Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 168 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Pirmom dienom keičiu ryte, grįžus po darbo ir prieš miegą. O po to tik vakare prieš miegą, nes būna pamirštu kad turiu ir dabar gausumas po P išvis sumažėjęs, galėčiau turbūt dar rečiau keist smile.gif
Ačiū smile.gif

Dėl finansavimo tvarkos nieko jum nepasakysiu merginos, nes negyvenu LT. Be to, darausi privačiai, nors ir turiu galimybę darys 3 nemokamus bandymus, bet neaišku kada jų sulauksiu, tad jie bus planui B, kurio tikiuos neprireiks smile.gif
Tai va, nieko ypatingai naujo nesužinojau, nes jau viską esu išstudijavus skersai išilgai smile.gifpamokino kaip adatas naudot, parodė schemutę su datom ir procedūrom. Jei nebus ko išpunktuot, tai grąžins pusę sumos. Išrašė receptą. Čia Se vaistai negali kainuot daugiau nei 120 eurų žmogui per metus, tad mum jie nebus brangūs smile.gif
Dar pažiūrėjo kiaušides, sakė viskas labai gražu (bet kas iš to 😑), paėmė dar kraujo dėl skydliaukės, sakė paskambins, jei bus per aukštas. Šiaip įdomu koks bus, nes geriu pagrinde thybon ir labai mažą dozę tiroksino, bet jiem to nesakiau, nes jie čia užsiciklinę ant tiroxino, o jis man neturi didelio efekto visai, arkliškų dozių irgi nenoriu vartot. Na bus matyt smile.gif
Teoriškai galim pradėt su kitu ciklu, bet mmm prasidėjus, reikės paskambint ir paklaust ar galiu, nes jiem reik sužiūrėti ar nebus tom dienom perpildyta.
Tai tiek, viskas lyg ir ok, blogiausia tik, kad MB negalės būti kartu su manim visom dienom per tą badymąsi ir pan. Tikiuos nebus superš.. savijauta smile.gif

Beje, dėl išsausėjimo po mmm. Dažnai tai būna dėl žemo estrogeno lygio, nes būtent šis hormonas atsakingas už gleives. Man susitvarkė perštėjimai po kelių estrogeno žvakučių. Pasitarkit su ginekologėm smile.gif

Ale kaip man cia susisviete kad tu vilniuje... :hm: bet kokiu atveju sekmes! :)

Idomiai, man pienlige kaip tik labiau nuo paketu. Ir kasdieniu iklotu. Vat to meslo isvis atsisakiau. Ir TIK medvilniniai apatiniai. Iskart susitvarke savaime, dabar nebent nuo antibiotiku ar daugiau paracetamolio :D

Buvo seses 18-tas 4 diena. Pazadejau torta. Netycia gavosi 2 tortai ir bliudas deserto is biskvito, vaisiu ir kremo. Totally by accident. Cia turbut tik man NETYCIA gaunasi pilnas saldytuvas tortu :huh2: :D

Ui, as vaikiui keksiuku pazadejau iskepti. Atsiverciau recepta, ten 12keksiuku, as padauginau ir dvieju, kad butu 24, bet gavosi 42 :oh: irgi netycia :lol:

Atsakyti

Pirmom dienom keičiu ryte, grįžus po darbo ir prieš miegą. O po to tik vakare prieš miegą, nes būna pamirštu kad turiu ir dabar gausumas po P išvis sumažėjęs, galėčiau turbūt dar rečiau keist smile.gif
Ačiū smile.gif

Dėl finansavimo tvarkos nieko jum nepasakysiu merginos, nes negyvenu LT. Be to, darausi privačiai, nors ir turiu galimybę darys 3 nemokamus bandymus, bet neaišku kada jų sulauksiu, tad jie bus planui B, kurio tikiuos neprireiks smile.gif
Tai va, nieko ypatingai naujo nesužinojau, nes jau viską esu išstudijavus skersai išilgai smile.gifpamokino kaip adatas naudot, parodė schemutę su datom ir procedūrom. Jei nebus ko išpunktuot, tai grąžins pusę sumos. Išrašė receptą. Čia Se vaistai negali kainuot daugiau nei 120 eurų žmogui per metus, tad mum jie nebus brangūs smile.gif
Dar pažiūrėjo kiaušides, sakė viskas labai gražu (bet kas iš to 😑), paėmė dar kraujo dėl skydliaukės, sakė paskambins, jei bus per aukštas. Šiaip įdomu koks bus, nes geriu pagrinde thybon ir labai mažą dozę tiroksino, bet jiem to nesakiau, nes jie čia užsiciklinę ant tiroxino, o jis man neturi didelio efekto visai, arkliškų dozių irgi nenoriu vartot. Na bus matyt smile.gif
Teoriškai galim pradėt su kitu ciklu, bet mmm prasidėjus, reikės paskambint ir paklaust ar galiu, nes jiem reik sužiūrėti ar nebus tom dienom perpildyta.
Tai tiek, viskas lyg ir ok, blogiausia tik, kad MB negalės būti kartu su manim visom dienom per tą badymąsi ir pan. Tikiuos nebus superš.. savijauta smile.gif

