QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 09 15, 15:07)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista" data-cid="71799775" data-time="1505476205"><div><p>Nzn as mokslys baigiau, padirbau, tada gimdziau. </p></div></blockquote><p>Yra studiju ir universitetu, kuriuos gali baigt ir nelabai pasimokes. Gi perka zmones diplominius darbus, nusirasineja per egzus, o ir univerai nesuinteresuoti ismetineti studentus. Tik klausimas, ar tavo tikslas gauti diploma, ar ismokti. Nes su vienu metu vaiku ant ranku, tai ne kazka. Grupioke su vaiku nuo 1u metu pasirodydavo unike vienai dienai, ne ilgiau, tad nera cia ko skiesti apie normalu studijavima.
</p><p>Del to programavimo sriuba verdant tai isvis kliedesys.
</p>
GAL NESPRESK PAGAL SAVE?
Nu negirdejau kad kas Airijoej diplomus pirktu ar parduotu ar nusirasinetu per egzaminus, kaip tai is vis padaryti reiktu, kai sedi po viena ir nieko isinesti negali, juo labiau kad mums atsiskaitymai dazniasuiai buvo praktiniai darbai, kur reikia kazka padaryti ir kur kodas negali buti vienodas

ir koks tikslas nusirasyti ir nesimokyti, jei paskui nori dirbti ? tam ir eini mokytis, ypac mano amziuje, kad ismokt, jau veina grazu diploma turiu, kuriu galiu laikyt vietoj paveikslo, studijavau daug, bet deja, darbu pagal ji labai mazai.
Mums lankymas buvo privalomas viskas full time, be atotsogas, IR TAIP AS SUGEBU PADARYTI APPLICATION IR BUDAMA TAME PACIAME KAMBARYJE SU VAIKAIS, IR PADEDAMA JIEMS SU PAMOKOMIS IR DAR JEI REIKIA SRIUBA VIRDAMA ir as tokian e vienintele, zinok MAMOS TAIP SUGEBA gal ne visos, bet kai kurios tikrai

jei to nesugebi, nu nereikia bent apie tai skelbtis ar juo labiau aiskinti kad ir kiti nesueba
Darbe ,kur atilkau praktika aplami didzioji dalis darbuotoju dirba is namu. Visame pasaulyje, ir viena bendradarbe pasirodydavo 1-2 d per savite, pasirodo irgi turejo visai maza vaikuti.
nezinau kur tu dirbi ir kaip ir ka, gal kokias programas rasai nasai, tai jo gal sunkiau, bet kai kazka parasai cia atrodo labai labai siaurai matai pasauli.
Bet sis jusu stebejimasis man glosto savimeile, reiskia esu gana gabi , as taigi zinau kaip viskas yra ir ka as darau, o ar jus tikit ar ne juk ne mano bedos, o savimeile paglostot
Papildyta:
QUOTE(vilnera @ 2017 09 15, 15:11)
Jūsų pvz su moliniais namukais po keliasdešimt kvadratų-30 lyg? Kadangi turiu nemažą šiandienos mąstais šeimą - 3 dukras - manau, galiu vertint gyvenamojo ploto poreikį, būtiną tokiai šeimai (apie patogumus rašiau jau, tad nesikartosiu)? Jei labai labai spaustis - spintų reiktų 3, tas yra 4 kvadrat.m+stalų pamokoms 3 - tas dar 4 kvadr.m; lovų 4-viena dvigulė, minimaliausia dvigulė 3 kv.m, 3 lovos vaikams po 2 kv.m. virtuvei jei minimaliausiai dar kokie 3 kv.m.
Ar nesutinkat, kad čia būtiniausi baldai daiktų laikymui, be kurių neikaip? Jie užimtų 20 kv.m. Čia be vonios, be unitazo, be skalbenkės, be drabužių kabyklos ir pan. Norint patogumo, vietos reiktų gerokai daugiau. Kad vaikus lavint-jie turi turėt savo kampą, savo erdvę, kur netrukdomi ruoštų pamokas, darytų darbelius. Tad reikia kalbėt apie kokius 100 kvadratų, kas būtų minimalus patogumas ir protingai išplanavus-galima normaliai gyvent. Ir pasižiūrėjus tokius molinius šiaudinius namus - kaina nedžiugina, ji nėra mažesnė, nei tradicinės statybos. Šiame str yra kelios nuomonės, profesionalų ir mėgėjų entuziastų. Entuziastai pasistatė už 50 tkst. litų, nors namukas man nelabai, bet tiek to, bent plotas toks, apie ką rašiau.
http://www.manonamai...s.d?id=67190784
Man tai zinot kas visada idomu,kaip seimos issitenka butuose, kurie yra 50-70kv m, ir neistektu tuokiuose pat namuose? Mes 3 vaiku seima uzaugom bute ,kuris buvo 70 kv 3 k ir tai buvo didelis butas, daug mano draugiu gyveno daug mazesniuose ir kazkaip isgyveno tos seimos, kelios drauges dar ir dabr butuose gyvena irgi su vaikais, ir manau dalis cia pasnekoviu butuose gyvena, kazin ar dauguma turi butus 100kv m?
Bet atmetus tai as jau rasiau, kad galima pasistatyti mazesni namuka pradziai ir paskui didinti, ka leidzia moliniu namu specifika. Galu gale galima pasistatyti maziuka ir salia statytis dideli, kal daug kas ir taip daro ir su kitokiom statybom, pasistato ukini ir statosi nama

. Nors as asmeniskai nematau reikaimybes 100 kv m, daug mazesnio tikr ai mums uztenka, o jei jau seima labai dideja, tai galima juk dasistatyti, kaip sakiau gyvenant sali daug paprasciau.
Pati kokybe namu yra gera, taigi nematau problemu su tuo. O pasistatyti bet koki nama galima ir prastai.
Kainos nera vienos, kaip ir dejau straipsnius vienas pasistate uz 150 svaru zmogus kitas zu 3000 svaru, priklauso kaip ka kur uz kiek gausi, ka kaip pats moki daryti ir t.t.
Man labiau patinka ne is siaudu namai, o is siaudu molio mases, cob houses angliskai.
tik as nelabai suprantu kam ta diskusija?
ka jus siulytumet jaunai seimai ?kaip geriausia jiems butu gyventi kur kada vaikus gimdyti kaip auginti? kaip derinti darba ir vaikus?