Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 168 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

didis.gifvo vo, mūsų neerzink čia tais palaukimais biggrin.gif

:ax: 

Su beladona man atrodo kad aišku jau 😂 Dvi dienos po implantacijos testukas jau gali mesti vaiduoklį. Tai nu nors dėl mūsų apsysiok, pati gali ir nežiūrėti, mes pažiūrėsim :D

O dėl pojūčių - tai aš kas mėnesį nėščia kokiai savaitei :D puikiai suprantu. 

Niu ok, ryt jei bt nenukris iki kokiu 36.8 darau testa, turiu du - easy ir melyna benu. Kuri imt ? 

Atsakyti

Kisulita, su pirmuoju pasimatymu  :wub: džiugu, kad viskas gerai. Smagūs rūpestėliai :) 

Beladona, nežinau dėl testukų, kuris jautresnis? 

Atsakyti

Survagiki, Kristina23, už mmm jums po baliončiką  :4u:  naujas ciklas, naujos galimybės. 

Atsakyti

Mano ciklas ilgokas 28-30 dienų :) Na pati kelionė jau šioks toks stresas, nuovargis. Tai susidėjo manau

28 dienos yra vadovėlinis ciklas ;) 

Atsakyti

Beladona, pamenu Benu kaip melaginti daznai minimi, darykis kita ;) 

Atsakyti

didis.gifvo vo, mūsų neerzink čia tais palaukimais biggrin.gif

:D :D 

Atsakyti

Easy test man atrodo 20miu, o Benu - 25miu. Melagiai tie roziniai benu, 10miu, ju neber prekyboj. 

Pas mane dabar baisus KTS  :oh:  bet ir siaip karsta, maukiu vandeni ir tulika varineju, dar cia uzsuku, dirbt nera kada  :lol: 

Jefimija, peremiau kol kas tavo marianas  :victory2:​ 

Atsakyti

Beladona, tai imk easy - tau rytoj 16 dpo, jei neklystu? 

Dėl marianų - gerai, kad laikai frontą :D kitaip liūdna čia būtų :) Aš tuoj estafetę perimsiu - šiandien užkilo bt, tai O turbūt įvyko, darbinis sezonas uždaromas :D ir po kokios savaitėlės jau marianinsiuos. 

Atsakyti

Beladona, tai imk easy - tau rytoj 16 dpo, jei neklystu? 

Dėl marianų - gerai, kad laikai frontą :D kitaip liūdna čia būtų :) Aš tuoj estafetę perimsiu - šiandien užkilo bt, tai O turbūt įvyko, darbinis sezonas uždaromas :D ir po kokios savaitėlės jau marianinsiuos. 

Aha, rytoj bus 16 dpo. Man irgi patinka kai cia biski veiksmo verda, marianos yra geris  :mirksiukas:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beladona: 10 rugpjūčio 2017 - 12:28

Aha, rytoj bus 16 dpo. Man irgi patinka kai cia biski veiksmo verda, marianos yra geris  :mirksiukas:

O tavo antra fazė visada 16 dienų, ar čia gaunasi jau dviejų dienų mmm vėlavimas?  :B​ 

Atsakyti

Partempiu sąrašiuką, berods naujausias šitas. Tai įsirašom, pasitaisom, kas ne taip. 

08.07 - aquabona nelaukia mmm
08.09- Morka:) nelaukia mmm
08.11 - beladona nelaukia mmm

08.13 - Survagiki nelaukia mmm
08.17 - MeilesVaikai nelaukia mmm
08.22 - Janima nelaukia mmm
08.25 - Jefimija nelaukia mmm
08.28- Ispaikyta nelaukia mmm
08.31 - Kudlota nelaukia mmm
08.31 - Ryžiukė nelaukia mmm
09.02 - Cuddle nelaukia mmm
09.10 - deraramos dar paatostogaus ir nelaukia mmm
??.?? - Zuiza nelaukia mmm
09.?? - Guzikas nelaukia mmm

Atsakyti

O tavo antra fazė visada 16 dienų, ar čia gaunasi jau dviejų dienų mmm vėlavimas?  :B​ 

Vat kas nezinau, pas mane cia realiai antras tikras ciklas po persileidimo geguze, ir antras kai matuoju BKT. Pereita cikla OV buvo 10 cd, 13 dpo jau bkt buvo pakritusi, pradejo tepti, kita diena jau mmm visu grazumu buvo. 

O sarariuke tai as mmm data esu pskaiciavusi pagal 26 dienu cikla, toks pas mane dazniausiai budavo iki p. Bet matyt mano mmm turejo but vakar, tai jei testas uzvakar nieko nerode, matyt siaip mano organizmas su manim pokstauja  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beladona: 10 rugpjūčio 2017 - 12:44