Pailsėjai, tai vadinasi toliau prie darbų
gerai, kad tik porai dienų.
kai nebus kam dirbti, tai verks kad dar padirbeciau.
Labas, damos
Voque - smagu, kad šventę paminėjot jaukiai, smagiai, įsimintinai, o svarbiausia - skaniai Ko daugiau ir reikia
Niekad nesuprasiu, kaip žmonės pamiršta pavalgyt - aš tai gyvenimą aplink maistą planuoju, todėl visos vaišės gimtadienio puikiai susiskaitė
Kaip šiaip laikais? Kaip šventes planuojat praleisti?
Kvietei mane, kad pasirodyčiau, tai žinai - ateinu va kaip jaunas mėnulis, tai bent jaučiuos turinti ką papasakot. Kitu atveju visa kažkokia išsisėmus jaučiuos
BigBang - ar minėjai bent kažkaip gimtadienį? Kaip sveikata mažikės? Kaip pati jautiesi? Kokie planai šventėms?
giega - sėdžiu, galvoju ir nesugalvoju, ko Tavęs paklaust, kaip pakalbint
Tai papasakok geriau, ko prisipirkai - vis tiek gi kažką pirkai nu
mickute - aha, lauksim daugiau įspūdžių ir nuotraukų iš atostogų
Kas liečia antrą darbą - bet jeigu nebenori ir fiziškai nebegali, o ir morališkai netraukia, tai ar ne lengviau iš viso atsisakyt? Padėt tai žinom mes visi, kad gali. Bet kai sako, kad neranda žmonių dirbt darbo, tai man net keista - tipo norinčių dirbt nėr? Geras gyvenimas
Mouette - jergus, visi tie streikai piketai kaip erzina, kai daro įtaką ir kitiems. Tikiuosi ir linkiu, kad viskas greitai išsispręstų ir nenukentėtumėt per daug
Pas mus aną savaitę fermeriai streikavo. Tai žinokit pekla buvo
Blokavo kelius su savo traktoriais, kamščiai baisuliniai buvo, mieste pusė gatvių uždarytų. Paskui į greitkelį persikėlė, blokavo irgi kelius. Nu va protestuoja gi ir ką tu jiems
V-Rine - smagu, kad mažiau galvos sukimo dėl dovanų. Kaip suprantu, tikrai tuo džiaugiesi
Kaip Tavo studentei sekasi?
Kalbant apie dovanas ir šventinį šurmulį, tai žinokit trumpai tariant - tokio advento, kokį turim dabar su vyru, tai aš gyvenime turbūt neturėjus. Net ir nežinau nuo ko pradėt pasakot, tai nieko ir nepasakosiu
Tik tiek trumpai - vyras ranką susižalojo gruodžio 1, aš į šiokią tokią avariją pakliuvau gruodžio 2. Vakar vėl nemalonumų visokių pilna diena. Šiandien jau su draudimu susisiekiau, tai motorolerį tvarkysim, būsiu be transporto kelias savaites, jei viskas gerai. Jei ne - nežinau. Žodžiu tokios tokelės. Visi planai, rutina griūna, tenka persidėliot viską iš naujo. Dovanos, šventės, renginiai - viskuo reikia rūpintis. Nu vienu žodžiu
Kas liečia dovanas - dovanojam daug kam, mėgstu tikrai rinkti dovanas. Erzina dalinai tas rūpestis, sugalvojimas, šurmulys visur, žmonių masės. Bet kartu ir džiugina, kai jau sugalvoju - visas procesas to pakavimo, įteikimo. Vyrui perku irgi staigmenas - nors ir bendras katilas, bet vis tiek smagu nudžiuginti. Gi visi mes kaip vaikai, visi mėgstam būti pasveikinti, sulaukti dėmesio, dovanų Dažnai vyrui ir daugiau, nei kitiems nuperku. Nes nu gi mano žmogus, norisi palepint visada
Esam supirkę / suorganizavę gal jau pusę dovanų, dar liko šiek tiek vis tiek. Bet jau praktiškai viskas kaip ir sugalvota, tai liuks Šiandien va po darbo keliausiu į miestą grąžinimus kelis pasidaryt (Zara, Primark kelis rūbus turiu atiduot atgal), tai užsuksiu dar ir dovanas kelias tuo pačiu paimti
Tai kol kas tokios tokelės iš mano varpinės. Visoms skanios popiečio kavos
Almost, kaip smagu, kad užsukai, tikrai trūksta Tavęs temoje kaip suprantu nekoks laikotarpis šiuo metu, tai telieka palinkėti, kad viskas kuo greičiau susitvarkytų ir svarbiausia, kad su sveikata viskas būtų gerai, tai manau svarbiausia
Mes šventes įprastai su šeima, tai pas vienus, tai pas kitus, o Naujus tai Vilniuje galbūt, na planuojam taip, bet bus matyt kaip Jūs? kur Jūs?
Dėl dovanų, tai ir mums dar trūksta šiek tiek, norisi palepinti artimuosius, tai ieškom ir neperkam pirmo pasitaikiusio varianto
Almost, kaip smagu, kad užsukai, tikrai trūksta Tavęs temoje
kaip suprantu nekoks laikotarpis šiuo metu, tai telieka palinkėti, kad viskas kuo greičiau susitvarkytų ir svarbiausia, kad su sveikata viskas būtų gerai, tai manau svarbiausia
Mes šventes įprastai su šeima, tai pas vienus, tai pas kitus, o Naujus tai Vilniuje galbūt, na planuojam taip, bet bus matyt
kaip Jūs? kur Jūs?
