Bet juk tai pati normaliausia ciklo trukme, ideali sakyciau
Rimtai? Pasirodo esu visiška neišmanelė 😶
Kurios daugiau zino, gal galetumet apsviest- jei pirma mmm diena=pirma ciklo diena ir jei pastoji gine skaiciuoja nestuma nuo pirmos ciklo dienos, tai nuo pirmos mmm dienos, jei po mmm pastoji, reik atskaiciuot 40 sav ir tada butu numatoma termino diena? Ar teisingai suprantu..
Taip, pirma diena būna kaip atskaitos taškas skaičiuojant nėštumo savaites ir šeimos gyd. man taip apskaičiavo kiek yra savaičių, bet ginekologė tai vadovaujasi echoskopija Man neatitiko echokopijos rezultatai su pirma mm diena, tai gimdymo data buvo perskaičiuota pagal echo
As tai laukiu mmm ir manau jos ateis. Tai turbut tiesiog noriu pabut dar galbut nescia ir tiek
juk 12 dpo nei vaiduoklio nerode, tai stebuklu nebuna juk. Papasakok geriau kaip vakar apziura? Matei jau zirniuka?
Bet 15 dpo dar bt užkilus, neįprasta
Apžiūra gerai praėjo, gavau kalną informacijos, ginekologė pagal echo pasakė kiek iš tiesų laiko, pasirodo, daugiau nei skaičiuojant pagal mm Mačiau kažkokį debesėlį, sakė, kad čia ir yra vaikiukas, jau girdėti širdutė
Dabar vėl turiu galvos skausmą, nuspręsti kur toliau lankytis dėl nėštumo
Bet 15 dpo dar bt užkilus, neįprasta
Apžiūra gerai praėjo, gavau kalną informacijos, ginekologė pagal echo pasakė kiek iš tiesų laiko, pasirodo, daugiau nei skaičiuojant pagal mm
Mačiau kažkokį debesėlį, sakė, kad čia ir yra vaikiukas, jau girdėti širdutė
Dabar vėl turiu galvos skausmą, nuspręsti kur toliau lankytis dėl nėštumo
Kaip super, kokios geros naujienos ! Sirdute tai kiek savaiciu pagal echo ? ir kada numate jau didziaja diena ?
12DPO gali tik įsitvrtinti, juk 8-12DPO pagal "vadovėlį" ir yra, tad nereikia nuliūsti, jei tą dieną baltas buvo
o Jūs ir kantri, aš neištverčiau ir daryčiausi, jei bent vieną dieną vėluotų
Is tikro tai kas ir supaisys ta moters organizma, nu gl ir ivyko implantacija kokia 10 ar 11 dpo tarkim, todel ir nerode dar. As paziurejau kad nieko ryskiai matomo ir nestudijavau ten labiausiai tu vaiduokliu. Kiek i TD ikelia baltu testu as niekaip nematau, o va kitos mato!
p.s. skutaus ryte kojas su mb putom fuuuuu kaip sutampe pojuciai is didelio noro net atsirado
Is tikro tai kas ir supaisys ta moters organizma, nu gl ir ivyko implantacija kokia 10 ar 11 dpo tarkim, todel ir nerode dar. As paziurejau kad nieko ryskiai matomo ir nestudijavau ten labiausiai tu vaiduokliu. Kiek i TD ikelia baltu testu as niekaip nematau, o va kitos mato!
p.s. skutaus ryte kojas su mb putom fuuuuu kaip sutampe
pojuciai is didelio noro net atsirado
Tai dabar reikės kažkaip išlaukti šeštadienio Laikau kumščius, kad jau būtų matyti II