QUOTE(voverius @ 2006 09 28, 10:56)
Is kur pas tave tiek optimizmo, as kazkaip nezinau nezinau

vis kai pagalvoju apie diedus tai man tik nervai nelaiko nieko gero nesugeba yra tik garbetroskos ir saves myletojai, as bent tuo isitikinau. Kazkada girdejau viena issireiskima, tipo
moterys turi stengtis, nes vyrai taip greit nesensta ir kiek daug yra jaunu moteru ir kiek dar ju uzaugs
tai kaip paskui gali gerai galvoti
NESAMONES!!!!!!!!!!! Kriziu kamuojamies ir kuo jaunesniu moteru ieskantiems vyrams - kelias laisvas!! Jeigu jiems uztenka, kai kas juos tik giria, guodzia, liaupsina ir pan. - tegu jie ir pasiiesko tokiu. O tie saves myletojai - tegu ir myli tik save, blyn, kam mums tokiu reik!! Mes esam vertos geresniu!! Ir normaliu vyru!! As 100% esu tikra, kad ju yra, o kad man nesiseka tokio sutikti - na ka padarysi, juk dar yra laiko, o be to buna zmonems ir didesniu bedu
Neliudek,
voveiau, zinok, as pradzioj nestumo irgi buvau visa iskamuota, apsiverkus, neapsisprendus ir pan., dar visokie abieju diedu spaudimai, nervai

, o po to kazkaip po biski isijauciau i savo naujaji gyvenima, pradejau deliotis, planuotis, ir ta ateitis ne tokia jau liudna be diedo atrodo.
ISGYVENSIM!! Pamatysi!!