Įkraunama...
Įkraunama...

Būsiu vieniša mamytė

As ir pastebejau, kad kuo toliau tuo sunkiau su tais vyrais, kaip cia gerai kazkur girdejau visi geri yra vede, o like gejai smile.gif
Na nezinau nezinau, as kazkaip labai skeptiskai i tuos vyrus ziuriu, nezinau kodel
Atsakyti
Oi pasirodo cia gera tema yra o as jos ir nemaciau g.gif kur as buvau a ?

Nu su tais vyrais turiu pasakyti tikrai sunku net as ziuriu kad arba vede patinka arba mazvaikiai blush2.gif

ir leliux zino mes darbe ten toki grazulka turim tai jis jau ketvirta karta vedes o man i aki iskart krito lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nors ir leliukui ten vienas vedes patinka nu ir man jis toks nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
O man grieztai, vedes- mires ir jokiu kompromisu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušrelė @ 2006 10 09, 16:53)
Oi pasirodo cia gera tema yra o as jos ir nemaciau  g.gif kur as buvau a ?

Nu su tais vyrais turiu pasakyti tikrai sunku net as ziuriu kad arba vede patinka arba mazvaikiai  blush2.gif 
ir leliux zino mes darbe ten toki grazulka turim tai jis jau ketvirta karta vedes o man i aki iskart krito lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
nors ir leliukui ten vienas vedes patinka nu ir man jis toks nieko mirksiukas.gif

a ko tu cia mano paslaptis viesai isdavineji, a??? blink.gif blink.gif blink.gif nesupratau????????? g.gif
tau tai apsivaikave patinka, man bent jau bevaikiai tongue.gif
o siaip vede schmoll.gif nu kas is ju??? kraitis - zmona su isterijom ir pavydo priepuoliais doh.gif
verciau jau koki studentuka is fizikos kokio fako nusirauni, nekaltybe atimi ir issiaukleji pagal save lotuliukas.gif tik beda, kad ir isalikyt turesi pati, kol jis koki traukos desni atras lotuliukas.gif
Atsakyti

verciau jau koki studentuka is fizikos kokio fako nusirauni, nekaltybe atimi ir issiaukleji pagal save lotuliukas.gif tik beda, kad ir isalikyt turesi pati, kol jis koki traukos desni atras lotuliukas.gif
[/quote]

Na cia ideja verta apmastymo thumbup.gif reikia gal rimtai kokio studento, nes ziuriu su tais vyresniais sudas gaunasi, kuo vyresnis tuo maziau subrendes doh.gif jaunas nors gyvenimo nesugadintas, plius fizikas ar informatikas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(voverius @ 2006 10 09, 17:23)
O man grieztai, vedes- mires ir jokiu kompromisu  schmoll.gif

O įdomiausia tai, kad kol nežinai, kad jis vedęs, tai vyras thumbup.gif , o paskui jau jis tampa mirusiu verysad.gif
Atsakyti
Jo neslapukautu jie tai viskas is kart i vietas susideliotu, o dabar dar gauni dedektyvu padirbeti smile.gif na bet vede manau kad is kart issikiria, na bent man taip atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(voverius @ 2006 10 11, 09:54)
na bet vede manau kad is kart issikiria, na bent man taip atrodo smile.gif

na jau tikrai nea schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
na vadinasi uzsimaskuoti tai ka ka bet jie moka. Nors cia viena neseniai buvau sutikus, tai kazkaip is kart pareiskiau nuomone apie mirusius vedusius gun_bandana.gif tai daugiau nesirode yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(voverius @ 2006 10 11, 10:20)
na vadinasi uzsimaskuoti tai ka ka bet jie moka. Nors cia viena neseniai buvau sutikus, tai kazkaip is kart pareiskiau nuomone apie mirusius vedusius gun_bandana.gif tai daugiau nesirode  yahoo.gif

mano vienas is ex'u sugebejo metus tai nuslepti...o dar jo vienas is geru draugu buvo JOS BROLIS , o ir su manim draugelis buvo...va sito tai nors uzmusk nesuprantu...nu ka galiu pasakyt...nu diedai doh.gif
Atsakyti
vyriskas solidarumas gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2006 10 11, 10:29)
mano vienas is ex'u sugebejo metus tai nuslepti...o dar jo vienas is geru draugu buvo JOS BROLIS ,  o ir su manim draugelis buvo...va sito tai nors uzmusk nesuprantu...nu ka galiu pasakyt...nu diedai  doh.gif

blink.gif slykstynes... tai net svarbiau taip iseina vyriskas solidarumas, nei sesuo blink.gif
Atsakyti