Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 15, 15:40)
tikrai taip nera smile.gif
Pirma manau pacios nelabai zinot paie ka su manim snekat , nesidomeja tuose srityse, matau nei viena neperksaite nuorodu kurias idejau nei paie tuos namus, nei apie vaiku auklejima, Bet isivaizduojat kad ale suprantat mane . Be to ci ajuk tik formumas, tik zinutes, ar kuri nors ci asavo pasauleziura risliai ir aiskai paiskinto? nematu, tik kritika nesibaigianti .

pasiulykit savo ka su argumentais?

jus klasuet mane sotkiu keistu klausimu ,ka daryti moteriia kuri issiskiirs su 5 vaikais, kazka megianu atsakyti, as juk nezinau , neesu toje situaucijoj, dabar vsi akritik ai tai nukreipta, Atrodo kazko klausiat vien tam,akd paskui galima butu pasisaipyti, ar ne taip?

Mano esmines idojos net nesuvokiat arba apsimetat ir issidirbinejat. Nu jai jums geria vaiksu nuo 6-9 men cvisai dienai palikt auklem, darzelyje, tai jusu pasauleziura, mano kitokia. O kaip zmones tai pasiekia , tai kiekveinas gal skirtingai, butu yra ivairiu, as tik isvardinau pavyzdzius, bet kazkodel ir prie jus sugebat prisiknisti, nors ZMONES TAIP GUYVENA IR VISAI GERIA GYVENA, bet nemate negirdeja, tyciotis labi greitos.  mirksiukas.gif

Siūlau rašyti mažiau teksto, todėl, kad su tokiu kiekiu tu nesusitvarkai. 4u.gif Arba gal reikėtų dar vieno aukštojo, kad kažkas pasikeistų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 15 rugsėjo 2017 - 13:53
QUOTE(Montekrista @ 2017 09 15, 14:50)
<p>Nzn as mokslys baigiau, padirbau, tada gimdziau. </p>

Tai taip buna ir taip ir as pirmaja ausktaja baigiau Lietuvoje po mokyklos. bet jau is mano kursiokiu , kur artimiau bendraujam dar 4 baige dar kitas aukstasias jau su seima ir vaikais.Gyvenimas keiciasi, technologijo skeiciasi, aplamai ne vsi zino 18 ka pasirinkti, o dar musu laikais nebuvo kaip dabar jokiu ten karjeros patareju ir stoti galejom tik i viena vieta.
Taip, nelengva studijuoti jau velesniam amziuje, pirma programavimas man buvo visiskai nauja sritis, nieko apie tai nezinojau, kaip ir dauguma naudojausi tik internetu, fb ir t.t. antra viskas anglu kalba, trecia jau senai nestudijavau, visko buvo ir asaru naktimis ir noro viska mesti, bent man, bet kai reikia imi ir darai. Grupeje pradejo 16 zmoniu, baige 11. Atkrito vyrai keli smile.gif
Dabar magistratura studijuoju, tik todel ,kad gaunu nemokamai ir gaunu laiko darbe laisvo ,kad eiti i paskaitas, siaip nereiktu siojoe specialybeje aplamai ne diplomai svarbu, bet irgi nepakenks jei baigsiu biggrin.gif

Bet siaip bent Airijoej labai stipriai padaugejo vyresnio amziasu zmoniu Universitetuose, nes ci apadare labi saunias porgramas studijuoti, persikvalifikuoti. man pvz uztruko tik 18 men persikvalifikuoti, labai intencyvus kursaas, be jokiu atostogu, bet jau vyresniame amziuje sunku butu 4 m studijuoti. Airija labai pazengusi toje srityje, labai daug ivairiu programu ir pagalbos, o svarbiausia nemokamai. Ko Lietuvoje negalejau padaryti, deja.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 09 15, 14:28)
Matai kaip baidaisi, reiskia nekazka tavo tuzinas dievuku👹👿😈.

Aha, jau pabėgau žinok ir negrįšiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2017 09 15, 14:52)
Siūlau rašyti mažiau teksto, todėl, kad su tokiu kiekiu tu nesusitvarkai.  4u.gif Arba gal reikėtų dar vieno aukštojo, kad kažkas pasikeistų.

