Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 168 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Bet juk tai pati normaliausia ciklo trukme, ideali sakyciau :)

Rimtai? Pasirodo esu visiška neišmanelė 😶

Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2017 08 10, 08:32)
Kurios daugiau zino, gal galetumet apsviest- jei pirma mmm diena=pirma ciklo diena ir jei pastoji gine skaiciuoja nestuma nuo pirmos ciklo dienos, tai nuo pirmos mmm dienos, jei po mmm pastoji, reik atskaiciuot 40 sav ir tada butu numatoma termino diena? Ar teisingai suprantu..</p>

Yra nėštumo skaičiuoklė . Dar skaičiau, kad skaičiuojant nuo ovuliacijos reikia atimti 7 dienas ir tris mėnesius ir pridėti metus 4u.gif

Gaila, kam prasidėjo mmm.. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aštai šiandien NT sugadinau, nors dar ryškiai per anksti rolleyes.gif Aišku tuščias, bet iki mmm dienos dar yra laiko smile.gif
Atsakyti

Kurios daugiau zino, gal galetumet apsviest- jei pirma mmm diena=pirma ciklo diena ir jei pastoji gine skaiciuoja nestuma nuo pirmos ciklo dienos, tai nuo pirmos mmm dienos, jei po mmm pastoji, reik atskaiciuot 40 sav ir tada butu numatoma termino diena? Ar teisingai suprantu..

Taip, pirma diena būna kaip atskaitos taškas skaičiuojant nėštumo savaites ir šeimos gyd. man taip apskaičiavo kiek yra savaičių, bet ginekologė tai vadovaujasi echoskopija  :)  Man neatitiko echokopijos rezultatai su pirma mm diena, tai gimdymo data buvo perskaičiuota pagal echo  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2017 08 10, 08:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kisulita" data-cid="71752620" data-time="1502342497"><div><p>Nea, čia jau matyt viskas aišku  biggrin.gif  Ir kaip dabar to šeštadienio išlaukti?  blink.gif  biggrin.gif  Baisiai nekantru  biggrin.gif​ </p></div></blockquote><p>As tai laukiu mmm ir manau jos ateis. Tai turbut tiesiog noriu pabut dar galbut nescia ir tiek  rolleyes.gif juk 12 dpo nei vaiduoklio nerode, tai stebuklu nebuna juk. Papasakok geriau kaip vakar apziura? Matei jau zirniuka? rolleyes.gif​ </p>

12DPO gali tik įsitvrtinti, juk 8-12DPO pagal "vadovėlį" ir yra, tad nereikia nuliūsti, jei tą dieną baltas buvo mirksiukas.gif o Jūs ir kantri, aš neištverčiau ir daryčiausi, jei bent vieną dieną vėluotų biggrin.gif
Atsakyti

As tai laukiu mmm ir manau jos ateis. Tai turbut tiesiog noriu pabut dar galbut nescia ir tiek  :rolleyes: juk 12 dpo nei vaiduoklio nerode, tai stebuklu nebuna juk. Papasakok geriau kaip vakar apziura? Matei jau zirniuka? :rolleyes:​ 

Bet 15 dpo dar bt užkilus, neįprasta  :) 

Apžiūra gerai praėjo, gavau kalną informacijos, ginekologė pagal echo pasakė kiek iš tiesų laiko, pasirodo, daugiau nei skaičiuojant pagal mm  :D  Mačiau kažkokį debesėlį, sakė, kad čia ir yra vaikiukas, jau girdėti širdutė  :wub:  Dabar vėl turiu galvos skausmą, nuspręsti kur toliau lankytis dėl nėštumo  :hmm:​ 

Atsakyti

Bet 15 dpo dar bt užkilus, neįprasta  :)

Apžiūra gerai praėjo, gavau kalną informacijos, ginekologė pagal echo pasakė kiek iš tiesų laiko, pasirodo, daugiau nei skaičiuojant pagal mm  :D  Mačiau kažkokį debesėlį, sakė, kad čia ir yra vaikiukas, jau girdėti širdutė  :wub:  Dabar vėl turiu galvos skausmą, nuspręsti kur toliau lankytis dėl nėštumo  :hmm:​ 

Kaip super, kokios geros naujienos ! Sirdute  :wub:  tai kiek savaiciu pagal echo ? ir kada numate jau didziaja diena ? 

Atsakyti

12DPO gali tik įsitvrtinti, juk 8-12DPO pagal "vadovėlį" ir yra, tad nereikia nuliūsti, jei tą dieną baltas buvo mirksiukas.gifo Jūs ir kantri, aš neištverčiau ir daryčiausi, jei bent vieną dieną vėluotų biggrin.gif

Is tikro tai kas ir supaisys ta moters organizma, nu gl ir ivyko implantacija kokia 10 ar 11 dpo tarkim, todel ir nerode dar. As paziurejau kad nieko ryskiai matomo ir nestudijavau ten labiausiai tu vaiduokliu. Kiek i TD ikelia baltu testu as niekaip nematau, o va kitos mato! 

p.s. skutaus ryte kojas su mb putom fuuuuu kaip sutampe :blink:​  pojuciai is didelio noro net atsirado  :D 

Atsakyti

Kaip super, kokios geros naujienos ! Sirdute  :wub:  tai kiek savaiciu pagal echo ? ir kada numate jau didziaja diena ? 

Pagal echoskopiją jau 7 sav. ir 5 d., tai kovo 24 d. jau kaip ir terminas  :D​ 

Atsakyti

Is tikro tai kas ir supaisys ta moters organizma, nu gl ir ivyko implantacija kokia 10 ar 11 dpo tarkim, todel ir nerode dar. As paziurejau kad nieko ryskiai matomo ir nestudijavau ten labiausiai tu vaiduokliu. Kiek i TD ikelia baltu testu as niekaip nematau, o va kitos mato! 

p.s. skutaus ryte kojas su mb putom fuuuuu kaip sutampe :blink:​  pojuciai is didelio noro net atsirado  :D

Tai dabar reikės kažkaip išlaukti šeštadienio  :D  Laikau kumščius, kad jau būtų matyti II  :4u:​ 

Atsakyti

Su beladona man atrodo kad aišku jau 😂 Dvi dienos po implantacijos testukas jau gali mesti vaiduoklį. Tai nu nors dėl mūsų apsysiok, pati gali ir nežiūrėti, mes pažiūrėsim :D

O dėl pojūčių - tai aš kas mėnesį nėščia kokiai savaitei :D puikiai suprantu. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jefimija: 10 rugpjūčio 2017 - 10:38
QUOTE(Jefimija @ 2017 08 10, 11:37)
Su beladona man atrodo kad aišku jau 😂 Dvi dienos po implantacijos testukas jau gali mesti vaiduoklį. Tai nu nors dėl mūsų apsysiok, pati gali ir nežiūrėti, mes pažiūrėsim biggrin.gif</p>

didis.gif vo vo, mūsų neerzink čia tais palaukimais biggrin.gif
Atsakyti

Rimtai? Pasirodo esu visiška neišmanelė 😶

Zinoma skaiciuojant nuo pirmos mmm dienos :4u:

Aciu atsakiusioms!

Atsakyti