Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 168 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Taip, jis tam ir skirtas. Rizikos jokios nebuvo, tiesiog...toks gyvenimas. Tokie dalykai būna ir netikėtai. Užtaikiau ant akcijos (plius nustato ir lytį) , tai kainavo 760 eur. Bet nė vieno cento negaila, nes visokių pasvarstymų buvo.. gal kas negerai, o dabar bus-ramybė  :) Santariškėse pigiau, bet ten jau reikia registruotis kai pamatai teigiamą NT  :)  :blink:

Sėkmės pas ginę ryt - įdomu ką sakys :4u: viskas bus gerai  :4u:

sveikinimai!  :4u: 

Bet vat, jei čia jie nesureikšmina imuniteto problemų, tai man kažkaip neramu. Ką jie tada daro, kai daug kartų nepastoja? Nepagalvojau paklaust šito, bet nesinorėtų, kad šimtą kartų bandytų bele ką daryt biggrin.gifką jiem gaila išrašyt keletą tablečių biggrin.gif
O kaip dažnai tikrino tavo lygį?
Mum sake taip po 150 ml gonalio penkias dienas, plius penktą dieną orangutangas smile.gif) 6tą žiūrės rezultatus ir koreguoja, jei reikia, tada 8tą dieną echo vėl. Tą pačią dieną sprendžia kada punktavimas, kažkaip taip smile.gif

priklauso labai del ko nepastoja, na ar nera kibimo, ar pastoji, bet nesivysto, vystos bet nutruksta pasikartotinai pvz 6-8 savaite ar velesniam laike, daug faktoriu.

lygi hormonu kaip tikrino? nebepamenu, bet visais kartais buvo skirtingai. jei ilga schema, tai leidies ilgiau ir tik tada eini, jei trumpa, po 3 dienu ejau kraujo ir echo ir tada kas antra diena. bet man max 4 apsilankymai buvo. ir 2 dienos is eiles nes buvo taip ant ribos,tai ziurejo kad neperaugtu. o kai ateini paskutiniam echo tada paskambina ta pacia diena po kraujo rezultatu pasakyt kada susileist sprogtukus nu ir tada jau i pick upa. 

mes siand buvom pas gydytoja. tai dar nedarysim dabar.  :huh2:  ir liudna ir pati kalta. nes man dar reikia reguliuot svori, ir jis labai patare, nes jei mano kiausineliai negeri, tai noriu padaryt viska, kad kazkiek pagelbet kokybei, plius persileidimo tikimybe mazesne. jis man akcentavo kad as dar turiu laiko na ne tai kad 40 ant nosies. bet as galiu/noriu max 2 metus laukt. daugiau abejoju ar benoresiu, psichologiskai labai sunku. tai dabar rimtai dirbsiu ant to, nezinau kur mano protas buvo seniau, pati kalta...  :angel_sadangel: 

nu zo matysim. lapkriti pasirodysim vel paziuret rezultatu tai jau siemet galiu ir nesvajot. na bet bandau atrast pozytivumo tame - jei pavyks isigyti buta iki pastojant butu idealu, nes tada vaikelio lauks savi namai  :wub: 

Atsakyti

Grange, o tavo AMH tirtas? 

Svoris tikrai labai daug lemia, labai trikdo vaisingumą. 

Atsakyti

Simona, sveikinimai! Rožinį virusiuką paimsiu  :wub: 

Kisulita, tau gražaus pirmojo pasimatymo  :4u:​ 

Atsakyti

Grange, o tavo AMH tirtas? 

Svoris tikrai labai daug lemia, labai trikdo vaisingumą. 

tirtas buvo seniau, bet siandien irgi pridaviau krauja tam. 

neturetu buti visiskai nulis, nes man reakcija yra, kas kart ispunktuoja pakankamai. nors pagrinde is vienos kiausides, nes kita pakenkta endo buvo... 

na taip vienas is faktoriu. 

Atsakyti

Sveikos  :4u: Ale kiek cia daug naujokiu! Labas visoms  :) Ir labai dziaugiuos del Simonos - sveika dukryte  :wub: 

As jau visai kaip jaunas menulis cia pasidariau...neturiu ka papasakot visai. Labai karjera dabar susirupinau. O kas belieka, kai mama tapti artimiausiu metu nenusimato? Tik siek tiek baisu pasidare, kad stipriai uzsikabinsiu...labai veza tas stresas, didelis darbo kruvis. Tiesiog verciu kalnus dabar ir esu baisiai savim patenkinta!  :D 

Maciau diskutavot apie tamponus ir paketus...tai tamponus naudoju tik kai reikia - maudynes, sukneles ar pan. Antra ciklo diena vengiu, nes gausiai kraujuoju, paketai man kazkaip patikimiau atrodo. Always paketu negaliu pakesti, toookia sintetika, kad fui fui. Naudoju "lietuvems" zinomo Bella atitikmeni, tokie labiau kaip medvilniniai atrodo. 

