Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 168 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Chebra, cia geras, dalinuos pasijuokt. Drauges GP pavare. Nuejo pas gydytoja, nes skauda kojas (slaunu raumenis) ziauriai. Nu gal nuo svorio kylancio su nestumu, gal ka. Gydytoja nieko nei ziurejo, nei klause, nei ka, "kazka israse". Gavo zodziu. Klotrimazolio tepaliuko vaginalinio pienligei gydyt :D  Nu kai prietranka, mirstam is juoko.

Atsakyti

Aaaaaa!!!  :bijau:   :bijau:  :bijau:  maciau ka tik nutrenkta gandra  :cry2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crazy bee: 09 rugpjūčio 2017 - 19:31

Chebra, cia geras, dalinuos pasijuokt. Drauges GP pavare. Nuejo pas gydytoja, nes skauda kojas (slaunu raumenis) ziauriai. Nu gal nuo svorio kylancio su nestumu, gal ka. Gydytoja nieko nei ziurejo, nei klause, nei ka, "kazka israse". Gavo zodziu. Klotrimazolio tepaliuko vaginalinio pienligei gydyt :D  Nu kai prietranka, mirstam is juoko.

:huh2:​ joooo...bent jau slaunys ir vagina visai netoli... Ziu, kad kita karta kokios anginos negydytu vaistais nuo hemorojaus...

Atsakyti

Neatsidziaugiu gandrais siam kraste.. Nors zinau, kad tai tik simbolika, kad gandras LT jau vos ne parazitinis paukstis, beveik neturintis naturaliu priesu gamtoj... Bet tokie grazus jie. Ir gerviu matem daug :D

Atsakyti

Guzikai

Ryskiai nesusisnekejo ;) Beje, klotrimazolis ne tik pienligei gydyti naudojamas. Bet visvien juokinga  :D 

Atsakyti

Kokį šiandien įvykį nemalonų apturėjau... Variau namo po klinikos, o autobuse vaikščiojo vyrukas ir prašė duoti pinigų, nes jis nori valgyti, yra neįgalus... Aš paskendusi savo mintyse nelabai atkreipiau dėmesį į jį, o kai jau buvo praėjęs ir kitus kalbino, "daėjo" man kas vyksta... Nemaloniausia, kai jis visiems sakė, kad padėtume ir Dievas mums padės, bet kai kaikurie žmonės atsisakė, tai jo frazė "nu tai ir Dievas jums nepadės" taip nemaloniai paveikė  :unsure:  Negaliu nustoti apie tai galvoti...

O apžiūra gerai praėjo, viskas tvarkoje  :) 

Atsakyti

Kokį šiandien įvykį nemalonų apturėjau... Variau namo po klinikos, o autobuse vaikščiojo vyrukas ir prašė duoti pinigų, nes jis nori valgyti, yra neįgalus... Aš paskendusi savo mintyse nelabai atkreipiau dėmesį į jį, o kai jau buvo praėjęs ir kitus kalbino, "daėjo" man kas vyksta... Nemaloniausia, kai jis visiems sakė, kad padėtume ir Dievas mums padės, bet kai kaikurie žmonės atsisakė, tai jo frazė "nu tai ir Dievas jums nepadės" taip nemaloniai paveikė  :unsure:  Negaliu nustoti apie tai galvoti...

O apžiūra gerai praėjo, viskas tvarkoje  :)

:hm: o tu ne is seskines poliklinikos vaziavai? Nes vakar apie 18h su ta pacia fraze vyriokas vaiksciojo :lol: kazkoki maiseli su savimi nesiojosi

Atsakyti

Ui, tik dabar susiprotejau, kad siandien vaziavai :lol: smagenine jau atsijungus :lol:

Atsakyti

Guzikai

Ryskiai nesusisnekejo ;) Beje, klotrimazolis ne tik pienligei gydyti naudojamas. Bet visvien juokinga  :D

Zinau, mama su mociute jei gerai pamenu ir varikozes mozojo ir pagelbsti, ir siaip nuo grybelio ir galaizinko, bet nuuuu... Ne raumenu skausma gal :D Ir net nepaziurejus i tas kojas. Idomiai ten taip :D

Atsakyti

Aš taip pat maniau, kad jau gal ir užkibo, pradėjo tept ir peraugo visgi į mmm. Linkiu, kad tau taip nebūtu. O man keista, kad menesinės atėjo 10 dienų anksčiau, neatsimenu, kad taip būtų anksčiau.

Atsakyti

10 dienu anksciau? O_O Jokiu vaistu ar ko nors negerei? Keista taip, kad sitaip nusimustu. Planuot ypac pradejus tai visoms cia pavaziuoja, bet gal ir ne iki tiek, kad net 10 dienu...

Atsakyti

Visgi peraugo ir man tas tepliojimas į mmm... :( Bet 4 dienom per anksti, man taip retai būna, nebent stresas ar panašiai. Na gal čia Ispanijos karštis, nes būdavo naktį ir iki pykinimo karštis. Na ką, čia kaip ir pirmas normalus planavimo ciklas buvo, nereikia nusimint :)  Survagiki mmmm nelaukia 09.07

Atsakyti