Pirmom dienom keičiu ryte, grįžus po darbo ir prieš miegą. O po to tik vakare prieš miegą, nes būna pamirštu kad turiu ir dabar gausumas po P išvis sumažėjęs, galėčiau turbūt dar rečiau keist
Ačiū
Dėl finansavimo tvarkos nieko jum nepasakysiu merginos, nes negyvenu LT. Be to, darausi privačiai, nors ir turiu galimybę darys 3 nemokamus bandymus, bet neaišku kada jų sulauksiu, tad jie bus planui B, kurio tikiuos neprireiks
Tai va, nieko ypatingai naujo nesužinojau, nes jau viską esu išstudijavus skersai išilgaipamokino kaip adatas naudot, parodė schemutę su datom ir procedūrom. Jei nebus ko išpunktuot, tai grąžins pusę sumos. Išrašė receptą. Čia Se vaistai negali kainuot daugiau nei 120 eurų žmogui per metus, tad mum jie nebus brangūs
Dar pažiūrėjo kiaušides, sakė viskas labai gražu (bet kas iš to 😑), paėmė dar kraujo dėl skydliaukės, sakė paskambins, jei bus per aukštas. Šiaip įdomu koks bus, nes geriu pagrinde thybon ir labai mažą dozę tiroksino, bet jiem to nesakiau, nes jie čia užsiciklinę ant tiroxino, o jis man neturi didelio efekto visai, arkliškų dozių irgi nenoriu vartot. Na bus matyt
Teoriškai galim pradėt su kitu ciklu, bet mmm prasidėjus, reikės paskambint ir paklaust ar galiu, nes jiem reik sužiūrėti ar nebus tom dienom perpildyta.
Tai tiek, viskas lyg ir ok, blogiausia tik, kad MB negalės būti kartu su manim visom dienom per tą badymąsi ir pan. Tikiuos nebus superš.. savijauta
Beje, dėl išsausėjimo po mmm. Dažnai tai būna dėl žemo estrogeno lygio, nes būtent šis hormonas atsakingas už gleives. Man susitvarkė perštėjimai po kelių estrogeno žvakučių. Pasitarkit su ginekologėm
Ale kaip man cia susisviete kad tu vilniuje... bet kokiu atveju sekmes!
Idomiai, man pienlige kaip tik labiau nuo paketu. Ir kasdieniu iklotu. Vat to meslo isvis atsisakiau. Ir TIK medvilniniai apatiniai. Iskart susitvarke savaime, dabar nebent nuo antibiotiku ar daugiau paracetamolio
Buvo seses 18-tas 4 diena. Pazadejau torta. Netycia gavosi 2 tortai ir bliudas deserto is biskvito, vaisiu ir kremo. Totally by accident. Cia turbut tik man NETYCIA gaunasi pilnas saldytuvas tortu
![]()
Ui, as vaikiui keksiuku pazadejau iskepti. Atsiverciau recepta, ten 12keksiuku, as padauginau ir dvieju, kad butu 24, bet gavosi 42 irgi netycia