Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Del dovanu,tai mb nieko nedovanosiu,nuo jo irgi nieko negausiu biggrin.gif Man labai durna,kai is tos pat pinigines perka dovanas vienas kitam biggrin.gif
Vaikui,net ir 5 men pirkciau dovaneke.. Zaisliuka koki,smulkmenele.. Supranta nesupranta,bet vis biggrin.gif
Man mazajai dvieju dovanu reiks-kaledines ir gimtadienio biggrin.gif Mb sako uzteks vienos,bet kodel kiti gauna ir gimtadienio ir kaledines dovanas,o ji turi but nuskriausta.. Irgi dar nesupranta,bet ivesiu as tvarka-dabar negaus dvieju dovanu if veliau visi bandys su viena prasisukt biggrin.gif
Atsakyti

Na as MB ka  nors siaip papirksiu- va siandien kaip tik uzkliuvo akis uz tu vytintu zuvyciu, kalmaru ir visu kitu nesamoniu  :P  as tai ju nemegstu, o jam ziauriai patinka, tai kaip tik maciau  ten ju  visokiu rusiu, sakau pripirksiu visokiu, gales prie alaus sau skanauti., Ir  tikrai tai bus tik jam, nes as jau  ir neparagausiu  :D  :D  :D  :D o gal siaip ka  dar sumastysiu. vis smagesnis Kaledu rytas  :D 

Big Bang gal jau buvot kosmines eglutes pasiziuet ?

Atsakyti

bet kodel kiti gauna ir gimtadienio ir kaledines dovanas,o ji turi but nuskriausta.. Irgi dar nesupranta,bet ivesiu as tvarka-dabar negaus dvieju dovanu if veliau visi bandys su viena prasisukt biggrin.gif

tas teisybe   :ax:​ 

Atsakyti
Giega aš juk nesakiau kad nepirksiu sūnėnui tam 5men dovanų. Pirksiu. Galbūt tą kokią kūdikišką knygutę. Ar dar ką pažiūrėsim. Tikrai pirksim. Bet tokiam vaikui paprasčiau juk nei likusems būtų 5 suaugusiems..ar ne 😁 va aš apie tai.

Ai o anūkė gimus grybai kalėdų dieną???? Nu aišk gal geriau nei 11-01 kaip pažįstamos mergaitė...bet vaikui nepasisekė o svečiams ir tėvams pasisekė-tortas ir vaišės tą dieną tikrai bus..už vieną dovaną 😀
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 03 gruodžio 2019 - 20:48
Anuke gruodzio 26 gimus.. zinau kad ateity tikrai gaus tik 1dovana.. Va drsugeli turim kuris grynai 25 d gimes,,nu ir buvo 50metis.. tai jei visi seimos nariai gavo jad ir po simboline kaledine dovanele,tai jis tik gimtadienine.. Aisku gal truputi brangesne,bet vis tiek...

Atsakyti

Labas rytelis  :4u: 

5.40 ir strykt mano pilkasis zadintuvas pas mane i lova   :D  tuoj neuzilgo girdziu ir MB keliasi i darba, tai va ir geriam dabar kartu kava  :P​ 

Atsakyti
Labukas

Mickute,o jus su TB atskirose lovose miegat?
Mes dabar atskirose biggrin.gif MB is vis kitam mieste miega,namo tik savaitgaliam grizta biggrin.gif Ir taip ko gero iki nauju metu bus..
Atsakyti

Fu koks oras, lyg purskia, isejau- opa - slidus saligatvis,  atsargiai reikia eiti. tai kelias drauges spejau aplekti, prekes atiduoti, pro parduotuve prasukau. vsio dabar namie.  turiu  antaniniu obuoliu krituoliu, reikia kazka daryti su jais  :hmm: einu kokio pyrago recepto pasiieskoti. na dar ir kompoto privirsiu. kol laiko turiu, galiu virtuveje pasisukineti  :P​  

Labukas

Mickute,o jus su TB atskirose lovose miegat?
Mes dabar atskirose biggrin.gifMB is vis kitam mieste miega,namo tik savaitgaliam grizta biggrin.gifIr taip ko gero iki nauju metu bus..

ivairiai  :P  jei MB  nori  anksciau  miegoti, o as dazniausiai tai dar filmus spoksau, tai tada keliauja i kita  kambari. o buna kad skirtingai kazka ziurim, tai irgi dazniausiai ten  uzmiega  :D 

Atsakyti

Sveikos!
Nu man jau praktiškai Kalėdos..! Niekad taip anksti nejaučiau kalėdiškos nuotaikos, bet matyt sniegas labai tam padeda! :) 

Pas mus universitete protestas tęsiasi. Stabdys savo veiklą rytoj bei poryt, nevyks paskaitos, tai gavosi du laisvadieniai, bet manau, jog paskirsiu juos mokslams, kad po to mažiau reikėtų. :) 

Ir nuoširdžiai viliuosi, kad situacija pradės keistis universiteto naudai, nes, kaip supratau, jei pokyčių nebus, tai universitetas stabdys veiklą nuo sausio 1 d., kas būtų labai blogai. :( Tai va tokios nuotaikos..:)

Atsakyti

Sveikos :) kažkaip pastaruoju metu neišeina anksčiau užsukti pasisveikinti, kol viską pasidarau iš ryto, kol ką, va dar net kavos negėriau :) 

Labai niūrus ir vėjuotas pas mus rytas, visiškai jokio sniego ir pavydžiu pas ką bent minimaliai jo yra :rolleyes: 

Man labai durna,kai is tos pat pinigines perka dovanas vienas kitam biggrin.gif

O man visiškai nedurnai, nes piniginiai reikalai pas mus truputį kitokie :) o ir šiaip kažkaip faina padovanoti tai ko pats nenusiperka arba tingi susirasti :rolleyes: 

Niekad taip anksti nejaučiau kalėdiškos nuotaikos, bet matyt sniegas labai tam padeda! :)

Ir nuoširdžiai viliuosi, kad situacija pradės keistis universiteto naudai, nes, kaip supratau, jei pokyčių nebus, tai universitetas stabdys veiklą nuo sausio 1 d., kas būtų labai blogai. :( Tai va tokios nuotaikos.. :)

Oi pavydžiu Jums to sniego, faina labai :bigsmile: 

Eina sau, nieko gero :huh2: stabdys neribotam laikui? na linkiu, kad viskas būtų gerai :rolleyes: 

Atsakyti

oi kosmaras, antram darbe neranda zmogaus kas vietoj manes dirbtu  :oh:  tai ryt  ir penktadieni reikes vel varyti per abu darbus  :mega_shok:  :mega_shok: o po atostogu  as jau ten visai nenoriu, nes ir pirmame darbe  yra ka veikti, dar vienai kolegei biuletenis, tai ten visi manes irgi labai laukia,  sake varo vel  be pietu. del kitos savaites   sakiau tipo neturesiu kaip vazineti ten vakarais - bandau  atsimazinti kazkaip    :P 

Atsakyti

oi kosmaras, antram darbe neranda zmogaus kas vietoj manes dirbtu  :oh:  tai ryt  ir penktadieni reikes vel varyti per abu darbus  :mega_shok:  :mega_shok: 

Pailsėjai, tai vadinasi toliau prie darbų :unsure: gerai, kad tik porai dienų.

Atsakyti