Dėl dovanų, tai ir mums dar trūksta šiek tiek, norisi palepinti artimuosius, tai ieškom ir neperkam pirmo pasitaikiusio varianto
Ačiū, mieloji Visada smagu man čia grįžti, bet ne visada turiu ką pasisakyti, o kartais ir tiesiog juodas laikas užpuola..
Tikrai taip - svarbiausia, kad visi sveiki, kiek įmanoma ir gyvuojam toliau
Mes Kalėdoms liksim čia, namie. Keliausim pas draugus ir keturiese ar penkiese sutiksim šventes. Filmai, gėrimai, maistas, smagus laikas kartu tiesiog. Visai norėjau į Lietuvą grįžti bent kelioms dienoms, bet ir per brangu, ir vyras neturi tiek atostogų likusių. Mums darbe labai gerai išpuola išeiginės, tai vieną laisvadienį pasiimti būtų be problemų. Bet yra kaip yra
Naujiems keliausim pas draugus, labai laukiu Vos kelioms dienoms, bet vis tiek puikiai sutiksim Naujus metus
Aha, kažkaip nesinori dovanoti jokių nereikalingų daiktų, tai trunka tikrai tas išrinkimas. Bet labai tikiuosi, kad visi liks patenkinti ir pradžiuginti
Keliausim pas draugus ir keturiese ar penkiese sutiksim šventes. Filmai, gėrimai, maistas, smagus laikas kartu tiesiog.
Na ir liuks, manau susikursit jaukią ir skanią šventę
Laukiu draugės svečiuose, užsuks į darbą pasiplepėti, tai lekiu kavos pasidaryti, kažkaip norisi dar vieno puodelio Jūs geriat vakarais? ar tik pirmoje dienos pusėje?
visai skanus pyragelis gavosi jau apsisaldinau visa
tai dar ir sau ir MB i darba pakroviau, nes kepiau is 1.5 porcijos, specialiai kad daugiau obuoliu sunaudoti
dar porai tokiu pyragu uzteks obuoliu
mickute - aha, lauksim daugiau įspūdžių ir nuotraukų iš atostogų
Kas liečia antrą darbą - bet jeigu nebenori ir fiziškai nebegali, o ir morališkai netraukia, tai ar ne lengviau iš viso atsisakyt? Padėt tai žinom mes visi, kad gali. Bet kai sako, kad neranda žmonių dirbt darbo, tai man net keista - tipo norinčių dirbt nėr?
Geras gyvenimas
![]()
tai as pries pora savaiciu ir pasakiau, kad is viso nenoriu dirbti. kadangi atostogoms turejau kas pavaduoja, nu tai tikejausi, kad susiras kita zmogu. pasirodo neranda. tipo viena radom, bet su invalidumu, tai negali dirbti. nebent paciam zmogui sunku o pareiskimo atleisti nera, tada kalbejom telefonu, gerai sako vadove, registruoju tavo prasyma, o siandien kai paklausiau kada atvaziuot pasirasyt- tai kai rasim kita zmogu. aisku, galima spjauti ir neiti rytoj. dzin. mano atostogos isnaudotos, pinigai visi ismoketi. kad mane tik atleisti uz pravaikstas gali ?
na bet taip as negaliu, tiek to, mano koleges gaila, kuri dabar mane pavaduoja ir turi speti ir savo ir mano dali sutvarkyti. pora dienu tai tiek to, padirbesiu
vis euriuka i pratustejusia po atostogu kojine bus
Keliones aprasyma jau atidesim savaitgaliui, o dabar einu toliau pabandyti i FB fotkiu pakilnoti
Na va, jau namuos. Jausmas kaip penktadienio vakarą. Baigėm paskaitas šiandien pusę 7, tai išėjimai buvo užtverti baltom tvorelėm, paruošta rytojui. Keistas jausmas, gavom nemažai darbų namams, tai kaip draugės man sakė džiaugtis, kad ale "atostogų" gavau, tai nei to džiaugsmo, nei atostogų, dirbsime iš namų tiesiog.
Bet kadangi jau turiu ryt poryt daugiau laiko, tai ryt ryte manikiūro važiuoju darytis, nuims laką ir porai savaičių ilsėsis nagai nuo gelinio, o prieš pat Kalėdas užsirašiau vėl, raudonai nusilakuoti. Nors įtariu, kad prisigalvosiu dar kokių spalvų, šiais metais nauja silpnybė pas mane - skirtingų spalvų nagai, nors seniau tikrai nebūčiau sutikus tam.
Ai, nepasakojau, kad pirmadienį buvau pas alergologę, pasirodo alergiška aš beržams, sinusitą lėtinį turiu, tai gydymo procesas tęsiasi. O penktadieniui, jei priims, užsirašysiu, kad ištirtų alergijas maisto produktams, nes galimai ir kažkam iš produktų esu alergiška. Žodžiu, įdomybės.
Kalbant apie dovanas ir šventinį šurmulį, tai žinokit trumpai tariant - tokio advento, kokį turim dabar su vyru, tai aš gyvenime turbūt neturėjus. Net ir nežinau nuo ko pradėt pasakot, tai nieko ir nepasakosiu
![]()
Tik tiek trumpai
O jetusėliau..
Voque, nebeliko pas mus sniego, per šiandien viskas nutirpo, jau nebėr ko pavydėti.
Labas rytas va ir ketvirtadienis, tuoj vėl savaitgalis, nepajusim ir su šventėmis sveikinsim vieni kitus
Šiandien toks įdomesnis vakaras, nustebino vakar MB ir padovanojo į vyno ir šokolado degustaciją, tai manau bus visai liuks, laukiu galėtų jau rytoj būti laisvadienis, bet tikiuos neprisivyninsim per daug