Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Pailsėjai, tai vadinasi toliau prie darbų :unsure: gerai, kad tik porai dienų.

kai nebus kam dirbti, tai  verks kad dar  padirbeciau.

Atsakyti

Labas, damos  :hi:

Voque - smagu, kad šventę paminėjot jaukiai, smagiai, įsimintinai, o svarbiausia - skaniai  :) Ko daugiau ir reikia  :wub: Niekad nesuprasiu, kaip žmonės pamiršta pavalgyt - aš tai gyvenimą aplink maistą planuoju, todėl visos vaišės gimtadienio puikiai susiskaitė  :D

Kaip šiaip laikais? Kaip šventes planuojat praleisti?

Kvietei mane, kad pasirodyčiau, tai žinai - ateinu va kaip jaunas mėnulis, tai bent jaučiuos turinti ką papasakot. Kitu atveju visa kažkokia išsisėmus jaučiuos  :unsure: 

BigBang - ar minėjai bent kažkaip gimtadienį?  :) Kaip sveikata mažikės? Kaip pati jautiesi? Kokie planai šventėms?  :) 

giega - sėdžiu, galvoju ir nesugalvoju, ko Tavęs paklaust, kaip pakalbint  :D  :D Tai papasakok geriau, ko prisipirkai - vis tiek gi kažką pirkai nu  :D 

mickute - aha, lauksim daugiau įspūdžių ir nuotraukų iš atostogų  :4u: 

Kas liečia antrą darbą - bet jeigu nebenori ir fiziškai nebegali, o ir morališkai netraukia, tai ar ne lengviau iš viso atsisakyt? Padėt tai žinom mes visi, kad gali. Bet kai sako, kad neranda žmonių dirbt darbo, tai man net keista - tipo norinčių dirbt nėr?  :blink: Geras gyvenimas  :D  :rolleyes: 

Mouette - jergus, visi tie streikai piketai kaip erzina, kai daro įtaką ir kitiems. Tikiuosi ir linkiu, kad viskas greitai išsispręstų ir nenukentėtumėt per daug  :4u: 

Pas mus aną savaitę fermeriai streikavo. Tai žinokit pekla buvo  :D  :D  :D Blokavo kelius su savo traktoriais, kamščiai baisuliniai buvo, mieste pusė gatvių uždarytų. Paskui į greitkelį persikėlė, blokavo irgi kelius. Nu va protestuoja gi ir ką tu jiems  :rolleyes:  :D  :D 

V-Rine - smagu, kad mažiau galvos sukimo dėl dovanų. Kaip suprantu, tikrai tuo džiaugiesi  :) 

Kaip Tavo studentei sekasi?  :4u: 

Kalbant apie dovanas ir šventinį šurmulį, tai žinokit trumpai tariant - tokio advento, kokį turim dabar su vyru, tai aš gyvenime turbūt neturėjus. Net ir nežinau nuo ko pradėt pasakot, tai nieko ir nepasakosiu  :D  :D Tik tiek trumpai - vyras ranką susižalojo gruodžio 1, aš į šiokią tokią avariją pakliuvau gruodžio 2. Vakar vėl nemalonumų visokių pilna diena. Šiandien jau su draudimu susisiekiau, tai motorolerį tvarkysim, būsiu be transporto kelias savaites, jei viskas gerai. Jei ne - nežinau. Žodžiu tokios tokelės. Visi planai, rutina griūna, tenka persidėliot viską iš naujo. Dovanos, šventės, renginiai - viskuo reikia rūpintis. Nu vienu žodžiu  :D 

Kas liečia dovanas - dovanojam daug kam, mėgstu tikrai rinkti dovanas. Erzina dalinai tas rūpestis, sugalvojimas, šurmulys visur, žmonių masės. Bet kartu ir džiugina, kai jau sugalvoju - visas procesas to pakavimo, įteikimo. Vyrui perku irgi staigmenas - nors ir bendras katilas, bet vis tiek smagu nudžiuginti. Gi visi mes kaip vaikai, visi mėgstam būti pasveikinti, sulaukti dėmesio, dovanų  :wub: Dažnai vyrui ir daugiau, nei kitiems nuperku. Nes nu gi mano žmogus, norisi palepint visada  :wub: 