Beje, dėl išsausėjimo po mmm. Dažnai tai būna dėl žemo estrogeno lygio, nes būtent šis hormonas atsakingas už gleives. Man susitvarkė perštėjimai po kelių estrogeno žvakučių. Pasitarkit su ginekologėm smile.gif

Ale kaip man cia susisviete kad tu vilniuje... :hm: bet kokiu atveju sekmes! :)

Idomiai, man pienlige kaip tik labiau nuo paketu. Ir kasdieniu iklotu. Vat to meslo isvis atsisakiau. Ir TIK medvilniniai apatiniai. Iskart susitvarke savaime, dabar nebent nuo antibiotiku ar daugiau paracetamolio :D

Buvo seses 18-tas 4 diena. Pazadejau torta. Netycia gavosi 2 tortai ir bliudas deserto is biskvito, vaisiu ir kremo. Totally by accident. Cia turbut tik man NETYCIA gaunasi pilnas saldytuvas tortu :huh2: :D

Ui, as vaikiui keksiuku pazadejau iskepti. Atsiverciau recepta, ten 12keksiuku, as padauginau ir dvieju, kad butu 24, bet gavosi 42 :oh: irgi netycia :lol:

Atsakyti
Per telefona nejo man su citatom atrasyti
Tai uz baltus testukus ir mm po 4u.gif , gal kitas ciklas bus laimingas 4u.gif .
Kas del tortuku dvigubu, tai as kai tik pradejau kepti irgi buvo visko, visi primaitinti budavo. Dar ir dabar pasitaiko virsvorio. Papraso 2 kg , bet gaunasi visi 3 kg :-D.
Mano mm praejo, laukiu sav.pabaigoj O.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 08 07, 18:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="MeilesVaikai" data-cid="71749689" data-time="1502123944"><div></div></blockquote><p>as ir paskutiniu metu ta orgalutana leidaus (orangutanu vadinau biggrin.gif )
</p><p>turbut 'baisiausias vaistas tai buvo menopour, bet ne tiek del adatu, nes ten grynai duoda atskirai svirksta ir dvi adatas, viena maisymui, kita leidimui, bet nepatiko tu vaistu lauzymas, ta stikline, as net bijodavau, tai b visada lauzdavo, tada maisai, prisitrauki, kad nebutu buruliuku, tada adata keiti... nu daugiau pasiruosimo. aisku daryciau ne tiek, kad tik padetu...
</p><p>melynes budavo kai netiesiai leisdavau ir negiliai idurdavau, kai giliau ir taip beveik atsigulus pati, kazkaip labiau atsipalaiduoju, tai budavo geriau. ir bent 10 min svirkstas palaikytas kambario temparaturoj, arba tarp ranku patrintas, kad vaistai susiltu, tada ir nera skausmo.
</p><p>leidziamo prg neturejau, man ir kapsules buvo. tuo sekmingu kai buvau pastojus prg buvo geras, tai matyt gamino pakankamai ir pasisavino pakankamai. bet ji reikia stebet butinai. nezinau net ar pas mus butu ir leidziamo, jei reiktu. nezinau. gal tabl doze didinciau tada.
</p><p>del imuniteto.. man cia viena is n priezasciu kuri kisa koja. po tos nelaimes mano organizmas ijunge atmetimo funkcija. bandem ir su slopinimu antibais, nes istyrus krauja paaiskejo kad padidejes kiekis nbzn ten ko zodziu kur uz imuniteta atsakingas. organizmas embriona priima kaip antikuni ir neleidzia implantuotis. na viena is teoriju, aisku kita ir didziausia musu problema - embrionu kokybe. nes ispunktuoja nemazai, apsivaisina vos ne visas 100 proc o daugiau augime suprasteja, tai musu didzioji beda... verysad.gif bet paskutiniu metu kaltinu gyd nes netinkami vaistai buvo parinkti, ir man jau buvo aisku is visos mano patirties, kad auga netolygiai ir per greit. na buvo kaip buvo, dabar planas yra visai kitoks ziuresim ka gyd kalbes.
</p><p>nezinau tiesa pasakius jau ir ka galvot, ka daryt. gerus visokius vitaminus, papildus, zoleles ir tt..  ir negerus jausmas toks pat, gal net tuo metu kai geriau viska, buvo per daug ir uz tai imunitetas buvo per stiprus ir atmetinejo, nes kibmas tai buvo. tai dabar negeriu absol nieko, naturalus vitaminai kiek imanoma ir viskas. matysim.
</p>