Vaikeli, jei per sunku suprasti , neskaityk, tik zmones su normaliu iq supranta tokius tekstus ir mato esme , ne garmatines klaidas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 15 rugsėjo 2017 - 14:07

Nzn as mokslys baigiau, padirbau, tada gimdziau. 

Yra studiju ir universitetu, kuriuos gali baigt ir nelabai pasimokes. Gi perka zmones diplominius darbus, nusirasineja per egzus, o ir univerai nesuinteresuoti ismetineti studentus. Tik klausimas, ar tavo tikslas gauti diploma, ar ismokti. Nes su vienu metu vaiku ant ranku, tai ne kazka. Grupioke su vaiku nuo 1u metu pasirodydavo unike vienai dienai, ne ilgiau, tad nera cia ko skiesti apie normalu studijavima.

Del to programavimo sriuba verdant tai isvis kliedesys.

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 15, 15:47)
Vilnera, as gyvenau kaime su vaikais, todel ka rasau zinau ir patyriau ir remontu kaina, ir patogyumu kaina ir vaiku veziojimo i mokykla ar burelius kaina , viska zinau, taigi nustokit apsimesti, kad zinot daugiau uz mane , gal net pacios nebandziusios  mirksiukas.gif

[/B]

Jūsų pvz su moliniais namukais po keliasdešimt kvadratų-30 lyg? Kadangi turiu nemažą šiandienos mąstais šeimą - 3 dukras - manau, galiu vertint gyvenamojo ploto poreikį, būtiną tokiai šeimai (apie patogumus rašiau jau, tad nesikartosiu)? Jei labai labai spaustis - spintų reiktų 3, tas yra 4 kvadrat.m+stalų pamokoms 3 - tas dar 4 kvadr.m; lovų 4-viena dvigulė, minimaliausia dvigulė 3 kv.m, 3 lovos vaikams po 2 kv.m. virtuvei jei minimaliausiai dar kokie 3 kv.m.
Ar nesutinkat, kad čia būtiniausi baldai daiktų laikymui, be kurių neikaip? Jie užimtų 20 kv.m. Čia be vonios, be unitazo, be skalbenkės, be drabužių kabyklos ir pan. Norint patogumo, vietos reiktų gerokai daugiau. Kad vaikus lavint-jie turi turėt savo kampą, savo erdvę, kur netrukdomi ruoštų pamokas, darytų darbelius. Tad reikia kalbėt apie kokius 100 kvadratų, kas būtų minimalus patogumas ir protingai išplanavus-galima normaliai gyvent. Ir pasižiūrėjus tokius molinius šiaudinius namus - kaina nedžiugina, ji nėra mažesnė, nei tradicinės statybos. Šiame str yra kelios nuomonės, profesionalų ir mėgėjų entuziastų. Entuziastai pasistatė už 50 tkst. litų, nors namukas man nelabai, bet tiek to, bent plotas toks, apie ką rašiau.
http://www.manonamai...s.d?id=67190784
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 15 rugsėjo 2017 - 14:13
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 09 15, 15:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista" data-cid="71799775" data-time="1505476205"><div><p>Nzn as mokslys baigiau, padirbau, tada gimdziau. </p></div></blockquote><p>Yra studiju ir universitetu, kuriuos gali baigt ir nelabai pasimokes. Gi perka zmones diplominius darbus, nusirasineja per egzus, o ir univerai nesuinteresuoti ismetineti studentus. Tik klausimas, ar tavo tikslas gauti diploma, ar ismokti. Nes su vienu metu vaiku ant ranku, tai ne kazka. Grupioke su vaiku nuo 1u metu pasirodydavo unike vienai dienai, ne ilgiau, tad nera cia ko skiesti apie normalu studijavima.
</p><p>Del to programavimo sriuba verdant tai isvis kliedesys.
</p>

