikrai nereik smile.gif tai faktiškai atkrito 5 suaugę žmonės. Ar gali būt geriau smile.gif
Dukrai pirksiu auskarus (arba čekį auskarams), sūnui reik patalų naujų +dar kažką, vyrui nzn, nieko nepirkčiau nes man nesąmonė, bet jau dabar anas mykia "ko mamai reik iš kalėdų senio".. ta supratau kad gausiu ir jam reik kažko. Ko nežinau smile.gif kojinių ir triusikų smile.gif smile.gif smile.gif

Ai Mickute- okur fotoreportažas ir visi kiti nuotykiai???? gal FB susidėjai? eisiu į draugus kviestis tada ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 03 gruodžio 2019 - 14:27

Ai Mickute- okur fotoreportažas ir visi kiti nuotykiai???? gal FB susidėjai? eisiu į draugus kviestis tada ....

Salta kasdienybe uzpuole - laiko  nelieka  :) tai sen pasikrapstyti  reikia, ten dar patvarkyti, va siryt pora  valandu prasivaiksciojau, aisku buvau uzbegus namo, vienus daiktus pasidejau ir i sekanti turgeli nuvariau  :P  tai kol grizau, kazka virtuveje prasimeciau, lyg ir pietus, norejau ilgiau pasedeti, bet - ai galvojau, einu i virtuve trumpam. tai va tas trumpam daugiau nei 2 h kazkur dingo  :hmm: dabar pusvalanduka laisva turiu, paskui kaisiu puodus, siaip viskas jau pietums suruosta,  salotos ir tos padarytos. o gris MB, tai leksim prasivazineti. va ir tamsu. ir vakaras. o atpasakojimus man geriausiai vienai rasyti vakarais, kai MB jau nesimaiso, nieks nekalbina, netrukdo, kai galiu ilgai vakaroti. nes man pusvalandzio juk neuztenka  :P   FB kazkiek keliau fotkiu ir tai ne visos dar. ir ten nespeju. Nes dar ir kaimyneliai ne visas fotkes permete. :B​ 

Atsakyti
Mickute., ką gaminai? biggrin.gif
Atsakyti

Mickute, geriau jau jautiesi? temp nebėra? :huh2:​ 

Atsakyti

Mickute, geriau jau jautiesi? temp nebėra? :huh2:​ 

oi dekui, kaip ir  gerai, nera tos temperaturos,   arbatytes karstos padejo, gerklyte atsileido, biskeli   dar nosis varva, bet  kaip ir normaliai dabar su tais varvekliais prie ziemos prisiderinus  :lol:  :lol: 

Mickute., ką gaminai? biggrin.gif

Vistienos kepeneles troskinau su keptomis morkomis grietineles padaze, dar daikonu salotu pasidariau, o rytdienai  zuvyte pasimarinavavau , pasiilgau tos paprastos keptos  juros lydekos 

Atsakyti