Sveikos!
Crazy_bee, o kaip tavo vizitas dėl IVF vakar praėjo?
Kazkaip... Is pradziu susinesvinau, vos neapsibloviau, nes atejo sesute ar kas ten tokia, sako siuntimas blogas, neteisingai parasyta, dar galiojimas pasibaiges. Bet gydytojas prieme, tik siuntima reiks atneat galiojanti ir teisinga. Apziurejo, isklausinejo visko. Visus tyrimus reiks pakartoti is naujo. Tik va kadangi 5CD, tai tyrimus jau velu daryti si cikla, teks laukti kito. Dar jam nepatinko kad VK dare IUI su 5foliais. Tada sako reik panagrineti kodel tik 10ispunktavo. Tai kaip supratau dar laukia daug tyrimu visokiu...
Ai, dar siuntime parasyta, kad pas mane 3endo stadija, dar kazkoks darinys yra, nors gine man to nesake. Sako reik operuot. Sakau nieko nezinau, man niekas nieko nesake. Tai kai tikrino, tai pats irgi nesake, kad kazka ten mato. Tai dabar lauksiu naujo ciklo pradzios, kad tyrimus pasidaryt, o tada jau ziuresim kas bus. Apie finansavima net neklausiau, isejau galvodama kaip greiciau iki gines nusigaut nauja siuntima gaut, nes kitu atveju 100€uz vizita.
Nulekiau iki poliklinikos, o gine atostogauja! Mano seimos gydytoja irgi! Sako daugiau niekas negali padet... Tai sakau, darykit ka norit, mane is santariskiu grazino atgal nes siuntimas blogas. Tai greit surado kas gali nauja parasyt. Tai va ryt nesiu, kad butu ramu visiems