Įkraunama...
Įkraunama...

Būsiu vieniša mamytė

oi...kaip sloguoju....akys asaroja,vaizdas liejasi...fui... verysad.gif
Atsakyti
Zinau, kad bus visai ne i tema, bet radau labai grazu pasisakyma apie meile, tikiuosiu jums visoms patiks smile.gif zinau, kad viskas kartais atrodo kvaila, ir meiles jausmas atrodo neitiketinas, bet paskaitykit wub.gif
...tikiu meile. Tikiu, jog meilė daro stebuklus. Tikiu, meilė - stipresnė uz laika, atstuma ir visas mums gyvenimo pateikiamas skausmingas bei sudėtingas situacijas. Tikiu meile, nes ji suteikia nuostabia galimybe tobuleti. Myledami isgraziname ir isgryniname siela, isvalome ją nuo slamsto, susikaupusio per laika , nuoskaudu, nusivylimu, nepasisekimu ir netekcių. Myledami atjaunejame ir atsinaujiname. Tai ir yra meilės stebuklai, meilės galia. Tik ji viena ismoko klausytis ir isgirsti savo sirdi. Tikiu meile... Ji liepia nesisavinti kito asmens, stengtis, kad jis butu laimingas. Tikiu sirdimi, snabzdancia: "mylinti siela niekada nera vienisa, iesigandusi, nesuprasta, negirdima."
Atsakyti
QUOTE(voverius @ 2006 09 20, 13:15)
Zinau, kad bus visai ne i tema, bet radau labai grazu pasisakyma apie meile, tikiuosiu jums visoms patiks  smile.gif zinau, kad viskas kartais atrodo kvaila, ir meiles jausmas atrodo neitiketinas, bet paskaitykit  wub.gif
...tikiu meile. Tikiu, jog meilė daro stebuklus. Tikiu, meilė - stipresnė uz laika, atstuma ir visas mums gyvenimo pateikiamas skausmingas bei sudėtingas situacijas. Tikiu meile, nes ji suteikia nuostabia galimybe tobuleti. Myledami isgraziname ir isgryniname siela, isvalome ją nuo slamsto, susikaupusio per laika , nuoskaudu, nusivylimu, nepasisekimu ir netekcių. Myledami atjaunejame ir atsinaujiname. Tai ir yra meilės stebuklai, meilės galia. Tik ji viena ismoko klausytis ir isgirsti savo sirdi. Tikiu meile... Ji liepia nesisavinti kito asmens, stengtis, kad jis butu laimingas. Tikiu sirdimi, snabzdancia: "mylinti siela niekada nera vienisa, iesigandusi, nesuprasta, negirdima."

Grazu.....kazkaip gera pasidare paskaicius...bet nors ir kaip grazu vis dar nesuprantu kas ta meile.....daznai is vis galvoju kas ji yra ir ar is vis yra...
zinau,kad yra:
1.simpatija
2.aistra
3.susizavejimas
4.prisirisimas
5.isskaiciavimas

bet ar yra meile vis dar nezinau.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Domuks @ 2006 09 18, 18:14)
  O ir Viesulas parašė I  heart.gif  you  blush2.gif

Na nepramesk sanso su Viesulu... mirksiukas.gif juk kerpeti tai ne i sveikata schmoll.gif
Atsakyti
Manau kiekvienam meiles formule yra sava, galbut va visus ingridientus sudejus i kruva ir gausis kazkas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 09 21, 09:50)
Na nepramesk sanso su Viesulu... mirksiukas.gif juk kerpeti tai ne i sveikata schmoll.gif

Tai kad ir tas kažkur dingo unsure.gif Jau kelintą dieną nieko nerašo schmoll.gif bet ir aš jam į tą žinutę neatsakiau g.gif Ai irnesakyk.gif nerimtas jis schmoll.gif siūlo važiuot į Nidą,o iki Klaipėdos turiu pati atskrist blink.gif man taip netinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Domuks @ 2006 09 21, 11:33)
Tai kad ir tas kažkur dingo  unsure.gif  Jau kelintą dieną nieko nerašo  schmoll.gif  bet ir aš jam į tą žinutę neatsakiau  g.gif  Ai  irnesakyk.gif  nerimtas jis  schmoll.gif  siūlo važiuot į Nidą,o iki Klaipėdos turiu pati atskrist  blink.gif  man taip netinka  schmoll.gif

Na tadu tas variantas atpuola schmoll.gif
Na siais laikais ir vyrai doh.gif man atrodo dar uz ji tektu ir moket hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 09 21, 11:50)
Na tadu tas variantas atpuola schmoll.gif
Na siais laikais ir vyrai doh.gif man atrodo dar uz ji tektu ir moket hihihi.gif

Jau pasirodė bigsmile.gif Pasiūlė dabar grybaut,turbūt,kad pigiau išeitų g.gif
Atsakyti
siūlo važiuot į Nidą,o iki Klaipėdos turiu pati atskrist blink.gif man taip netinka schmoll.gif
[/quote]

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

del kerpiu nusimetimo, gal ir buvo verta, a? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Domuks @ 2006 09 21, 12:15)
Jau pasirodė  bigsmile.gif  Pasiūlė dabar grybaut,turbūt,kad pigiau išeitų  g.gif

Na gal ir pigiau, nepamirsk, kad uz degalus tu mokesi lotuliukas.gif
O i koki miska, tai dar neaisku nuves
hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 09 21, 12:22)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

del kerpiu nusimetimo, gal ir buvo verta, a? mirksiukas.gif

Neverta schmoll.gif geriau jau vietoj pasiieškosiu ax.gif
QUOTE(rena @ 2006 09 21, 12:23)
Na gal ir pigiau, nepamirsk, kad uz degalus tu mokesi lotuliukas.gif
O i koki miska, tai dar neaisku nuves
  hihihi.gif

Tada nevarysiu,ba ant degalų babkių gaila schmoll.gif
Žo,kerpėsiu toliau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Domuks @ 2006 09 21, 12:34)
Tada nevarysiu,ba ant degalų babkių gaila  schmoll.gif
Žo,kerpėsiu toliau  bigsmile.gif

Bet tu dar pagalvok mastau.gif koki jis tau grybuka parodytu unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti