Vaikui,net ir 5 men pirkciau dovaneke.. Zaisliuka koki,smulkmenele.. Supranta nesupranta,bet vis

Man mazajai dvieju dovanu reiks-kaledines ir gimtadienio

Na as MB ka nors siaip papirksiu- va siandien kaip tik uzkliuvo akis uz tu vytintu zuvyciu, kalmaru ir visu kitu nesamoniu as tai ju nemegstu, o jam ziauriai patinka, tai kaip tik maciau ten ju visokiu rusiu, sakau pripirksiu visokiu, gales prie alaus sau skanauti., Ir tikrai tai bus tik jam, nes as jau ir neparagausiu
o gal siaip ka dar sumastysiu. vis smagesnis Kaledu rytas
Big Bang gal jau buvot kosmines eglutes pasiziuet ?
Fu koks oras, lyg purskia, isejau- opa - slidus saligatvis, atsargiai reikia eiti. tai kelias drauges spejau aplekti, prekes atiduoti, pro parduotuve prasukau. vsio dabar namie. turiu antaniniu obuoliu krituoliu, reikia kazka daryti su jais einu kokio pyrago recepto pasiieskoti. na dar ir kompoto privirsiu. kol laiko turiu, galiu virtuveje pasisukineti
Labukas
Mickute,o jus su TB atskirose lovose miegat?
Mes dabar atskiroseMB is vis kitam mieste miega,namo tik savaitgaliam grizta
Ir taip ko gero iki nauju metu bus..
ivairiai jei MB nori anksciau miegoti, o as dazniausiai tai dar filmus spoksau, tai tada keliauja i kita kambari. o buna kad skirtingai kazka ziurim, tai irgi dazniausiai ten uzmiega
Sveikos!
Nu man jau praktiškai Kalėdos..! Niekad taip anksti nejaučiau kalėdiškos nuotaikos, bet matyt sniegas labai tam padeda!
Pas mus universitete protestas tęsiasi. Stabdys savo veiklą rytoj bei poryt, nevyks paskaitos, tai gavosi du laisvadieniai, bet manau, jog paskirsiu juos mokslams, kad po to mažiau reikėtų.
Ir nuoširdžiai viliuosi, kad situacija pradės keistis universiteto naudai, nes, kaip supratau, jei pokyčių nebus, tai universitetas stabdys veiklą nuo sausio 1 d., kas būtų labai blogai. Tai va tokios nuotaikos..
Sveikos kažkaip pastaruoju metu neišeina anksčiau užsukti pasisveikinti, kol viską pasidarau iš ryto, kol ką, va dar net kavos negėriau
Labai niūrus ir vėjuotas pas mus rytas, visiškai jokio sniego ir pavydžiu pas ką bent minimaliai jo yra
Man labai durna,kai is tos pat pinigines perka dovanas vienas kitam
O man visiškai nedurnai, nes piniginiai reikalai pas mus truputį kitokie o ir šiaip kažkaip faina padovanoti tai ko pats nenusiperka arba tingi susirasti
Niekad taip anksti nejaučiau kalėdiškos nuotaikos, bet matyt sniegas labai tam padeda!
Ir nuoširdžiai viliuosi, kad situacija pradės keistis universiteto naudai, nes, kaip supratau, jei pokyčių nebus, tai universitetas stabdys veiklą nuo sausio 1 d., kas būtų labai blogai.
Tai va tokios nuotaikos..
Oi pavydžiu Jums to sniego, faina labai
Eina sau, nieko gero stabdys neribotam laikui? na linkiu, kad viskas būtų gerai
oi kosmaras, antram darbe neranda zmogaus kas vietoj manes dirbtu tai ryt ir penktadieni reikes vel varyti per abu darbus
o po atostogu as jau ten visai nenoriu, nes ir pirmame darbe yra ka veikti, dar vienai kolegei biuletenis, tai ten visi manes irgi labai laukia, sake varo vel be pietu. del kitos savaites sakiau tipo neturesiu kaip vazineti ten vakarais - bandau atsimazinti kazkaip