Įkraunama...
Įkraunama...

Būsiu vieniša mamytė

QUOTE(mikke @ 2006 08 01, 14:21)

As bandziau savajam oficialiajam tas tevystes atostogas pasiulyti, sakau, gal nori paatostogauti menesi nasarom, kaip sakoma. Ale jis kazko nesutiko mirksiukas.gif Koks gi tau skirtumas, sakau, kad vaikas ne tavo, vis tiek kol savo tevystes nenugincysi teisme, busi "oficialus" tetukas lotuliukas.gif

Gal sazine vyriokas turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta @ 2006 08 01, 14:27)
NESAMONE doh.gif  doh.gif  doh.gif
Vaikui nuo gimimo iki 3 metuku yra mokami 93 lt. Ir visai nesvarbu ar mamyte dirbo iki nestumo, ar ne. tongue.gif

Cia viskas keitesi 2004 metu liepa ar rugpjuti. Seniau dirbancios mamos tu pinigeliu nematydavo, o dabar viskas pasikeite. labai puikiai zinau, nes man iki kol sunui buvo 7 ar 8 menesiai mokejo tik 60% (tais laikais mokedavo po tiek), o po istatymo pasikeitimo, gaudavau ir savo ir vaiko 93 lt.
Del to esu GARANTUOTA, kad gausi ir dekretines (jei neklystu dabar moka 80%, o nuo rudens lygtai zada moketi 100% puse metuku, o antra puse 80%) ir tuos 93 lt., nu nebent istatymai pasikeis mirksiukas.gif

dabar moka 70 procentų atlyginimo , o nuo naujų metų bus 85 procentai mirksiukas.gif jau patvirtinta seimo biggrin.gif
o vat dėl tų 100 procentų dar neaišku ...gal padarys nuo 2007 metų rudens , o gal ir ne...
o 93 lt. mokami nuo gimimo iki 3 metų , nepriklausomai nuo nieko...yra vaikas ir gauni mirksiukas.gif
Atsakyti
O mano vaiko 93 Lt. taip ir nuplaukė, mat tada mokėjo nuo metų arba jei iki to laiko nedirbai verysad.gif
Atsakyti

Tai jau si menesi turim gaut ne 93lt., o daugiau.
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 08 02, 07:58)

Kodėl daugiau?Kažko neįkirtau g.gif
Atsakyti

kodėl daugiau ? g.gif
Atsakyti

Rena, pasakok kokį ten įstatymą prasukai, kad daugiau gautume?
Atsakyti
Nu va,rena suintrigavo ir pabėgo,dabar suk galvas iš kur čia tų pinigėlių galėtumėm daugiau gauti g.gif
rena,auuuuu....apšviesk
Atsakyti

Už ką daugiau? O tie kurie gauna 50, tai ir bus daugiau ? g.gif
Atsakyti
Tigi nuo liepos 1d. padidino pasalpas iki 3m. vaikams (tai 93lt.) iki berods 123lt. O mes kai gaunam vienu menesiu atgal, tai rugpjuti mokes uz liepa, tai ir turim gauti jau 120...lt. Na bent jau pas mus cia tauskia apie tuos padidinimus.
Nu kai jus cia nieko nezinot, tai pati pasimeciau blink.gif Nors jau ne isvcienos esu girdejusi apie padidinimus g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 08 02, 22:02)
Tigi nuo liepos 1d. padidino pasalpas iki 3m. vaikams (tai 93lt.) iki berods 123lt. O mes kai gaunam vienu menesiu atgal, tai rugpjuti mokes uz liepa, tai ir turim gauti jau 120...lt. Na bent jau pas mus cia tauskia apie tuos padidinimus.
Nu kai jus cia nieko nezinot, tai pati pasimeciau blink.gif Nors jau ne isvcienos esu girdejusi apie padidinimus g.gif

Pirmą kart girdžiu blink.gif blink.gif blink.gif
nu žiūrėsim g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 08 02, 22:02)

Ir as g.gif Bet butu labai faina bigsmile.gif
Atsakyti