Esam supirkę / suorganizavę gal jau pusę dovanų, dar liko šiek tiek vis tiek. Bet jau praktiškai viskas kaip ir sugalvota, tai liuks  :) Šiandien va po darbo keliausiu į miestą grąžinimus kelis pasidaryt (Zara, Primark kelis rūbus turiu atiduot atgal), tai užsuksiu dar ir dovanas kelias tuo pačiu paimti  :) 

Tai kol kas tokios tokelės iš mano varpinės. Visoms skanios popiečio kavos  :4u: 

Atsakyti

Almost, kaip smagu, kad užsukai, tikrai trūksta Tavęs temoje :unsure: kaip suprantu nekoks laikotarpis šiuo metu, tai telieka palinkėti, kad viskas kuo greičiau susitvarkytų ir svarbiausia, kad su sveikata viskas būtų gerai, tai manau svarbiausia :huh2: 

Mes šventes įprastai su šeima, tai pas vienus, tai pas kitus, o Naujus tai Vilniuje galbūt, na planuojam taip, bet bus matyt :) kaip Jūs? kur Jūs? 

Dėl dovanų, tai ir mums dar trūksta šiek tiek, norisi palepinti artimuosius, tai ieškom ir neperkam pirmo pasitaikiusio varianto :rolleyes:​ 

Atsakyti

Almost, kaip smagu, kad užsukai, tikrai trūksta Tavęs temoje :unsure: kaip suprantu nekoks laikotarpis šiuo metu, tai telieka palinkėti, kad viskas kuo greičiau susitvarkytų ir svarbiausia, kad su sveikata viskas būtų gerai, tai manau svarbiausia :huh2:

Mes šventes įprastai su šeima, tai pas vienus, tai pas kitus, o Naujus tai Vilniuje galbūt, na planuojam taip, bet bus matyt :) kaip Jūs? kur Jūs? 

Dėl dovanų, tai ir mums dar trūksta šiek tiek, norisi palepinti artimuosius, tai ieškom ir neperkam pirmo pasitaikiusio varianto :rolleyes:​ 

Ačiū, mieloji  :wub: Visada smagu man čia grįžti, bet ne visada turiu ką pasisakyti, o kartais ir tiesiog juodas laikas užpuola..  :4u: Tikrai taip - svarbiausia, kad visi sveiki, kiek įmanoma ir gyvuojam toliau  :) 

Mes Kalėdoms liksim čia, namie. Keliausim pas draugus ir keturiese ar penkiese sutiksim šventes. Filmai, gėrimai, maistas, smagus laikas kartu tiesiog. Visai norėjau į Lietuvą grįžti bent kelioms dienoms, bet ir per brangu, ir vyras neturi tiek atostogų likusių. Mums darbe labai gerai išpuola išeiginės, tai vieną laisvadienį pasiimti būtų be problemų. Bet yra kaip yra  :) 

Naujiems keliausim pas draugus, labai laukiu  :yahoo: Vos kelioms dienoms, bet vis tiek puikiai sutiksim Naujus metus  :) 

Aha, kažkaip nesinori dovanoti jokių nereikalingų daiktų, tai trunka tikrai tas išrinkimas. Bet labai tikiuosi, kad visi liks patenkinti ir pradžiuginti  :)​ 

Atsakyti

Keliausim pas draugus ir keturiese ar penkiese sutiksim šventes. Filmai, gėrimai, maistas, smagus laikas kartu tiesiog. 

