Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

tai as ir klausiu kodel nevalgot visos VALGOMOS MESOS, pagal ka renkates?

zaliavalgiai nevalgo visko kas auga, bet valgo valgomu sdalykus yra gi ir nuodingu.

sunys valgomi, kaip matom, tai problema tik ,kad pagaminti nemoketumet? ar nenorit, o jei nenorit, tai butent pirminis klausimas ir buvo ,kodel  nenorit?

ir nemakaluokit valgomu ir nevalgomu dalyku zmogui. Yra valgomi augalai , ir yra valgomi zmoniu gyvunai, kalbam iskirtinai apie juos.

Beviltiška. 

Geriau papasakokit kas Kretoj buvot, su vaikais. Ar verta.

Atsakyti

Kodėl? Nes Jums nepatinka? Pati nesąmonių prirašėt, pati jomis šlykštėtis pradėjot?

tikrai as nepradejau, man jau senai slysktu valgyti gyvunus,bet jums neslykstu, juk tiek ci apaveiksleliu su mesa buvo ikelta. Kokia konkeciai parasiau nesamone? kad kinai valgo sunis , o lietuviai nevalgo , bet valgo kiaules, kurios intelektu lenkia sunis, ir klausiu kodel, cia jums nesamone?

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 16, 14:58)
kodel nevalgot visos VALGOMOS MESOS, pagal ka renkates?

zaliavalgiai nevalgo visko kas auga, bet valgo valgomu sdalykus yra gi ir nuodingu.

Jau kelis kartus sakiau - todėl, kad ne visa VALGOMA mėsa man yra skani, ne visa mėsa apskritai yra VALGOMA, ne visų rūšių mėsos yra įmanoma LT nusipirkti, o aš nesu tiek išbadėjusi, kad pradėčiau šaudyti ir ėsti viską, kas juda. Renkuosi iš to, kas lengviausiai prieinama ir nesuku sau galvos dėl to, kad neturiu galimybės krokodilienos vakarienei nusipirkt.

Tipo valgot viską, kas auga ir yra nenuodinga? biggrin.gif Tai vyro parneštą laukinių gėlių puokštę vakarienei pataisot? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 16, 15:02)
Kokia konkeciai parasiau nesamone? kad kinai valgo sunis , o lietuviai nevalgo , bet valgo kiaules, kurios intelektu lenkia sunis, ir klausiu kodel, cia jums nesamone?

Štai viena iš Jūsų nesąmonių.

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 16, 14:51)
Sakot pasiulos nera, o vyras medziotojas, tai pasiimat is prieglaudos sunu punta ir nusaunat ir valgot, kur beda?

Ties tuo ir baigiu su Jumis smile.gif
Atsakyti

[url=http://www.part.lt/perziura/0655b64b8de886afbf4bd4184db64cde517.jpg][/URL]

Tai kodėl vegetarai nevalgo gėlių, valgomos gi jos.

jug  jau rasiau, kad valgo valgomas ir as isidedu i smudzius :) labai skanus dobiliukai pvz, pieniu ziedai . taigi kieno patiekalai atrodo graziau ir priimtiniau zmogui, su krauju ar su augalais?

Atsakyti

tikrai as nepradejau, man jau senai slysktu valgyti gyvunus,bet jums neslykstu, juk tiek ci apaveiksleliu su mesa buvo ikelta. Kokia konkeciai parasiau nesamone? kad kinai valgo sunis , o lietuviai nevalgo , bet valgo kiaules, kurios intelektu lenkia sunis, ir klausiu kodel, cia jums nesamone?

Kiaulėj daugiau mėsos. 

Atsakyti

jug  jau rasiau, kad valgo valgomas ir as isidedu i smudzius :) labai skanus dobiliukai pvz, pieniu ziedai . taigi kieno patiekalai atrodo graziau ir priimtiniau zmogui, su krauju ar su augalais?

Nesimetyk silkem cia. Taves klausia kodel ne visus augalus valgai, o ne kas graziau atrodo. 

Atsakyti

salotos is saulegrazu stiebeliu ir geliu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 16 spalio 2017 - 14:07

Kiaulėj daugiau mėsos. 

nu va pagaliau susisnekam :) dabar jau aisku, o kodel tada vistas valgot, antis, triusius?

Atsakyti

Nesimetyk silkem cia. Taves klausia kodel ne visus augalus valgai, o ne kas graziau atrodo. 

todel,kad kiti yra nuodingi ir nevalgomi, manau ta turetum zinoti, kaip suaugusi moteris, ir ta jau rasau bent 3 k cia ka tik :) ? o sunys va nenuodingi, juos zmones valgo, tai kodel tu nevalgai?o gal valgai?

Atsakyti

todel,kad kiti yra nuodingi ir nevalgomi, manau ta turetum zinoti, kaip suaugusi moteris, ir ta jau rasau bent 3 k cia ka tik :) ? o sunys va nenuodingi, juos zmones valgo, tai kodel tu nevalgai?o gal valgai?

Valgai visus nenuodingus? Zole lauke valgai? Ne kiaulpienes, ne spinatus, o zole. Ji siaip nenuodinga. Juros dumblius valgai? Pasisemei Kretoje vakarienei? 

Atsakyti

nu va pagaliau susisnekam :) dabar jau aisku, o kodel tada vistas valgot, antis, triusius?

Yra mėsos.

Atsakyti

Jau kelis kartus sakiau - todėl, kad ne visa VALGOMA mėsa man yra skani, ne visa mėsa apskritai yra VALGOMA, ne visų rūšių mėsos yra įmanoma LT nusipirkti, o aš nesu tiek išbadėjusi, kad pradėčiau šaudyti ir ėsti viską, kas juda. Renkuosi iš to, kas lengviausiai prieinama ir nesuku sau galvos dėl to, kad neturiu galimybės krokodilienos vakarienei nusipirkt.

Tipo valgot viską, kas auga ir yra nenuodinga? biggrin.gifTai vyro parneštą laukinių gėlių puokštę vakarienei pataisot? biggrin.gif
Papildyta:
Štai viena iš Jūsų nesąmonių.
Ties tuo ir baigiu su Jumis smile.gif

Taigi as snekajau grynai apie valgoma mesa, niekur neminejau nei vieno gyvuno, kurio zmonija nevalgytu. Taigi neprikurkit nesamoniu. Sunys yra valgomi ir gana placiai Kinijoje ir Korejoje, taigi cia netinka jusu argumentas, kad mesa nevalgoma. Kitas, kad nesakni, ragavot suniena?

O del prieinamumos, kodel mano argumentas nesamoningas, jei sakot nera pasiulos, o vyras medziotojas, tai kas per problema suni nusisuti, kitus gyvunus tai nusisauna? taigi galetumet vos ne kas vakara valgyti suniena.

taigi tas pats klausimas lieka, kodel nevalgot?

Va supratau anonymus, parase, jai per mazia mesos, kas ragavo gali sakyti man neskanu, per liesa, per riebi, nezinau kokia ten sunu mesa, bet jus taip ir neatsakot kodel. 

O del vyro parnestu geliu :)  tai taip buna ir taip :lol:  skintu nemegstu geliu siaip jau, stengiusoi nei augalu be reikalo neskinti, bet kaime kartais vyras paskindavo is musu pievos geliu, kuriu dalis sueidavo i maista, kam kitu atveju tas geles skainioti, as lauke jomis galiu pasigrozeti.

Atsakyti