QUOTE(Poli1 @ 2006 10 05, 23:52)
Štai ir dar vienas vyriškas išsigimėlis, kuris pastoviai lenda į bobų ratą, mat su vyrais jis darosi skuduru ir nesugeba burnos praverta, o gal net ir kinkos dreba. Ar pats žiūrėjai kada į savo snukelį ar tik kaip turgaus boba lendi pletkų susirinkti. Ir patinka tau tos mergos ir tuo pačiu varai ant jų. Auksiniu vyru skaitaisi? Nematau. Į vienišas taikaisi, lengvų grobių ieškai? Deja....Smegenis prasiplauk ir varyk bendrauti kur kitur, jei nepastebėjai, tu čia visiškai nepageidaujamas ir tai tau ne kartą buvo pasakyta. Tavęs patarimo neklausiau ir tau aš savo nuomonės nesisakiau, tad būk malonus ir nešdinkis iš čia. Nuo tokių kaip tu tik bloga darosi....
Papildyta:
QUOTE(Poli1 @ 2006 10 05, 23:18)
Nesuprantu, o man kažkaip sunkokai su jais. Gal aš per daug priekabi, o gal kitaip pradėjau žiūrėt į gyvenimą. Mat prie manęs paskutiniu metu kabinasi arba vedę (to nebegaliu pakęst), arba jaunikliai (2-3 metais), kurie į gyvenimą žiūri paprasčiau. Jie nesupranta, kad tau reikia dieną planuoti iš anksto, kad negali tik sugalvojus kažkur lėkt, kad reikia skubėti po darbo į parduotuvę, į namus, ruošti valgį ir t.t. Jie gyvena laisvai ir to nori iš manęs, bet aš ne. Jie daugiau nori laisvės, nerūpestingumo, baliukų, o aš....Nežinau kas, bet kažkas ne tas su manim. Aš žinau ko noriu, bet tokio nėr, o gal ir yr, bet aš neturiu laiko jo ieškot. Yra ir tokių į kuriuos nekreipi dėmesio, o jie neresi iš kailio, tačiau...Na nežinau ar supratot ką pasakiau, bet man toks jausmas, kad tokio vyro kokio aš noriu nėr. Nėr to vyro su pliusiukais (net su vienu pliusiuku)....
labai gerai tave suprantu. ir viskas gerai su tavim. turi savop verte, ja jauti, ir zinau ko nori. suprantama,kad nenori kazkokio jauniklio nesupbrendusio (buna isimciu, bet...) ar vedusio

o kad tokie tik limpa, na, taip jau buna... beje, kazkaip tie jaunesni labai kabinasi prie vienisu mamu

moteris su kraiciu jiems atrakcija? idomu? neva tai su patirtim?
gerai,kad zinai, ko nori ir to sieki. bet..... nesakau, kad reikia pult ant kaklo pirmam pasitaikiusiam, bet ilgai renkantis tikrai galima likt be nieko

na, noriu pasakyt, kad savo verte zinot tikrai reikia ir tai yra pagirtina, bet kad kartais gali buti
tas tikrasis tavo , kuris is pradziu gal ir nelabai kaip atrodo.
... Niekada nesekite vyro !!! Sekite save, prižiūrėkite save - tada ir vyras seks paskui...