Na ir liuks, manau susikursit jaukią ir skanią šventę :)  :mirksiukas: 

Laukiu draugės svečiuose, užsuks į darbą pasiplepėti, tai lekiu kavos pasidaryti, kažkaip norisi dar vieno puodelio :ax: Jūs geriat vakarais? ar tik pirmoje dienos pusėje? :mirksiukas:​ 

Atsakyti

visai skanus pyragelis gavosi  :P  jau apsisaldinau visa  :wub:  tai dar ir sau ir MB i darba pakroviau, nes kepiau is 1.5 porcijos, specialiai kad daugiau obuoliu sunaudoti  :D  dar porai  tokiu pyragu uzteks  obuoliu  :lol:  :lol:  :lol:

mickute - aha, lauksim daugiau įspūdžių ir nuotraukų iš atostogų  :4u:

Kas liečia antrą darbą - bet jeigu nebenori ir fiziškai nebegali, o ir morališkai netraukia, tai ar ne lengviau iš viso atsisakyt? Padėt tai žinom mes visi, kad gali. Bet kai sako, kad neranda žmonių dirbt darbo, tai man net keista - tipo norinčių dirbt nėr?  :blink: Geras gyvenimas  :D  :rolleyes:

tai as pries pora savaiciu ir pasakiau, kad is viso nenoriu dirbti. kadangi atostogoms  turejau kas pavaduoja, nu tai tikejausi, kad  susiras kita zmogu. pasirodo neranda. tipo viena radom, bet su invalidumu, tai  negali dirbti. nebent paciam zmogui sunku  :hmm:  o pareiskimo atleisti nera, tada kalbejom telefonu, gerai sako vadove, registruoju tavo prasyma, o siandien kai paklausiau kada atvaziuot pasirasyt- tai kai rasim kita zmogu. aisku, galima spjauti ir neiti rytoj. dzin. mano atostogos isnaudotos, pinigai visi ismoketi. kad mane tik atleisti uz pravaikstas gali ?  :D  :D  :D na bet taip as negaliu, tiek to, mano koleges gaila, kuri dabar mane pavaduoja ir  turi speti ir savo ir mano dali sutvarkyti. pora dienu tai tiek to, padirbesiu  :irnesakyk: vis euriuka i pratustejusia po atostogu kojine bus  :lol:

Keliones aprasyma jau atidesim savaitgaliui, o dabar einu toliau pabandyti i FB  fotkiu pakilnoti 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 04 gruodžio 2019 - 18:06

Kalbant apie dovanas ir šventinį šurmulį, tai žinokit trumpai tariant - tokio advento, kokį turim dabar su vyru, tai aš gyvenime turbūt neturėjus. Net ir nežinau nuo ko pradėt pasakot, tai nieko ir nepasakosiu  :D  :D

:4u:​ 

Atsakyti

Na va, jau namuos. Jausmas kaip penktadienio vakarą. Baigėm paskaitas šiandien pusę 7, tai išėjimai buvo užtverti baltom tvorelėm, paruošta rytojui. :D Keistas jausmas, gavom nemažai darbų namams, tai kaip draugės man sakė džiaugtis, kad ale "atostogų" gavau, tai nei to džiaugsmo, nei atostogų, dirbsime iš namų tiesiog.  :unsure:

Bet kadangi jau turiu ryt poryt daugiau laiko, tai ryt ryte manikiūro važiuoju darytis, nuims laką ir porai savaičių ilsėsis nagai nuo gelinio, o prieš pat Kalėdas užsirašiau vėl, raudonai nusilakuoti. :D Nors įtariu, kad prisigalvosiu dar kokių spalvų, šiais metais nauja silpnybė pas mane - skirtingų spalvų nagai, nors seniau tikrai nebūčiau sutikus tam. :)

Ai, nepasakojau, kad pirmadienį buvau pas alergologę, pasirodo alergiška aš beržams, sinusitą lėtinį turiu, tai gydymo procesas tęsiasi. O penktadieniui, jei priims, užsirašysiu, kad ištirtų alergijas maisto produktams, nes galimai ir kažkam iš produktų esu alergiška. Žodžiu, įdomybės. :)

