QUOTE(vilnera @ 2017 09 15, 17:19)
Labai tą suprantu, pati tą patiriu.. Man labai patiko A.Lansbergienės mintys apie vaikų auginimo ir darbo/studijų derinimą - reikia persižiūrėt prioritetus ir nedaryt to, kas mažiau svarbu-pvz. nesitvarkyt ar tvarkytis minimaliai, buičiai skirt mažiau laiko ir pan. Bet vėl - ne visiems tinka-pvz. aš negaliu dirbt ar mokytis, kai aplink netvarka, mane tas blaško.. O pas mane dabar vienas mažas vaikas, o jei būtų du ar trys nedidukai.. turbūt nervai pakriktų 

Labai teisingos mintys.
Ismokau, nes kitaip neiseina, tada jau miegui laiko is vis neliktu

Nepakriktu, is pradziu viskas atrodo sunku, kai darai po zingsi ir padarai

Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 09 15, 18:39)
Bet ir melagė, ką? Gi sakei, kad kai nori, rašai taisyklingai, o dabar jau sakai, kad nemoki. Tai ką bandei apgaut?
Gal tu mano fanu kluba ikurk, fiksuosi visus mano gyvenimo faktus, rasysi biografija ?kam taip veltui pasimes tarip zinuciu?

Supranti kad tas taisyklingai turi 100 atspalviu?
Kai noriu aisku parasau taisyklingai, bet tikrai neparasyciau lietuviu egzamina 100ui, bet kazkada parasiau bakalauro darba, lietuviskai teisingai, kiek ten buvo gramatiniu klaidu nezinau, manau nelabai daug , nes gavau gera pazymi

bet nieko pasipraktikuosiu cia pas jus, mano gerosios mokytojos, klaidas pataisysit