Įkraunama...
Įkraunama...

Būsiu vieniša mamytė

QUOTE(rena @ 2006 09 21, 12:45)
Bet tu dar pagalvok mastau.gif koki jis tau grybuka parodytu unsure.gif  lotuliukas.gif

Jaučiu tą vieną,kurs miške neauga lotuliukas.gif
Atsakyti
o del to grybuko i miska manau neverta trenktis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 09 21, 12:45)
Bet tu dar pagalvok mastau.gif koki jis tau grybuka parodytu unsure.gif  lotuliukas.gif

tai ji vistiek ju neskiria, sake, tai koks skirtumas ka jis ten parodys irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 09 21, 17:17)
tai ji vistiek ju neskiria, sake, tai koks skirtumas ka jis ten parodys irnesakyk.gif

lotuliukas.gif
tai gal atskirsiu,nes jaučiu kur parodys,tai tas bus be kepurės,tik kotukas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Domuks @ 2006 09 21, 18:41)
lotuliukas.gif
tai gal atskirsiu,nes jaučiu kur parodys,tai tas bus be kepurės,tik kotukas  lotuliukas.gif

kepuriu tai neskiri, bet jau kotukus tai skiri user posted image
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 09 21, 21:02)
kepuriu tai neskiri, bet jau kotukus tai skiri user posted image

Tai tik tą vieną ir skiriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Domuks @ 2006 09 21, 21:02)
Tai tik tą vieną ir skiriu  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif gerai kad nors viena pazisti, nes jau maniau, akd beviltiskas variantas busi doh.gif
bet mes nusigrybavom doh.gif vel mamulia pratint tures darbelio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 09 21, 21:11)
lotuliukas.gif gerai kad nors viena pazisti, nes jau maniau, akd beviltiskas variantas busi doh.gif
bet mes nusigrybavom doh.gif vel mamulia pratint tures darbelio ax.gif

doh.gif jaučiu gausim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Domuks @ 2006 09 21, 14:05)
Jaučiu tą vieną,kurs miške neauga  lotuliukas.gif

O gal rastum ir daugiau, juk dabar grybautoju miske, kaip i miesta butum isejus lotuliukas.gif

QUOTE(voverius @ 2006 09 21, 16:46)
o del to grybuko i miska manau neverta trenktis  lotuliukas.gif

Kodel ne, juk egzotika, gyva gamta bigsmile.gif

QUOTE(Domuks @ 2006 09 21, 18:41)
lotuliukas.gif
tai gal atskirsiu,nes jaučiu kur parodys,tai tas bus be kepurės,tik kotukas  lotuliukas.gif

Tik ziurek nesupainiok su musmeriu kotukais tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele24 @ 2006 08 12, 23:52)
nu va. pinigėliai gauti. 93 lt. ir nė lito daugiau  verysad.gif

Sveikos, tai va aš kaip tik dabar lakstau po visas įstaigas ir domiuosi tais klausimais, nes artėja žiema ir šildymas brangus. Pas mus gimimo liudijime tėvelis įrašytas,bet mes ne kartu... Tai kad įrašytų tėvo pavardę i gim.liud. reikia notaro patvirtinto dokumento. O po to tai gauni po 93 lt iki 3 metukų, iš sodros 70 proc. nuo darbo užmokesčio, kai jau išeini vaiko auginimo atostogų. O dėl šildymo kompensacijų tai yra taip, turi prisiteisti alimentus arba yra draugiška sutartis, bet irgi per teismą, kad tėtis moka vaikučiui kažkiek pinigėlių, tada butų ūkis ten visas tavo pajamas sudeda ir taip paskaičiuoja. Tai kadangi aš esu viena su leliuku ir mano mėn pajamos yra 1200 lt., o tai man jokios kompensacijos nepriklauso, nors aš dar moku kreditą už butą. Žodžiu pas mus vienišai mamytei yra labai blogai, o tėveliai nusiplauna.
Atsakyti
Cia nieko nepadarysi, teveliams nei tevystes jausmas yra duotas, jis gal kuriems ir igyjamas, nei atsakomybe, zodziu viskas moterims uzkraunama, kaip kazkas pasake jau kaip gamta sutvarke taip sutvarke nepasokinesi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mildazig @ 2006 09 27, 22:57)
O dėl šildymo kompensacijų tai yra taip, turi prisiteisti alimentus arba yra draugiška sutartis, bet irgi per teismą, kad tėtis moka vaikučiui kažkiek pinigėlių, tada butų ūkis ten visas tavo pajamas sudeda ir taip paskaičiuoja.

As kaip tik vakar buvau seniunijoj del tu kompensaciju uz sildyma, tai maciau parasyta, kad ta kompensavima gali gali gauti tada, kai 1 seimos asmeniui per menesi tenka ne daugiau negu mazdaug 275 Lt (tiksliai neatsimenu doh.gif , bet kazkokia panasi suma). Vadinasi, visos vienisos mamytes pajamos turi buti ne daugiau nei 550 Lt doh.gif

QUOTE(voverius @ 2006 09 28, 10:29)
Cia nieko nepadarysi, teveliams nei tevystes jausmas yra duotas, jis gal kuriems ir igyjamas, nei atsakomybe, zodziu viskas moterims uzkraunama, kaip kazkas pasake jau kaip gamta sutvarke taip sutvarke nepasokinesi sad.gif

Na na, voveriau, pasokineti tai visada galima mirksiukas.gif Ir ne visi diedai tokie netike. Pamatysi, busi truputi didesne nestuke.gif , pradesi rupinis leliaus reikaliukais - bus tikrai lengviau ir linksmiau smile.gif
Atsakyti