Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 168 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Dėl sporto, juk tikrai ne profesionaliam lygmenyje manau sportuojama, kur krūviai dideli ir pan. Šiaip judėjimas yra pageidautinas ir sveikintinas tiek bandant pastoti, tiek ir nėštumo metu, tik jau aišku tada parenkama lengvesnė veikla - baseinas, nėštukių joga ar kokia kalanetika. Tikrai nemeskit sportuot, kurios tuo užsiima. Va man reiktų pavyzdį imti ir pradėti krutėti.

Aš jau po vizito pas ginekologę. Viskas gerai, žirnelis atitinka 8 savaites, įsitaisęs tinkamai. :wub:  Dabar belieka nuspręsti, ar noriu tų genetinių tyrimų. Po mėnesio keliausiu į klinikas išsamiam echo, tai iki to laiko jau reiktų apsispręsti. Su vyru reikės rimtai pasikalbėti ta tema.

Na ir jau teks pilna koja kraustytis pas kovinukus. 

Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2017 08 09, 09:58)
Aš jau po vizito pas ginekologę. Viskas gerai, žirnelis atitinka 8 savaites, įsitaisęs tinkamai. wub.gif  Dabar belieka nuspręsti, ar noriu tų genetinių tyrimų. Po mėnesio keliausiu į klinikas išsamiam echo, tai iki to laiko jau reiktų apsispręsti. Su vyru reikės rimtai pasikalbėti ta tema.
Na ir jau teks pilna koja kraustytis pas kovinukus. 

Sveikinimai, stiprėkit ir aukit nestuke.gif wub.gif
Atsakyti

laba is ryto. 

taip tingisi siandien dirbt kad negaliu... nors darbo yra ir apstu, bet kazkokia apsisvajojus, dar slegis lauke jaucias. 

Dar maciau uzkabinot svorio klausima...tai buvau pastojus ir su virsvoriu, ir be  :)

tai ir as buvau.. kazkaip pavyke buvo, bet kai dabar esam daktaru rankose,plius visa kaina reiks moket, tai norisi optimaliausio varianto.. 

As jauciu irgi to tyrimo noreciau, reikia pradeti taupyti smile.gif))

o tvirtai esat nusprende kad jei kas, ka darysit? man cia sunkiausia uzduotis..

Atsakyti

Galvoju o mazu kas uzkibo. Ar yra tarp musu sportuojanciu? Kazkaip ir svoriu prisibijau , turbut nereikia galvot apie pastojima , dar daugiau veiklos uzsiimti ir bus ramiau :-D

Aš sportuoju :) Ir prieš nėštumą ir nėštumo metu, bet aš labai lengvai ir svoriai minimalūs, max. 2 kg. svarmenukai  :)  Kas antrą dieną po kokių 40 min., net nesuprakaituoju normaliai, bet išsijudinu  :D​ 

Atsakyti

Šiandien vėl tepa... Bijau, kad peraugs i mmm :(

Bet mm tik savaitgalį, tai tolokai dar  :hmm:  Nebent ankščiau pareis... Bet reikia tikėtis geriausio, gal visgi implantacinis  :)​ 

Atsakyti

Sveikos :) 

Pas mane anomalijos, BKT pakilo nors siandien 14 DPO  :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2017 08 09, 11:21)
<p>Sveikos smile.gif </p><p></p><p>Pas mane anomalijos, BKT pakilo nors siandien 14 DPO  unsure.gif​ </p>

Tai čia ne anomalijos, o suuuper gerai ! Kaip testas, nesidarei ? smile.gif
Atsakyti

Sveikos :)

Pas mane anomalijos, BKT pakilo nors siandien 14 DPO  :unsure:​ 

Tai gal čia geras ženklas  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Labas,

Tanite, sveikinimai.

as pirmo nestumo metu turejau toksoplazmoze, 12 savaite kai pakliuvau i ligonine su kraujavimu, viena "gydytoja" paklause, ka cia darau, vistiek vaikas gims "darzove" ir pasiule valyma...apie 20 savaite dariau echo pas genetika, siule ir vandenu tyrima, bet atsisakiau, bijojau nors ir 1 procento rizikos, bet ir zinojau, kad nesugebesiu priimti sprendimo nutraukt nestuma...

Atsakyti

Labas,

Tanite, sveikinimai.

as pirmo nestumo metu turejau toksoplazmoze, 12 savaite kai pakliuvau i ligonine su kraujavimu, viena "gydytoja" paklause, ka cia darau, vistiek vaikas gims "darzove" ir pasiule valyma...apie 20 savaite dariau echo pas genetika, siule ir vandenu tyrima, bet atsisakiau, bijojau nors ir 1 procento rizikos, bet ir zinojau, kad nesugebesiu priimti sprendimo nutraukt nestuma...

Tai va tai mane ir stabdo, kad nežinau, ką daryčiau blogu atveju. Ko gero irgi neišdrįsčiau, nors kitas scenarijus irgi labai liūdinantis būtų, jeigu vaikutis sirgtų kokia sunkia genetine liga. Su pirmu buvo viskas kažkaip gerokai paprasčiau, nebuvo tų tokių super duper tyrimų, nebuvo net minčių dėl išsityrimų. Na lauksim išsamaus echo 12 sav.

Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2017 08 09, 08:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ispaikyta" data-cid="71751186" data-time="1502231019"><div><p>Galvoju o mazu kas uzkibo. Ar yra tarp musu sportuojanciu? Kazkaip ir svoriu prisibijau , turbut nereikia galvot apie pastojima , dar daugiau veiklos uzsiimti ir bus ramiau :-D</p></div></blockquote><p>Aš sportuoju smile.gif Ir prieš nėštumą ir nėštumo metu, bet aš labai lengvai ir svoriai minimalūs, max. 2 kg. svarmenukai  smile.gif  Kas antrą dieną po kokių 40 min., net nesuprakaituoju normaliai, bet išsijudinu  biggrin.gif </p>

Tai toki sporta as suprantu , pati pereiciau prie lengvo pastojus. Ir esu girdejus jog ir pastojimui gerai.
Bet as raumenukus auginuos. Pas mane svoriai ziurint ka darant ir 30 ir 40 ir 50 kg. Darau visas mirties traukas ir visa kita. Uztad ir pasidare idomu , nes pas mane maziausi po 5 kg bet ir tai tik apsilimui .
Pvz pas mus salej yra nesciu kur su svoriais dideliais tampos , tai net baisu ziuret. As Airijoj gyvenu, tai ju mastymas aplamai nuo musu skiriasi :-D
Atsakyti

Tai čia ne anomalijos, o suuuper gerai ! Kaip testas, nesidarei ? smile.gif

Nea, nesidariau, netikiu kad bus II...

Tai gal čia geras ženklas  :bigsmile:​ 

Na tikekimes ;) ryt ziuresiu ka BT rodys, kol kas jokiu mm pozymiu... isvis su ta mano ov idomiai, as pildau Tevu darzelyje BT, tai rode 12 cd mazai tiketina ov, nes 9 cd buvo aukstas taskas, tai jis maise. Ji pamazinus 1 laipsniu, tadam faktine ovuliacija 11 cd. Suvedziau viska i fertility friend, nezeminus 9 cd, tai FF rodo ov irgi 11 cd. Tai matyt tada ir buvo. Siandien 14 cd. Pereita men mmm pramuse pilnu pajegumu jau 13 cd ir bt bebuvo 36.6...

Atsakyti