Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 168 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Bet as raumenukus auginuos. Pas mane svoriai ziurint ka darant ir 30 ir 40 ir 50 kg. Darau visas mirties traukas ir visa kita. Uztad ir pasidare idomu , nes pas mane maziausi po 5 kg bet ir tai tik apsilimui .
Pvz pas mus salej yra nesciu kur su svoriais dideliais tampos , tai net baisu ziuret. As Airijoj gyvenu, tai ju mastymas aplamai nuo musu skiriasi :-D

Na tada net nežinau kaip būna, kai yra tokie svoriai  :D  Jeigu kitos nėštukės taip sportuoja, tai reiškia, kad įmanoma pastoti  :D  Bet čia kažkada kažkuri forumietė minėjo, kad su stipriu pilvo presu sunkesni gimdymai būna, tai aš po to labai apraminau savo treniruotes  :D​ 

Atsakyti

Kisulita, kelintą tu keliauji vizitui?

Atsakyti

Nea, nesidariau, netikiu kad bus II...

Na tikekimes ;) ryt ziuresiu ka BT rodys, kol kas jokiu mm pozymiu... isvis su ta mano ov idomiai, as pildau Tevu darzelyje BT, tai rode 12 cd mazai tiketina ov, nes 9 cd buvo aukstas taskas, tai jis maise. Ji pamazinus 1 laipsniu, tadam faktine ovuliacija 11 cd. Suvedziau viska i fertility friend, nezeminus 9 cd, tai FF rodo ov irgi 11 cd. Tai matyt tada ir buvo. Siandien 14 cd. Pereita men mmm pramuse pilnu pajegumu jau 13 cd ir bt bebuvo 36.6...

Turbūt turėjai omeny, kad šiandien 14 dpo  :4u:  Šiaip manau, kad tikrai geras ženklas, jog bt pakilo, jeigu laikysis ir rytoj, manau, kad galėsi mėgintis nt daryti  :)  

Su tais O nuspėjimais per apps'us ir tinklalapius, tai nevisada jie užtaiko, tai labiausiai reikia savimi pasikliauti ir savo pojūčiais  :4u:​ 

Atsakyti

Turbūt turėjai omeny, kad šiandien 14 dpo  :4u:  Šiaip manau, kad tikrai geras ženklas, jog bt pakilo, jeigu laikysis ir rytoj, manau, kad galėsi mėgintis nt daryti  :)

Su tais O nuspėjimais per apps'us ir tinklalapius, tai nevisada jie užtaiko, tai labiausiai reikia savimi pasikliauti ir savo pojūčiais  :4u:​ 

Ui jooo tikrai DPO, visai jau susiveliau  :rolleyes:  niu ziuresiu ka ryt rodyt, kol kas jokiu tepliojimu jokiu mmm pozymiu...

Atsakyti

Kisulita, kelintą tu keliauji vizitui?

Aš jau neužilgo  :)​ 

Atsakyti

Ui jooo tikrai DPO, visai jau susiveliau  :rolleyes:  niu ziuresiu ka ryt rodyt, kol kas jokiu tepliojimu jokiu mmm pozymiu...

Tai nekantriai lauksim žinių  :D

Atsakyti

Tai nekantriai lauksim žinių  :D

O mes lauksim ziniu is taves po vizito pas gine :mirksiukas:​   :4u: 

Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2017 08 09, 11:21)
<p>Sveikos smile.gif </p><p></p><p>Pas mane anomalijos, BKT pakilo nors siandien 14 DPO  unsure.gif​ </p>

BT būna pakrenta dėl implantacijos 4u.gif
Man vakar pakrito, o šiandien užkilo vėl (8DPO)
Atsakyti
Crazy_bee, o kaip tavo vizitas dėl IVF vakar praėjo?
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeilesVaikai: 09 rugpjūčio 2017 - 19:03

Sveikos! 

Crazy_bee, o kaip tavo vizitas dėl IVF vakar praėjo?

Kazkaip... Is pradziu susinesvinau, vos neapsibloviau, nes atejo sesute ar kas ten tokia, sako siuntimas blogas, neteisingai parasyta, dar galiojimas pasibaiges. Bet gydytojas prieme, tik siuntima reiks atneat galiojanti ir teisinga. Apziurejo, isklausinejo visko. Visus tyrimus reiks pakartoti is naujo. Tik va kadangi 5CD, tai tyrimus jau velu daryti si cikla, teks laukti kito. Dar jam nepatinko kad VK  dare IUI su 5foliais. Tada sako reik panagrineti kodel tik 10ispunktavo. Tai kaip supratau dar laukia daug tyrimu visokiu... 

Ai, dar siuntime parasyta, kad pas mane 3endo stadija, dar kazkoks darinys yra, nors gine man to nesake. Sako reik operuot. Sakau nieko nezinau, man niekas nieko nesake. Tai kai tikrino, tai pats irgi nesake, kad kazka ten mato. Tai dabar lauksiu naujo ciklo pradzios, kad tyrimus pasidaryt, o tada jau ziuresim kas bus. Apie finansavima net neklausiau, isejau galvodama kaip greiciau iki gines nusigaut nauja siuntima gaut, nes kitu atveju 100€uz vizita. 

Nulekiau iki poliklinikos, o gine atostogauja! Mano seimos gydytoja irgi! Sako daugiau niekas negali padet...  Tai sakau, darykit ka norit, mane is santariskiu grazino atgal nes siuntimas blogas. Tai greit surado kas gali nauja parasyt. Tai va ryt nesiu, kad butu ramu visiems :)

Atsakyti

Beladona- lauksim II  :B​ 

Atsakyti