Dar maciau uzkabinot svorio klausima...tai buvau pastojus ir su virsvoriu, ir be  :) 

Atsakyti

Žiūrėsiu kaip čia man bus rytoj, visas tepliojimas baigesi ir pilvo apačią tempė ir skaudeno, bet nustojo, tikiuosi nepereis į mėnesines :) tada penktadienį ryte bandyčiau siustelti ant NT

Atsakyti
QUOTE(Ryžiukė @ 2017 08 08, 06:28)
Mano mm irgi į galą, laukiu OV kaip nžn ko, kažkaip lb nekantru šį mėnesį, o taip stengiuosi neįsiciklinti  unsure.gif  ax.gif Sergu jau antra savaitė, gerklė skauda, paskutinėm dienom net naktimis nemiegu kaip stipriai, tai vėl mąstau, ar gerai planuotis leliuką, kai organizmas pasilpęs, ligos puola...

Labas rytas visoms  4u.gif

Net nzn ka pasakyti. Bet ir pastojus niekada nezinai kada susirgsi. As pvz su pirmaja kai laukiaus net kelis kart sirgau , atrodo saugais, bet ka prisisaugosi kai aplink visi serga , orai ir ne kazka.

As tai isvis i kazkokia tinginio stadija ikritus. Dingo noras sportuot. Atrodo be reikalingas darbas, juk pastojus vistiek prarasiu visas formas. Sulaukus mm vis sakau varysiu normaliai i sale , o po O iskart dingsta noras ir baime gal atsiranda . Galvoju o mazu kas uzkibo. Ar yra tarp musu sportuojanciu? Kazkaip ir svoriu prisibijau , turbut nereikia galvot apie pastojima , dar daugiau veiklos uzsiimti ir bus ramiau :-D
Atsakyti
Labas rytas,
Buvo telefone isijungus kazkokia kitokia SM versija, niekaip nesugebejau parasyti.

Simona, gaudau virusiuka 4u.gif Dabar ramiai megaukis nestumu mirksiukas.gif

Man ir sis ciklas sss... vyras is komandiruotes turejo grizti, bet lieka dar savaitei. Tuoj reikalausiu keisti darba, kai gera savaite jis arba isvaziuoja arba dar negrizes aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(Ispaikyta @ 2017 08 09, 01:23)
As tai isvis i kazkokia tinginio stadija ikritus. Dingo noras sportuot. Atrodo be reikalingas darbas, juk pastojus vistiek prarasiu visas formas. Sulaukus mm vis sakau varysiu normaliai i sale , o po O iskart dingsta noras ir baime gal atsiranda . Galvoju o mazu kas uzkibo. Ar yra tarp musu sportuojanciu? Kazkaip ir svoriu prisibijau , turbut nereikia galvot apie pastojima , dar daugiau veiklos uzsiimti ir bus ramiau :-D

Yra, ir kaip tik manau, kad sportas i nauda. Nemanau, kad jau labai stipriai sportuot galima kaip ruosiantis varzyboms, maratonui, sunkiu svoriu irgi turbut nekeliam. Gal kiek pamazint apkrovas, svorius, bet sportuot iki 2 trimestro galima. Paskui jau tik mankstos, baseinas...
Atsakyti
Simona, sveikinimai roziniai!
As jauciu irgi to tyrimo noreciau, reikia pradeti taupyti smile.gif))

Kudlota, Mb mano irgi pastoviai komandiruotese, o dar specialiai ant mano O biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ispaikyta @ 2017 08 09, 01:23)
Net nzn ka pasakyti. Bet ir pastojus niekada nezinai kada susirgsi. As pvz su pirmaja kai laukiaus net kelis kart sirgau , atrodo saugais, bet ka prisisaugosi kai aplink visi serga , orai ir ne kazka.

Aš nėščia sinusitu stipriai sirgau, ko nesu gyvenime turėjus, teko ir antibus gerti, tai tikrai, saugokis nesisaugojęs unsure.gif
Dėl sporto, tai jei čia tik pradžia Jums būtų, kodėl gi ne, juk netapsit per 3sav (iki teikiamo NT) kultūristė, po truputį, lengvai pajudėti visada sveika mirksiukas.gif o neštumo metu irgi ne tik galit, o ir reikia, jei jokių indikacijų prieš nėra, gal tik kiek švelniau ar keist į ramesnę šaką (kalanetika lb tinka tarkim) smile.gif
Atsakyti

Šiandien vėl tepa... Bijau, kad peraugs i mmm :(

Atsakyti