Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 168 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

As vis sugalvoju, ko keisto paklaust :D Klausiu istekejusiu. Jeigu pora sumasto susituokt (ar Lietuvoj, ar uzsieny), tai nauji pasai/ID isduodami automatiskai (moteriai pvz, pavarde keiciant), ar uz juos vistiek atskirai moket reikia? Ir isvis ar tik moters dokumentai keiciasi, ar abieju?

Reik mokėti, kur nereiks :D rašai pareiškimą keisti pavardę santuokos pagrindu. Ar vyras gali paimti žmonos pavardę, nesu tikra, ar jau tokią naujovę įvedė ar reikia "padiskutuoti" dar seime. 

Aš vyro pavardės neėmiau  :P  Tai sutaupiau  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jefimija: 03 rugpjūčio 2017 - 21:36

Nu aisku tada :D Bo cia ateinanciais metais abiem ID baigiasi, mb kazkada lyg ir link pradzios, mano kazkada rudeni, tai teks trenktis iki Londono arba iki Lietuvos. Ghr. Nemegstu tokiu dalyku, nepatinka man kazkur del kazko trenktis ir isvis visokios institucijos varo panika ir virskinimo problemas :unsure:  Kaip mazas vaikas as.

Atsakyti
QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2017 08 03, 22:32)
<p>As vis sugalvoju, ko keisto paklaust biggrin.gif Klausiu istekejusiu. Jeigu pora sumasto susituokt (ar Lietuvoj, ar uzsieny), tai nauji pasai/ID isduodami automatiskai (moteriai pvz, pavarde keiciant), ar uz juos vistiek atskirai moket reikia? Ir isvis ar tik moters dokumentai keiciasi, ar abieju?</p>

Reikia pačiai viską užsisakyti, o ir kainuoja dar ogogo ;D
Vyro dokai nesikeičia, jei pavardė nesikeitė, bet nei ima vyras Jūsų pavardę, ką gali daryti, tada aišku keičiasi smile.gif
Atsakyti

Nu aisku tada :D Bo cia ateinanciais metais abiem ID baigiasi, mb kazkada lyg ir link pradzios, mano kazkada rudeni, tai teks trenktis iki Londono arba iki Lietuvos. Ghr. Nemegstu tokiu dalyku, nepatinka man kazkur del kazko trenktis ir isvis visokios institucijos varo panika ir virskinimo problemas :unsure:  Kaip mazas vaikas as.

Jeigu važiuosit į LT atostogų, tai pasidarykit skubos tvarka. Sumokat daugiau, bet kitą dieną jau einat atsiimti dokumentų. 

Atsakyti

I Lietuva vaziuot tik tuo reikalu nebent gresia. Net nezinom, brangiau Lietuvon vaziuot, ar iki Londono :D Reikia jau dometis ziuretis, nedaug laiko liko. Bet irgi darban grizt reik, nes kitaip tiek iki ten, tiek iki ten galesim nebent pesciom eit arba plaukt :D Bet tai kolkas ka matau, kad Skubos tvarka ten 30 ar 40eu Lietuvoj uz ID apie 70 uz pasa (jeigu gerai pamenu, senai skaiciau - pries pusvalandi :B ) o Londone ambasadoj - 90 svaru. Tai bent sitas labiau Lietuvoj apsimoka... Tai tubut reikes bilietu kainas lygint. Aciu visom atsakiusiom :)

Atsakyti

O negali paštu paso nusiųsti į ambasadą, būtinai reikia asmeniškai vykti? 

Atsakyti

Joa, dokumentu keitimui visur - tiek LT, tiek ambasadoj, reikia atvykt asmeniskai. Juolab kad ir pasai, ir ID musu yra seno tipo, be biometriniu duomenu, viska kaipo is naujo daryt.

Atsakyti

Na tai nors pasidarykite mini-atostogas Londone, į muziejų nueikite  :4u:  

Atsakyti
Aciu uz tema smile.gif

As is anos atkeliu savo zinute

Prisirasau

07.30 - Guzikas nelaukia mmm
08.06 - Ryžiukė nelaukia mmm
08.07 - aquabona nelaukia mmm
08.09- Morka:) nelaukia mmm
08.11 - beladona nelaukia mmm
08.13 - Survagiki nelaukia mmm
08.17 - MeilesVaikai nelaukia mmm
08.22 - Janima nelaukia mmm
08.25 - Jefimija nelaukia mmm
08.28- Ispaikyta nelaukia mmm
08.31 - Kudlota nelaukia mmm
09.10 - deraramos dar paatostogaus ir nelaukia mmm
??.?? - Zuiza nelaukia mmm
09.02 - Cuddle nelaukia mmm
Atsakyti

Sveikos visos,

Kisulita, jei gali, ištrink mane iš pirmo puslapio, ačiū:)

nežinau, ar mane kas atsimenat. Naujiena tokia, kad mums pavyko pagauti gandrą, tik iki pat gimimo dar turiu baimių, tai nenoriu su detalėm rašyti, kas ir kaip:) tik noriu visom pasakyti, kad net ir didžiausios bėdos yra įveikiamos! sėkmės visoms ;)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aganju: 04 rugpjūčio 2017 - 10:29

Sveikos, šiandien su kažkokiu durnu jausmu atsikėliau, jausmas kad užkibo jau šį mėn. Nors saugojomės NLA būdu. (Nežinau ar teisingai sutrumpinau)

Šiendien kaip tik prireikė termometro (elektroninio), o kadangi jie dažnai grybauja aš ant saves patikrinu. Pasimatavau ogi 37.1 nors tikrai nesergu. Pas vyra, pas mama 36,6 vadinasi jis negrybauja. Kažin kame čia reikalas. Pamenu, kad kai prieš tai abu kartus laukiausi irgi temp. Budavo tokia

Atsakyti

O gal temperatūra byloja, kad ivyko ovuliacija?

Atsakyti