Bet vat, jei čia jie nesureikšmina imuniteto problemų, tai man kažkaip neramu. Ką jie tada daro, kai daug kartų nepastoja? Nepagalvojau paklaust šito, bet nesinorėtų, kad šimtą kartų bandytų bele ką daryt biggrin.gif ką jiem gaila išrašyt keletą tablečių biggrin.gif
O kaip dažnai tikrino tavo lygį?
Mum sake taip po 150 ml gonalio penkias dienas, plius penktą dieną orangutangas smile.gif) 6tą žiūrės rezultatus ir koreguoja, jei reikia, tada 8tą dieną echo vėl. Tą pačią dieną sprendžia kada punktavimas, kažkaip taip smile.gif

QUOTE(crazy bee @ 2017 08 07, 20:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="MeilesVaikai" data-cid="71749274" data-time="1502100467"><div><p>Pirmom dienom keičiu ryte, grįžus po darbo ir prieš miegą. O po to tik vakare prieš miegą, nes būna pamirštu kad turiu ir dabar gausumas po P išvis sumažėjęs, galėčiau turbūt dar rečiau keist vartotojo įkelta nuotrauka
Ačiū vartotojo įkelta nuotrauka

</div></blockquote><p>Ale kaip man cia susisviete kad tu vilniuje... g.gif bet kokiu atveju sekmes! smile.gif</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nuozmusis Guzikas" data-cid="71748881" data-time="1502062094"><div><p>Idomiai, man pienlige kaip tik labiau nuo paketu. Ir kasdieniu iklotu. Vat to meslo isvis atsisakiau. Ir TIK medvilniniai apatiniai. Iskart susitvarke savaime, dabar nebent nuo antibiotiku ar daugiau paracetamolio biggrin.gif</p><p></p><p>Buvo seses 18-tas 4 diena. Pazadejau torta. Netycia gavosi 2 tortai ir bliudas deserto is biskvito, vaisiu ir kremo. Totally by accident. Cia turbut tik man NETYCIA gaunasi pilnas saldytuvas tortu huh.gif biggrin.gif</p></div></blockquote><p>Ui, as vaikiui keksiuku pazadejau iskepti. Atsiverciau recepta, ten 12keksiuku, as padauginau ir dvieju, kad butu 24, bet gavosi 42 doh.gif irgi netycia lotuliukas.gif</p>

Tai jo, kai būnu LT, būnu vln smile.gif
Sėkmės ryt vizite smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeilesVaikai: 07 rugpjūčio 2017 - 23:24
QUOTE(Ispaikyta @ 2017 08 08, 00:12)
Mano mm praejo, laukiu sav.pabaigoj O.

Mano mm irgi į galą, laukiu OV kaip nžn ko, kažkaip lb nekantru šį mėnesį, o taip stengiuosi neįsiciklinti unsure.gif ax.gif Sergu jau antra savaitė, gerklė skauda, paskutinėm dienom net naktimis nemiegu kaip stipriai, tai vėl mąstau, ar gerai planuotis leliuką, kai organizmas pasilpęs, ligos puola...

Labas rytas visoms 4u.gif
Atsakyti

Mano mm irgi į galą, laukiu OV kaip nžn ko, kažkaip lb nekantru šį mėnesį, o taip stengiuosi neįsiciklinti unsure.gifax.gifSergu jau antra savaitė, gerklė skauda, paskutinėm dienom net naktimis nemiegu kaip stipriai, tai vėl mąstau, ar gerai planuotis leliuką, kai organizmas pasilpęs, ligos puola...

