Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

Dešros iš arklienos kažkada esu ragavusi. Kitų pasiūloje nėra, tai ir nevalgau. O Jūs ąžuolo lapus valgot? Gėles namuose apkramtot? Vyro parneštą gėlių puokštę suvalgot? Pelkių dumblius? Medžių žievę? Krūmų/medžių ūglius arba šaknis valgot? Jei ne, tai ar dėl to kaltinate savo tėvus ir "sistemą"? Kodėl nekeičiat savo požiūrio ir nepradedat valgyti visko, kas auga?

Jau atsakiau virsus kambarinia augalai dauguma nuodingi, bet namie auginu petrazoles, krapus, svogunus, taip juos valgau. Geliu dauguma irgi nevalgomos bet valgomas daznai isidedu i smudi. 

Kodel jus lyginat nevalgomus dalykus ir siulot man valgyti, kai as jusu klausiu apie valgomus, valgot mesa, tai kodel blogesne sunu mesa, ja kuo puikiausiai valgo kinieciai, korejieciai , buna net festivaliai. Ar zinot kas is zmoniu valgytu jusu ivardytus augalus ir ju dalis? 

Sakot pasiulos nera, o vyras medziotojas, tai pasiimat is prieglaudos sunu punta ir nusaunat ir valgot, kur beda?

Atsakyti

Jau atsakiau virsus kambarinia augalai dauguma nuodingi, bet namie auginu petrazoles, krapus, svogunus, taip juos valgau. Geliu dauguma irgi nevalgomos bet valgomas daznai isidedu i smudi. 

Kodel jus lyginat nevalgomus dalykus ir siulot man valgyti, kai as jusu klausiu apie valgomus, valgot mesa, tai kodel blogesne sunu mesa, ja kuo puikiausiai valgo kinieciai, korejieciai , buna net festivaliai. Ar zinot kas is zmoniu valgytu jusu ivardytus augalus ir ju dalis? 

Sakot pasiulos nera, o vyras medziotojas, tai pasiimat is prieglaudos sunu punta ir nusaunat ir valgot, kur beda?

tuk tuk. Kas nors yra?

Atsakyti

Nu va dalijotes visokiais patiekalais is kiaules, jaucio, stai jums is suniuku. Tai kodel lietuviai nevalgo suniuku, valgomi jie gi?

Atsakyti

arba suniuko galva pietum neverdat saltienos? 

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 16, 14:51)

Gal nustokit išsip..sinėti ir bandyti pritempti savo teorijas prie mano gyvenimo, a? Jei aš valgau mėsą, tai nereiškia, kad turėčiau šaudyti viską, kas juda. Žvėriena ne visa yra skani, pvz. tam tikri medžiojami paukščiai - praktiškai nevalgomi. Atitinkamai vyras tokios mėsos namo net neneša ir arba mėsa sunaikinama pagal nustatytą tvarką, arba atiduoda kitiems medžiotojams. Koks tikslas man gaudyti ir šaudyti tai, ko nemoku paruošti ir nenoriu valgyti? Tame nėra jokios logikos. Lygiai taip pat kaip ir žaliavalgiai nepuola ėsti visko, kas auga. Bet jei iki šiol esmės taip ir nesupratot, tai tiesiog nebėra prasmės tęsti.
Atsakyti

gal jau nustokit lyginti augalu valgyma ir gyvunu?

Atsakyti

[URL=http://www.part.lt/perziura/0655b64b8de886afbf4bd4184db64cde517.jpg]0655b64b8de886afbf4bd4184db64cde517.jpg[/URL]

Tai kodėl vegetarai nevalgo gėlių, valgomos gi jos.

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 16, 14:56)
gal jau nustokit lyginti augalu valgyma ir gyvunu?

Kodėl? Nes Jums nepatinka? Pati nesąmonių prirašėt, pati jomis šlykštėtis pradėjot?
Atsakyti

arba suniuko galva pietum neverdat saltienos? 

o nebūtų lengviau vyro ir vaikų savo paklausti?

Atsakyti

Gal nustokit išsip..sinėti ir bandyti pritempti savo teorijas prie mano gyvenimo, a? Jei aš valgau mėsą, tai nereiškia, kad turėčiau šaudyti viską, kas juda. Žvėriena ne visa yra skani, pvz. tam tikri medžiojami paukščiai - praktiškai nevalgomi. Atitinkamai vyras tokios mėsos namo net neneša ir arba mėsa sunaikinama pagal nustatytą tvarką, arba atiduoda kitiems medžiotojams. Koks tikslas man gaudyti ir šaudyti tai, ko nemoku paruošti ir nenoriu valgyti? Tame nėra jokios logikos. Lygiai taip pat kaip ir žaliavalgiai nepuola ėsti visko, kas auga. Bet jei iki šiol esmės taip ir nesupratot, tai tiesiog nebėra prasmės tęsti.

tai as ir klausiu kodel nevalgot visos VALGOMOS MESOS, pagal ka renkates?

zaliavalgiai nevalgo visko kas auga, bet valgo valgomu sdalykus yra gi ir nuodingu.

sunys valgomi, kaip matom, tai problema tik ,kad pagaminti nemoketumet? ar nenorit, o jei nenorit, tai butent pirminis klausimas ir buvo ,kodel  nenorit?

ir nemakaluokit valgomu ir nevalgomu dalyku zmogui. Yra valgomi augalai , ir yra valgomi zmoniu gyvunai, kalbam iskirtinai apie juos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 16 spalio 2017 - 14:00
QUOTE(Anonymous2017 @ 2017 10 16, 14:57)
Tai kodėl vegetarai nevalgo gėlių, valgomos gi jos.

Aš esu salotų su kažkokiom gėlėm valgiusi, tai gal kai kurias ir vegetarai valgo biggrin.gif
Atsakyti

Aš esu salotų su kažkokiom gėlėm valgiusi, tai gal kai kurias ir vegetarai valgo biggrin.gif

Tai ir mes kai kurią mėsą valgome :) 

Atsakyti