GAL NESPRESK PAGAL SAVE?
Nu negirdejau kad kas Airijoej diplomus pirktu ar parduotu ar nusirasinetu per egzaminus, kaip tai is vis padaryti reiktu, kai sedi po viena ir nieko isinesti negali, juo labiau kad mums atsiskaitymai dazniasuiai buvo praktiniai darbai, kur reikia kazka padaryti ir kur kodas negali buti vienodas biggrin.gif ir koks tikslas nusirasyti ir nesimokyti, jei paskui nori dirbti ? tam ir eini mokytis, ypac mano amziuje, kad ismokt, jau veina grazu diploma turiu, kuriu galiu laikyt vietoj paveikslo, studijavau daug, bet deja, darbu pagal ji labai mazai.
Mums lankymas buvo privalomas viskas full time, be atotsogas, IR TAIP AS SUGEBU PADARYTI APPLICATION IR BUDAMA TAME PACIAME KAMBARYJE SU VAIKAIS, IR PADEDAMA JIEMS SU PAMOKOMIS IR DAR JEI REIKIA SRIUBA VIRDAMA ir as tokian e vienintele, zinok MAMOS TAIP SUGEBA gal ne visos, bet kai kurios tikrai mirksiukas.gif jei to nesugebi, nu nereikia bent apie tai skelbtis ar juo labiau aiskinti kad ir kiti nesueba mirksiukas.gif
Darbe ,kur atilkau praktika aplami didzioji dalis darbuotoju dirba is namu. Visame pasaulyje, ir viena bendradarbe pasirodydavo 1-2 d per savite, pasirodo irgi turejo visai maza vaikuti.
nezinau kur tu dirbi ir kaip ir ka, gal kokias programas rasai nasai, tai jo gal sunkiau, bet kai kazka parasai cia atrodo labai labai siaurai matai pasauli. unsure.gif

Bet sis jusu stebejimasis man glosto savimeile, reiskia esu gana gabi , as taigi zinau kaip viskas yra ir ka as darau, o ar jus tikit ar ne juk ne mano bedos, o savimeile paglostot biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vilnera @ 2017 09 15, 15:11)
Jūsų pvz su moliniais namukais po keliasdešimt kvadratų-30 lyg? Kadangi turiu nemažą šiandienos mąstais šeimą - 3 dukras - manau, galiu vertint gyvenamojo ploto poreikį, būtiną tokiai šeimai (apie patogumus rašiau jau, tad nesikartosiu)? Jei labai labai spaustis - spintų reiktų 3, tas yra 4 kvadrat.m+stalų pamokoms 3 - tas dar 4 kvadr.m; lovų 4-viena dvigulė, minimaliausia dvigulė 3 kv.m, 3 lovos vaikams po 2 kv.m. virtuvei jei minimaliausiai dar kokie 3 kv.m.
Ar nesutinkat, kad čia būtiniausi baldai daiktų laikymui, be kurių neikaip? Jie užimtų 20 kv.m. Čia be vonios, be unitazo, be skalbenkės, be drabužių kabyklos ir pan. Norint patogumo, vietos reiktų gerokai daugiau. Kad vaikus lavint-jie turi turėt savo kampą, savo erdvę, kur netrukdomi ruoštų pamokas, darytų darbelius. Tad reikia kalbėt apie kokius 100 kvadratų, kas būtų minimalus patogumas ir protingai išplanavus-galima normaliai gyvent. Ir pasižiūrėjus tokius molinius šiaudinius namus - kaina nedžiugina, ji nėra mažesnė, nei tradicinės statybos. Šiame str yra kelios nuomonės, profesionalų ir mėgėjų entuziastų. Entuziastai pasistatė už 50 tkst. litų, nors namukas man nelabai, bet tiek to, bent plotas toks, apie ką rašiau.
http://www.manonamai...s.d?id=67190784

Man tai zinot kas visada idomu,kaip seimos issitenka butuose, kurie yra 50-70kv m, ir neistektu tuokiuose pat namuose? Mes 3 vaiku seima uzaugom bute ,kuris buvo 70 kv 3 k ir tai buvo didelis butas, daug mano draugiu gyveno daug mazesniuose ir kazkaip isgyveno tos seimos, kelios drauges dar ir dabr butuose gyvena irgi su vaikais, ir manau dalis cia pasnekoviu butuose gyvena, kazin ar dauguma turi butus 100kv m?