Labas rytas visoms 4u.gif

Na jau ilgokai užsitęsė, jeigu antra savaitė negaluoji. Man irgi buvo gerklę smarkiai suėmę, labai bijojau, kad angina, bet pasirodo ne, tai išsisukau be rimtesnių vaistų. Bet man jau 5 dienos rimto skausmo buvo iššūkis, o tau dar rimčiau. Sveik  :4u: 

Dėl planavimo, man ginė buvo kalbėjus, kad geriau pasisaugot ir pan, kad tik nesusirgti, bet tai ką čia gali priplanuoti.

Atsakyti

Labutis visoms  :4u: 

ateinu pas jus su rožiniais virusiukais  :wub: vakar sužinojome kad laukiamės dukrytės (dariausi genetinius tyrimus ), tyrimai geri, tai ateinu užkrėst Jus visas  :nestuke  :nestuke  :nestuke paskaitau jus dažnai, daug naujokių, linkiu visoms čia ilgai neužsibūt  :4u:  :nestuke​ 

Atsakyti
QUOTE(Simona02 @ 2017 08 08, 09:19)
<p>Labutis visoms  4u.gif </p><p></p><p>ateinu pas jus su rožiniais virusiukais  wub.gif vakar sužinojome kad laukiamės dukrytės (dariausi genetinius tyrimus ), tyrimai geri, tai ateinu užkrėst Jus visas  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif paskaitau jus dažnai, daug naujokių, linkiu visoms čia ilgai neužsibūt  4u.gif  nestuke.gif​ </p>

Gaudau gaudau, kaip nooooriu riožinio wub.gif kelintą savaitę čia darėtės, kad pamatė mergytę ?
Papildyta:
QUOTE(Tanite @ 2017 08 08, 09:12)
Na jau ilgokai užsitęsė, jeigu antra savaitė negaluoji. Man irgi buvo gerklę smarkiai suėmę, labai bijojau, kad angina, bet pasirodo ne, tai išsisukau be rimtesnių vaistų. Bet man jau 5 dienos rimto skausmo buvo iššūkis, o tau dar rimčiau. Sveik  4u.gif </p><p>Dėl planavimo, man ginė buvo kalbėjus, kad geriau pasisaugot ir pan, kad tik nesusirgti, bet tai ką čia gali priplanuoti.</p>

Tikrai ilgokai, bet čia kažkoks virusas čiuožia, nes ir vaikas sirgo ir va draugei išvis mėnesį skaudėjo gerklę ( kaip nekeista tą mėnesį pastojo ax.gif ) unsure.gif
Ryt eisiu pas daktarus komisijai, tai paprašysiu kraujo tyrimo, gal jau stipresnių vaistų reikia...
Atsakyti

Gaudau gaudau, kaip nooooriu riožinio wub.gifkelintą savaitę čia darėtės, kad pamatė mergytę ?
Papildyta:

NIPT tyrimą daro nuo 10 savaitės, tai dariausi kai buvo 10sav .ir 4 dienos.  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Simona02 @ 2017 08 08, 09:43)
NIPT tyrimą daro nuo 10 savaitės, tai dariausi kai buvo 10sav .ir 4 dienos.  smile.gif​ 

Aišku, mačiau, kad yra naujas brangusis tyrimas smile.gif sveikinu su sveika mergyte, lengvo ir sklandaus nešiojimo nestuke.gif wub.gif
Atsakyti

Sveikos  :)  Gavau velnių nuo šeimos gydytojos, kad vis dar nebuvau pas jokią ginekologę, kad patvirtintų nėštumą, tai ryt varau privačiai  :)  Sakė būtinai 6-8 sav. paisrodyti ginei, kad patvirtintų, jog prisitvirtino vietoje ir viskas gerai, tai va, išėjau išbarta  :D 

Bet bliam, šiandien pasidariau ot, tai blanksta jie man... Kad tik viskas būtų gerai  :) 

Atsakyti

NIPT tyrimą daro nuo 10 savaitės, tai dariausi kai buvo 10sav .ir 4 dienos.  :)​ 

Galvojau, kad NIPT skirtas apsigimams  :)  O čia galima ir lytį nustatyti?  :)  Kiek kainavo šis malonumas?  :4u:​ 

Atsakyti