Kalbant apie dovanas ir šventinį šurmulį, tai žinokit trumpai tariant - tokio advento, kokį turim dabar su vyru, tai aš gyvenime turbūt neturėjus. Net ir nežinau nuo ko pradėt pasakot, tai nieko ir nepasakosiu  :D  :D Tik tiek trumpai

O jetusėliau.. :4u:

Voque, nebeliko pas mus sniego, per šiandien viskas nutirpo, jau nebėr ko pavydėti. :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mouette: 04 gruodžio 2019 - 21:12

Labas rytelis

Keliaujam i darbus 

Atsakyti
Labukas

Almost,sau tikrai nieko nepirkau biggrin.gif Bet vakar po darbo lekiau i shoingus,pirkau dovanas biggrin.gif Jau irgi daugiau kaip puse turiu mirksiukas.gif Sestad nemazai ju iskiauja i Lenkija.. Dabar nepakuosiu,kad patogiau i deze sugultu,ten vietoj susipakuosiu..
Del dovanu mb.. Nu visokiu sudniekiu nereikua.. Kojiniu triusiku,o ir kitu rubu pats nusiperka-mb megsts po parduotuves pavaiksciot mirksiukas.gif Bilietu i koki rengini ar atostogas-reikia derint su darbais,vel neiseina..
Dovanu jis nori brangiu biggrin.gif Pvz drono uz 1000£ arba laikrodzio uz 6000£.. Tokiu nupirkt is bendro biudzeto nepasitarus negaliu mirksiukas.gif
Lygiai tas taps su manim- visko galiu nusipirkt pati biggrin.gif O pagailiu pinigu ant ziedo su rubinu uz 500£-as pigesniu noriu biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas :) va ir ketvirtadienis, tuoj vėl savaitgalis, nepajusim ir su šventėmis sveikinsim vieni kitus :rolleyes: 

Šiandien toks įdomesnis vakaras, nustebino vakar MB ir padovanojo į vyno ir šokolado degustaciją, tai manau bus visai liuks, laukiu :rolleyes: galėtų jau rytoj būti laisvadienis, bet tikiuos neprisivyninsim per daug :D 

Atsakyti
Sveikos,

gyvos smile.gif

sniegą ir iš mūsų pavogė... verysad.gif

Almost, ką gero dovanoms papirkai?

Giega, dėl dovanų aš tos pačios nuomonės. Ir beje galiu pasakyt -pernai gavau dovanų iš aukso pardės čekį. Nu rinkausi ilgai.... vos ne paskutinę galiojimo savaitę pirkau ką pirkau. Auskarus, Buvau užsidėjus 1 kartą per metus, baliui. Dabar galvoju kalėdoms gal dėsiuos. nereik man to aukso, man sidabras mielesnis... bet gi auksas yra auksas (mano vyro mąstymu). Turi išliekamąją vertę smile.gif gal. nesiginčiju. bet man visai jis nedžiugina pvz. Taigi vėl bijau kad šaus kokią nesąmonę... ir ne už pigiai... ir juk iš tos pačios kišenęs. Ko man reik aš nusiperku arba negaunu pirkt smile.gif tai vadinasi ir jis negaus jei pati negaunu... smile.gif nors kaip jo dovanos gali man įtikt jei pati net nežinau pvz ko norėč smile.gif jetau kaip su manimi sunku....

Vogue- faina dėl degustacijos smile.gif

Mouette stebina požiūris ir noras mokytis smile.gif mūsų laikais tai jei paskaitų nėr- šventė ir tikrai neliūdėdavom... smile.gif Man dukra irgi lekia į namus laiminga ir neatsisukdama kai paskaitų nėr. Tai net paskaičius tavo liūdnumas ta tema kyla toks klausimas- ar rimtai tu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 05 gruodžio 2019 - 13:15