Taip, jis tam ir skirtas. Rizikos jokios nebuvo, tiesiog...toks gyvenimas. Tokie dalykai būna ir netikėtai. Užtaikiau ant akcijos (plius nustato ir lytį) , tai kainavo 760 eur. Bet nė vieno cento negaila, nes visokių pasvarstymų buvo.. gal kas negerai, o dabar bus-ramybė
Santariškėse pigiau, bet ten jau reikia registruotis kai pamatai teigiamą NT
![]()
Sėkmės pas ginę ryt - įdomu ką sakys
viskas bus gerai
sveikinimai!
Bet vat, jei čia jie nesureikšmina imuniteto problemų, tai man kažkaip neramu. Ką jie tada daro, kai daug kartų nepastoja? Nepagalvojau paklaust šito, bet nesinorėtų, kad šimtą kartų bandytų bele ką daryt
ką jiem gaila išrašyt keletą tablečių
O kaip dažnai tikrino tavo lygį?
Mum sake taip po 150 ml gonalio penkias dienas, plius penktą dieną orangutangas) 6tą žiūrės rezultatus ir koreguoja, jei reikia, tada 8tą dieną echo vėl. Tą pačią dieną sprendžia kada punktavimas, kažkaip taip
priklauso labai del ko nepastoja, na ar nera kibimo, ar pastoji, bet nesivysto, vystos bet nutruksta pasikartotinai pvz 6-8 savaite ar velesniam laike, daug faktoriu.
lygi hormonu kaip tikrino? nebepamenu, bet visais kartais buvo skirtingai. jei ilga schema, tai leidies ilgiau ir tik tada eini, jei trumpa, po 3 dienu ejau kraujo ir echo ir tada kas antra diena. bet man max 4 apsilankymai buvo. ir 2 dienos is eiles nes buvo taip ant ribos,tai ziurejo kad neperaugtu. o kai ateini paskutiniam echo tada paskambina ta pacia diena po kraujo rezultatu pasakyt kada susileist sprogtukus nu ir tada jau i pick upa.
mes siand buvom pas gydytoja. tai dar nedarysim dabar. ir liudna ir pati kalta. nes man dar reikia reguliuot svori, ir jis labai patare, nes jei mano kiausineliai negeri, tai noriu padaryt viska, kad kazkiek pagelbet kokybei, plius persileidimo tikimybe mazesne. jis man akcentavo kad as dar turiu laiko na ne tai kad 40 ant nosies. bet as galiu/noriu max 2 metus laukt. daugiau abejoju ar benoresiu, psichologiskai labai sunku. tai dabar rimtai dirbsiu ant to, nezinau kur mano protas buvo seniau, pati kalta...
nu zo matysim. lapkriti pasirodysim vel paziuret rezultatu tai jau siemet galiu ir nesvajot. na bet bandau atrast pozytivumo tame - jei pavyks isigyti buta iki pastojant butu idealu, nes tada vaikelio lauks savi namai