Bet atmetus tai as jau rasiau, kad galima pasistatyti mazesni namuka pradziai ir paskui didinti, ka leidzia moliniu namu specifika. Galu gale galima pasistatyti maziuka ir salia statytis dideli, kal daug kas ir taip daro ir su kitokiom statybom, pasistato ukini ir statosi nama smile.gif. Nors as asmeniskai nematau reikaimybes 100 kv m, daug mazesnio tikr ai mums uztenka, o jei jau seima labai dideja, tai galima juk dasistatyti, kaip sakiau gyvenant sali daug paprasciau.
Pati kokybe namu yra gera, taigi nematau problemu su tuo. O pasistatyti bet koki nama galima ir prastai.
Kainos nera vienos, kaip ir dejau straipsnius vienas pasistate uz 150 svaru zmogus kitas zu 3000 svaru, priklauso kaip ka kur uz kiek gausi, ka kaip pats moki daryti ir t.t.
Man labiau patinka ne is siaudu namai, o is siaudu molio mases, cob houses angliskai.
tik as nelabai suprantu kam ta diskusija?
ka jus siulytumet jaunai seimai ?kaip geriausia jiems butu gyventi kur kada vaikus gimdyti kaip auginti? kaip derinti darba ir vaikus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 15 rugsėjo 2017 - 14:40
QUOTE(Aimeja @ 2017 09 15, 14:52)
Siūlau rašyti mažiau teksto, todėl, kad su tokiu kiekiu tu nesusitvarkai.  4u.gif Arba gal reikėtų dar vieno aukštojo, kad kažkas pasikeistų.

Bet rimtai jai kažkas atsitiko. Anuo nicku darė žyyyymiai mažiau klaidų
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 15, 14:47)

Viskas normaliai bent su mano vyru, geras mane vaikus myli, seima rupinasi, o nesutarimu manau visuose seimuose buna smile.gif
Cia sioje temoje juk seniau rasiau, kad taip turejom problemu kazkada, o kas ju neturi? labai juokingai raso moterys metuose, lyg ne paaugles , lyg kad jos turetu kazkokias idealias santuokas smile.gif
Taip turejau mazai suvokimo apie moteriskuma, moters pareigas ir sritis seimoje aplamai apie seimos kurima. Kaip ir visos cia sioje temoje, kas plika akim matosi smile.gif
Tik skirtumas tarp manes ir ju gal, kad as nebegu nuo problemu,  o jas stengiusi spresti ir sprendziu ir tikrai gana daug pasiekiau.
Todel ir idomi man si tema, todel ir duomiusoi tais dalykas, kad toliau tobuleti, kad suzinoti daugiau ir t.t.

Ja, ja.
Tai ko reikejo vartytis, issisukineti ir dar baisiausiai putotis, kad tu nebuvai ta nare?
Ir kodel, tau tokiai " supratingai", kad santuokoj nebuna problemu uzkliuvo Moontes gyvenimas? Ko cia puolei nuo 0at pradziu pamokslaut, vaidint nesusvietna apsviestaja, nusimanancia visur ir viskame?
Atsakyti

QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 09 15, 16:38)

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 15, 16:06)
tik zmones su normaliu iq supranta tokius tekstus ir mato esme

Ir tu ne kažką, jei nesupranti.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 09 15, 15:38)

Sutrikimas progresuoja.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 15, 15:06)
Vaikeli, jei per sunku suprasti , neskaityk, tik zmones su normaliu iq supranta tokius tekstus ir mato esme , ne garmatines klaidas  mirksiukas.gif

Žmonės su normaliu iq nerašo tokių šūdų, kaip tu, tau turėtų būti gėda, jei netgi vaikas, kuris augęs Airijoj, bendraudamas beveik vien su airiais ir mokydamasis anglų kalba, lietuviškai rašo taisyklingiau už tave. Netgi užsieniečiai, atvykę į Lt, išmoksta kalbą ir dėsto mintis bei rašo lietuviškai daug taisyklingiau, nei beraščiai ale lietuviai. Tai jeigu tu nesugebi normaliai suregzt kelių žodžių sakinio, du anglų rašyba tau tokie pat prasti popieriai, spėju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 15 rugsėjo 2017 - 14:46